Talkin' to me???ceze je napisao/la:E vala ne kontam kako vam je smiješno više to, legenda, slika, sudžuka, sandžaklija i slično..
Mislim, pojedini forumaši su me razočarali time što su dopustili da ih zahvati ova pandemija.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
6.3.1902
I Runi sto stariji cupavijiharishp je napisao/la:Ovaj ti je cupaviji od Cocalica.Mravnjak je napisao/la:
Cocalic dribla Saida na treningu.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Tesko nama kad nas Pape napusti..
Upravo tako maseri neki repki imaju vece plate
i onda neki spominju Vahu, Baju, Mešu...

Upravo tako maseri neki repki imaju vece plate

FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Imal jos koji tih clanaka sporta Mravnjak?
mislim da se ne trebamo briniti za trenera. kad ode pape naci ce sigurno adekvatno rjesenje za kvalifikacije za EP.
ja bi licno volio da to bude Sergej kapetan Barbarez jer mislim da moze dobro obaviti taj zadatak uzeci u obzir da cemo biti nosioci i necemo imati velikih problema da se kvalifikujemo. a nece ni on traziti para kao sto bi trazio jedan Vaha
mislim da se ne trebamo briniti za trenera. kad ode pape naci ce sigurno adekvatno rjesenje za kvalifikacije za EP.
ja bi licno volio da to bude Sergej kapetan Barbarez jer mislim da moze dobro obaviti taj zadatak uzeci u obzir da cemo biti nosioci i necemo imati velikih problema da se kvalifikujemo. a nece ni on traziti para kao sto bi trazio jedan Vaha
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ma vala prve dvije ekipe idu direktno, nema pič.ke da se ne plasiramo na EP.
Kad hoće, onda hoće.
Kad hoće, onda hoće.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Ako ne moze Bajevic ili Halilhodzic, onda Jagodic. Barbarez nema nikakvog iskustva i ne moze bit selektor ozbiljne reprezentacije.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 14 jun 2013, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
izvinjavam se al kakva je ovo priča, nisam upućen ? šta sa sušićem ?Cartman je napisao/la:Ako ne moze Bajevic ili Halilhodzic, onda Jagodic. Barabrez nema nikakvog iskustva i ne moze bit selektor ozbiljne reprezentacije.
Vođa zna.
Pa vidis ovaj clanak gore. U slucaju da ode nakon SP-a, ovo su najbolji kandidati po meni.nedim1993 je napisao/la:izvinjavam se al kakva je ovo priča, nisam upućen ? šta sa sušićem ?Cartman je napisao/la:Ako ne moze Bajevic ili Halilhodzic, onda Jagodic. Barabrez nema nikakvog iskustva i ne moze bit selektor ozbiljne reprezentacije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Definitivno Jagodić. Ne bi tražio previše para, radio bi za iste pare za koje radi Sušić trenutno, a po meni je on i više nego dovoljno kvalitetan stručnjak.
Dakle, poslije Safeta, Vlado.
Dakle, poslije Safeta, Vlado.
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
6.3.1902
6.3.1902
Jagodic mi ne uljeva sigurnost sto se tice mladih fudbalera koji igraju po evropi kao Pape isto.Cartman je napisao/la:Ako ne moze Bajevic ili Halilhodzic, onda Jagodic. Barbarez nema nikakvog iskustva i ne moze bit selektor ozbiljne reprezentacije.
zbog toga sam rekao Barbarez, ali kao trener Jagodic je ok.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ko god da bude, mi ćemo se plasirati na EP.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Ja ne vidim problem da nas Pape vodi kroz te kvalifikacije !? A tako ce vjerovatno i biti !FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ko god da bude, mi ćemo se plasirati na EP.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
to i ja kazem, zbog toga sam zelio neko novo ime.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ko god da bude, mi ćemo se plasirati na EP.
Barbarez je gospodin i ovaj stari clanak to dokazuje:
http://www.ind ex. hr/sport/clanak/barbarez-kao-bilic-quotkakav-trener-takva-momcadquot/465050.aspx
Izmet ni pod razno.. izradio je Papeta, Dzeku, Spahu a prije svega nas u BIH.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
druže, nismo mi Brazil .. razmišljaj dugoročno .. momak je shvatio da je pogriješio, pokajao se i želi pod našu zastavu .. svima nam je cilj jaka repka BiH .. nije ni meni pravo što se odlučio za Švicarce, pa sad za nas, al' glavno da momak nikada nije pljuvao po nama, itdMravnjak je napisao/la:Izmet ni pod razno.. izradio je Papeta, Dzeku, Spahu a prije svega nas u BIH.
svi griješimo
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nismo Brazil ali nismo ni zadnji papci da nas neko...JTS je napisao/la:druže, nismo mi Brazil .. razmišljaj dugoročno .. momak je shvatio da je pogriješio, pokajao se i želi pod našu zastavu .. svima nam je cilj jaka repka BiH .. nije ni meni pravo što se odlučio za Švicarce, pa sad za nas, al' glavno da momak nikada nije pljuvao po nama, itdMravnjak je napisao/la:Izmet ni pod razno.. izradio je Papeta, Dzeku, Spahu a prije svega nas u BIH.
svi griješimo
I kakva mu je ono izjava za Dzeku da ima srece sto Ibro nije nikad igrao za BIH
Zadnja izmjena: Mravnjak, dana/u 14 jun 2013, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Mravnjak je napisao/la:Nismo Brazil ali nismo ni zadnji papci da nas neko...JTS je napisao/la:druže, nismo mi Brazil .. razmišljaj dugoročno .. momak je shvatio da je pogriješio, pokajao se i želi pod našu zastavu .. svima nam je cilj jaka repka BiH .. nije ni meni pravo što se odlučio za Švicarce, pa sad za nas, al' glavno da momak nikada nije pljuvao po nama, itdMravnjak je napisao/la:Izmet ni pod razno.. izradio je Papeta, Dzeku, Spahu a prije svega nas u BIH.
svi griješimosta je sve pricao ranije BIH ovo ono jedva cekam ovo ono.. navukao nas je samo tako i onda noga na jedan mig Hicfelda
![]()
I kakva mu je ono izjava za Dzeku da ima srece sto Ibro nije nikad igrao za BIH
Švicarski mediji pod uticajem njihovog fudbalskog saveza pokušali su na sve načine pridobiti Izeta Hajrovića za sebe, te su nakon saznanja o njegovoj želji da sa bratom Seadom dođe na okupljanje naše reprezentacije u Ljubljanu učinili niz koraka kako bi ga u tome spriječili, pa su između ostalog i lažirali njegove izjave u kojima kritikuje našeg reprezentativca Edina Džeku.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Jesmo glupi o sta ?
Jasta nije znao ni da cemu brat otici u Ljubljanu
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Pape ce reci treba li mu I.Hajrovic.
A ako vec vodimo raspravu o tome i ja sam za da igra za nas jer nemamo bas previse dobrih igraca.Sto veca konkurencija to bolje za nasu repku i kraj price.
A ako vec vodimo raspravu o tome i ja sam za da igra za nas jer nemamo bas previse dobrih igraca.Sto veca konkurencija to bolje za nasu repku i kraj price.
- Rockefeller
- Kontakt:

Nasljednik Papeta!
Šalim se... ko god dodje nakon Papeta opet će imati moju podršku. Isto kao i svi do sada. Ja sam mišljenja da kod reprezentacije trebaju svi stati iza vodje, a vodja je selektor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.