Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

kalimero
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la kalimero » 01 dec 2009, 22:58

Idi vise boje te njoFra.
AMAR OSIM!

Nino_Ze
Kontakt:

Post Postao/la Nino_Ze » 01 dec 2009, 23:00

sjećate li se Ćirine priče kako mu je BiH sve? Da bi dao i krv svoju za Bosnu svoju? Molim vas, Ćiri svaka čast, postigao je mnogo, ali ne sve. Ćiro je dobar na pričama, a na djelima slab. Ali od svih selektora dosad, Ćiro je napravio veliku euforiju oko nacionalnog tima, stvorio veliku medijsku pažnju, ali to je to. Isti ovaj ''uspjeh'' bi postigli i da je Meho ostao, ali sad to nije bitno. Nije Ćiro kriv za sve, ima tu još i ona bagra u savezu, seljaci prave buljak u uglednom hotelu u Portugalu a kao pocasne goste u ložu dovode ''istinske navijače'' BiH, sOrića, Bajrami i koga sve još. Ovo je samo prolazna priča, Ćiro će se za par dana opet obratiti narodu i saopčiti vijest da ostaje, pa će opet za 10-tak dana reći da odlazi jer mu je ovaj opsovao mater, pa sve tako u krug, a njegov će sin za to vrijeme prodat Supića i Spahića ''velikim'' klubovima.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 01 dec 2009, 23:02

@jasko.....Covjek je bio okupio sve igrace oko sebe. Nije mogao nista da napravi, jer nije ni poceo kvalifikacije kako treba, hallooo baaa.....Uglavno Meho je uveo pofesionalizam u repki odma od prvog dana. Kojekakvi, menadzeri, novinari, razne cudne i sumnjive face i ostali spozorasi nikad nisu imali prilaz igracima, a kamoli da se slikaju, pjevaju i sta ti ja znam. Dok je to sa ovim starohanom bilo prvo, pa onda trening. Cirkus pravi. NIje namjestao trening tekme. Sve se znalo, sta i kako, zato je Meho smetao nekome, dok Ciro je bio i ostao samo marioneta foteljasa. I najvaznije od svega, Meho ovaj posao ne bi radio iz licnog interesa. Zato nemoj NIKAD vise ovu dvojicu da poredis, jer su ralika NEBO i ZEMLJA.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 01 dec 2009, 23:05

Ma nek dodje i ide ko hoce... nek ide sve u pm... sta se vise svi zajebavaju

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 dec 2009, 23:07

[youtube][/youtube]

Pregledaj te obavezno :mrgreen:

Sjebo se ciro u zivot :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 01 dec 2009, 23:07

jocker123 je napisao/la:

hocete reci da je Kodro napravio ovu reprezentaciju,da je Kodro napravio nas nervoznim u zadnja 3 mjeseca,da je Kodro napravio onakvu atmosferu u reprezenaciji????daj molim vas..Ciro je veliki autoritet..ako je Kodro toliko dobar sto ne trenira nikog???????????daj ba..cisti pocetnik..svaka mu cast za sve..legenda,majstor..al za trenera nije...subjektivno misljenje...
haha,pa Meho bi napravio da ga dušmani nisu otpustili.Nije ni Ćiro nikog trenirao godinu-dvije prije nego što je došao kod nas.Idi slušaj lovačke priče o ćiri i očito je i tebe manipulisao Ćiro sa svojim prvoklasnim izjavama :mrgreen:
100 % bi napravio..garant..ciro je s Hrvatskom bio treci na svijetu..a to sto nije nikog trenirao 2.3 godine to nema veze..pa sta..odmorio covjek malo..ZASTO OVAKO NISTE PRICALI KAD SMO CEKALI OVJERAVANJE BARAZA,PRIJE UTAKMICE S ESTONIJOM,PA PROTIV PORTUGALA..ZASTO????vec nismo uspjeli i Ciro nam kriv..nemate pojma koliko ce nam falit takav trener..zadugo ga necemo imati,jer ni jedan poznatiji nas strucnjak nece doci trenirati reprezentaciju..volio bi da grijesim,da i ovaj napacen narod doceka odlazenje na veliko takmicenje,al dabogda...
i ne znamo sta bi bilo da je bilo..ne znamo..vidicemo sta ce bit..pred nama je..krivo mi samo sto se ovi fanaticosi dizu..oni misle da mogu birati nesto..primitivizam..necu vise da pisem,kako god,mojoj neni ce kasnit penzija (najmanje ) 10 dana :D :D :D :D :D :D :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 01 dec 2009, 23:09

ma kakav kodro i bakraci... Pa zar ste svi zaboravili da je on HERCEGOVAC kao i Baka

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 01 dec 2009, 23:10

Zbog cega su Kodro,Barbarez i Bolic legende BH fudbala??? Na koje su nas veliko takmicenje odvelili da bi bili legende. Ko god da bude u savezu gledati ce svoj interes.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

zmal
Kontakt:

Post Postao/la zmal » 01 dec 2009, 23:11

Jesu mi ovi fanaticosi vise dosadili stalno oni neka pisma salju i fazoni, djeca oni misheva iz inostranstva , sto volim sto su ih zenicani nabubali vise nego ista.Pale ko fol baklje da istjeraju savez ma gubari zivi,sami narkomani neki nemogu savez da skinu ,pa meni da smeta savez ja bi to odradio SAM to je vrlo lako ali nemaju oni muda za to ,vec se napuse pa tipkaju po netu, i sad oni hoce ciru da izbace, nenormalno smjesno treba to sutat gdje god se vidi pa nek se furaju tamo po svabiji i ostalim mjestima.

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 01 dec 2009, 23:17

felipe-s je napisao/la:ma kakav kodro i bakraci... Pa zar ste svi zaboravili da je on HERCEGOVAC kao i Baka
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :x

Inače...Ta vaša priča da je Kodro napravio ovaj tim je smiješna...Slobodno možete reći da ga je napravio Fuad Muzurović,jer je on doveo Džeku,Nadarevića itd... :roll:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 dec 2009, 23:17

Adinjo je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:
jocker123 je napisao/la:j.ebem ti ovakav narod,lik vas svjesno j.ebaje i samo mislite o tome kako nas je on doveo do baraža.To vam je isto npr da vam je neko ubio najboljeg jarana a vi od njega nekako dobili 3 miliona KM i onda govorite kako nema veze dobio sam 3mil KM.Razmišljajte ljudiii!!!!Ćiro nije napravio reprezentaciju,nju je napravio njegov prethodnik MEho Kodro.Jest fazon potpaljivati medije,jednu sedmicu se uvlačiti u š.upak misketu i narodu pa sad pljunuti u facu tom istome narodu kako ne želi voditi repku i braneći SAVEZ
???????????????????????????????????????????????? samo mi objasni kako ??????
Ti jasko ko da si s Marsa pao, pa neznas kako.
Neznam ja kako !!
Nije vodio ove reprezentacije harne 2 -3 utakmice i kako je on uspio napraviti ovo reprezentaciju!

bistricboy
Kontakt:

Post Postao/la bistricboy » 01 dec 2009, 23:20

mene samo interesuje ko je ovlastio BH fanatikose da nam biraju selektora?

Naki se skupili u Skandinaviji izabrali nakog vodu da govori u ime svih nas :evil: :evil:

Ko su ba oni da odlucuju?Mislim da navijaci iz BiH trebaju da se pitaju a ne oni

Od pocetka GAZIJA zauvjek GAZIJA

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 01 dec 2009, 23:21

Ako je reprezentaciju napravio Kodro onda je i Munib nevin
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 01 dec 2009, 23:22

felipe-s je napisao/la:ma kakav kodro i bakraci... Pa zar ste svi zaboravili da je on HERCEGOVAC kao i Baka
Jao majke mi budale! :shock: :lol:

Neznam je li se treba covjek smijati ili zacuditi ovakvim komentarima!!!

Reci mi brate, sta su recimo Barbarez, Salihamidzic, Papac, Vladavic i sta ja znam ko jos... ako nisu Hercegovci...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 01 dec 2009, 23:25

bistricboy je napisao/la:mene samo interesuje ko je ovlastio BH fanatikose da nam biraju selektora?

Naki se skupili u Skandinaviji izabrali nakog vodu da govori u ime svih nas :evil: :evil:

Ko su ba oni da odlucuju?Mislim da navijaci iz BiH trebaju da se pitaju a ne oni

REspekt!! izgubio sam postovanje prema BH Fanatikosima..
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 dec 2009, 23:25

mak_033 je napisao/la:Ako je reprezentaciju napravio Kodro onda je i Munib nevin
Ovu danasnju repku je jedan covjek napravio: Fuad Muzurovic. Covjek je napravio ogroman posao jer je on prvi pozvao Dzeku, Ibisevica, Salihovica, Ibricica, Nadarevica itd.

A sto se tice Cire, pa sta on prica? BHF je uvjek bio protiv njega i ovo pismo nista ne mjenja. Ali neka ode, a razlog je manje vazan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 dec 2009, 23:25

Ovu repku je stvorio Munib Usanovic i njegovi saradnici!!!! 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 01 dec 2009, 23:26

bayer 04 je napisao/la:
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :x

Inače...Ta vaša priča da je Kodro napravio ovaj tim je smiješna...Slobodno možete reći da ga je napravio Fuad Muzurović,jer je on doveo Džeku,Nadarevića itd... :roll:

Ma Hercegovac ne moze bez marifetluka... A sto se tice toga ko je tim napravio, ja cu vam reci... Moj stari Asim.. On je davno rekao da dzeko treba igrat, Misimovic, ibisevic, Salihovic... Hocu reci da ste svi smijesni... Cuj tim napravio... Mi imamo 4,5 ekstra igraca, a ostali pune mjesto u ekipi.. kakav ba tim napravio jeste vi normalni... Imamo igraca jedva za jednog tima... Nema tu nekog izbora pa da se nesto bira

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 dec 2009, 23:28

bistricboy je napisao/la:mene samo interesuje ko je ovlastio BH fanatikose da nam biraju selektora?

Mama,Mama dobio sam klona :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 dec 2009, 23:34

Ćiro je dobar, ali vrijeme mu je za Penziju... :mrgreen:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.