Denver Nuggets

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

MickoSAS
Kontakt:

Re: Denver Nuggets

Post Postao/la MickoSAS » 13 jun 2013, 20:05

JHam je napisao/la:
MickoSAS je napisao/la:Spominje se odlazak Igoudale u Minesotu
ne vjerujem da oni imaju para za njega trenutno, jedino da puste pekovica i da kirilenko odustane od ugovora za sljedecu godinu, ili S&T..

pa da Kirilenko ce izgleda i napustiti Minesotu, i to se spominjalo ;)

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 15 jun 2013, 15:15

Danas intervju sa Hollinsom, a juce je trebao biti sa Shaw-om al nezz zasto nije. Nadam se da ce se danas to zavrsiti jer nezz kako bi nama stajao "trokut", i ako potpisemo Hollinsa mozda i Iggy ostane, jer tek onda ce njegova prava vrijednost izaci na vidjelo, s trenerom koji najvise gura odbranu.

Gallinari izgleda nije skroz zeznuo ACL, pa ga mozemo ocekivati u decembru, sto nam je dodatna prednost.
I dosao mi je danas Gallov dres, zuti onaj od ove sezone :D :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 jun 2013, 16:35

JHam je napisao/la: Gallinari izgleda nije skroz zeznuo ACL, pa ga mozemo ocekivati u decembru, sto nam je dodatna prednost.
Dobar vam je taj dres pravo, mozes ga uslikat. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 15 jun 2013, 17:17

BIHfan je napisao/la:
JHam je napisao/la: Gallinari izgleda nije skroz zeznuo ACL, pa ga mozemo ocekivati u decembru, sto nam je dodatna prednost.
Evo ga.
slika
slika

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 jun 2013, 18:50

JHam je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Evo ga.
slika
slika
Mocan brate, mocan pravo. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 15 jun 2013, 19:01

Nije original, pa nisam znao sta da ocekujem kad mi dodje :lol: :lol: al dobar je :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 jun 2013, 19:09

JHam je napisao/la:Nije original, pa nisam znao sta da ocekujem kad mi dodje :lol: :lol: al dobar je :D
Vidi se da nije orginal, nema one rupice ko orginali ali odlican je kakvi se prodaju u nasim radnjama. Ko da je sa pijace a ne iz radnje. Jbga orginal imaju samo igraci, ovo sto se prodaje logicno je losijeg kvaliteta.
FK DELFIN NEUM

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 15 jun 2013, 19:11

BIHfan je napisao/la:
JHam je napisao/la:Nije original, pa nisam znao sta da ocekujem kad mi dodje :lol: :lol: al dobar je :D
Vidi se da nije orginal, nema one rupice ko orginali ali odlican je kakvi se prodaju u nasim radnjama. Ko da je sa pijace a ne iz radnje. Jbga orginal imaju samo igraci, ovo sto se prodaje logicno je losijeg kvaliteta.
Ima ovaj rupice ali se ne vide na slici :D

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 15 jun 2013, 21:43

Pete D'Allesandro novi GM Kingsa, polako ali sigurno ostajemo samo na Kroenke-u :lol: :lol:

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 17 jun 2013, 17:37

Neki Tim Connelly je novi GM, nek mu je sa srecom, nezz nista o njemu pa nezz sta da kazem dok se ne pokaze malo :D

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 21 jun 2013, 14:04

Javili smo Bostonu da smo zainteresovani za Doc-a, ali ne vjerujem da ce ga pustiti samo za nas prvi pik(sto im je Kroenke ponudio).

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2013, 14:08

JHam je napisao/la:Javili smo Bostonu da smo zainteresovani za Doc-a, ali ne vjerujem da ce ga pustiti samo za nas prvi pik(sto im je Kroenke ponudio).
Cekaj ti sad Ria da ti objasni malo bolje situaciju. :D
Ne znam meni je bolje da Hollinsa dovedete dzaba nego da dajete dio svog kolaca za Doca. Ok, Doc jest jedan od najboljih ali mislim da Denveru nije potrebna bas tolika klasa na klupi, dovoljan je samo jedan defanzivni specijalac kakav Hollins i jest, sa sistemom koji donosi rezultate i Denver moze konkurisati za titulu.
FK DELFIN NEUM

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 21 jun 2013, 14:15

BIHfan je napisao/la:
JHam je napisao/la:Javili smo Bostonu da smo zainteresovani za Doc-a, ali ne vjerujem da ce ga pustiti samo za nas prvi pik(sto im je Kroenke ponudio).
Cekaj ti sad Ria da ti objasni malo bolje situaciju. :D
Ne znam meni je bolje da Hollinsa dovedete dzaba nego da dajete dio svog kolaca za Doca. Ok, Doc jest jedan od najboljih ali mislim da Denveru nije potrebna bas tolika klasa na klupi, dovoljan je samo jedan defanzivni specijalac kakav Hollins i jest, sa sistemom koji donosi rezultate i Denver moze konkurisati za titulu.
Pa kad bi dali 27i pik, ja bi to odma prihvatio, al opet izgleda da on trazi 7mil po sezoni sto nekako ne vidim da Kroenke daje za trenera, jer bi onda i Jacksona mogli dovesti kad bi se jos malo dodalo...i ja bi bio zadovoljan sa Hollinsom(obavljeni su pregovori s njim i Shaw-om) ali da se potpise do nedelje, jer uskoro ce draft i glupo bi bilo birati igraca kojeg ces tesko tradeovati prije nego sto i jedne minute provede na parketu, a ako ga mu trener ne da da igra(nije htjeo tog igraca) onda ga bas neces tradeovati, a vidjeli smo kako je Hollins ostavio na klupi onog iz Tor sto im je dosao...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 jun 2013, 14:29

Koliko se vec dugo u NBA ligi moze trejdati trener? Ja to fakat nisam znao.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 21 jun 2013, 18:04

adriano_leite je napisao/la:Koliko se vec dugo u NBA ligi moze trejdati trener? Ja to fakat nisam znao.
Ma ne vjerujem da je to trade, to bi vjerovatno bilo mi njima pik, za nesta mizerno kesa, a oni puste Doc-a koji bi potpisao za nas..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 jun 2013, 19:04

JHam je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Koliko se vec dugo u NBA ligi moze trejdati trener? Ja to fakat nisam znao.
Ma ne vjerujem da je to trade, to bi vjerovatno bilo mi njima pik, za nesta mizerno kesa, a oni puste Doc-a koji bi potpisao za nas..
Pa vidim naki pickovi se spominju i onda mi izgleda nemoguce da se trejda za trenera. Onda kontam, to je vjerovatno trade za igraca, pa ide i pick, cisto kao neka kompenzacija da ovi puste trenera, ali opet nisam bio siguran. Odmah sam iskoristio i nasu situaciju, gdje trejdamo sve za pickovi i pomislim, ako je to fkt moguce dobiti pick za trenera, mi bismo dali Scotta, ne bi dobio samo onako otkaz :D . Morao sam pitati, jer sam bio u nedoumici :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 21 jun 2013, 19:08

adriano_leite je napisao/la:
JHam je napisao/la:
Pa vidim naki pickovi se spominju i onda mi izgleda nemoguce da se trejda za trenera. Onda kontam, to je vjerovatno trade za igraca, pa ide i pick, cisto kao neka kompenzacija da ovi puste trenera, ali opet nisam bio siguran. Odmah sam iskoristio i nasu situaciju, gdje trejdamo sve za pickovi i pomislim, ako je to fkt moguce dobiti pick za trenera, mi bismo dali Scotta, ne bi dobio samo onako otkaz :D . Morao sam pitati, jer sam bio u nedoumici :lol: .
Pa i ja sam jos uvijek, al vjerujem da je to u pitanju, jer je Stern blokirao trade jer ne mozes tradeovati igraca za trenera, pa sad valjda pokusavaju da ovi puste Doc-a a da poslije prodje trade za KG-a...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 22 jun 2013, 09:29

Sad zainteresovani za Vinny-a :( :( :(

A Hollins vidjen kako seta ulicama denvera s osmjehom na licu, valjda to nesta znaci jbg, samo da ovog kloca ne potpisemo :evil:
" onclick="window.open(this.href);return false;

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 27 jun 2013, 10:53

According to an NBA ****, Brian Shaw signed a three-year deal with an option for a fourth year, and the former Indiana Pacers assistant coach will have an annual salary in the $2 million range. George Karl, who Shaw replaced, made around $4.5 million. Denver still has to pay Karl, who was let go earlier this month

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 04 jul 2013, 19:56

Vode se pregovori s Iguodalom, prica se o ugovoru na 5 sezona, 62 miliona.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 1 gost.