Nemoj onda ni pricat gluposti kad nemas blage o zanru.Otelo je napisao/la:Nikad nisam cuo za te igre,tako da nisam relevantan pricat o njima
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
a i prva je neusporedivo boljaQUARESMA 18<<< je napisao/la:zar ti moram sta objasnjavati, ovaj prva avantura-role playing, a ova druga fps, nidje veze
Btw.ja sam na farmi u drugoj epizodi kad udjes u stalu i nadjes krv.Tacno ne vjerujem onoj Brendi i njenim sinovima.Najradije bi ih sve po kratkom postupku .
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Fahrenheit je vrh vrhova što se tiče priče. One scene kad moraš udarat tipke sam s burazom prelazio, pa smo i tastaturu razvalili tako al' vrijedilo jeAjsKjub je napisao/la:Ako cemo o storybased igrama onda su Indigo Prophecy i Heavy Rain daleko ispred Walking Deada.
Heavy Rain - 10/10
Indigo Prophecy/Fahrenheit - 9.5/10
Walking Dead - 8/10
Prvi put sam za nju čuo (tj. čitao) u IT časopisu INFO. Dobila je dotad najveću ocjenu koju sam vidio u INFU. Dobio na DVD-u neki demo i morao sam čekat skoro mjesec dana da dođe u CD shop jer nisam imao neta da skinem.
Heavy Rain nisam igrao jer nije izašao za PC, ima istog izdavača kao i Fahrenheit tako da ne sumnjam u kvalitet priče.
fahrenheit vrh igra. davno sam je igrao al je bila uzivancija. steta sto nema slicnih igara.truts je napisao/la:Fahrenheit je vrh vrhova što se tiče priče. One scene kad moraš udarat tipke sam s burazom prelazio, pa smo i tastaturu razvalili tako al' vrijedilo jeAjsKjub je napisao/la:Ako cemo o storybased igrama onda su Indigo Prophecy i Heavy Rain daleko ispred Walking Deada.
Heavy Rain - 10/10
Indigo Prophecy/Fahrenheit - 9.5/10
Walking Dead - 8/10![]()
Prvi put sam za nju čuo (tj. čitao) u IT časopisu INFO. Dobila je dotad najveću ocjenu koju sam vidio u INFU. Dobio na DVD-u neki demo i morao sam čekat skoro mjesec dana da dođe u CD shop jer nisam imao neta da skinem.
Heavy Rain nisam igrao jer nije izašao za PC, ima istog izdavača kao i Fahrenheit tako da ne sumnjam u kvalitet priče.
You are someone else I am still right here
@ Neutral, zar se igra mora svaki put iznova igrati poslije izlaska iz nje? Zar nema neki save?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
i Fahrenheit i Walking Dead su odlicne avanturisticke igre, potpuno drugacije od onog sto se inace igra 
@QUARESMA 18<<< koliko ja znam izaslo je 5 epizoda walking dead
ima komplet na kickass 
@QUARESMA 18<<< koliko ja znam izaslo je 5 epizoda walking dead
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
yep, skinuo sam i evo, dobro da se mogu epizode prelaziti, presao sam samo prvu, evo krenuo od 2. epizode, vrijeme je da malo opletem singleplayer, a nakon ove ide, Remember Me 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

kada pokrenem gird2 ovo mi izbaci ?
sta je problem ?
prepisi na google i izace svearelinho je napisao/la:
sta je problem ?
al problem je XP
kuco ali opet nista :S :Sdelko je napisao/la:prepisi na google i izace svearelinho je napisao/la:
sta je problem ?
al problem je XPpredji na win 7, ljepsi windows nema
nikad error nikad nista
sve sljaka kako treba
a sto se tice xp-a jbg ne mijenja mi se jer ga znam u dusu,a za win 7 bi mi trebalo vremena da se privikne i to
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nista, ja bih se vratio nazadOtelo je napisao/la:
![]()
Svi bi
Da je kako u svijet Bioschoka uletit
Da je kako u svijet Bioschoka uletit
hahaha ISTI ALI ISTI sam ti takav biokuco ali opet nista :S :S
a sto se tice xp-a jbg ne mijenja mi se jer ga znam u dusu,a za win 7 bi mi trebalo vremena da se privikne i to
Instalirao sam Crysis Warhead,radi normalno pri pokretanju igre.Kada se igra ucita i krenem da igram mijesa boje.Ako neko zna da napravi neka se javi!!!

ibish1995 je napisao/la:Instalirao sam Crysis Warhead,radi normalno pri pokretanju igre.Kada se igra ucita i krenem da igram mijesa boje.Ako neko zna da napravi neka se javi!!!
da nije do grafik karte
Jel se moze DayZ preko xfirea igrat? (il nekog drugog servisa za to? )
- Donnie Darko
- Kontakt:
Igral ko The Last of Us?? Isusa ti boga koja igra. Vjerovatno najbolja koju sam ikada igrao. Steta sto je samo za ps3 izasla 
moze li neko preporuciti kakvih detektivskih igara za pc, da se tako izrazim, nisam toliko upucen u te zanrove mozda postoji drugacije ime za taj tip igara, znaci neki zadaci, misterije, zagonetke, pronalazenje stvari i slicno, ne mora biti novija igrica kao ni neke odlicne grafike ali da je zanimljiva, cak dolazi u obzir da su one igre gdje se samo klikce i prenosi misem s mjesta na mjesto
nadam se da sam bar malo pojasnio sta trazim 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
L.A Noire 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 6 gostiju.