NEMA auta s boljim osjecajem u voznji i s boljim voznim karakteristikama u tom rangu.
Custom enhancement i tuning par excellence.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Savjet , ne uzimaj kod handlera. Samo privatnici.Neutral je napisao/la:I na kraju se naravno desi nešto neočekivano![]()
Budžet je iznad 10k (max 12K), favorit je Mercedes, ići će se u Njemačku ili Dansku po njega aBd. U opticaj Passat ili neki džip.
Passat me podsjeća na Goflove, ovo što je Kevin rekao da moraš uvijek brinuti o njima. Ja preferiram neka auto male potrošnje, no kako sam dobio "sponzora"onda mogu i balahati.
Mercedes C220, ali facelift verziju onu 2003+... uz malo srece mozda i nadjes za 12 milja. To je prelijepo autoNeutral je napisao/la:I na kraju se naravno desi nešto neočekivano![]()
Budžet je iznad 10k (max 12K), favorit je Mercedes, ići će se u Njemačku ili Dansku po njega aBd. U opticaj Passat ili neki džip.
Passat me podsjeća na Goflove, ovo što je Kevin rekao da moraš uvijek brinuti o njima. Ja preferiram neka auto male potrošnje, no kako sam dobio "sponzora"onda mogu i balahati.
koji je dizel u renou?
pa u voznji ti ne smije nijedna lampica gorit. ako gori to je znak da nesto nije uredu.sony_91 je napisao/la: da li se i ova lampica treba ugasiti tek kada startujem motor, tek uzeo auto pa ne znam šta treba a šta ne treba sjat, uglavnom mislim da je sve ok jer u vožnji se ništa ne pali ali eto opet da pitam![]()
]
secer je napisao/la:kakav bmw i kakvi bakraci.
kalaja je to, kalaaaaja.![]()
mercedes je tiiiito.![]()
treneru golmana, tajpi rodjusa smije l na crtu.
2-3000 EUR skuplje od e90.QUARESMA 18<<< je napisao/la:koliko kosta BMW E92 coupe, tamo 2008godiste, i ako ima 2007?
najljepsi BMW

Citizen-X je napisao/la:koji je dizel u renou?
od fiatovih benzinaca hvaljen je 1.2 motor kao vrlo pouzdan i prilicno nezahtjevan...
dizel i reno - jedino mi je dobar dci od 88kw - stedljiv i prilicno pouzdan i dovoljno jak...
auto je ok ali za ceste u BiH je kaos..bježat ovo ovog..mercedes nije više što je nekad bio..težak je, ceste su katastrofa tako da stalno dolazi do kvarova i nekakvih klapanja..a da ne govorim ti koliko dijelovi kostajunime_tm87 je napisao/la:Mercedes C220, ali facelift verziju onu 2003+... uz malo srece mozda i nadjes za 12 milja. To je prelijepo autoNeutral je napisao/la:I na kraju se naravno desi nešto neočekivano![]()
http://www.p.ik.ba/artikal/7277509/merc ... odel-2004/" onclick="window.open(this.href);return false;
Joooj auta....
Najljepsi BMW:QUARESMA 18<<< je napisao/la:koliko kosta BMW E92 coupe, tamo 2008godiste, i ako ima 2007?
najljepsi BMW