Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Prosinecki je gentleman. Klasa covjek. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bio i ostao. Za razliku od krmka Stimca (to naravno ne govorim samo sto je Halilovica pozvo).Cartman je napisao/la:Prosinecki je gentleman. Klasa covjek.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
http://www.ind" onclick="window.open(this.href);return false; ex.hr/sport/clanak/naoruzani-maminjo-podsjetio-javnost-na-kronologiju-stimcevih-afera-/539704.aspxsajo10 je napisao/la:Bio i ostao. Za razliku od krmka Stimca (to naravno ne govorim samo sto je Halilovica pozvo).Cartman je napisao/la:Prosinecki je gentleman. Klasa covjek.
Da ne govorim o tome da je poznati ustasa i da je Mihajlovicu 1991. govorio da se nada da ce mu HVO pobit porodicu u Vukovaru (Nije ni Mihajlovic nista bolji od njega naravno).
Nisam upratio kako dođošmo do Prosinečkog

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Prosinecki izjavio da je Halilovic pozvan u Hrvatsku reprezentaciju, samo da ne bi otisao u Bosnu, i da je ludo da je preskocio odmah sve mlade selekcije, a odigrao samo par utakmica za Dinamo.zizu1991 je napisao/la:Nisam upratio kako dođošmo do Prosinečkog![]()
Aha, ni tu izjavu također nisam upratio, zato mi je bilo nejasno. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Drago mi je da je Izet odlučio da ipak zaigra za nas. Licemjerno da, ali ja sam zadovoljan.
Mislim da ima kvalitet da bude među reprezentativcima, gledao sam ga par puta i sviđa mi se, dobar je.
Nije klasično krilo koje samo probija kao Lulić, nego ima i dobar udarac. 10 golova je dao.
Milion puta sam napisao, i ja i ostali forumaši, da mi nemamo bazu od milion igrača kao velike nacije i da se trebamo "boriti" za svakog.
Nedavno čitam da je u BiH registrovano oko 69.000 fudbalera, a primjera radi u Hrvatskoj je 110.000 ili u Srbiji 135.000, a u Austriji skoro 600.000.
Da ne nabrajam dalje, nadam se da ste shvatili šta hoću da kažem
Inače sam zadovoljan radom ljudi u Savezu, oni su nedavno razgovarali sa Izetom i njegovim roditeljima i imali veliku ulogu u njegovom dovođenju pod našu zastavu.
Dakle, ako je njima, a samim time i Safetu on dovoljno dobar, trebao bi biti i nama.
Doveli su za sada Bičakčića, blizu su Kolašinac, Hadžić, Hajrović, a kažu da je naredni korak dovođenje Arslanagića i Atajića.
Sa ovakvim ljudima u Savezu bi prije 10-ak godina i Zlatan zaigrao za nas.
Mislim da ima kvalitet da bude među reprezentativcima, gledao sam ga par puta i sviđa mi se, dobar je.
Nije klasično krilo koje samo probija kao Lulić, nego ima i dobar udarac. 10 golova je dao.
Milion puta sam napisao, i ja i ostali forumaši, da mi nemamo bazu od milion igrača kao velike nacije i da se trebamo "boriti" za svakog.
Nedavno čitam da je u BiH registrovano oko 69.000 fudbalera, a primjera radi u Hrvatskoj je 110.000 ili u Srbiji 135.000, a u Austriji skoro 600.000.
Da ne nabrajam dalje, nadam se da ste shvatili šta hoću da kažem
Inače sam zadovoljan radom ljudi u Savezu, oni su nedavno razgovarali sa Izetom i njegovim roditeljima i imali veliku ulogu u njegovom dovođenju pod našu zastavu.
Dakle, ako je njima, a samim time i Safetu on dovoljno dobar, trebao bi biti i nama.
Doveli su za sada Bičakčića, blizu su Kolašinac, Hadžić, Hajrović, a kažu da je naredni korak dovođenje Arslanagića i Atajića.
Sa ovakvim ljudima u Savezu bi prije 10-ak godina i Zlatan zaigrao za nas.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
prosinecki pojasnio neke stvari, naprijed Zuti! 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Nije tesko naci, takvog vec imamo u Spaniji. Eldin Hadzic iz Herculesa.legenda reala je napisao/la:Takvog teško da će naći, jedino da naturalizuje Tevezazizu1991 je napisao/la:Traži niskog, agilnog i brzog napadača. Čitao sam o tome par puta, samo ne mogu da se sjetim gdje.![]()
![]()
Mahmutović ima sve te karakteristike samo što nije nizak, iako ja bi Saida kao trećeg napadača
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Zar ovako nesto nije i Pape izjavio,ali nakon toga komentari su od istih bili potpuno drugaciji.Cartman je napisao/la:Prosinecki je gentleman. Klasa covjek.
To ispadne kao u ratno doba.Jedna borbena linija a tri potpuno razlicita izvjestaja.U zavisnosti jeli rtv Sarajevo,Zagreb ili Beograd.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Robi velik igrac, velik covjek.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Pa naravno. Svatko od nas zna zasto je Halilovic pozvan, ali od javnih lica (sto se Hrvatske tice) jedino je Robi rekao to javno. I na tome mu svaka cast. Da je vise takvih ljudi mozda bi se lakse rijesili tipova kakvih ima u HNS-u.STEVIE je napisao/la:prosinecki pojasnio neke stvari, naprijed Zuti!
Ali dobro, nije to tema ovdje...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nije, Pape je rekao da je logicno da igra za Hrvate, neka logika nalaze da je mogao i za BiH ali bolje da nije. Odabrao je svoje i nek mu je sa srecom.harishp je napisao/la:Zar ovako nesto nije i Pape izjavio,ali nakon toga komentari su od istih bili potpuno drugaciji.Cartman je napisao/la:Prosinecki je gentleman. Klasa covjek.
To ispadne kao u ratno doba.Jedna borbena linija a tri potpuno razlicita izvjestaja.U zavisnosti jeli rtv Sarajevo,Zagreb ili Beograd.
Pape ja za razliku od Stimca gospodin!
Sto se ovog Eldina tice, hendikep je sto igra u drugoj ligi spanije ili trecoj, treba makar naci neki donji dom primere da se pozove.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Evo citam da je Izet vec dobio dozvolu FIFA-e da igra za nas,sto znaci da je zahtjev po nekoj logici podnijet bar prije 2-3 mjeseca,ako ne i duze.Svi znamo koliko to FIFA inace oteze
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Izet ce nam svakako dobro doci,mlad je i on moze biti nasa buducnost..... ko zna mozda ovo ljeto predje u mnogo jaci klub,uglavnom ima sve predispozicije da postane dobar igrac,nesto slicno kao Lulic,koji je iz Svicarske dosao do Lazia,i svi znamo kako tamo igra,a i u reprezentaciji je jedan od vaznijih igraca! vjerujem da ce Izet moci debitovati za BIH ako ne u dvomecu protiv Slovacke onda u oktobru kada budemo igrali protiv Lihtenstajna i Litvanije! dobro dosao Zmaju!( sve ruzno trebamo zaboraviti,i okrenuti se buducnosti)
gdje si pročitao ? link ?TMovac je napisao/la:Evo citam da je Izet vec dobio dozvolu FIFA-e da igra za nas,sto znaci da je zahtjev po nekoj logici podnijet bar prije 2-3 mjeseca,ako ne i duze.Svi znamo koliko to FIFA inace oteze
Odlazi Safete.
Moja greska.Pise da su mu odobrili promjenu.Bio sam brzoplet,nisam pročitao dobro bio.A izvor je fanatic shop i jos neke sportske stranice koje djeluju na fejsu.A oni su uzeli vijest od Sinana SinanovicaAeGon099 je napisao/la:gdje si pročitao ? link ?TMovac je napisao/la:Evo citam da je Izet vec dobio dozvolu FIFA-e da igra za nas,sto znaci da je zahtjev po nekoj logici podnijet bar prije 2-3 mjeseca,ako ne i duze.Svi znamo koliko to FIFA inace oteze
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
http://www.transfermarkt.de/de/veroljub ... _9934.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar igrač, taman nam fali neko umjesto Rahimića najbolji igrač Lige tamo trenutno.
Dobar igrač, taman nam fali neko umjesto Rahimića najbolji igrač Lige tamo trenutno.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Mislim da od Veroljuba nema nista,,nekad je dovodjen u vezu s BiH,ali cini mi se da je spominjao orlice i ta sranja,a nije ni neki igrac iskreno,,,,daj nam Topcagica treceg spica
Vrijedi ga pozvat samo radi imena. Veroljub...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.