Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ja sam psihički nenormalno istrošen, u tome je problem. Mislim o previše stvari. Dosta sam vremena bio bolestan prije jedno dvije godine. Sada želim da sve nadoknadim, pa previše tereta stavljam na sebe. Gadno je to , vjeruj mi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vjerovatno je skola imala najveceg uticaja. Misli na zdravlje, ko sisa skolu, to je zadnje oko cega se covjek treba brinuti.Rz88 je napisao/la:ja sam psihički nenormalno istrošen, u tome je problem. Mislim o previše stvari. Dosta sam vremena bio bolestan prije jedno dvije godine. Sada želim da sve nadoknadim, pa previše tereta stavljam na sebe. Gadno je to , vjeruj mi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vjeruj mi nije mi radi faksa, radi toga. Druge stvari su u pitanju. Mislim da ovaj forum nije prikladan da sada pišem o svome privatnom životu. Bavim se sa previše stvari u isto vrijeme.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ok je. Imaj vjeru u sebe, i sve ce se prebroditi. Nemoj sta haterit......Rz88 je napisao/la:Vjeruj mi nije mi radi faksa, radi toga. Druge stvari su u pitanju. Mislim da ovaj forum nije prikladan da sada pišem o svome privatnom životu. Bavim se sa previše stvari u isto vrijeme.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma jok ehhehe. Evo pišem opet neku kolumnu koje je opet bez veze, ali eto dosadno mi , pa samo pišem.
Charlize Theron izvukla Irsku umjesto Francuske na probi izvlačenja skupina za SP!
CHARLIZE THERON, južnoafrička glumica i dobitnica Oscara, našalila se na glavnoj probi ždrijeba skupina za Svjetsko prvenstvo sljedeće godine na račun krovne svjetske nogometne reprezentacije Fife, piše Earthtimes.
Naime, popularna je glumica na probi umjesto papirića gdje piše Francuska izvukla onaj sa reprezentacijom Irske, tako pruživši barem malu satisfakciju nesretnoj naciji koja još uvijek nije prežalila Henryjevu ruku i eliminaciju u dodatnim kvalifikacijama.
Inače, Theron će svečanost izvlačenja skupina za SP u petak voditi zajedno s glavnim tajnikom FIFA-e Jeromeom Valckeom.
CHARLIZE THERON, južnoafrička glumica i dobitnica Oscara, našalila se na glavnoj probi ždrijeba skupina za Svjetsko prvenstvo sljedeće godine na račun krovne svjetske nogometne reprezentacije Fife, piše Earthtimes.
Naime, popularna je glumica na probi umjesto papirića gdje piše Francuska izvukla onaj sa reprezentacijom Irske, tako pruživši barem malu satisfakciju nesretnoj naciji koja još uvijek nije prežalila Henryjevu ruku i eliminaciju u dodatnim kvalifikacijama.
Inače, Theron će svečanost izvlačenja skupina za SP u petak voditi zajedno s glavnim tajnikom FIFA-e Jeromeom Valckeom.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
ehehheeLily je napisao/la:Charlize Theron izvukla Irsku umjesto Francuske na probi izvlačenja skupina za SP!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
A moja malenkonst bi "izvukla" njuLily je napisao/la:Charlize Theron izvukla Irsku umjesto Francuske na probi izvlačenja skupina za SP!
Čarliz Teron is my love ;D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ma ona je kraljica.. Glumica kakvih rijetko ima.. pogotovo joj svaka cast za "Monster".. malo ko' tako nesto moze uciniti 
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- rob do bagro
- Kontakt:
TotaLno u kurcu ekonomija i standard, seLjaci s planina svi se spustiLi u grad. Nema posLa, nema para, nema bratstva i jedinstva, ova djeca će ovdje imat' sranje od djetinstva. Svako od nas već ima svoj nacionaLni identitet, mi jedemo govvna i to se zove BaLkanski mentalitet...
malo bezze sastavljo
malo bezze sastavljo
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- majestic24
- Kontakt:
Miroslav Sleeeeeeeeeeeeeeeeeepicka!!!!!! Docekao sam i gol da vidim u ovoj utakmici
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Nadam se da će dinamo da izdrži ovo do kraja. Dobra utakmica.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sta onaj Temisvarov golman skida ....cccc svaka mu cast !
Jos malo pa ce biti ko nas Supic

Jos malo pa ce biti ko nas Supic
- adnan_nanda
- Kontakt:
ko je sastavljo?rob do bagro je napisao/la:TotaLno u kurcu ekonomija i standard, seLjaci s planina svi se spustiLi u grad. Nema posLa, nema para, nema bratstva i jedinstva, ova djeca će ovdje imat' sranje od djetinstva. Svako od nas već ima svoj nacionaLni identitet, mi jedemo govvna i to se zove BaLkanski mentalitet...
malo bezze sastavljo
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
adnan_nanda je napisao/la:ko je sastavljo?rob do bagro je napisao/la:TotaLno u kurcu ekonomija i standard, seLjaci s planina svi se spustiLi u grad. Nema posLa, nema para, nema bratstva i jedinstva, ova djeca će ovdje imat' sranje od djetinstva. Svako od nas već ima svoj nacionaLni identitet, mi jedemo govvna i to se zove BaLkanski mentalitet...
malo bezze sastavljo![]()
hamza eto ko...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
- adnan_nanda
- Kontakt:
haha izgelda da je to jedan coj'kLIvada je napisao/la:adnan_nanda je napisao/la:ko je sastavljo?rob do bagro je napisao/la:TotaLno u kurcu ekonomija i standard, seLjaci s planina svi se spustiLi u grad. Nema posLa, nema para, nema bratstva i jedinstva, ova djeca će ovdje imat' sranje od djetinstva. Svako od nas već ima svoj nacionaLni identitet, mi jedemo govvna i to se zove BaLkanski mentalitet...
malo bezze sastavljo![]()
hamza eto ko...ili rob do bagro...
tooo robe kralju
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Vrsim posjednje pripreme pred odlazak u klub K.R.E.V.E.T veceras nastupaju DJ Jastukk i MC Topla deka......zagarantovan provod kao iz sna do ranih jutarnjih sati.....naravno zajebavam se kakvo moje spavanje;:D
aaaaa.......sta je ovo:S:S.....ne radi mi REDTUBE!! aaaaaaaaaaaaaa

LIvada je napisao/la:aaaaa.......sta je ovo:S:S.....ne radi mi REDTUBE!! aaaaaaaaaaaaaa![]()
Trenutno korisnika/ca: GG3, kraljttbvb i 5 gostiju.