BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

truts
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la truts » 15 jun 2013, 18:17

legenda reala je napisao/la:Zenica 4:1 ;)
Žilina 1:3 ;)

Ok su naši postignuti golovi, al' kad smo dosad primili 3 gola, ne vjerujem da će nam ovi Slovaci dat ijedan. Jedva su Lihtenštajnu jedan zabili. Nek budu sretni ako daju jedan gol u ovom dvomeču ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 jun 2013, 18:19

Kakva frka na tribinama. Jao likova majko moja mila. BiH kao nogometna reprezentacija i njeni navijači su zajedno rasli, stvari su u Savezu legle na svoje mjesto, tako da imamo navijače koji su zadovoljni, i kada ne ide ne prave probleme. Ne znam otkud takvi pesimistični stavovi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 15 jun 2013, 19:10

6 bodova iz obe tekme samo da nas zaobidju povrede.Ponavljam nas se pita jer mi meljemo protivnike.Neka se oni prilagode nasoj igri ako mogu.pozdrav

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 15 jun 2013, 19:18

Evo bice na face tv uzivo Munib Usanovic iz zatvora.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 15 jun 2013, 19:41

Evo bice na face tv uzivo Munib Usanovic iz zatvora.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 15 jun 2013, 19:41

sedra je napisao/la:Evo bice na face tv uzivo Munib Usanovic iz zatvora.
Jasta ce ti mislis u zatvor je uci ko u hotel :roll:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 15 jun 2013, 20:03

truts je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Zenica 4:1 ;)
Žilina 1:3 ;)

Ok su naši postignuti golovi, al' kad smo dosad primili 3 gola, ne vjerujem da će nam ovi Slovaci dat ijedan. Jedva su Lihtenštajnu jedan zabili. Nek budu sretni ako daju jedan gol u ovom dvomeču ;)
Ja ostajem pri svojoj teoriji da u tom dvomecu primamo jedan gol. Tako je bilo i sa Grckom, Latvijom, pa ocekujem da se nastavi sa Slovackom, Litvanijom, Lihtenstajnom...

Ocekujem ishod dvomeca: Bosna 5 - 1 Slovacka

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 jun 2013, 20:10

ko zna, ako uzmemo 6 bodova slovacima možda bude lihtenštajn na koševu

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 15 jun 2013, 20:54

jestamaji je napisao/la:ko zna, ako uzmemo 6 bodova slovacima možda bude lihtenštajn na koševu
Ako uzmemo protiv Slovaka svih 6 bodova, onda će nam tekma protiv Lihtenštajna biti historijska. :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 jun 2013, 21:08

levat je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:ko zna, ako uzmemo 6 bodova slovacima možda bude lihtenštajn na koševu
Ako uzmemo protiv Slovaka svih 6 bodova, onda će nam tekma protiv Lihtenštajna biti historijska. :D
Joj nemoj mi te historijske utakmice, najezim se kad to cujem, dosta je bilo historijskih utakmica :lol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 jun 2013, 21:16

Dobijemo Slovake oba puta i kiksamo protiv Lihtenstajna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 jun 2013, 21:23

Joj kolko je i ova Bosna izrodila debila, jbo majku gora smo bagra i od Hrvata, pored ovog foruma ono ode na index nešto srati koje ovo, koje ono :roll: :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 15 jun 2013, 22:33

Toga se i bojim :mrgreen:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 jun 2013, 22:42

Nimalo lak zadatak imamo za `180 minuta mozemo sve prokockati i da sv izgleda totalno drugacije nego sada. Sjecam se dobro tekme Slovacka Grcka u Slovackoj . Tu sam tekmu pomno pratio najvise imajuci u vidu ove nase zavrsne utakmice.

U Slovackoj se igrala bukvalno viktorija na Grcki go dobar dio utakmice, razvalili su ih u skoro svakom segmentu igre al Grci tipicno njima dadose go iz jedine (polu)sanse.

Tako da me ove dvije tekme brinu jer malo koja ekipa moze biti sigurna da uzme SLovacima 6 bodova u dvije tekme.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 15 jun 2013, 22:57

Ovaj dvomeč je i najvažniji. Gledam tabelu, Slovaci uopšte nisu bez šansi za baraž. Uprkos kiksevima, još mnogo toga drže u svojim rukama. Dvije utakmice sa nama će pokazati čemu da se u Grčkoj nadaju. Štošta se može desiti i nadam se da igrači ostaju hladni kao i sve utakmice do sada. U tom slučaju ne sumnjam u prvu poziciju.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 jun 2013, 23:25

samson je napisao/la:Ovaj dvomeč je i najvažniji. Gledam tabelu, Slovaci uopšte nisu bez šansi za baraž. Uprkos kiksevima, još mnogo toga drže u svojim rukama. Dvije utakmice sa nama će pokazati čemu da se u Grčkoj nadaju. Štošta se može desiti i nadam se da igrači ostaju hladni kao i sve utakmice do sada. U tom slučaju ne sumnjam u prvu poziciju.
Ako se Slovaci plasiraju u baraž je te šaljem u Brazil o mom trošku :mrgreen:
De malo realnosti, to je puka teorija... :D

sejodz
Kontakt:

Post Postao/la sejodz » 16 jun 2013, 00:15

ahmic je napisao/la:Sjedoz druze,
sumnjam da ce nove rezove pravit usred gungule...
Imaju jos sansi,tako da ce i oni htjet bodove.
Mada sumnjam,novi selektor je svjestan da tesko moze do baraza i u tom slucaju mozda prave novu ekipu...
KAKO god bude,ocekujem 6 bodova ;)

Bog te čuo, hehe :D

I ja sam se nadam i svim srcem navijam da bude 6 bodova, ali opet govorim treba biti dobro oprezan. Dobro je jedan od forumaša objasnio kada se igrala utakmica Slovačka-Grčka, bukvalno se viktorija igrala pred golmanom Grčke, i malo je za nepovjerovati koliko sportske sreće nisu imali Slovaci u tim trenucima jer su pogodili 3 stativa i 2 prečke, a ovi samo iz jedno kontranadapa go dadoše...

Što se tiče kvalitete tu smo negdje, samo je naša prednost što nam je tim kao kolektiv veoma bolji u odnosu na Slovačku u ovim trenucima, što ne mora značiti da i Slovaci neće igrati isti fudbal protiv nas... Sad je tu stvar i sportske sreće i mislim da smo nakon 5 historijskih utakmica, mrzim i spomenuti historijske, protiv Danske, Srbije, Francuske i dva puta protiv Portugala kiksali, i napokon je vrijeme da se to preokrene...

Sve u svemu držim fige našim reprezentativcima i nadam se da ćemo se već radovati i praviti planove za Brazil poslije ovog dvomeča. Ja ću prvi uzeti kredit na 30 godina i da idem u Brazil ako se plasiramo, eheheheh :D

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 16 jun 2013, 00:23

što se kvaitete tiče nismo mi tu negdje. mi smo trenutno klasu iznad njih.jesu oni bili u osmini svjetskog ali to je iz ove perspektive daleka prošlost!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jun 2013, 00:38

Ovaj dvomec je mac sa dvije ostrice. Ako pogledamo trenutno stanje, onako na prvu, reklo bi se da cemo ih dobiti bez problema. Mi igramo sjajno, dajemo dosta golova, malo primamo, imamo dug niz bez poraza...Slovaci su u raspadu, nisu pobijedili Lihtestajn, imaju minimalne sanse za baraz, ali ono sto im je plus je ta promjena trenera.

To itekako moze biti pozitivno za ekipu koja moze izgledati puno drugacije i bolje sa drugim trenerom. Dakle, pred nama su dvije utakmice u kojima se mozemo pribliziti Brazilu na milimetar, i u kojima se mozemo udaljiti od Brazila na svjetlosnu godinu.

Ne sumnjam da ce momci profesionalno prici i ovim utakmicama i odigrati najbolje kako znaju. Moje licno ocekivanje je svih 6 bodova iz ovog dvomeca.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 16 jun 2013, 00:47

Ovako nesto razmisljam ... eventualnim prolazkom na svjetsko prvenstvo koliko se para dobija tj. miliona ako nego zna da mi kaze ?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.