Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

ceze
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la ceze » 16 jun 2013, 00:30

AllGunsBlazing je napisao/la:Nisam, i nije. Sudijska pomoc? Pa i Malaga je dala gol iz ofsajda. I na kraju i da jeste, opet jedna sudijska pomoc protiv dvije utakmice.

A nisam ni kontradiktoran, opet ponavljam zasluge su jedno a osvajanje drugo. Mislim da je Arsenal zasluzio u periodu 2005-2010 bar jednu titulu, medjutim nisu osvojili, nisi bili na svim utakmicama dobri, dzaba dobra igra sve ukupno. Tako je i Bayern kiksao protiv Arsenala i trebao je ispasti(manite prvu tekmu tu je Arsenal kiksao), ali sudjen ofsajd koji nije bio koji bi vjerovatn odoveo Arsenal dalje. Drugo cist crveni karton koji bi odlucio finale.
Jesi kontradiktoran.
Evo sad kažeš "jedna sudijska pomoć u dvije utakmice", dakle bilo je pomoći sudija, a prije toga kažeš da je Bayern osvojio Ligu prvaka uz pomoć sudija i navodiš BvB kao fer osvajače.
Nemam namjeru da se raspravljam više i dobijem ban džaba, ako te još nešto zanima javi se u pp.
Lijep pozdrav.
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 16 jun 2013, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 jun 2013, 00:39

Pa dobro jel trebam na engleskom? Mogu ako hoces. Bayern je u jednoj od utakmica, evo parafrazirati cu ti sve, imao sudijsku pomoc, sto znaci da je prosao zahvaljujuci sudijama, sto znaci pak da NIJE trebao titulu osvojiti jer bi ispao da su odluke bile fer po protivnike. Samim tim to je sudijska titula koji dio nije jasan?
Celik!3,2,2.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 jun 2013, 00:48

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa dobro jel trebam na engleskom? Mogu ako hoces. Bayern je u jednoj od utakmica, evo parafrazirati cu ti sve, imao sudijsku pomoc, sto znaci da je prosao zahvaljujuci sudijama, sto znaci pak da NIJE trebao titulu osvojiti jer bi ispao da su odluke bile fer po protivnike. Samim tim to je sudijska titula koji dio nije jasan?
Kao i BvB koji si naveo kao fer i zaluženog osvajača.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 jun 2013, 01:49

Sramota da se o ovom ciganskom klubu govori na temi naseg reprezentativca. Lulic svakako ima kvalitet da ode u Englesku.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 jun 2013, 23:27

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa dobro jel trebam na engleskom? Mogu ako hoces. Bayern je u jednoj od utakmica, evo parafrazirati cu ti sve, imao sudijsku pomoc, sto znaci da je prosao zahvaljujuci sudijama, sto znaci pak da NIJE trebao titulu osvojiti jer bi ispao da su odluke bile fer po protivnike. Samim tim to je sudijska titula koji dio nije jasan?
Sudijska titula novi termin u fudbalu. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 jun 2013, 09:51

Lule i njegova mlada sa trofejom :D

slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 jun 2013, 16:22

Zna li ko odakle mu je djevojka ?
Ja mislim da je neka švabica, jer sam ga čuo da na njemačkom šapuće preko telefona kad je bio onda u hotelu sa repkom.
Ne mora značiti da je pričao sa njom, ali mi je onako izgledao zaljubljeno dok je pričao :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 jun 2013, 16:24

Saurman je napisao/la: Sudijska titula novi termin u fudbalu. :lol:
Sta je smijesno zlatna kanto? Istina. Koliko je dobar ovaj Bayern najbolje govori cinjenica da je najgori Arsenal u eri Wengera dobio na gostovanju 2-0 i to jos zakinut.
Celik!3,2,2.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 jun 2013, 17:35

AllGunsBlazing je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Sudijska titula novi termin u fudbalu. :lol:
Sta je smijesno zlatna kanto? Istina. Koliko je dobar ovaj Bayern najbolje govori cinjenica da je najgori Arsenal u eri Wengera dobio na gostovanju 2-0 i to jos zakinut.
A Bayern nije zakinut u prvoj utakmici ? Nešto pričaš o sudijama a gol ste dali iz nepostojećeg kornera Šabane. :lol:

Btw da više ne idem u offtopic.Balavci.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 19 jun 2013, 20:43

ceze je napisao/la:Zna li ko odakle mu je djevojka ?
Ja mislim da je neka švabica, jer sam ga čuo da na njemačkom šapuće preko telefona kad je bio onda u hotelu sa repkom.
Ne mora značiti da je pričao sa njom, ali mi je onako izgledao zaljubljeno dok je pričao :mrgreen:
Svedanka :) I to mu je supruga :) Ocekuju prinovu uskoro :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 jun 2013, 21:45

Hej nepostojeci korner, ma to je jace od sviranja ofsajda koji nije bio i koji bi izbacio najbrzeg svjetskog igraca 1v1 sa golmanom. I to hajd da je jedna utakmica, vec i u finalu crveni bio, ali gdje ce se to Bayernu svirati.
Celik!3,2,2.

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 19 jun 2013, 21:48

AllGunsBlazing je napisao/la:Hej nepostojeci korner, ma to je jace od sviranja ofsajda koji nije bio i koji bi izbacio najbrzeg svjetskog igraca 1v1 sa golmanom. I to hajd da je jedna utakmica, vec i u finalu crveni bio, ali gdje ce se to Bayernu svirati.
ljubomora cuda cini ...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 19 jun 2013, 22:26

A idite u kur.ac više , smorili ste . Kakve veze to ima sa Senadom .

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 jun 2013, 22:43

Pa Senad nije dovoljno dobar za taj ''jaki'' klub. To neki tvrde, i ispada da su svi igraci Bayerna iz druge galaksije.

@Micron jest vala ne znam sta cu od sebe, cuj biti ljubomoran na to, svejedno mi, samo mi je zao navijaca Borussije, kluba koji je cisto i posteno dosao do finala i tu igrao cisto(u utakmici sa Malagom je i Malaga dobila poklon od sudije).
Celik!3,2,2.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 jun 2013, 22:50

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa Senad nije dovoljno dobar za taj ''jaki'' klub. To neki tvrde, i ispada da su svi igraci Bayerna iz druge galaksije.

@Micron jest vala ne znam sta cu od sebe, cuj biti ljubomoran na to, svejedno mi, samo mi je zao navijaca Borussije, kluba koji je cisto i posteno dosao do finala i tu igrao cisto(u utakmici sa Malagom je i Malaga dobila poklon od sudije).
Doduse vidim da i tvoji Arsenalovci pisu gluposti o Begovicu i Pjanicu. Poljak bolji od Bega :mrgreen:

Inace cest slucaj kad se nasi igraci povezuje sa nekim klubom dodju ovi nasi objektivni navijaci/strucnjaci i kazu da nije dovoljno dobar za njihov klub. Jer kod njih samo svemirci iz galaksije Superior mogu igrati, a ne obicni bosanski smrtnici.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 jun 2013, 22:53

Pa dobro, sad Beg i Wojo, Wojo je mladji i ima vise sanse da bude bolji, ali nije ni Beg los, nego ono sto se postavlja jeste sto ce Arsenalu dva mlada golmana(sta je 25 za golmana). Ista je situacija i sa Pjanicem, igrac kojeg bih volio vidjeti u Arsenalu, ali tu vec imaju Jack(koji je izvanredan talenat) te Cazorla koji nije los igrac uopste. Sad da nema Jacka ja bih prvi volio da nam Pjanic dodje, ali ovako bi to bilo mislim ipak pogubno za Pjanica jer je Jack Englez, a i mladji.

Ja sam tamo vec pisao, ne bih imao nista protiv Lulica u Arsenalu. Tamam onaj igrac koji treba, radnik i borac, a i ta pozicija skripi.

edit: ja bih volio vidjeti Lulica u ENgleskoj, jer tamo cijene ovakve igrace, a jos bi ga fizicki razvili(sjetite se samo Dzeke sad moze sa trojicom na ledjima igrati).
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 19 jun 2013, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 19 jun 2013, 22:53

Vala ako je Mandzukic dovoljno dobar i Senad je.
Obojica radnici uzoru teren i ono talenta sto im nedostaje zamjene Njemackim trudom i disciplinom.

Samo sto bi sjedio na klupi a to nam ne bi valjalo.
Lazio se ubio za Senada.

Edit: Koliko subjektivan moras biti da poredis neke Poljake sa Najboljim golmanom prve Polusezone Engleskog Premiershipa.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 jun 2013, 22:57

BadrHari je napisao/la: Edit: Koliko subjektivan moras biti da poredis neke Poljake sa Najboljim golmanom prve Polusezone Engleskog Premiershipa.
Bitna je kompletna sezona, taj neki Poljak je nakon par samara Wengera branio kako zna i donio bodove Arsenalu. I vidis ni ti nisi objektivan, ja kazem da je razlika izmedju njih mala, a ti vidi kako ces.
Celik!3,2,2.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 jun 2013, 23:02

Hocu da kazem da se ni Arsenalovi navijaci ne razlikuju od Bayernovih, sjecam se prije par godina kako su tvrdili da je Bendtner bolji od Dzeke, pa su ga poredili sa Chamakhom. I danas da ih pitas ko je bolji Giroud ili Dzeko, znamo sta bi bio odgovor. Svemirci brate.

p.s. mislim na nase bosanske navijace Arsenala sa foruma, u slucaju da neko nije skontao :D

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 jun 2013, 08:41

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa Senad nije dovoljno dobar za taj ''jaki'' klub. To neki tvrde, i ispada da su svi igraci Bayerna iz druge galaksije.

Ma prijatelju to tvrde ljudi kojima je Pranjic bio bajernova klasa :lol:
Lulic je borac i da ode u Bajern izborio bi se za svoj status, ali u ovom momentu mu je najbolje da ostane u Laziu, idol je navijaca, trener ga gotivi, vec se naviko na grad, ceka prinovu u porodici ...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 52 gosta.