da vidimo kako ce ovo ici !

sretno !!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

pa se cudimo kako su nam kladione u sve većem plusu iz godine u godinu...haris10 je napisao/la:mozel ova zambija meda jebote dje njih nadjoh
Dobar ti je to tiket,ja mislim da neces na odmorWilly je napisao/la:Kongo 0-2, Španija/21 1, Eraković 1 i Brazil 1. Ako ovo ne prođe uzimam odmor.
Svaka čast majstore.bevanda4 je napisao/la:Norveška 3. liga
Arna Bjornar - Notodden FK 2 @1,60
Kvota u padu u svim kladionama.. Prvotna je bila oko 2,40.
Izgleda da domaćini imaju određenih problema, pošto neću na veći ulog,
nije mi se dalo istraživat o kakvim je problemima riječ.. Tako da, tko uzme
nek mu je sa srećom
FT: 0-2bevanda4 je napisao/la:Norveška 3. liga
Arna Bjornar - Notodden FK 2 @1,60
Kvota u padu u svim kladionama.. Prvotna je bila oko 2,40.
Izgleda da domaćini imaju određenih problema, pošto neću na veći ulog,
nije mi se dalo istraživat o kakvim je problemima riječ.. Tako da, tko uzme
nek mu je sa srećom
zgmiky je napisao/la:Federer R.-T.Haas 1.s 9.5 over 1.50, 22.5 over 1.70
polufinalni susret između velikog Rogera Federera i domaćeg tenisača Tommyja Haasa mogao bi biti vrlo težak i zahtjevan za švicarca, pogotovo prvi set koji bi mogao otići do TB-a obzirom da i jedan i drugi serviraju jako dobro i teško će do break- u prvom setu, dodamo li da je to trava jedan plus više da prvi set ide preko 9.5 a mislim da će i do TB-a, meč bi trebao isto otići u over jer bi i drugi set mogao doći do 6-4 barem, dovoljno za prolazak.
Čilić M.-L.Hewitt 1.s 9.5 over 1.55, 23.5 over 1.85
također polufinale samo u londonskom Queensu clubu u kojem će snage odmjeriti Marin Čilić i Lleyton Hewitt i ovdje bi također prvi set trebao otići u over kao i cijeli meč vjerujem jer bi se mogla igrati tri seta. Što se pobjednika tiče prednost bih dao Marinu iako ni australac nije bez šansi no prvi set over i meč over trebali bi proći
A.Murray-Tsonga J.W. 1 1.45
Tsonga je umoran, jako umoran i za njega bi danas turnir trebao završiti, Murray bi morao u finale. Od ostalih razrada 1.set možda over 9.5 1.55 a meč bi mogao u under 23.5 no vidjet ćemo, pobjeda Murraya ne bi smjela izostati.
Gasquet R.-M.Youzhny h -4.5 2 1.55
rus igra sjajno, no igra i francuz ali prevelika kvota na rusa da se ne pokuša čak odigrati i na njegovu pobjedu, ovaj hendi bi morao pokriti. Od ostalih razrada prvi set over 9.5 1.60 izgledan.

Povali me Andrea.Willy je napisao/la:Srbija - C.Gora/Vat(s.t.) 15.6. 13:30 1 1,35![]()
Gasquet - Youzhny 15.6. 16:05 2 2,55![]()
Erakovic - Hradecka (kval) 15.6. 18:45 1 1,45 (sutra)
Puig - Rampre (kval) 15.6. 16:00 1 1,35![]()
Petkovic - Halep 15.6. 15:00 1 1,55![]()
kvota: 10.44
ado899 je napisao/la:Evo ga i za veceras jedan listicsutra se ne radi pa cu sve postaviti sto odigram posto igram max tri listica preko dana i jedan uvecer
Zensko je zlo...ata je napisao/la:pozdrav..
da vidimo kako ce ovo ici !![]()
sretno !!
ado, hajde se priključi temi "Zajednički - po jedan par". Čestitke na dobicima.ado899 je napisao/la:ado899 je napisao/la:Evo ga i za veceras jedan listicsutra se ne radi pa cu sve postaviti sto odigram posto igram max tri listica preko dana i jedan uvecer
Najvjerovatnije prodje i ovo veceras heheAmerikanke vode 3:1 tako da ce vjerovatno uzeti jos oko 20min do kraja
![]()
Sutra u nove pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.