BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

zizu1991
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la zizu1991 » 16 jun 2013, 00:53

Neko reče 10 mil eur, nisam siguran. Nek' me se ispravi ako sam pogriješio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 16 jun 2013, 00:58

zizu1991 je napisao/la:Neko reče 10 mil eur, nisam siguran. Nek' me se ispravi ako sam pogriješio.

15 miliona je plasman na SP :D

A mislim da je nas saveza odlucio abd kad se plasiramo da veci dio ove cifre igraci podijele izmedu sebe :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 16 jun 2013, 01:01

Puno bitnija utakmica je prva u Zenici.Ako nju dobijemo u drugoj bi bilo puno lakse.Slovačka nebi imala ni teoretske šanse a mi bi puni samopouzdanja isli u Žilinu i najvjerovatnije ovjerili vizu za Brazil.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 16 jun 2013, 01:02

Nakamura je napisao/la:Ovako nesto razmisljam ... eventualnim prolazkom na svjetsko prvenstvo koliko se para dobija tj. miliona ako nego zna da mi kaze ?
"prize money" još nije odredjen.
2010 je svaka federacija koja se kvalifikovala dobila po milion dokara unaprijed i još po osam miliona u slučaju ispadanja u prvoj rundi. osmina finala je vrijedila 9 miliona, četvrtfinale 18 , polufinale 20 a svjetski prvak je dobio 30 miliona.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 16 jun 2013, 01:04

Nakamura je napisao/la:Ovako nesto razmisljam ... eventualnim prolazkom na svjetsko prvenstvo koliko se para dobija tj. miliona ako nego zna da mi kaze ?
Proslo SP u Africi je bilo 1 Milion za pripreme za SP i 8 Miliona za ulazak u pretkolo. Znaci ukupno 9 Miliona.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 16 jun 2013, 01:08

AlenHalilovic je napisao/la:
Proslo SP u Africi je bilo 1 Milion za pripreme za SP i 8 Miliona za ulazak u pretkolo. Znaci ukupno 9 Miliona.
Treba igracima i strucnom stabu dati 25%

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 jun 2013, 01:08

Ide nam u prilog da smo dvomeceve u prosle dvije kvalifikacije dobili, Belgiju 4:2 i 2:1 , te Stanegove ratnike sa 2:0 i 1:0 . Dokazali smo da smo mentalno i fizicki jaki da pruzimo dvije vrhunske partije u 4 dana.

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 16 jun 2013, 01:41

AlenHalilovic je napisao/la:
$ (dolarima)
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 16 jun 2013, 01:42

el-fighter je napisao/la:...Slovaci su u raspadu, nisu pobijedili Lihtestajn, imaju minimalne sanse za baraz, ali ono sto im je plus je ta promjena trenera...
Ako im je promjena trenera plus, onda ga pisaj s duda :mrgreen:
Sad ce on njima rotirat formaciju, vjerovatno ce biti i nekih novih imena.. ma ja vjerujem da su oni odustali od ovih kvalfikacija. Sad oni kao mi svojevremeno "prave tim za nove kvalfe". Sjecate se sigurno kad smo mi svojevremeno znali u pola kvalfa izgubit sanse za drugu poziciju, pa onda komentator u pola utakmice kod rezultata 0-2 za goste pocne pricat kako trebamo "jovo na novo"... tako je stanje sad kod njih ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 jun 2013, 11:39

Da se malo izrazim kao drug Marjan. Biće fajta sa njima, ali uz ozbiljan pristup kao u 60 % dijela kvalifikacija, mislim da ne bi trebali imati problema sa njima. Bitno je, kao što reče Pape, da ih riješimo u Zenici, onda će nam sigurno biti lakše tamo.

Vjerujem da, uz njihov pristup, i grmljavinu sa tribina kakva je inače kada igra repka na BP, ovakva Slovačka nema šanse protiv nas. Mada naravno, ništa nije sigurno, ali svi parametri govore u našu korist, i nadam se da ćemo ih iskoristiti. Pomenuo je neko gore da smo pokazali zrelost u tim utakmicama koje bi se znale igrati u 4 dana, to je još jedna jako dobra referenca koja ide nama u prilog, i nadam se da ćemo taj niz nastaviti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 jun 2013, 12:01

Moja prognoza: tri pobjede i remi u Slovackoj. Dovoljno za Mundijal! 8-)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 jun 2013, 12:12

Ako ih dobijemo u Zenici onda je sve gotovo.Oni gore nemaju vise sta trazit.I ovako imaju minimalne sanse za baraz i sa porazom u Zenici ce izgubit i ovo malo sto imaju.

I nakon toga treba tuci Lihtenstajn sa 10:0 za anale i otici neporazeni u Brazil.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 16 jun 2013, 12:32

Uz ovakav "ozbiljan"pristup BiH ce zavrsiti kvale za SP u Brazilu uz samo jedan remi i najbolju gol-razliku.Nasa igra je mjerilo za druge u ovoj grupi a bogami i sire.Znaci Slovacka cao,nama 6 bodova.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 16 jun 2013, 12:33

Dobro je da prvu igramo u Zenici jer tu nema sanse da kiksamo. Poslije, gore mozemo bez puno pritiska rutinski odraditi tekmu (ja se nadam i vjerujem da cemo ih dobiti i gore), jer i da zijanimo (pu, pu, pu, pomakni se s mjesta) slijede nam Lihtenstajn i Litvanija koje dobijamo milion posto.

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 16 jun 2013, 12:57

Na papiru smo dosta jaci i onako na prvu i za nekog neutralnog nema sanse da mi u ova dva meca ne uzmemo minimalno 4 boda.Ali naravno to nista ne mora da znaci,abd da ne bude povreda kljucnih igraca i vjerujem da cemo posebno u Zenici uz veliku podrsku doci do vaznih bodova.
Meni je ovo sve jos uvijek nestvarno,da smo ovako blizu Mundijala,kako samo dobro zvuci ta rijec "Mundijal". :D
I onda abd u zenici rjesiti Lihtenstajn i u stilu velikih otici u Brazil.Samo da mi je to dozivjeti da zaigramo na svijetskom pa odmah mogu riknuti,ne bi sekudne zalio :mrgreen:

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 16 jun 2013, 13:14

ma da uzmemo 3 boda iz ove 2 utakmice, niko sretniji od mene :D nama treba 9 bodova do kraja pa sto se mene tice mozemo i izgubiti kuci ali da dobijemo u gostima, i sve dok na kraju zavrsimo sa 9 bodova meni je to ok :D A neke druge kvalifikacije mozemo gledati da postavljamo rekorde :P
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 16 jun 2013, 13:29

Zna li neko kakve su premije u repki,recimo pobjeda protiv Grka ?
Treba nagradit momke,debelo ...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 jun 2013, 14:06

Pristupit utakmici k'o i protiv Grčke, svi smo vjerovali u pobjedu al' pod strahom. Maksimalno ozbiljno i bez ikakvog potcjenjivanja.

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 17 jun 2013, 00:41

Hocemo li ih dobiti kao sto i Francuze smo dobili sa 2:0 a dole cemo ih rasturiti s 3"0 naravno kao Rumune.,jer ipak igraju tamo neki levati, jel.

Isto tako smo i Dance izdominirali.No, sta se moze

Pa, ako gledas svake kvalifikacije, mi smo jednom izgubili na nasem terenu.Imamo priliku, ali najvise mrzim ono.Brazil idemo, a u Slovackoj igra ekipa koja vrijedi 115 000 000 Eura, i imaju par super mega talenata.Dok u repki Latvije su igrala 3 igraca s preko 1 000 000 Eura, a od tog jedan CAUNA 3.000 000 EURA i nije igrao protiv nas.I imali smo igraca vise.Najvise volim ono.Pa, rasturamo

Niko ovdje ne spominje faktu da su Slovaci imali 2 stative protiv Grka, ponizili su ih.Sta su sve fulali, da im ekipa vrijedi 115 000 000 Eura, da imaju jedino par mega talenata koji se ne slazu

U svako doba dana, kad Slovaci odigraju kako treba, to je ekipa koja moze da uzme i mnogo jace protivnike, a ne tamo neku Bosnu.Get real.Bosna je jaka, ali mrzim ovo.Pa, Skoti su sa rezervama uzeli Hrvate, a Crna Gora je dobila 4 komada od Ukrajine

http://www.transfermarkt.com/en/slovaki ... _3503.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.com/en/bosnien ... _3446.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Slovacka 111 275 000 Eura
Latvija 17 675 000 Eura
Litvanija 10 925 000 Eura
Bosna 94 275 000 Eura

Bez uvrede, ali citam poruke.Pa, rasturamo, uzimamo 4 boda, uzimamo ovo.Mislim.Get real

Mora se vrhunski pripremiti, i odbrana Slovaka nije odbrana Latvije.Ne smijemo da se opustimo, i pricamo, ovo i ono.Poraz je itekako moguc, jer Slovaci ce se otvoriti i napasti, a svak zna.Da Slovacka ima kapacitet da nas ugrozi, a imaju i daleko jaci napad od Grka.Oni ce igrati na sve ili nista, i to moze da nam stvara problem

Ako nam zatvore Lulica, i Misimovica, i ako nam blokiraju Pjanica, to je pola igre sto su uradili.Isto to su Francuzi uradili s Misimovicem, pa se covjek nije ni vidio, a ni cuo.Na kraju bijase ono 2"0 ali za Francuze

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 17 jun 2013, 00:58

@Denizli , upravu si covjece.. ja se pribojavam ne samo Slovacke, nego i Lihtenstajna. Pa kad je takva megaskupa velesila uspjela nekako jedva uzet bod Lihtenstajhu, bojim se da mi necemo. Najvise me u Lihtenstajnu brine onaj njihov konobar u spicu :D . Sumnjam da ce ga Spahic sam moci cuvat, morat ce to udvojit i Zukanovic, al onda onaj brico na lijevom krilu osta sam :lol: :lol: :lol: Ma hajde najvaznije je da im onaj bravar u veznom redu ne igra on je smrt :lol: :lol: :lol:

Da se vratim malo na Slovacku, upravu si ako nam zaustave Dzeku i Ibisevica, te uspiju u dzep stavit Misketa i Pjanica te zaustavit prodore Mujdze i Lulica mislim da u napadu necemo moci nista :?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.