Ma namazan ovaj Siroki,sve se nema a osteta se placa za igraca..ne mogu kukanjabrzi je napisao/la:Morala se dobro vreća odriješit za Mazalovića.England je napisao/la:Mazalović stigao ? Odličan igrac, centralni vezni.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
felix123
- Kontakt:
Odakle vama da smo uopce placali odstetu za njega
Koliko ja znam Mazalovic je raskinuo ugovor sa Cibalijom
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Prica se po Vinkovcimafelix123 je napisao/la:Odakle vama da smo uopce placali odstetu za njega
Narod zna
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Igraci jako cesto u svojim ugovorima imaju stavku da nakon ispadanja iz lige imaju slobodne papire ili u najmanju ruku mogu otici gdje god zele za nebitnu cijenu, samo da se ponudi nesto. Uvjeren sam da to ima i Mazalovic kao i cijela ekipa Cibalije, jer je Cibalia klub koji je uvijek kandidat za ispadanje pa je tako i klub u kojem igraci dolaze s bojaznoscu da ce igrati nizi rang i takvim ugovorm se osiguravaju. Tako je vjerojatno i Mazalovic. On je 99% dosao slobodan, a ako je i placen onda je to nesto minimalno.arhimed89 je napisao/la:Prica se po Vinkovcimafelix123 je napisao/la:Odakle vama da smo uopce placali odstetu za njega![]()
Narod zna
A interesantno je kako transfermarkt jos nista nije objavio, a vec se naveliko prica da je to gotova stvar.
De mi recite onaj Kožul i Brekalo jel dolaze kod nas na posudbu? cuo sam da je rijeseno to.vidim kod vas na prozivci bili,vi to bolje znate 
Jedno pitanje:Ima li istine da se NK Siroki kao zainteresovao za bivseg igraca Lecha,Sarajeva,Veleza i Rudara P. Harisa Handzica,kazem jer to sam cuo preko poslovnog prijatelja iz Sirokog Brijega. Malo je nemoguce poznavajuci klub ,kao klub Siroki al ko zna mozda se zaista vremena mjenjaju ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nemoguce je da oni dovedu nekatolika, i ne trebaju se tu vremena mijenjati nego nesto drugo.Iskren je napisao/la:Jedno pitanje:Ima li istine da se NK Siroki kao zainteresovao za bivseg igraca Lecha,Sarajeva,Veleza i Rudara P. Harisa Handzica,kazem jer to sam cuo preko poslovnog prijatelja iz Sirokog Brijega. Malo je nemoguce poznavajuci klub ,kao klub Siroki al ko zna mozda se zaista vremena mjenjaju ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Katolici samo igraju za taj klub, ima se keša pa im je svejedno dok imaju uspjeha.
No s druge strane ovo je 2013, ne srednji vijek ali šta ćeš.
Sada će neko doći i usporediti Široki sa Bilbaom
No s druge strane ovo je 2013, ne srednji vijek ali šta ćeš.
Sada će neko doći i usporediti Široki sa Bilbaom
Ja recimo licno nevidim tu nista lose...Kad jedan od mnogih do sad, evo npr: Ivan Sesar moze igrati u Sarajevu,zasto Handzic nebi igrao u Sirokom? I to mi se brate pitari kunemo u Ivana..Zar je bitno ko si vise i odakle i kako se zoves? Dok je god tako ovdje buducnosti nema,nevezano samo za sport ,opcenito !
-
felix123
- Kontakt:
Nezz o kakvoj vjeri vi pričate,pa naš najbolji igrac je pravoslavac(wagner)
A politika kluba je da se ne dovode Bosnjaci i Srbi u klub ostali su dobrodosli
Ako je vagner pravoslavac ja sam eskim!felix123 je napisao/la:Nezz o kakvoj vjeri vi pričate,pa naš najbolji igrac je pravoslavac(wagner)
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Takav je statut kluba koliko sam upucen.Iskren je napisao/la:Ja recimo licno nevidim tu nista lose...Kad jedan od mnogih do sad, evo npr: Ivan Sesar moze igrati u Sarajevu,zasto Handzic nebi igrao u Sirokom? I to mi se brate pitari kunemo u Ivana..Zar je bitno ko si vise i odakle i kako se zoves? Dok je god tako ovdje buducnosti nema,nevezano samo za sport ,opcenito !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Jeste smijesni. Nek im igra koga oni zele. Klub se zeli identifikovati s time i je*e im se. Da njihovim navijacima smeta onda bi oni mogli da pricaju o tome, ali mi sa strane ne mozemo da zahtjevamo promjene u njihovom klubu, jer je njihovo pravo da rade sta zele ako je to u skladu sa zakonima.
Ako si ovaj na slici profila, onda je jako moguće. A Wagner je pravoslavne vjeroispovijesti, kako felix reče bez Bošnjaka i Srba.KrajPrice je napisao/la:Ako je vagner pravoslavac ja sam eskim!felix123 je napisao/la:Nezz o kakvoj vjeri vi pričate,pa naš najbolji igrac je pravoslavac(wagner)
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Čuj Wagner pravoslavac iz Brazila.
Evo brzinski sam izguglao podatak da u Brazilu pravoslavci čine nešto malo iznad 0,02% populacije, i to su skoro svi redom stanovnici grčkog, ruskog i ukrajinskog porijekla.
-
felix123
- Kontakt:
Hahahahahahahahaah...Edol je napisao/la:Čuj Wagner pravoslavac iz Brazila.Evo brzinski sam izguglao podatak da u Brazilu pravoslavci čine nešto malo iznad 0,02% populacije, i to su skoro svi redom stanovnici grčkog, ruskog i ukrajinskog porijekla.
Eto kralju kad je tebi to 0,02 brazilske populacije kao sitno ,de i izguglaj sva imena pa ćemo vidit ima li Wagija
Ste se mene tice neka vam i papa igra,nebi dao ljubav zeljinu za sve pare ovog svijeta!maxmore je napisao/la:Ako si ovaj na slici profila, onda je jako moguće. A Wagner je pravoslavne vjeroispovijesti, kako felix reče bez Bošnjaka i Srba.KrajPrice je napisao/la:Ako je vagner pravoslavac ja sam eskim!felix123 je napisao/la:Nezz o kakvoj vjeri vi pričate,pa naš najbolji igrac je pravoslavac(wagner)
A ne tamo neka listica,papa
Ovaj povratnik Barišić,jeli taj iz Širokog prešao u Hajduk ili....puno ovih Barišića nogometaša nezgodno za upratit 
Zanimljivo da su vam novajlije iz Šibenika i Cibalije bili kapetani svoji ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, MostarNeretva, nito1, Paromlinac, svrakino1921 i 22 gosta.