NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Što se Efendića tiče, mislim da njega više nećemo gledat u dresu Bratstva. Otišao je u Francusku, traži angažman u nekom niželigašu, a ako ne uspije tamo da papire i ostalo sredi, čisto sumnjam da će nazad u Bratstvo. Sloboda je puno realnija opcija, a možda i neki premijerligaš. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Efendicu sve najbolje gdje god da nade angazman, a mislim da onakvom igracini to i nece biti problem.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Što se Efendića tiče, mislim da njega više nećemo gledat u dresu Bratstva. Otišao je u Francusku, traži angažman u nekom niželigašu, a ako ne uspije tamo da papire i ostalo sredi, čisto sumnjam da će nazad u Bratstvo. Sloboda je puno realnija opcija, a možda i neki premijerligaš.
Mi ga ne mozemo zadrzati , nazalost , po meni najbolji igrac Bratstva u polusezoni, prava radilica
u nekim utakmicama je pretrco vise nego bilo koja 2 igraca zajedno.
Efa sretno stari.....
-
- Kontakt:
Pored Pantica,Mujkica,Efendica koji se 100% vracaju u slobodu jos jedan igrac Bratstva mogao bi pojacati slobodu a to je Šuša,informacija nije sigurna ali tako se prica po carsiji,pa ako ko ima informacija voliio bi cuti u nekom trenutku mi zao sto se ekipa rasipa a u nekom mi drago jbg kad bi doslo do ovog da neko iz carsije igra za Slobodu,sad koliko tu ima istine?????????????
Prva stvar to da Efa ide je sto posto ko sto kazes , za Pantu i nije sto posto vjeruj.A ti si naveo i da Mujka ode , e tek taj film neces gledat, ne znam jel se sjecas pred pocetak ove sezone je taj isti Mujka sam otiso i treniro sa Zvijedom iz Gradačca , pa sto ne potpisa za njih da mi je znat ? On i Panta su Dasi najdrazi u klubu tako da su to samo price za malu djecu da uzmu jos para i to je to.... A susa nece otic jer je on maroko dijete..... to ti sve govoriBratstvo81 je napisao/la:Pored Pantica,Mujkica,Efendica koji se 100% vracaju u slobodu jos jedan igrac Bratstva mogao bi pojacati slobodu a to je Šuša,informacija nije sigurna ali tako se prica po carsiji,pa ako ko ima informacija voliio bi cuti u nekom trenutku mi zao sto se ekipa rasipa a u nekom mi drago jbg kad bi doslo do ovog da neko iz carsije igra za Slobodu,sad koliko tu ima istine?????????????

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Kontakt:
Ja sam cuo kako se prica da su ova 3 sigurna samo je Šuša upitan,opet kazem tako sam cuo e sad to za maroko nezz o cemu govoris zasto ne bi otisao u slobodu da igra opet je sloboda sloboda a ima i to da ovdje ima odlicne uslove u bratstvu koje mu je dao Helic,pa vidjet cemo sta ce biti kazem i volio bi a i ne bi da nam se ekipa raspe.
Ma dobro jedno je sto se prica vjeruj mi a drugo sto se desi,pricalo se da u Bratstvo na polusezoni dolaze Tosunovic i jos kamara igraca iz Gradine pa niko ne dode,Efa ide odavde jer momak hoce da napreduje i svaka cast al on u Slobodu ide tek ako mu propadnu planovi drugi.Panta ima uslove bogovske ovde i Daso ga voli,a Mujka on je Dasin mezimac i kao takav ce tesko otic, sad ti kazem covjek je prosle godine u ovo doba otiso bez icije dozvole i proso pripreme sa Zvijezdom i sta onda ? Daso reko idi ako mislis da je bolje , nije budala ovde ima sigurnu platu vjeruj mi niko nema u klubu sigurni platu ko on i ako mu para sta zatreba zna ih i unaprijed uzet i svasta...A Susa ne kazem da je nemoguce da ode , nista nije nemoguce ali susa je dijete Bratstva , kapiten kluba, kolko vec godina igra tu stadion mu pripiš hoda sto se kaze i sad da ode u klub koji igra istu ligu to je tesko...Jedino ako dobije puno vise para , u sto sumnjam al etoBratstvo81 je napisao/la:Ja sam cuo kako se prica da su ova 3 sigurna samo je Šuša upitan,opet kazem tako sam cuo e sad to za maroko nezz o cemu govoris zasto ne bi otisao u slobodu da igra opet je sloboda sloboda a ima i to da ovdje ima odlicne uslove u bratstvu koje mu je dao Helic,pa vidjet cemo sta ce biti kazem i volio bi a i ne bi da nam se ekipa raspe.

- 7aprildomemoj
Kako neko ko se predstavlja navijačem Bratstva može priželjkivati i voliti da nam 4 najbolja igrača odu u Slobodu
Pa to je onda totalni raspad i grčevita borba za opstanak. Svakakvih ljudi Bože dragi 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Prva stvar to da Efa ide je sto posto ko sto kazes , za Pantu i nije sto posto vjeruj.A ti si naveo i da Mujka ode , e tek taj film neces gledat, ne znam jel se sjecas pred pocetak ove sezone je taj isti Mujka sam otiso i treniro sa Zvijedom iz Gradačca , pa sto ne potpisa za njih da mi je znat ? On i Panta su Dasi najdrazi u klubu tako da su to samo price za malu djecu da uzmu jos para i to je to.... A susa nece otic jer je on maroko dijete..... to ti sve govori
[/quote]
Mujkić nije mogo potpisat sa Zvijezdom jer je bio pod ugovorom sa Bratstvom i Daso mu je jasno poručio da mu neda ispisnicu iz dva razloga jedan je što ima važeći ugovor i kao igrač je neophodan Bratstvu a drugi je način na koji su postupili i Mujkić i Zvijezda tj nisu kontaktirali Bratstvo jer bez saglasnosti istog Mujkić ne može promijenit klub,,,bilo je tu svašta al je Mujka dobio jasnu poruku ili nazad u Bratstvo ili pauza,,,Zvijezda je ko fol nudila kasnije neko obeštećenja za Mujku no dobili su odgovor da nemaju novaca za taj transfer
Pantić je dobar igrač al ima problem u glavi,,,koliko čovjek utakmica nije odigru u ovoj sezoni,većinu zbog svoje gluposti,,,
Efendić odličan mlad igrač,,,a Rizvanovićem bekovski par za Premijer ligu....
Šuši je to možda izazov karijere da igra u Slobodi ako ima volju i želju nebi mu trebalo pravit smetnju ,,,nek proba možda i uspije,,,borac je,

Mujkić nije mogo potpisat sa Zvijezdom jer je bio pod ugovorom sa Bratstvom i Daso mu je jasno poručio da mu neda ispisnicu iz dva razloga jedan je što ima važeći ugovor i kao igrač je neophodan Bratstvu a drugi je način na koji su postupili i Mujkić i Zvijezda tj nisu kontaktirali Bratstvo jer bez saglasnosti istog Mujkić ne može promijenit klub,,,bilo je tu svašta al je Mujka dobio jasnu poruku ili nazad u Bratstvo ili pauza,,,Zvijezda je ko fol nudila kasnije neko obeštećenja za Mujku no dobili su odgovor da nemaju novaca za taj transfer

Pantić je dobar igrač al ima problem u glavi,,,koliko čovjek utakmica nije odigru u ovoj sezoni,većinu zbog svoje gluposti,,,
Šuši je to možda izazov karijere da igra u Slobodi ako ima volju i želju nebi mu trebalo pravit smetnju ,,,nek proba možda i uspije,,,borac je,

Mujkić nije mogo potpisat sa Zvijezdom jer je bio pod ugovorom sa Bratstvom i Daso mu je jasno poručio da mu neda ispisnicu iz dva razloga jedan je što ima važeći ugovor i kao igrač je neophodan Bratstvu a drugi je način na koji su postupili i Mujkić i Zvijezda tj nisu kontaktirali Bratstvo jer bez saglasnosti istog Mujkić ne može promijenit klub,,,bilo je tu svašta al je Mujka dobio jasnu poruku ili nazad u Bratstvo ili pauza,,,Zvijezda je ko fol nudila kasnije neko obeštećenja za Mujku no dobili su odgovor da nemaju novaca za taj transfer**** je napisao/la:Prva stvar to da Efa ide je sto posto ko sto kazes , za Pantu i nije sto posto vjeruj.A ti si naveo i da Mujka ode , e tek taj film neces gledat, ne znam jel se sjecas pred pocetak ove sezone je taj isti Mujka sam otiso i treniro sa Zvijedom iz Gradačca , pa sto ne potpisa za njih da mi je znat ? On i Panta su Dasi najdrazi u klubu tako da su to samo price za malu djecu da uzmu jos para i to je to.... A susa nece otic jer je on maroko dijete..... to ti sve govori

Ja kolko znam , to jest barem mislim su svi igraci i dalje pod ugovorom osim Kere i Nenada koji su naknadno vraceni i njima je sa zavrsetkom isteko ugovor ali oni su rekli da bi voljeli ostat obojica.Znaci ako imaju ugovore brate dragi nek se plati za igrace i neka idu , najbolji primjer Olimpic i Rizva.Panta je strasan igrac al se lako iznervira , Efa igracina ima dosta mjesta za napredak... Susa ja mislim da on barem nikad nece otic odavde al opet ako zeli i svi koji zele bujrum nijedan igrac niti neko iz uprave nije veci od kluba i to je to....Nego imal ko kakvih saznanja ko bi nas mogo pojacat i tako te stvari ? Prema mojim saznanjima Šaba bi se trebo vratit , imal jos neko kakvih saznanja ?
Sledece sezone postava koju bi ja volio pa cemo vidit :
Golman: Šaba
Odbrana: desni bek zbog odlaska Efe,Šuša,Kadija,Panta(ili novi lijevi bek ako on ode ,ili u najgorem slucaju Erko)
Sreda:Timkov,Kerim,Murselovic(ili neki novi vezni , Mevki se zahvalit)
Napad:Mujka, (novi spic tipa Galin),Amir
-
- Kontakt:
7aprildomemoj je napisao/la:Kako neko ko se predstavlja navijačem Bratstva može priželjkivati i voliti da nam 4 najbolja igrača odu u Slobodu![]()
Pa to je onda totalni raspad i grčevita borba za opstanak. Svakakvih ljudi Bože dragi
Ja volim Bratstvo vise od pola ljudi na forumu koji se bakcu drugim stvrima i pisu o tome,a sto se tice ova 4 igraca slazem se da su nam to najbolja 4 igraca ali ako ljudi mogu napredovat u slobodi bolje nego u bratstvu trebalo bi ih pustit ako tu ima istine,niko nije reko 1000% da ce sva 4 otici,ja sam reko volio bi da odu radi tih igraca a isti toliko mozda i vise bi mi bilo drago da ostanu ovi igraci mujkic,efa,šuša i pantic
Izgleda da su Efa i Panta vec bivsi u klubu a i Mujka je jako blizu odlaska , inace nasa strucna uprava je toliko strucna da su svi igraci trenutno slobodni....Tako da izgleda da ko god bude imo gdje otici otici ce a ko ne bude ostat ce...Eto na sta smo mi spali , **** ti upravu ti **** ujebase nam onakvu ekipu.Misle da ima dobrih igraca na trzistu pa da mogu ove pustat , sad ce nam sloboda i ostali pokupit sve sto valja pa ce nas sledece godine nasi igraci pobjedivat... SRAMOTA ako do ovoga dode , ako nam jedan igrac kao sto je Panta ili Mujka dzaba ode iz kluba da se ne uzmu pare e onda je to velika SRAMOTA

-
- Kontakt:
Ti kao da si menadzer panti i mujkicesc4 je napisao/la:Izgleda da su Efa i Panta vec bivsi u klubu a i Mujka je jako blizu odlaska , inace nasa strucna uprava je toliko strucna da su svi igraci trenutno slobodni....Tako da izgleda da ko god bude imo gdje otici otici ce a ko ne bude ostat ce...Eto na sta smo mi spali , **** ti upravu ti **** ujebase nam onakvu ekipu.Misle da ima dobrih igraca na trzistu pa da mogu ove pustat , sad ce nam sloboda i ostali pokupit sve sto valja pa ce nas sledece godine nasi igraci pobjedivat... SRAMOTA ako do ovoga dode , ako nam jedan igrac kao sto je Panta ili Mujka dzaba ode iz kluba da se ne uzmu pare e onda je to velika SRAMOTA![]()

-
- Kontakt:
Jbg izgleda da tek sada dolazi do izražaja stručnost i spremnost uprave, mada sam ja uvijek pisao da treba dovesti stručne ljude u upravu Bratstva.Pantić je postao simbol Bratstva i sada ga otpuštati da ide kao slobodan igrač u potpunosti je nevjerovatno.Mujkić će nas također napustiti bar kako je suditi po reakcijama forumaša iz Slobode.cesc4 je napisao/la:Izgleda da su Efa i Panta vec bivsi u klubu a i Mujka je jako blizu odlaska , inace nasa strucna uprava je toliko strucna da su svi igraci trenutno slobodni....Tako da izgleda da ko god bude imo gdje otici otici ce a ko ne bude ostat ce...Eto na sta smo mi spali , **** ti upravu ti **** ujebase nam onakvu ekipu.Misle da ima dobrih igraca na trzistu pa da mogu ove pustat , sad ce nam sloboda i ostali pokupit sve sto valja pa ce nas sledece godine nasi igraci pobjedivat... SRAMOTA ako do ovoga dode , ako nam jedan igrac kao sto je Panta ili Mujka dzaba ode iz kluba da se ne uzmu pare e onda je to velika SRAMOTA![]()
Ono što je posebno zanimljivo jeste da ni za njega neće biti odštete(Prošle godine spominjalo se da ga Bratstvo nije dalo Zvijezdi za 150.000

Nema pomaka i računanja na nešto više u ovoj ligi sve dok ljudi u upravi puštaju igrače da pređu u drugi klub bez ikakve odštete.Daleko smo mi još od poluprofesionalne ekipe.
Šteta samo lijepog stadiona i pomoćnog terena, sa stolicama na kojima imamo naslonjače(nemojte misliti da je uprava obezbjedila stolice).Imali smo i solidnu posjetu koja je bila u vrhu na početku sezone, pa i proljetnog dijela do susreta sa ekipom Jedinstva iz Bihaća.
Za pare koje su dobili od Bišćana vratiti će im se deseterostruko u narednim utakmicama koje slijede na domaćem terenu, publika na tribinama se drastično smanjila.
Naredne dvije sezone ključne su za pretendiranje Bratstva u viši rang natjecanja.
Ako pogledamo sezone u kojima je Bratstvo ispalo iz 1.lige FBiH, barem sam ja tako shvatio da je to bilo godinu-dvije poslije izbora, a ulazak godinu-dvije prije izbora.
Ono što je normalnoj raji u Gračanici postalo jasno jeste da su ljudi u stručnom kadru Bratstva nesposobni i vješti manipulatori i lažovi.
Da li će se nešto promijeniti u narednim sezonama?!
Daj Bože.
-
- Kontakt:
Kao što napisah':Bratstvo81 je napisao/la:Ti kao da si menadzer panti i mujkicesc4 je napisao/la:Izgleda da su Efa i Panta vec bivsi u klubu a i Mujka je jako blizu odlaska , inace nasa strucna uprava je toliko strucna da su svi igraci trenutno slobodni....Tako da izgleda da ko god bude imo gdje otici otici ce a ko ne bude ostat ce...Eto na sta smo mi spali , **** ti upravu ti **** ujebase nam onakvu ekipu.Misle da ima dobrih igraca na trzistu pa da mogu ove pustat , sad ce nam sloboda i ostali pokupit sve sto valja pa ce nas sledece godine nasi igraci pobjedivat... SRAMOTA ako do ovoga dode , ako nam jedan igrac kao sto je Panta ili Mujka dzaba ode iz kluba da se ne uzmu pare e onda je to velika SRAMOTA![]()
sve znas o njima,vjeruj jos ima do priprema nece to Helic pustit da to bude tek tako opet ce bratstvo imai finu ekipicu i ako odu ovi svi nabrojani,Muslimovic ce to lijepo poslozit upamti me,gledat cemo opet lijep nogomet u gracanici,dolaze 2 spica,2 vezna i jedan provjeren golman
Daj Bože

Druze ,prijatelju,brate.... Daleko od toga da sam im menadzer nego sam samo dobar sa nekim bitnim ljudima u klubu koje ne bi da imenujem kao i sa samim trenerom Muslimovicem. Ma mozemo mi napraviti finu ekipicu ali pustamo glavne igrace a to nam ne valja bespotrebno pojacavamo konkurente i skacemo sami sebi u stomak.Sto se pojacanja tice ja znam da 90 % dolazi tj vraca se Šaba na go.... Za ostalo jos nista nisam cuo niti se prica sta oko kluba a niti ima kakvih carsijskih prica...Bratstvo81 je napisao/la:Ti kao da si menadzer panti i mujkicesc4 je napisao/la:Izgleda da su Efa i Panta vec bivsi u klubu a i Mujka je jako blizu odlaska , inace nasa strucna uprava je toliko strucna da su svi igraci trenutno slobodni....Tako da izgleda da ko god bude imo gdje otici otici ce a ko ne bude ostat ce...Eto na sta smo mi spali , **** ti upravu ti **** ujebase nam onakvu ekipu.Misle da ima dobrih igraca na trzistu pa da mogu ove pustat , sad ce nam sloboda i ostali pokupit sve sto valja pa ce nas sledece godine nasi igraci pobjedivat... SRAMOTA ako do ovoga dode , ako nam jedan igrac kao sto je Panta ili Mujka dzaba ode iz kluba da se ne uzmu pare e onda je to velika SRAMOTA![]()
sve znas o njima,vjeruj jos ima do priprema nece to Helic pustit da to bude tek tako opet ce bratstvo imai finu ekipicu i ako odu ovi svi nabrojani,Muslimovic ce to lijepo poslozit upamti me,gledat cemo opet lijep nogomet u gracanici,dolaze 2 spica,2 vezna i jedan provjeren golman

Ko je Susa ?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
I mene to interesuje..i dže je ba dijabang il kako već..MakeTZ je napisao/la:Ko je Susa ?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Susa vam je nas kapiten , ona sestica , stopet... I kako stvari stoje vasi su kontaktirali nacelnika za njega ali zasad se nista ne zna, a dijabang pojma nemam gdje je garant je opet otiso tamo u senegal il odakle je vec , jer on mora nakon odredenog perioda izac iz drzavestaragarda je napisao/la:I mene to interesuje..i dže je ba dijabang il kako već..MakeTZ je napisao/la:Ko je Susa ?

- 7aprildomemoj
Nemojte protiv uprave jer će dežurni uvlakači to protumačit udarom na Nj.V. i politikanstvom. Bićete proglašeni neprijateljima kluba i zamjerit će te se Šamiji, čokori, Mići, Seji, Bradi i ostalim kvazi stručnjacima i menadžerima koji se motaju po stadionu i kreiraju politiku kluba zajedno sa Nj.V. Brkom 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Dzaba sve tamam se neke stvari pocnu pisati oko kluba i desavanjima ,ali mora se naci nekakva budala da uvuce politiku i u ovo7aprildomemoj je napisao/la:Nemojte protiv uprave jer će dežurni uvlakači to protumačit udarom na Nj.V. i politikanstvom. Bićete proglašeni neprijateljima kluba i zamjerit će te se Šamiji, čokori, Mići, Seji, Bradi i ostalim kvazi stručnjacima i menadžerima koji se motaju po stadionu i kreiraju politiku kluba zajedno sa Nj.V. Brkom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.