Mladi rukometni asovi BiH
Moderator/ica: Pasha
-
- Kontakt:
Re: Mladi rukometni asovi BiH

Zadnja izmjena: rukomet123, dana/u 10 feb 2014, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Koja su too godista? Jel se odrzava sutra? tipujem na Izvidjac i Radnicki kao dvije najbolje skole u BIH.rukomet123 je napisao/la:Na kadetskom u zivinicama ucestvuju: BiH Izviđač Ljubuški, Žepče, Borac Banja Luka, Sloga Doboj, Bosna Visoko, Radnički iz Goražda i domaćin RK Konjuh.
Jel tko prati kadetsko???
R.K Radnicki Gorazde : R.K Zepce 38:25
- samo_lijevo
- Kontakt:
RK “Bosna-Prevent“-RK “Konjuh Zivinice“ 30:17 (16:11).
U 18:00 RK “Bosna-Prevent“-RK “Radnicki Gorazde“ dok je sutra u 10:00 duel protiv Zepca.
U 18:00 RK “Bosna-Prevent“-RK “Radnicki Gorazde“ dok je sutra u 10:00 duel protiv Zepca.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Izviđac - Borac 27-20..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Znači više manje klasika.Ljubuški,Visoko,Goražde...ostali STOJ 

- samo_lijevo
- Kontakt:
RK “Bosna-Prevent“-RK “Radnicki Gorazde“ 24:19 (10:11)
Finale Bosna - Izvidjac
Finale Bosna - Izvidjac
E nevjerujem da je Bosna dobila Radnicki inace znam licno da je Radnicki (ili ti ga prije Rk Gorazde ) redovno dobijali Bosnu kad god su se sastajali. Izvidjac uzima titulu ko i obicno!samo_lijevo je napisao/la:RK “Bosna-Prevent“-RK “Radnicki Gorazde“ 24:19 (10:11)
Finale Bosna - Izvidjac
Izviđač osvojio, neznam koji je rezultat bio 

- samo_lijevo
- Kontakt:
Bosna - Izvidjac 23:27
1.Izvidjac
2.Bosna
3.Konjuh
4.Borac
1.Izvidjac
2.Bosna
3.Konjuh
4.Borac
A naj igrač,naj golman,naj strijelac,naj trenersamo_lijevo je napisao/la:Bosna - Izvidjac 23:27
1.Izvidjac
2.Bosna
3.Konjuh
4.Borac

-
- Kontakt:
Najbolji igrac: Matej Hrstic (Izvidjac Ljubuski)
Najbolji strijela: Vladan Djurdjevic (Sloga Doboj)
Najbolji golman: Nebojsa Bojic (Sloga Doboj)
prerastao kadete odavnorukomet123 je napisao/la:Najbolji igrac: Matej Hrstic (Izvidjac Ljubuski)

-
- Kontakt:
Grbavac izabrao Zmajiće za Katar
Autor: Jasmin Tajić
Datum: 2013-06-21 09:42:35
Juniorska rukometna reprezentacija BiH je 8. juna počela pripreme za Svjetsko prvenstvo juniora koje se ove godine u julu igra u našoj zemlji, prvi dio pripema je završen prekjučer...
Sada slijedi odlazak u Katar, gdje će naša reprezentacija igrati na međunarodnom turniru. Rezultat na turniri je najmanje bitan, a selektor naših juniora je izabrao 16 igrača koji idu u Katar, Sport Centar vam prvi donosi spisak igrača na koje u Kataru računa selektor Zdenko Grbavac:
Denis Serdarević, Josip Čavar, Ivan Miličević, Enes Skopljak, Tarik Vranac, Tarik Kasumović, Ivan Milas, Josip Perić, Said Ajkunić, Elis Memić, Dejan Malinović, Petar Bubalo, Josip Ereš, Muhamed Zulfić, Elmir Građan, Damir Halilković.
spisak je dobar, jedino bih ja predlozio da se nevode 3 desna beka (out: Memic) a umjesto toga povedu 3 srednja (in: Jankovic). i to je to
PS: ako se odazovu svi, mislim da ce mo aBd imati cak i jos jacu tj bolju generaciju u kadetskoj reprezentaciji, nego u juniorskoj. (u kosarci je tacno obrnuto, tu je po meni i mojim skromnim procjenema juniorska nesto jaca od kadetske).
selam
Autor: Jasmin Tajić
Datum: 2013-06-21 09:42:35
Juniorska rukometna reprezentacija BiH je 8. juna počela pripreme za Svjetsko prvenstvo juniora koje se ove godine u julu igra u našoj zemlji, prvi dio pripema je završen prekjučer...
Sada slijedi odlazak u Katar, gdje će naša reprezentacija igrati na međunarodnom turniru. Rezultat na turniri je najmanje bitan, a selektor naših juniora je izabrao 16 igrača koji idu u Katar, Sport Centar vam prvi donosi spisak igrača na koje u Kataru računa selektor Zdenko Grbavac:
Denis Serdarević, Josip Čavar, Ivan Miličević, Enes Skopljak, Tarik Vranac, Tarik Kasumović, Ivan Milas, Josip Perić, Said Ajkunić, Elis Memić, Dejan Malinović, Petar Bubalo, Josip Ereš, Muhamed Zulfić, Elmir Građan, Damir Halilković.
spisak je dobar, jedino bih ja predlozio da se nevode 3 desna beka (out: Memic) a umjesto toga povedu 3 srednja (in: Jankovic). i to je to

PS: ako se odazovu svi, mislim da ce mo aBd imati cak i jos jacu tj bolju generaciju u kadetskoj reprezentaciji, nego u juniorskoj. (u kosarci je tacno obrnuto, tu je po meni i mojim skromnim procjenema juniorska nesto jaca od kadetske).
selam
-
- Kontakt:
u danasnjem avaz sport-u stoji da su jankovic, novljanin i Sarac imali problema sa manjim povredama.
Janković i Bezbradica nisu otišli vjerovatno zbog toga što nisu dovoljno oporavljeni ... , po meni Janković je jedan od jačih u Reprezentaciji , nadam se da će biti potpuno oporavljen do Svjetskog Prvenstva , ponekad mi Milas i Kasumović izgledaju bezidejno u napadu i mislim da Grbavac nebi pogriješio da ga gurne na Lijevog beka kada ovu dvojicu neide , pa onda Bezbradicu i Vranca...
op.a : dali zna neko više o turniru iz Qatara , skim igramo , kada i tako to , možda se čak može neći negdje i link za neke od utakmica ....
op.a : dali zna neko više o turniru iz Qatara , skim igramo , kada i tako to , možda se čak može neći negdje i link za neke od utakmica ....
-
- Kontakt:
pa moze li bekovska linija ovako:
LB: Milas-Vranac-Bezbradica SB: Ajkunic-Peric-Jankovic DB: Malinovic-Kasumovic-Bubalo
a na drugim pozicijama:
G: Serdarevic-Cavar-Novljanin
LK: Milicevic-Skopljak
P: Gradjan-Halilkovic
DK: Eres-Zulfic
18 igraca je ja mislim previse, 16 smiju biti prijavljeni za utakmicu ili?
LB: Milas-Vranac-Bezbradica SB: Ajkunic-Peric-Jankovic DB: Malinovic-Kasumovic-Bubalo
a na drugim pozicijama:
- samo_lijevo
- Kontakt:
Prvo na spisku idu 22 igraca,pa je sada skracen spisak na 18 igraca od kojih ce 16 igrati a 2 igraca ce biti rezerve,znas vec dalje u slucaju povrede ili necega drugog.Moje misljenje da ce golmana i nekog od bekova(ne srednjih) staviti u rezervu.edinjo-bih je napisao/la:pa moze li bekovska linija ovako:
a na drugim pozicijama:
Veceras BiH-Slovenija(u21) igraju prvu utaknicu na ovom turniru u Katru.Tu bi se trebalo pokazati snaga ove ekipe jer Slovenci su veoma dobri.Slovenci ce nastupati bez svog najboljeg igraca i jednog od najveci talenata na svijetu Boruta Mačkovšeka mada i bez njega su jaki.
Sto se tice spiska BiH ovi 16 igraca koji je Grbovac izabrao to je to,6 ih je otpalo jedino u slucaju povrede nekog od ovi 16 onda ce zvati nekog od tih 6 igraca..
Sto se tice spiska BiH ovi 16 igraca koji je Grbovac izabrao to je to,6 ih je otpalo jedino u slucaju povrede nekog od ovi 16 onda ce zvati nekog od tih 6 igraca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.