LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Nova glasina sto se tice Howarda u Americkim medijima...Naime isti se navodno dogovorio sa Paulom da igraju u istom timu i tu se najvise spominju Clippersi. Mi bi bili ukljuceni u tzv. S&T gdje bi u nase redove dosao Blake Griffin.
Eh sada ja ne znam koliko je ovo realno, ali zar mi prema novom kolektivnom ugovoru mozemo biti ukljuceni u S&T, jer se nalazimo preko SC-a ? Hvala unaprijed na odgovoru.
Eh sada ja ne znam koliko je ovo realno, ali zar mi prema novom kolektivnom ugovoru mozemo biti ukljuceni u S&T, jer se nalazimo preko SC-a ? Hvala unaprijed na odgovoru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne bi bio sign and trade, nego normalni trade, koliko sam ja skontao, mada su Clippersi rekli da je Griffin nedodirljiv, tako da ce to tesko biti moguce. Koliko sam ja citao, najvise sanse za dovodjenje Paula i Howarda imaju Hawksi, ali Howard ne zeli tamo da ide, mada je moguce da ode jer bi isao sa Paulom, a valjda su se dogovorili da zajedno potpisu za nekog. Takodjer se velike sanse daju Mavsima da obojicu angazuju.amerosm je napisao/la:Nova glasina sto se tice Howarda u Americkim medijima...Naime isti se navodno dogovorio sa Paulom da igraju u istom timu i tu se najvise spominju Clippersi. Mi bi bili ukljuceni u tzv. S&T gdje bi u nase redove dosao Blake Griffin.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ne znam onda ko ce mi biti mrzi Hawksi ili Heat onda. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bit ces jos veci hejterBIHfan je napisao/la:Ne znam onda ko ce mi biti mrzi Hawksi ili Heat onda.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja se iskreno nadam da ce ta dva balavca ostat tu gdje jesu. Jer ovo vec postaje tradicija da se zvijezde udruzuju u svom primeu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Bit ces jos veci hejterBIHfan je napisao/la:Ne znam onda ko ce mi biti mrzi Hawksi ili Heat onda.![]()
Lakersi ce po meni debelo izgubit ako ovaj ludjak ode, jer kako sam ja skontao on planira otici kao free agenat sto znaci da Lakersi nista nece dobiti. E sad koga da oni potpisu ako im je salary pun ugovorima Kobea, Nasha, Gasola, mislim mogu potpisat nekog za MLE ali nekog kvaliteta Dwighta ne.
Ma hvalim Boga da mi nemamo curica u ekipi (osim Booza) i da se momci ne zale i ne stede.
Hejter sam svega onoga sto je glupo i odvratno. A ovo sto Dwight i Chris zele je glupo a i odvratno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Howard je rodjen u Atlanti, tako da postoji mogucnost.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocito da zele titulu, samo sto idu linijom manjeg otpora u tom nastojanju da dodju do isteBIHfan je napisao/la:
Hejter sam svega onoga sto je glupo i odvratno. A ovo sto Dwight i Chris zele je glupo a i odvratno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Idu onim putem koji ce ih svrstat u kos gdje je i ovogodisnji Heat. Znaci u kos gdje ce ih navijaci Bullsa hejtatrio_Ferdy88 je napisao/la:Ocito da zele titulu, samo sto idu linijom manjeg otpora u tom nastojanju da dodju do isteBIHfan je napisao/la:
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Ja se iskreno nadam da ce ta dva balavca ostat tu gdje jesu. Jer ovo vec postaje tradicija da se zvijezde udruzuju u svom primeu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Bit ces jos veci hejterBIHfan je napisao/la:Ne znam onda ko ce mi biti mrzi Hawksi ili Heat onda.![]()
Lakersi ce po meni debelo izgubit ako ovaj ludjak ode, jer kako sam ja skontao on planira otici kao free agenat sto znaci da Lakersi nista nece dobiti. E sad koga da oni potpisu ako im je salary pun ugovorima Kobea, Nasha, Gasola, mislim mogu potpisat nekog za MLE ali nekog kvaliteta Dwighta ne.
Ma hvalim Boga da mi nemamo curica u ekipi (osim Booza) i da se momci ne zale i ne stede.
ma nisam ni ja hejter ..evo recimo Celticsi su mi bil mrski kad su se skupili, a sad vec nisu sad je to druga prica...Mavsi ce mi recimo biti mrski ako odu ova dvojica tek tao tamo i jos Nowitsk i td.. tako bi isto drugim ljudima i Bullsi bili ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja bih licno odmah pristao na S&T ukoliko Howard ne bude htio potpisati novi ugovor. Nego mene zanima bili ostali navijaci Lakersa ovdje na forumu prihvatili trade Griffin, Bledsoe za Howarda - ova vrsta trade-a kruzi po vecini foruma.Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA1m
Lakers have fully resisted Clippers overtures on a sign-and-trade for Dwight Howard. "They will never do it," **** with knowledge tells Y!
- elninho_resTO
- Kontakt:
Pa ako nebudu htjeo produziti bolje je uzeti i taj sing and trade jer smo i sa njim i bez njega u minusu sa SC.
E sad ako cemo pricati da je Howard cirkusant sta tek reci za Grifina ? Nije bitno odakle dolazi nego je opcenito cista reklama.Za Howarda znas da je ako nista uvjek najbolji u odbrani dok je za ovog drugog napravljena reklama da je nesto u napadu a zapravo je razlika njega i Howarda u napadu minimalna.Skokovi na stranu Howarda itd.
Ali opet, Lakersi nisu Orlando, nemoze ovdje bas Howard tako zaajebavati klub.
E sad ako cemo pricati da je Howard cirkusant sta tek reci za Grifina ? Nije bitno odakle dolazi nego je opcenito cista reklama.Za Howarda znas da je ako nista uvjek najbolji u odbrani dok je za ovog drugog napravljena reklama da je nesto u napadu a zapravo je razlika njega i Howarda u napadu minimalna.Skokovi na stranu Howarda itd.
Ali opet, Lakersi nisu Orlando, nemoze ovdje bas Howard tako zaajebavati klub.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Mislim da je Griffin trenutno jedina velika zvijezda u NBA koju ne bi prihvatio u trejdu za Howarda.amerosm je napisao/la: Ja bih licno odmah pristao na S&T ukoliko Howard ne bude htio potpisati novi ugovor. Nego mene zanima bili ostali navijaci Lakersa ovdje na forumu prihvatili trade Griffin, Bledsoe za Howarda - ova vrsta trade-a kruzi po vecini foruma.
Ja mislim da je bolje uzeti Griffina, nego ništa ne dobiti.
Howard je mnogo bolji u odbrani, dok u napadu, mislim da Blake može isto i mnogo više negoli što je Howard radio.
Howard je mnogo bolji u odbrani, dok u napadu, mislim da Blake može isto i mnogo više negoli što je Howard radio.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Bolje vam je ne dobiti nista, nego dobiti Griffinov ugovor pred ovako jaku FA godinu...
Upravo...mozda se i otvori neka sansa za dovodjenje pravog igraca a ne ovih tzv. novopecenih teskolimitiranih zvijezdica.JHam je napisao/la:Bolje vam je ne dobiti nista, nego dobiti Griffinov ugovor pred ovako jaku FA godinu...
-
sundancekid
- Kontakt:
Ma kakav Grifin, to je horor od igraca. Mislim, sve lijepo, atraktivan, fizicki jak, preskace ljude po terenu, itd itd...al to nije to igrac oko kojeg se gradi ekipa il titule uzimaju. Lejkersi moraju razmisljati o tome da Kobe nece biti onaj stari vise nikad (naravno, ja mislim da hoce, i nadam se, ali se mora racunati sa najgorom opcijom), i da im treba neki novi kos igrac, koji ce svako vece trpat 30 koseva bilo kojoj odbrani, i bit pravi lider. Blejk to objektivno ne moze.
Bas ce mi bit interesantno vidjet sta ce uprava izmislit sada sa tim rosterom, ne bi bilo prvi put da nekog opljackamo i otmemo neku zvijezdu...
Bas ce mi bit interesantno vidjet sta ce uprava izmislit sada sa tim rosterom, ne bi bilo prvi put da nekog opljackamo i otmemo neku zvijezdu...
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
+1sundancekid je napisao/la:Ma kakav Grifin, to je horor od igraca. Mislim, sve lijepo, atraktivan, fizicki jak, preskace ljude po terenu, itd itd...al to nije to igrac oko kojeg se gradi ekipa il titule uzimaju. Lejkersi moraju razmisljati o tome da Kobe nece biti onaj stari vise nikad (naravno, ja mislim da hoce, i nadam se, ali se mora racunati sa najgorom opcijom), i da im treba neki novi kos igrac, koji ce svako vece trpat 30 koseva bilo kojoj odbrani, i bit pravi lider. Blejk to objektivno ne moze.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nemamo puno opcija
a/ Otpustimo trenera "Pringles-a" , potpisemo Howard-a
b/ Howard potpise za Houston i jos jedna propala sezona
c/ sign and trade :
1. LA Clippers : Griffin + Bledsoe
2. Broklyn : B.Lopez + Teletovic
3. Atlanta : Holford + ?
Jer Atlanta ako hoce i CP3 i da zadrzi J.Smith-a mora sign and trade
a/ Otpustimo trenera "Pringles-a" , potpisemo Howard-a
b/ Howard potpise za Houston i jos jedna propala sezona
c/ sign and trade :
1. LA Clippers : Griffin + Bledsoe
2. Broklyn : B.Lopez + Teletovic
3. Atlanta : Holford + ?
Jer Atlanta ako hoce i CP3 i da zadrzi J.Smith-a mora sign and trade
Koliko je ovo realno nek svako sam prosudi...**** say the Atlanta Hawks, Dallas Mavericks and the Los Angeles Lakers have interest in Ellis, although the Lakers could get Ellis only via an unlikely sign-and-trade deal.
- majestic24
- Kontakt:
Nisam neki ekspert i neznam kako neke stvari idu sto se tice tradeova i slicnog,al smatram da je ovo pogresno sto rade u Lakersima.
Prvi problem je sto dovode previse stare igrace...tj,igras od danas do sutra i to je to. Nema ovdje neke vizije za buducnost.
Ono sto bih ja napravio je neka vrsta "velike trojke". 3 jaka igraca imati i 2 losija uz solidnu klupu.
Ostavio bih Howarda,uradio neki trade i doveo Elisa,rijesio se mwp i doveo nekog solidnog igraca za klupe.
Petorka. Nash-Elis-XXX-Clark-Howard
Klupa:Blake,Goudelock,Hill,Meeks,Kobe (on ce se tek vratiti)
S Gasolom bi uradio trade za nekog igraca koji bi igrao u petorci na poziciji 3 i igraca za klupe na poziciji kc.
Prvi problem je sto dovode previse stare igrace...tj,igras od danas do sutra i to je to. Nema ovdje neke vizije za buducnost.
Ono sto bih ja napravio je neka vrsta "velike trojke". 3 jaka igraca imati i 2 losija uz solidnu klupu.
Ostavio bih Howarda,uradio neki trade i doveo Elisa,rijesio se mwp i doveo nekog solidnog igraca za klupe.
Petorka. Nash-Elis-XXX-Clark-Howard
Klupa:Blake,Goudelock,Hill,Meeks,Kobe (on ce se tek vratiti)
S Gasolom bi uradio trade za nekog igraca koji bi igrao u petorci na poziciji 3 i igraca za klupe na poziciji kc.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.