Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Stream - http://goo.gl/A9EZN" onclick="window.open(this.href);return false;
Bas toSheyi je napisao/la:Samo sam usao da vidim hoce li zvizdati kad bude himna.
To je to, zvizdali su ovi iz Trebinja, Pala i okolnih sela.
A evo aplauz od normalnih ljudi iz Niša.

❶❾❽❽
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Joj ovog cickusica, koji panj majko moja..a ne igra dzaba u krivaji..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Bez greske,2 dobra ass i golPapastathopoulos je napisao/la:Joj ovog cickusica, koji panj majko moja..a ne igra dzaba u krivaji..
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Jest jest aha... Taj panj ti organizira cijelo vrijeme napad, panj ti asistira skoro svaki gol, i čuva Rnića, Ilića i ostalu kompaniju već 20minuta.Papastathopoulos je napisao/la:Joj ovog cickusica, koji panj majko moja..a ne igra dzaba u krivaji..
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Aha izvinjavam se, ne razumijem se u rukomet 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
jao sramote, ovo se samo moze nasim klocevima desiti
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Očigledno.Papastathopoulos je napisao/la:Aha izvinjavam se, ne razumijem se u rukomet
mladi ovi odlicni
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Pa nije toliko loše. Kad pogledam koliko godina imaju ovi momci. U Rusiji, protiv Austrije i evo prvo poluvrijeme protiv Srbije, nije loše...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovor ovih iz Srbije na onaj aplauz.
Odgovor ovih iz Srbije na onaj aplauz.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ovo je sasvim solidno, promasena dva sedmerca i jedna kontra, dok srbijanci daju tri gola nakon buricevih odbrana i stative, uz malo srece (ili da nismo imali ovoliko nesrece), trebalo je biti barem jedan za nas..
Volim te Bosno!!!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Prvih 30sec zviždanje, onda im dosadilo, i ajde na kraju da im se ne može ništa reći aplauz haha 

Jos oni iz tz kao ponose se time sto im nisu zviszdali i sto su aplaudirali.
4 sedmerca nismo iskoristili mogo je biti puno bolji rezultat al realno jaci su od nas.
4 sedmerca nismo iskoristili mogo je biti puno bolji rezultat al realno jaci su od nas.
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Nedostatak iskustva, fizičke snage i dijelom uigranosti dovode do poraza od 7 razlike. Da su iskorištena 4 sedmerca, i uz onih par naivno izgubljenih lopti, prečki, stativa možda smo i mogli nešto uraditi. Sve u svemu, mlada ekipa, perspektivna i nadam se da ćemo za Katar (ako prođemo prve kvalifikacije) dobiti lakšeg protivnika u baražu. Sve u svemu, što se tiče ove utakmice koliko-toliko prolazna utakmica, što se tiče kvalifikacija... 

- bistrikboy
- Kontakt:
Bez promjena u savezu i vođenju reprezentacije i dalje cemo se brukati,kvalifikacije jedna sramota velika od prvog do zadnjeg kola
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sto se tice utakmice solidno , ko bi normalan mogo ocekivat da cemo pobjediti.Bitnija je igra i odnos sto je bilo odlicno ne samo veceras, nego i protiv Rusije i Austrije.Svaka cast ovim mladim momcima odlicni su.
Sto se tice slijedecih kvalifikacija treba se uvesti jos promjena .Smjeniti Markovica dovesti Maglajliju, prikljuciti ovim momcima jos jednog iskusnog igraca tj. Terzica. I ovim momcima samo treba vremena ne moze se na silu, i mislim da se jednog dana mozemo plasirati na veliko takmicenje.
Sto se tice slijedecih kvalifikacija treba se uvesti jos promjena .Smjeniti Markovica dovesti Maglajliju, prikljuciti ovim momcima jos jednog iskusnog igraca tj. Terzica. I ovim momcima samo treba vremena ne moze se na silu, i mislim da se jednog dana mozemo plasirati na veliko takmicenje.
Koliki nam je prosjek godina? Na netu nes ne nadjem ...
- legenda reala
- Kontakt:
Solidna utakmica, ima dosta potencijala, ali Marković tu neće ništa napraviti ako ostane pitanje hoće li šta bolje biti i ako Magi dođe, al eto vidjećemo šta će biti.Ilić je pohvalio ove momke kaže da su jako talentovani poslije utakmice.
Kao što sam i govorio ranije graditi reprezentaciju oko braće Burić,Vražalića,Malinovića,Vranješa, od iskusnijih ostaviti Terzića,Toromanovića,Grahovca.
Perić se meni svidio sa par lijepih asistencija, Čičkušić ima kvaliteta vidi se, da bi iskoristili potencijal Malinovića moramo ubrzati igru dosta, on može probiti "svaku odbranu", samo kad bi malo brži protok lopte bio.
Dodati najbolje sa ovog prvenstva juniorskog+ gore nabrojani i probati nešto napraviti, iako kasnimo dosta za ostatkom Evrope
Kao što sam i govorio ranije graditi reprezentaciju oko braće Burić,Vražalića,Malinovića,Vranješa, od iskusnijih ostaviti Terzića,Toromanovića,Grahovca.
Perić se meni svidio sa par lijepih asistencija, Čičkušić ima kvaliteta vidi se, da bi iskoristili potencijal Malinovića moramo ubrzati igru dosta, on može probiti "svaku odbranu", samo kad bi malo brži protok lopte bio.
Dodati najbolje sa ovog prvenstva juniorskog+ gore nabrojani i probati nešto napraviti, iako kasnimo dosta za ostatkom Evrope

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sve dok za selektore budemo imali ili racunamo na njih u buducnosti ljude koji prodaju igrace ili su njihovi menadzeri ili pak se bore za interese naših susjeda naša repka neće nigdje stići ,najbolji koji bi vodio reprezentaciju bio bi Sead Hasanefendić uz izmjene u RS BiH jer bez toga ništa .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.