Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Iako ne navijam za italiju preljep gol majstora

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koja razlika u igri u odnosu na meč kontra Češke.
K'o da je druga reprezentacija u pitanju.
Gol Pirla ne treba ni komentarisati.
Gol Pirla ne treba ni komentarisati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- IlPrincipe
- Kontakt:
Bolje Ranocchija da je igro

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kakav danak neiskustvu mladog Barzaglia
Koji amaterski kiks.
Koji amaterski kiks.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlPrincipe
- Kontakt:
Penal čist ko suza, Barzagli izgubljeno izgledao. Uci ce Stephan umjesto Giacherinija i rijesit ovo aBd.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Prvi kiks njegov u zadnje 2 godine, ali mi je opasno sumnjivo kako je Dos Santos pao.L'Avvocato je napisao/la:Kakav danak neiskustvu mladog Barzaglia![]()
Koji amaterski kiks.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma u onakvoj situaciji se uvek svira, cist. Gubi loptu na svojoj polovini blizu gola, ulazi u kontakt iako je iza igraca a ne pored njega i Giovanni onako sitan ce svakako pasti.Pogba je napisao/la:Prvi kiks njegov u zadnje 2 godine, ali mi je opasno sumnjivo kako je Dos Santos pao.L'Avvocato je napisao/la:Kakav danak neiskustvu mladog Barzaglia![]()
Koji amaterski kiks.
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 16 jun 2013, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Koji pasovi Pirla jebote
Ovaj Gacerini je tacno crna ovca ekipe, ja ne znam po kojoj logici je on dobio mjesto u prvom timu.
Ovaj Gacerini je tacno crna ovca ekipe, ja ne znam po kojoj logici je on dobio mjesto u prvom timu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
A Pirla sta im radi. 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Po logici što samo zna orati zemlju, a takvi su izgleda omiljeni talijanskim trenerima.rope11 je napisao/la:Ovaj Gacerini je tacno crna ovca ekipe, ja ne znam po kojoj logici je on dobio mjesto u prvom timu.
Što prije EL u igru, a sa njim i Giovinco, ali Prandelli nema damu da stavi Balonju, EL-a i Gia istovremeno.
#MaxOUT
#MaxOUT
Nesto kontam, i reko zamisli samo Del Piero i Totti iza Bale. Koja bi to ekipa bila 
A sto Giovinco ne igra ?Pogba je napisao/la:Po logici što samo zna orati zemlju, a takvi su izgleda omiljeni talijanskim trenerima.rope11 je napisao/la:Ovaj Gacerini je tacno crna ovca ekipe, ja ne znam po kojoj logici je on dobio mjesto u prvom timu.
Što prije EL u igru, a sa njim i Giovinco, ali Prandelli nema damu da stavi Balonju, EL-a i Gia istovremeno.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
gojzerica
- Kontakt:
Jer je loš.
Zato što sam i ja u boljoj formi od njega, ali svakako njegov talenat se može iskoristiti u svakom momentu za razliku od orača zemlje.M4kaveli je napisao/la: A sto Giovinco ne igra ?
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Punto e basta!gojzerica je napisao/la:Jer je loš.
★★★
Pa znam da nije u nekoj formi, ali i takav je bolji od Giacherinija.Pogba je napisao/la:Zato što sam i ja u boljoj formi od njega, ali svakako njegov talenat se može iskoristiti u svakom momentu za razliku od orača zemlje.M4kaveli je napisao/la: A sto Giovinco ne igra ?
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ko sto neko rece u Giaccherinija faca uvijek ko da je upravo promasio 100% priliku u finalu Svjetskog prvenstva
Takva mu je i igra, ono joj sefe umalo da je ustopam kako treba.Ne znam sta on radi u repci kad i u Juventusu igra po 20 minuta i to ponekad.Balotelli haman umislio da je Ronaldo kad ga je Ronaldo nahvalio, al vidi se da nije ni do koljena, morao bi malo da se dodaje.Nadam se da me nece Boateng optuzit za rasizam sto kritikujem Balotellia.
Takva mu je i igra, ono joj sefe umalo da je ustopam kako treba.Ne znam sta on radi u repci kad i u Juventusu igra po 20 minuta i to ponekad.Balotelli haman umislio da je Ronaldo kad ga je Ronaldo nahvalio, al vidi se da nije ni do koljena, morao bi malo da se dodaje.Nadam se da me nece Boateng optuzit za rasizam sto kritikujem Balotellia.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- francobaresi
- Kontakt:
Stephan IN Gaćerini OUT , ništa protiv njega nemam ali lik se pogubio totalno.
Pirlo i Montolivo prejaki na sredini , Chiellini doktorski u srcu odbrane.
Barzagli
De Sciglio me iz utakmice u utakmicu sve više oduševljava.

Pirlo i Montolivo prejaki na sredini , Chiellini doktorski u srcu odbrane.
Barzagli
De Sciglio me iz utakmice u utakmicu sve više oduševljava.

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.