Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sada Everybody love Safet. Jako čudno.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
nakon Papeta, a zašto uopšte pričamo o tome? Papeta za selektora sa neograničenim trajanjem mandata
neka bude selektor do kada to on želi .. al' kad već spominjete neka imena, onda Vaha ili Bajević .. volio bih ja Petka, al' neće on napustiti klupsku karijeru skoro, tek se probio i dokazao u Laziju 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Jeste ako ce bubam Vaha prihvatiti da ima platu kao maseri u ispod prosjecnim klubovima ligi petice.
A Vaha je definicija za $ (dolar).
A Vaha je definicija za $ (dolar).
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
- ArthurBishop
- Kontakt:
Kakva je ovo priča da nam ne treba Izet Hajrović? Ko zna šta je prava istina, jesu li to novinari sto posto provjereni pa da znamo šta je bilo? Da vjerujemo tim istim novinarima što su osuli drvlje i kamenje po Savoviću, a ovaj riječ nije progovorio, ili da vjerujem novinaru koji optuži Šarića da ode za parama u Katar, a momak na odmoru tamo?!?
Hoću da kažem da suditi o nekome samo zato što je nešto pisalo u novinama je vrlo glupo i bezobrazno. Momak nam treba, isto kao što nam je trebao Begović, Medunjanin, Misimović i ostali igrači koji su se dvoumili. Meni je upitniji Seo rušilac, nego on, al' to je drugi par cipela.
Što se mene tiče može i Bocvanu da simpatizuje i da koristi repku da bi se prodao, al' ako će igrat' maksimalno i biti bolji od zahirovića, rahimića, ibričića, daj ga objeručke. Davno je prošlo vrijeme emotivaca, igrača kao Barba. Imaš kvalitet, bujrum, pa gotivi i Jamajku je.be mi se.
Hoću da kažem da suditi o nekome samo zato što je nešto pisalo u novinama je vrlo glupo i bezobrazno. Momak nam treba, isto kao što nam je trebao Begović, Medunjanin, Misimović i ostali igrači koji su se dvoumili. Meni je upitniji Seo rušilac, nego on, al' to je drugi par cipela.
Što se mene tiče može i Bocvanu da simpatizuje i da koristi repku da bi se prodao, al' ako će igrat' maksimalno i biti bolji od zahirovića, rahimića, ibričića, daj ga objeručke. Davno je prošlo vrijeme emotivaca, igrača kao Barba. Imaš kvalitet, bujrum, pa gotivi i Jamajku je.be mi se.
Željezničar za život cijeli!
Onaj ko je gledao Hajrovica u Svic ligi pricat ce u pozitivi o njemu..
ahmic je napisao/la:Onaj ko je gledao Hajrovica u Svic ligi pricat ce u pozitivi o njemu..

Isto ko i ovaj
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Bernard Stange: "Nakon SP-a Pape preuzima Real Madrid, a BiH reprezentaciju ili ja ili Roberto Mancini".
Iskreno,popisam sa na takvu love ili generale poslije bitki.Henderson je napisao/la:Sada Everybody love Safet. Jako čudno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Čekaju iza grmaharishp je napisao/la:Iskreno,popisam sa na takvu love ili generale poslije bitki.Henderson je napisao/la:Sada Everybody love Safet. Jako čudno.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
@ArthurBishop
Odlican post, slazem se ! Nista vise nebih dodao u vezi Izeta.
U vezi Papeta, jako ga postujem ali nisam bio za njega. Naravno nije ni bitno to moje, to su samo zelje na kraju krajeva. Imao sam i razloge za to, zbog nekih njegovih izjava od ranije, i cinjenica je da je rekao da sad moze nesto i uciniti sa repkom jer imamo takve i takve igrace.
Ali dobio je moje simpatije kad je lupao sakama od stol poslije tekme u Rumuniji. Tad sam shvatio neke stvari.
Odlican post, slazem se ! Nista vise nebih dodao u vezi Izeta.
U vezi Papeta, jako ga postujem ali nisam bio za njega. Naravno nije ni bitno to moje, to su samo zelje na kraju krajeva. Imao sam i razloge za to, zbog nekih njegovih izjava od ranije, i cinjenica je da je rekao da sad moze nesto i uciniti sa repkom jer imamo takve i takve igrace.
Ali dobio je moje simpatije kad je lupao sakama od stol poslije tekme u Rumuniji. Tad sam shvatio neke stvari.
- storm_raider
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Uh sada kada ovaj intervju gledam.... Pape majstore, svaka ti cast!!! Sve je kako si rekao!
Uh sada kada ovaj intervju gledam.... Pape majstore, svaka ti cast!!! Sve je kako si rekao!
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
+10000000ArthurBishop je napisao/la:Kakva je ovo priča da nam ne treba Izet Hajrović? Ko zna šta je prava istina, jesu li to novinari sto posto provjereni pa da znamo šta je bilo? Da vjerujemo tim istim novinarima što su osuli drvlje i kamenje po Savoviću, a ovaj riječ nije progovorio, ili da vjerujem novinaru koji optuži Šarića da ode za parama u Katar, a momak na odmoru tamo?!?
Samo ovo boldirano cu da te napomenem da Seo rušilački tenk iz Sandzaka uopšte nije upitan, i u narednih 10-15 dana bi trebao doci da izvadi pasoš u Čapljini dole.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Kakav gospodin.storm_raider je napisao/la:[youtube][/youtube]
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Safet Sušić Targaryen, otac svih Zmajeva 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Samo da ne zavrsi kao mad king.<3 LiMes <3 je napisao/la:Safet Sušić Targaryen, otac svih Zmajeva
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
koliko ima ovome intervjuu?? jel to kad je SS tek postao selektor ili je noviji? posto vidim datum uploada je 26.maj ove godine.
Intervju je nastao par dana nakon što je Safet Sušić imenovan za selektora. Isto se može shvatiti ako se intervju pogleda. A, vala Safet se i dosta promijenio za ovo vrijeme.Profesor je napisao/la:koliko ima ovome intervjuu?? jel to kad je SS tek postao selektor ili je noviji? posto vidim datum uploada je 26.maj ove godine.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
A je-bo vas Kolašinac više. Momak ako se toliko ložiš na njegu idi u svlačionicu sa njim pa smiri te strasti..
Ne znam ni što administracija ne riješava ovo smeće više
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Potpis!Pa koji je ovo vise K...??delija je napisao/la:A je-bo vas Kolašinac više. Momak ako se toliko ložiš na njegu idi u svlačionicu sa njim pa smiri te strasti..
Troll level : _ _ _ _ _ .... unknown.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.