ahmad_tz je napisao/la:Nesto kontam, i reko zamisli samo Del Piero i Totti iza Bale. Koja bi to ekipa bila
To su sampioni oni su svoje uradili I ostali upamceni kao pobjednici, sad se cekaju 2018 Insigne I Gabbiadini da urade to isto, do tad nista.
ahmad_tz je napisao/la:Nesto kontam, i reko zamisli samo Del Piero i Totti iza Bale. Koja bi to ekipa bila
Dešnjak ali igra odlično i lijevom nogom . Večeras igra tek svoju 45 profesionalnu utakmicu u karijeri.M4kaveli je napisao/la:Mali De Sciglio odlicno igra, veoma inteligentan igrac sto i nije bas cesta odlika bekova.
Samo ja ne znam je li on lijevak il' desnjak ?
M4kaveli je napisao/la:Mali De Sciglio odlicno igra, veoma inteligentan igrac sto i nije bas cesta odlika bekova.
Samo ja ne znam je li on lijevak il' desnjak ?
Evo Cercia.terabajt je napisao/la:Vrijeme je da nesto mijenja.
najmanje sam njega ocekivao da ubaci haha.Pogba je napisao/la:Evo Cercia.terabajt je napisao/la:Vrijeme je da nesto mijenja.
Prandelli je smiješan, ali hajde neka me demantuje.
Marchisio je primjer umornog igrača, čovjek 2 godine ne pauzira, koristi ga se u svakom mogućem meču kluba i repke, sagorio je on, to smo i mi konstatovali na temi Juventusa, njemu treba odmor, a malo će ga imati opet.francobaresi je napisao/la:Ne znam šta se dešava sa Marchisiom ali momak već jedno duže vrijeme igra loše .
Osvaldo 100% bolji jeldeAllAbout je napisao/la:koja je balotteli ubleha od igraca..nevjerovatno
AllAbout je napisao/la:koja je balotteli ubleha od igraca..nevjerovatno
Pogba je napisao/la: Evo Cercia.
Prandelli je smiješan, ali hajde neka me demantuje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.