naravno, isto ko što ih jedu od 2008 na ovamoRealMoudrid je napisao/la:....
Njemačka bi ovu Španiju pojela bez ikakvih problema.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
naravno, isto ko što ih jedu od 2008 na ovamoRealMoudrid je napisao/la:....
Njemačka bi ovu Španiju pojela bez ikakvih problema.
alan_kardec je napisao/la:legenda reala je napisao/la: Nema dileme da je to najgore SP, što se tiče suđenja bilo.
Pa šta je Špancima rađeno,Talijanima uhh, penali su se i na 20 metara svirali
Domaćini gurani svim silama
[youtube][/youtube]
ono što je Italiji uradio sudija na tekmi sa domaćinima, to je sigurno jedna od najvećih sudijskih krađa u istoriji fudbala. fifa im se donekle odužila 4 godine kasnije u Njemačkoj kad su im svirali, u najmanju ruku, jako diskutabilni penal protiv Australaca u osmini finala.
I ja sam bio previse malen da pratim mundijal 2002 ali stvarno pogledajte Italijane pa imali su sjajnu generaciju u odlicnim godinama Maldini,Totti i sada tesko je pricati sta bi bilo kad bi bilo ,ali mozda bi ova generacija se mogla nositi s tom generacijom Brazilaalan_kardec je napisao/la:
[youtube][/youtube]
to kralju, večeras je još veći derbi Španjolska-UrugvajRentiranrentan je napisao/la:Ovo nije samo nogometni spektakl večeras. Ovo je istinski kršćanski, rimokatolički spektakl u kojem uživa i naš veliki Papa i Vatikan, ali i cijela Francuska Republika zajedno sa veličanstvenim Monakom.
Bog ih sve blagoslovio i sačuvao, kad je Pirlo postigao zgoditak osjećao sam se tako blažen, a i kad je Chicarito, veliki guadelupanski rimokatolik, to učinio osjećao sam se krasno. Bog odobrava ovaj meč, vjerujte mi - odobrava ga i podržava. Amen! (Fra Franko)
Rentiranrentan je napisao/la:Ovo nije samo nogometni spektakl večeras. Ovo je istinski kršćanski, rimokatolički spektakl u kojem uživa i naš veliki Papa i Vatikan, ali i cijela Francuska Republika zajedno sa veličanstvenim Monakom.
Bog ih sve blagoslovio i sačuvao, kad je Pirlo postigao zgoditak osjećao sam se tako blažen, a i kad je Chicarito, veliki guadelupanski rimokatolik, to učinio osjećao sam se krasno. Bog odobrava ovaj meč, vjerujte mi - odobrava ga i podržava. Amen! (Fra Franko)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.