Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Pogodi ona sisata tacan rezultat 
David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
Tanki su k'o jufka, igra nula bodova, Prandelli u konfuziji i dalje, kakve su to izmjene Aquilani, Cerci i dedica Gilardino, katastrofa.
Dosta igrača umorno i bezvoljno, ali hajde, neka krenu pobjedom neko takmičenje.
Inače, tek treća pobjeda u 2013, osim onih protiv amatera Malte i San Marina i to je ono što ja govorim, vrlo loša igra za koju naravno krivim čovjeka koji odabire igrače i koji ne zna da dozira nastupe već sili jedan blok igrača koji je više nego umoran.
Dosta igrača umorno i bezvoljno, ali hajde, neka krenu pobjedom neko takmičenje.
Inače, tek treća pobjeda u 2013, osim onih protiv amatera Malte i San Marina i to je ono što ja govorim, vrlo loša igra za koju naravno krivim čovjeka koji odabire igrače i koji ne zna da dozira nastupe već sili jedan blok igrača koji je više nego umoran.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- francobaresi
- Kontakt:
Kad vidim broj utakmica koje tokom sezone odigraju Ronaldo , Messi , Iniesta , Hazard , Mata , Xavi i mnogi drugi , onda ne treba tražiti alibi u umoru. Jer Marchisio nije odigrao ni blizu toliko utakmica kao ovi gore navedeni.Pogba je napisao/la:Marchisio je primjer umornog igrača, čovjek 2 godine ne pauzira, koristi ga se u svakom mogućem meču kluba i repke, sagorio je on, to smo i mi konstatovali na temi Juventusa, njemu treba odmor, a malo će ga imati opet.francobaresi je napisao/la:Ne znam šta se dešava sa Marchisiom ali momak već jedno duže vrijeme igra loše .
A i neke priče koje se pišu mu sigurno ne pomažu, nezainteresovan je, a mislim da je jedan od prvih koji da može ne bi igrao na ovom natjecanju.
Očito je da je nešto drugo u pitanju , jednostavno nije to pravi Marchisio.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Prandelli radi najbolji posao. Da ga jbes, Italija nema boljih igraca. Da je tu roster kao iz 2002. ili 2006., pa bi mogli da pricamo i o losoj igri spram reputacije igraca, ali on nema boljih od ovih sto sada igraju. To je realnost.Pogba je napisao/la:Tanki su k'o jufka, igra nula bodova, Prandelli u konfuziji i dalje, kakve su to izmjene Aquilani, Cerci i dedica Gilardino, katastrofa.
Gilardino
Aquilani
Cerci
- francobaresi
- Kontakt:
Cerci se ne bi trebao naći na terenu ni u najluđim snovima. Momak je katastrofalan igrač.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Trequartista
- Kontakt:
Marchisio je čevaras igrao za njega nepoznatoj poziciji, zato je i odigrao ispod prosjeka. Cla je klasični box-to-box igrač kakav ba desni trequartista. 
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Jest smjesan Abate, svi u odbrani igraju smireno i rjesavaju se lopti jedini on se zaleti i nesto ispucava
. Al nije bio los. Da nije bilo penala ne bi Mexico dao go do sutra. Mozda bi protiv Brazila najbolji bili Chiellini i Bonnuci jer je ovaj dosta brzi od Barzaglia. U napadu su forsirali Balu, ovaj obavio posao al nije mu trebalo ono skidanje dresa. Al to je SuperMario 
Giaccherini više igra u repki, nego u Juveu
Candreva je za njega babo
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- francobaresi
- Kontakt:
Ma Abate je igrač koji se strašno trudi i bori , zahvalan igrač nije igrač visoke klase i nikad neće biti. Međutim sve dok ne pravi neke kardinalne greške on će imati mjesto u Milanu i reprezentaciji. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
francobaresi je napisao/la:Ma Abate je igrač koji se strašno trudi i bori , zahvalan igrač nije igrač visoke klase i nikad neće biti. Međutim sve dok ne pravi neke kardinalne greške on će imati mjesto u Milanu i reprezentaciji.
ma da je lijevi bek ne bi mu ja a reko, al ovako dzaba de sciglio mora igrati lijevo a momak je doktor za ovog
- francobaresi
- Kontakt:
De Sciglio je jako mlad igrač , odlično igra i lijevom i desnom nogom tako da mu igranje na ovoj poziciji ne smeta. Vjerujem da može postati bek svijetske klase , ali pred njim je dug put , treba još puno stravi da nauči.ahmad_tz je napisao/la:francobaresi je napisao/la:Ma Abate je igrač koji se strašno trudi i bori , zahvalan igrač nije igrač visoke klase i nikad neće biti. Međutim sve dok ne pravi neke kardinalne greške on će imati mjesto u Milanu i reprezentaciji.
ma da je lijevi bek ne bi mu ja a reko, al ovako dzaba de sciglio mora igrati lijevo a momak je doktor za ovog
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Ma Markiziju ni jedna pozicija na terenu nije poznata vec 4-5 mjeseci, propo cojk ko Grcka ...te povreda, te umor pa daj da je tako pauzirao bi, ne ide niko svjesno da ga upropasti. Nadam se da grijesim, al bojim se da cemo se naredno ljeto grist sto za njeg nismo uzeli 35 miliona dok smo mogli..
sto je najgore dace go , dva Brazilu ili Japanu i onda ce svi pricat kako je to divan, sjajan igrac a narednih 15 tekmi se opet nece sastat sa loptom. Mrzim nekonzistentne igrace. Barza pogrijesi dva puta ( jest da grijesi kad niko ne smije) u 2 god i odmah na klupu, ovaj dobar dva put u dvije godine i nikako klupe da vidi, jos wc igrac postade..
Pirlo maesto, a sto se tice De Silja mozda ga je bolje forsirat lijevo jer jednostavno lijevih bekova nema, a momak moze bit strasan lijevi bek...desni ce se vec nekako i pojavit, i puno vise ih ima. Cak ni Abate nije tolika katastrofa kolika bi bila da lijevo igra neko drugi umjesto De Silja.
sto je najgore dace go , dva Brazilu ili Japanu i onda ce svi pricat kako je to divan, sjajan igrac a narednih 15 tekmi se opet nece sastat sa loptom. Mrzim nekonzistentne igrace. Barza pogrijesi dva puta ( jest da grijesi kad niko ne smije) u 2 god i odmah na klupu, ovaj dobar dva put u dvije godine i nikako klupe da vidi, jos wc igrac postade..
Pirlo maesto, a sto se tice De Silja mozda ga je bolje forsirat lijevo jer jednostavno lijevih bekova nema, a momak moze bit strasan lijevi bek...desni ce se vec nekako i pojavit, i puno vise ih ima. Cak ni Abate nije tolika katastrofa kolika bi bila da lijevo igra neko drugi umjesto De Silja.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ova italija ce igrati finale ovoga kupa....svi mi dobro znamo ko prati italiju da uvijek jedva u grupi prodju i onda odu do kraja 
- francobaresi
- Kontakt:

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Barzagli osim one pogreške je odigrao perfektno, dešava se..
Po meni Montolivo i Marchisio su zakazali, ostali solidno..
Po meni Montolivo i Marchisio su zakazali, ostali solidno..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
komšija moj, to i jest sudbina odbrambenih igrača pa i golmana...jedna greška i kraj priče...a ona njegova je bila totalno glupaIlPrincipe je napisao/la:Barzagli osim one pogreške je odigrao perfektno, dešava se..
ne može odbrambeni igrač koji je kriv za onakav gol biti ocjenjen sa "prefektnim"
još je dobro prošao, ono je bio crveni karton
Undici stelle - ACM 1899
Cist penal i crveni, vjerovatno da je svjetsko tako bi se i sankcionisalo.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.