super!Nije to Srbija, svaki igrač je jednako važan. Razumiješ ?
sad mi žao što nije pronađen neki modus da se čitavo prvenstvo odigra na jesen.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
super!Nije to Srbija, svaki igrač je jednako važan. Razumiješ ?
Racunaj ti sta hoces al ja racunam da ste i dalje vasarska ekipa !Armageddon2012 je napisao/la:Pusti se toga ima li kakve murije u klubu i trkeljanja
ne brini,kakav god da bude tim,taman i amaterski,i dalje će amaru ostati neispunjena želja da postigne bar gol u banjaluci u premijer ligi![]()
onu što je trajala 29 minuta, ne računam
Da vidimo ovako. Minule sezone je u 113 dana prve polusezone odigrano 15 (plus maksimalno 5 kupa) utakmica, isto toliko (plus maks. 4 u kupu) u samo 70 dana druge polusezone. Je li to ok?Armageddon2012 je napisao/la:pa da,zato sam i pitao,jel se samo zbog dva potpuno nebitna reprezentativca na jesen igra 8 kola više nego na proljeće?...ajd da je kolo,dva..
siguran sam da takav primjer,ni približan,nema nigdje na svijetu,čak ni u ligama gdje igra po 20 reprezentativaca!
mislio sam da ima neki pametniji razlog,čini mi se da je pominjana neka regularnost kupa koji će se igrati više na proljeće,ili tako nešto...
ma nije OK!Zeman je napisao/la:Da vidimo ovako. Minule sezone je u 113 dana prve polusezone odigrano 15 (plus maksimalno 5 kupa) utakmica, isto toliko (plus maks. 4 u kupu) u samo 70 dana druge polusezone. Je li to ok?Armageddon2012 je napisao/la:pa da,zato sam i pitao,jel se samo zbog dva potpuno nebitna reprezentativca na jesen igra 8 kola više nego na proljeće?...ajd da je kolo,dva..
siguran sam da takav primjer,ni približan,nema nigdje na svijetu,čak ni u ligama gdje igra po 20 reprezentativaca!
mislio sam da ima neki pametniji razlog,čini mi se da je pominjana neka regularnost kupa koji će se igrati više na proljeće,ili tako nešto...
E moj Zeman...znaš kako ide ona o onima što traže mane ? Pile je rekao vašarski klub i bolje im je da igraju sa Sidom, Rumom i Vršcem, inače na tim vasarima kupujem opremu za konje, a i to je pravi nivo , da vidiš na sta to liči...Gdje god podješ djibril sise.Zeman je napisao/la:Da vidimo ovako. Minule sezone je u 113 dana prve polusezone odigrano 15 (plus maksimalno 5 kupa) utakmica, isto toliko (plus maks. 4 u kupu) u samo 70 dana druge polusezone. Je li to ok?Armageddon2012 je napisao/la:pa da,zato sam i pitao,jel se samo zbog dva potpuno nebitna reprezentativca na jesen igra 8 kola više nego na proljeće?...ajd da je kolo,dva..
Da nije Djibril Cisse!?England je napisao/la:E moj Zeman...znaš kako ide ona o onima što traže mane ? Pile je rekao vašarski klub i bolje im je da igraju sa Sidom, Rumom i Vršcem, inače na tim vasarima kupujem opremu za konje, a i to je pravi nivo , da vidiš na sta to liči...Gdje god podješ djibril sise.Zeman je napisao/la:Da vidimo ovako. Minule sezone je u 113 dana prve polusezone odigrano 15 (plus maksimalno 5 kupa) utakmica, isto toliko (plus maks. 4 u kupu) u samo 70 dana druge polusezone. Je li to ok?Armageddon2012 je napisao/la:pa da,zato sam i pitao,jel se samo zbog dva potpuno nebitna reprezentativca na jesen igra 8 kola više nego na proljeće?...ajd da je kolo,dva..
Za sada Sarajevo i Željo0123456 je napisao/la:Da li se zna koji sve BH PL klubovi će imati pripreme u Sloveniji?
Pa neće se ostali klubovi ugasiti, majka mu stara. Ako talenti baš nikako nemaju nemaju mjesta u prvoligašu, imaju u nekom drugoligašu.ceze je napisao/la:I najvažnije, zbog veće konkurencije u vidu ostalih timova i ostalih igrača u klubu, mladi igrači nemaju priliku za dokazivanje, jer skoro da nema slabijih timova.
A koliko će napredovati u drugoligašu ?Edol je napisao/la:Pa neće se ostali klubovi ugasiti, majka mu stara. Ako talenti baš nikako nemaju nemaju mjesta u prvoligašu, imaju u nekom drugoligašu.ceze je napisao/la:I najvažnije, zbog veće konkurencije u vidu ostalih timova i ostalih igrača u klubu, mladi igrači nemaju priliku za dokazivanje, jer skoro da nema slabijih timova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.