Zadrzat:Majkica,Letica,Hebibovica,Okica,Ostrakovica,Kazazica,Merzica,Pliska,Zolj,Vidica manje vise,ostavit i ovog Pejica da ga vidimo,momak citavu skoro polusezonu povrijedjen bio uz ova dva pojacanja probat dovest jos Jusufbasica,i jos nekog,spminjali su ovog Vilu iz Olimpica kazu da je dobar igrac,e sad,ovo ostalo ko osta osta.RodjeniiBrato je napisao/la:Bebanić je strasan veznjak za nase lige, a Rascic nam je extra dosao jer nam je i trebao jedan dobar napadac, jos 1-2 fina pojacanja i ovim sa ovim nekim sminkerima raskinut ugovor i extra bi to bilo...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Pomiješah Karvinu i Žilinu. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
14:12 i pogledajte majstoriju 
" onclick="window.open(this.href);return false;
2 gola je dao i donio bod Branitelju na gostovanju, i nama ce se fino uklopit aBd
" onclick="window.open(this.href);return false;
2 gola je dao i donio bod Branitelju na gostovanju, i nama ce se fino uklopit aBd
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Pa ima čitave pripreme da se spremi!vm22 je napisao/la:Rascic je provjereno pojacanje, samo je pitanje koliko je spreman?
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Evo i definitivno klub su napustili Pliska,Vidic,Sisic,ugovor istekli Kajtazu,Skaljicu i Serdarevicu,ocekuje se dolazak Vile i Jusufbasica,pregovori u toku.
Letic ide u Sarajevo
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
Kakav je ovaj Letic igrac.?Znam da je lijevi bocni, gdje Sarajevu gori.
ljudi moji on s veležom ima još tri godine ugovora
Ima neki amaterski ugovor, da klub moze napustiti kad hoce, uz neko minimalno obestecenje.Ne kazem da ce doci u Sarajevo,ali taj ugovor od tri godine, mozes okaciti macku o rep. 
Sam Letic je reko da ce doci u Sarajevo ako ne nađe agazman vani 
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
E ako ovi nasi puste Letica,e onda stvarno om batre mamu j.e.b.a.t...
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Hebibovic ima amaterski ugovor, a ne Letic i nece sigurno u Sarajevo bez debelog novca, ostaje u Mostaru 100%...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
E pa zasto potpisuju amaterske ugovore? Pa takvi se potpisuju u Lokomotivi koja igra 4. ligu... Ako misle bit imalo normalan klub i da opstanu u ovoj ligi moraju poceti potpisivati profi ugovore, pa i sta fali platit malo naknade za treniranje bivsem klubu, kad za 2 godine mozes uzet 10 puta vise. Ako je ovo za Letica istina, onda je ovo korak nazad...
Jos mislim da smo trebali zadrzati Vidica i Plisku, nadam se da ce konacno doci Jusufbasic, eto konacno cemo imati jednog dobrog napadaca (Rascic), otkad je Obad otisao, mi nismo imali pravog napadaca, osim Dzafica koji je jednu polusezonu bio dobar pa kasnije podbacio.
Jos mislim da smo trebali zadrzati Vidica i Plisku, nadam se da ce konacno doci Jusufbasic, eto konacno cemo imati jednog dobrog napadaca (Rascic), otkad je Obad otisao, mi nismo imali pravog napadaca, osim Dzafica koji je jednu polusezonu bio dobar pa kasnije podbacio.
pustite spekulacije...danas u 18.00 h je prozivka na stadionu rođeni, pa ćemo vidjeti ko ostaje, a ko ide, sve će se znati večeras, a uz to 25.06. je skupština tako da je sve ovo još taze....
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Današnjom prozivkom, zakazanom za 18 sati, Velež će startati pripreme za novu sezonu. Trener Ibro Rahimić vjerojatno danas neće biti u Mostaru, pa će njegov posao na prozivci obaviti ostatak stručnog stožera, a čini se da će igrački kadar doživjeti brojne promjene.
U Veležu nisu zadovoljni načinom na koji je odrađeno razdoblje od dvije prošle sezone. Shodno tomu, za očekivati je da su Mostarci odlučni popraviti dojam. Nezadovoljstvo dvjema prošlim sezonama logično je odvelo do nužnih promjena u kadru - šef struke već je poručio kako više ne računa na Almira Plisku i Lazara Vidića, kojih, dakle, danas neće biti na prozivci..., a danas zbog osobnih obveza u Švicarskoj u Mostaru neće biti ni Rahimića. No, bit će zato nekih novih imena, kadar će općenito doživjeti brojne promjene. Situaciju nam je približio sportski direktor kluba Admir Velagić.
- Trener je više ne računa na Almira Plisku i Lazara Vidića, a vidjet ćemo kako će se razviti situacija s trojicom igrača kojima su istekli ugovori, Admirom Kajtazom, Armelom Škaljićem i Nedžadom Serdarevićem, rekao nam je Velagić, potvrdivši usput od ranije poznatu činjenicu da Admir Vladavić ove sezone neće nositi Veležov dres.
- Njemu je istekla posudba, ima neke ponude u inozemstvu, rekao je.
Na listi onih koji napuštaju Rođene uvršten je i Almir Šišić, koji će karijeru nastaviti u Vitezu, a s obzirom na neizvjesnost sa Serdarevićem, Škaljićem i Kajtazom, moguće je da će izlazni promet biti gust. No, ne manjka ni novaka, eventualnih pojačanja. Iz Borca stiže jedno provjereno ofenzivno ime...
- Dogovorili smo sve s Admirom Raščićem, on je nakon rješavanja papirologije s Borcem zatražio par dana odmora više, pa će nam se pridružiti u srijedu. Također, dogovorili smo se i s Edinom Bebanićem, koji je dijete Veleža, a koji se do sada kalio u nižem rangu, otkrio je Velagić.
Dodao je i to da su tijeku pregovori s nekoliko igrača, također ofenzivaca. Jedan je prošle sezone nosio dres GOŠK-a, drugi Olimpica.
- Razgovarao sam s menadžerom Sabahudina Jusufbašića i mislim da postoje dobre šanse da nam se on priključi. Slična je situacija s Muamerom Vilom.
Sve u svemu, ove su se promjene dobro uklopile u ambicije Veleža koje klupsko čelništvo tek treba oblikovati u javno iskazan plan. Ipak, jasno je da Rođeni nisu uživali u prethodne dvije sezone u kojima je klub operirao u zoni ispadanja...
- Nismo zadovoljni kako su se dvije posljednje sezone završile. Ostanak smo osiguravali u posljednjem i pretposljednjem kolu, a s obzirom da je potrošeno dosta novaca, jasno je da ove sezone želimo više. Klub se organizacijski dosta podigao, kao potvrda toga došla je i licenca za Europu, što nije mala stvar..., ali nismo imali i rezultate. Nadam se da će se to ove sezone promijeniti. Jer rezultati vraćaju publiku na stadion, s njima sve ide lakše.
Pripreme
Još nije sigurno gdje će se Velež ovog ljeta pripremati izvan Mostara. Velagić ističe opcije.
- Moguće je da ćemo u Austriju, a opcija je i Bjelašnica. Najvažnije će nam biti, gdje god otišli, da u pripremama imamo dobre terene. Za sada je sigurno da ćemo sudjelovati na turniru u Rupčici kod Slavonskog Broda (29. i 30. lipnja, op. a.), gdje će još igrati Hrvatski dragovoljac, Osijek i Olimpic. Što se utakmica kod nas tiče, ovo su zbog ranijeg početka sezone nešto specifične pripreme. Ekipe koje igraju Europu ranije su počele i imaju zgusnut raspored. Ali vidjet ćemo, to ćemo rješavati u hodu.
Skupština
Krajem ovog mjeseca, točnije 25., u Veležu će se održati redovita skupština. Prezentirat će se sve urađeno u protekle dvije godine, vjerojatno i istaknuti ciljevi u radu kluba za nadolazeće razdoblje.
U Veležu nisu zadovoljni načinom na koji je odrađeno razdoblje od dvije prošle sezone. Shodno tomu, za očekivati je da su Mostarci odlučni popraviti dojam. Nezadovoljstvo dvjema prošlim sezonama logično je odvelo do nužnih promjena u kadru - šef struke već je poručio kako više ne računa na Almira Plisku i Lazara Vidića, kojih, dakle, danas neće biti na prozivci..., a danas zbog osobnih obveza u Švicarskoj u Mostaru neće biti ni Rahimića. No, bit će zato nekih novih imena, kadar će općenito doživjeti brojne promjene. Situaciju nam je približio sportski direktor kluba Admir Velagić.
- Trener je više ne računa na Almira Plisku i Lazara Vidića, a vidjet ćemo kako će se razviti situacija s trojicom igrača kojima su istekli ugovori, Admirom Kajtazom, Armelom Škaljićem i Nedžadom Serdarevićem, rekao nam je Velagić, potvrdivši usput od ranije poznatu činjenicu da Admir Vladavić ove sezone neće nositi Veležov dres.
- Njemu je istekla posudba, ima neke ponude u inozemstvu, rekao je.
Na listi onih koji napuštaju Rođene uvršten je i Almir Šišić, koji će karijeru nastaviti u Vitezu, a s obzirom na neizvjesnost sa Serdarevićem, Škaljićem i Kajtazom, moguće je da će izlazni promet biti gust. No, ne manjka ni novaka, eventualnih pojačanja. Iz Borca stiže jedno provjereno ofenzivno ime...
- Dogovorili smo sve s Admirom Raščićem, on je nakon rješavanja papirologije s Borcem zatražio par dana odmora više, pa će nam se pridružiti u srijedu. Također, dogovorili smo se i s Edinom Bebanićem, koji je dijete Veleža, a koji se do sada kalio u nižem rangu, otkrio je Velagić.
Dodao je i to da su tijeku pregovori s nekoliko igrača, također ofenzivaca. Jedan je prošle sezone nosio dres GOŠK-a, drugi Olimpica.
- Razgovarao sam s menadžerom Sabahudina Jusufbašića i mislim da postoje dobre šanse da nam se on priključi. Slična je situacija s Muamerom Vilom.
Sve u svemu, ove su se promjene dobro uklopile u ambicije Veleža koje klupsko čelništvo tek treba oblikovati u javno iskazan plan. Ipak, jasno je da Rođeni nisu uživali u prethodne dvije sezone u kojima je klub operirao u zoni ispadanja...
- Nismo zadovoljni kako su se dvije posljednje sezone završile. Ostanak smo osiguravali u posljednjem i pretposljednjem kolu, a s obzirom da je potrošeno dosta novaca, jasno je da ove sezone želimo više. Klub se organizacijski dosta podigao, kao potvrda toga došla je i licenca za Europu, što nije mala stvar..., ali nismo imali i rezultate. Nadam se da će se to ove sezone promijeniti. Jer rezultati vraćaju publiku na stadion, s njima sve ide lakše.
Pripreme
Još nije sigurno gdje će se Velež ovog ljeta pripremati izvan Mostara. Velagić ističe opcije.
- Moguće je da ćemo u Austriju, a opcija je i Bjelašnica. Najvažnije će nam biti, gdje god otišli, da u pripremama imamo dobre terene. Za sada je sigurno da ćemo sudjelovati na turniru u Rupčici kod Slavonskog Broda (29. i 30. lipnja, op. a.), gdje će još igrati Hrvatski dragovoljac, Osijek i Olimpic. Što se utakmica kod nas tiče, ovo su zbog ranijeg početka sezone nešto specifične pripreme. Ekipe koje igraju Europu ranije su počele i imaju zgusnut raspored. Ali vidjet ćemo, to ćemo rješavati u hodu.
Skupština
Krajem ovog mjeseca, točnije 25., u Veležu će se održati redovita skupština. Prezentirat će se sve urađeno u protekle dvije godine, vjerojatno i istaknuti ciljevi u radu kluba za nadolazeće razdoblje.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
zna li ko gdje je Adil Kajan? znam da je bio najbolji strijelac juniora veleža, bio je u prvom timu, i onda nestao...
sjeća li se neko Bore Brašanca, bio nam je golman, zatim Nikola Jurić, Adnan Šarić? šta je s njima?
sjeća li se neko Bore Brašanca, bio nam je golman, zatim Nikola Jurić, Adnan Šarić? šta je s njima?
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Kajan je na posudbi u Lokomotivi (bio je i u Branitelju), Nikola Juric je slobodan igrac, a za ove druge ne znam...AlemC85 je napisao/la:zna li ko gdje je Adil Kajan? znam da je bio najbolji strijelac juniora veleža, bio je u prvom timu, i onda nestao...![]()
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Po meni su dobre vijesti da Velez nagovjestava odlazak velikog broja igraca - vec sam ranije rekao da ovaj igracki kadar nemoze dalje od 10-13 mjesta na tabeli. Jednostavno - to nisu jaki igraci.
Sad kad znamo da su 2 otisla, barem se nesto desava ali to meni nije dovoljno - ja bi volio vidjet 7-8 igraca Veleza da dobiju nogu i da dovedemo 5-6 ali provjerenih igraca.
Edin Bebanic je sigurno dovoljno dobar da mu se pruzi prilika u Velezu. Kad bi imao jos jedno krilo umjesto Vlade, to bi bilo odlicno.
Rascic iz Borca je dobro pojacanje.
Jos da dodje Jusufbasic i 2-3 dodatna igraca i to bi bilo super.
Ova dvojica sto su dobili ispisnicu (Pliska i Vidic) nek im se pridruze jos i Kajtaz i Mrva i jos par njih i to bi bilo odlicno. Mrvi i Kajtazu zaista hvala ali oni su svoje izigrali. Kajtaz je ostario, a Mrva je zeznuo svoju karijeru alkoholom i pauzom od 2 godine kad je morao igrat a nije - i to se vidi.
Ako Velez nastavi sa izmjenama moglo bi od nas nesto i bit ove sezone.
Sad kad znamo da su 2 otisla, barem se nesto desava ali to meni nije dovoljno - ja bi volio vidjet 7-8 igraca Veleza da dobiju nogu i da dovedemo 5-6 ali provjerenih igraca.
Edin Bebanic je sigurno dovoljno dobar da mu se pruzi prilika u Velezu. Kad bi imao jos jedno krilo umjesto Vlade, to bi bilo odlicno.
Rascic iz Borca je dobro pojacanje.
Jos da dodje Jusufbasic i 2-3 dodatna igraca i to bi bilo super.
Ova dvojica sto su dobili ispisnicu (Pliska i Vidic) nek im se pridruze jos i Kajtaz i Mrva i jos par njih i to bi bilo odlicno. Mrvi i Kajtazu zaista hvala ali oni su svoje izigrali. Kajtaz je ostario, a Mrva je zeznuo svoju karijeru alkoholom i pauzom od 2 godine kad je morao igrat a nije - i to se vidi.
Ako Velez nastavi sa izmjenama moglo bi od nas nesto i bit ove sezone.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
za dobar rezultat nisu samo potrebni dobri igrači, nego i dobra organizacija u klubu, a kako vidim u VELEŽU do sada nema nekih velikih potresa, kako je znalo biti, samo se sjeti, prije nekoliko godina, rasulo, pa prijetnje štrajkom, pa dan D i sl...
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ja mislim da je taj dio rijesen.AlemC85 je napisao/la:za dobar rezultat nisu samo potrebni dobri igrači, nego i dobra organizacija u klubu, a kako vidim u VELEŽU do sada nema nekih velikih potresa, kako je znalo biti, samo se sjeti, prije nekoliko godina, rasulo, pa prijetnje štrajkom, pa dan D i sl...
Nemozes dobiti licencu sa Evropska takmicenja ako ti klub nema organizaciju na visokom nivou.
Ne kazem da je Velez sad stabilan ko Partizan ali jeste definitivno najstabilniji nego ikad od 92e.
Sada je vrijeme za visoke domete - sad Velez moze da se tek pocne takmicit za vrh tabele.
Zato i pratim da vidim ko ce jos dobit ispisnicu i ko ce jos doc. Ako srede jos 3-4 dobra imena - onda znamo da najmanje 6-7 ljudi mora otic. Ako se promjeni 6-7 igraca - mislim da je to dobar znak i da cemo gledat jedan jaci Velez.
Ja se barem nadam.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.