Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
ima li neko citac memori kartica za telefone, kad hocu nesto da kopiram pise mi disk write protected, kako sad to da ukinem!?
- Amoxicillin
- Kontakt:
pa desni klik na karticu, tj removable disk i ukloni ono "read only"sonik24 je napisao/la:ima li neko citac memori kartica za telefone, kad hocu nesto da kopiram pise mi disk write protected, kako sad to da ukinem!?
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Problemi sa FB, nervira me neopisivo, desava se da su mi odrđeni prijatelji online a ja ih vidim kao offline (nema one zelene tacke pored imena), a kad im se javim isto mi pokazuje da su off (ime sivo) ali ono razgovor je normalan.
Evo nasao sam neko rjesnje, samo ne znam kako doci do ovog.
Raja pomozite, kako ovo da promjenim u sljedecem tekstu:

Da li preferecne na pretrazivacu ili samom FB, koji vrag ne znam vise?!
Evo nasao sam neko rjesnje, samo ne znam kako doci do ovog.
Raja pomozite, kako ovo da promjenim u sljedecem tekstu:
Gdje se nalazi ovo "prefercneces" ?Open the "Preferences->Accounts" section and then click your Facebook account. If it's connected then Disconnect it and then click the "Settings" button. Change the Hostname to: beta.chat.facebook.com
Da li preferecne na pretrazivacu ili samom FB, koji vrag ne znam vise?!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
@Neo
Samo da ti javnem da ono ni'e uspjelo.
Samo da ti javnem da ono ni'e uspjelo.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
imam mali problem,skidao sam bs player na komp i ne znam kako pojavilo mi se nešto što se zove "hotspot shield",obrisao sam to iz kompa,ali mi se na vrhu stranice koju otvorim pojavi kao neka reklama za hotspot shield,piše "secured by hotspot shield",kako da to sklonim,ima iksić koji to skloni ali se opet pojavi kad otvorim novu stranicu?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Id na start pa na control panel, pa na unistall/remove program nadji to i deinstall i trebalo bi da radifilip13 je napisao/la:imam mali problem,skidao sam bs player na komp i ne znam kako pojavilo mi se nešto što se zove "hotspot shield",obrisao sam to iz kompa,ali mi se na vrhu stranice koju otvorim pojavi kao neka reklama za hotspot shield,piše "secured by hotspot shield",kako da to sklonim,ima iksić koji to skloni ali se opet pojavi kad otvorim novu stranicu?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
filip13 je napisao/la:imam mali problem,skidao sam bs player na komp i ne znam kako pojavilo mi se nešto što se zove "hotspot shield",obrisao sam to iz kompa,ali mi se na vrhu stranice koju otvorim pojavi kao neka reklama za hotspot shield,piše "secured by hotspot shield",kako da to sklonim,ima iksić koji to skloni ali se opet pojavi kad otvorim novu stranicu?
tokom skidanja si bio prihvatio neke uslove a to je taj koji sada imas.neko rece iznad idi na uninstall,druga opcija je, idi tamo gdje biras koji ces browser i samo promjeni.
Unofficialpage je napisao/la:Id na start pa na control panel, pa na unistall/remove program nadji to i deinstall i trebalo bi da radifilip13 je napisao/la:imam mali problem,skidao sam bs player na komp i ne znam kako pojavilo mi se nešto što se zove "hotspot shield",obrisao sam to iz kompa,ali mi se na vrhu stranice koju otvorim pojavi kao neka reklama za hotspot shield,piše "secured by hotspot shield",kako da to sklonim,ima iksić koji to skloni ali se opet pojavi kad otvorim novu stranicu?
neće,uradio kako si mi napisao i opet se to pojavljuje
lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:imam mali problem,skidao sam bs player na komp i ne znam kako pojavilo mi se nešto što se zove "hotspot shield",obrisao sam to iz kompa,ali mi se na vrhu stranice koju otvorim pojavi kao neka reklama za hotspot shield,piše "secured by hotspot shield",kako da to sklonim,ima iksić koji to skloni ali se opet pojavi kad otvorim novu stranicu?
tokom skidanja si bio prihvatio neke uslove a to je taj koji sada imas.neko rece iznad idi na uninstall,druga opcija je, idi tamo gdje biras koji ces browser i samo promjeni.
laik sam oko tih stvari,gdje se to bira?
radi,sad je ok,hvala
sad znas 
dali je neko ima
router bh telecoma, potrebno mi je promijeniti ime moje mreze,
Zadnja izmjena: dawud, dana/u 17 jun 2013, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kakav mi je ljudi ovaj bijeli krug pored sata ? to jest, sta je to ? odavno mi to stoji, al uvijek zaboravim upitat...kad kliknem desnim, samo ima "exit", a kad hocu da udjem u to (dva puta lijevim) nista se ne desava...mozete li prepoznati sa slike sta bi moglo biti ?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- moustapha
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:kakav mi je ljudi ovaj bijeli krug pored sata ? to jest, sta je to ? odavno mi to stoji, al uvijek zaboravim upitat...kad kliknem desnim, samo ima "exit", a kad hocu da udjem u to (dva puta lijevim) nista se ne desava...mozete li prepoznati sa slike sta bi moglo biti ?
Tesko je ovako reci. Prenesi mis iznad te ikone i onda bi trebalo ispisati naziv programa. Nakon toga mozes i sam googleat.
#divovi
nije nikodawud je napisao/la:dali je neko router bh telecoma, potrebno mi je promijeniti ime moje mreze,
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Legenda mason poslao ljude da mi sjebu racunarmoustapha je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:kakav mi je ljudi ovaj bijeli krug pored sata ? to jest, sta je to ? odavno mi to stoji, al uvijek zaboravim upitat...kad kliknem desnim, samo ima "exit", a kad hocu da udjem u to (dva puta lijevim) nista se ne desava...mozete li prepoznati sa slike sta bi moglo biti ?
![]()
![]()
Tesko je ovako reci. Prenesi mis iznad te ikone i onda bi trebalo ispisati naziv programa. Nakon toga mozes i sam googleat.
taman dovoljno se razumijem u racunare da bi pokusao i na taj nacin saznati sta je ovo zapravo, al nema nista jbg..interesuje me, a ako ne saznam, oborit cu sistem
pa jednostavno stavi strelicu od miša na to bijelo i vidi šta ti piše, aman 
Vođa zna.
JHam je napisao/la:nije nikodawud je napisao/la:dali je neko router bh telecoma, potrebno mi je promijeniti ime moje mreze,
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A ako nista ne pise ?nedim1993 je napisao/la:pa jednostavno stavi strelicu od miša na to bijelo i vidi šta ti piše, aman
zabrini se onda, probaj nać u control panelu na osnovu ikonicu, ako ne nađeš, nosi računar iz kuće, masoni te prate.
a sad ozbiljno , to mi jedino liči na ikoni nod 32 antivirusa
a sad ozbiljno , to mi jedino liči na ikoni nod 32 antivirusa
Vođa zna.