Izet Hajrovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

JTS
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la JTS » 17 jun 2013, 10:08

jako dobro pojačanje .. lijeva strana nam je beton, a kakva će tek biti kada dođe Seo :mrgreen: desna strana nam je tanka, ne može Mujdža sam, tako da je Izet kao kec na deset :D samo neka širimo igrački kadar, treba nam i kvalitet i kvantitet

kakve će to slatke muke biti za Papeta :P
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 17 jun 2013, 10:10

Kad je mog'o Kerkez igrat za nas, pa sad i Miske ne vidim razloga zasto ne bi i Izet :).
FK Željezničar
Chelsea FC

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 17 jun 2013, 10:28

Naravno da momak treba biti u reprezentaciji kada je sa 21 god. jedan od najboljih igraca Swiss Lige.... Nikad njegov patriotizam nije dolazio u pitanje s obzirom da je momak dolazio i na okupljanja nase mlade repke u predproslom ciklusu, a za prosli nije dobio poziv iako je space shutle za onu mraku sto je sjedila na klupi, namjerno necu da spominjem Viscu i Stevanovica jer ipak oni su dobri.... I tu se dobro zabrljalo kod njega....

Sigurno mnogo veci potencijal nego li je to bio Senad Lulic njegovih godina, ciji se patriotizam ne spominje iako je i on umalo zasvrljudu u Svicu.....

Pa onda Misimovic, Medunjanin, pa Begovic kojeg su @harishp ili @Cartman pljuvali nenormalno kad je izjavio da samo Kanada dolazi u obzir ( a danas im je ponos i dika BiH), a sada se praksa nastavlja i na Izetu, pogotovo Hare, za @Cartmana nisam siguran je l' pljuvao po Izetu, al' za Begovica znam....

Jedini kojeg treba pljuvati je Seferovic za kojeg sam mislio da ce se od svih najlakse privuci u repku s obzirom da oko njega igraju vec dugo, a da i on samo fura neki BH Fanaticos style al' eto Swiss Franci su odradili taj dio posla......
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 jun 2013, 10:30

[quote="Keenan.-"]Kad je mog'o Kerkez igrat za nas, pa sad i Miske ne vidim razloga zasto ne bi i Izet :).[/quote]
Ovdje bih dodao i Tonija Sunjica
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 17 jun 2013, 10:35

dodajte i Mujdžu na taj spisak, on je jedva pristao igrati za BiH
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 17 jun 2013, 11:07

JTS je napisao/la:dodajte i Mujdžu na taj spisak, on je jedva pristao igrati za BiH
spisak bi bio prilicno dug kad bi se pobrojali svi oni koji su kalkulisali oko nastupa za BiH od osnivanja repke do sad...
posebna je prica pitanje izbora, odnosno da li bi se pojedinci odlucili za BiH da su mogli nastupiti za neki drugi savez.. cak je i vedo ibisevic u jednoj izjavi za americke novine rekao da ne zna sta bi se desilo da je kojim slucajem prvo dobio poziv iz SAD saveza...

tipovi poput kodre, bolica, baljica, salihamidzica, barbareza, hibica, konjica, pjanica, salihovica (neka neko dopuni ako sam nekoga izostavio) su patriote u pravom smislu te rijeci.. oni su imali izbor - saveze koji su svjetlosnim godinama ispred naseg, pa nisu kalkulisali... pojedinci su cak odbijali pozive u druge repke ne znajuci hoce li BiH ikada imati repku..

kad bi se ovaj kriterij koji dio foruma primjenjuje na izetu hajrovicu primjenjivao na ostale bivse i sadasnje reprezentativce, veliki dio sadasnjih reprezentativaca u koji se sada svi kunemo bi pali, jer im BiH nije bio prvi izbor...

kad se neko odluci za BiH, a donosi kvalitet vise repki, treba ga prihvatiti bez obzira na dotadasnja desavanja i pruziti mu priliku..

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 17 jun 2013, 11:47

10 golova i 8 asistencija pa Bgm nije loše :)
Vođa zna.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 17 jun 2013, 11:53

malo je reci koliko ljudsko licemjere moze doseci.Nonsalantno si odlucio si izete izabrao svicu u jednu ruku i razumijem dali su ti sve ,ali sada kada odgigras u pokojoj tekmi ako i odigras uopce za svicu praznik ti je ,sve se govorilo veliki igrac buducnost pred njim ,to se vrlo brzo vii ko valja valja i zdravo i sada na jednom hoces u repku BIH kazes nagovorili te ,nije tebe niko nagovorio nego si ti vido priliku da iskoristis za licnu promociju konacno kad aje ova repka na pragu plasmana nekog velikog takmicenja,zalosno ko se sve i svast u zadnje vrijeme povezuje doci ce onaj ovaj ,a dje su bili prije.Niko ne moze biti licemjerniji ko Bosanksi narod svih veropispovjesti.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 17 jun 2013, 11:58

Dobrodosao Izete, nisi ni prvi ni posljednji koji je prvo birao drugu reprezentaciju pa tek onda svoju domovinu ;)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 17 jun 2013, 12:03

@GAL Vjeruj mi , i Begović , i Medunjanin i mlađi Hajrović i još mnogi ostali su također odabrali Bosnu samo zato što ih je prije pozvala (naravno,to ne znači da nemaju nikakvih osjećaja prema Bosni). Izeta ovaj trener Švicarske očito neće jer mu ni ne treba , tako da mu ostaje Bosna .. A mi opet ništa ne prigovaramo ovim navedenim igračima koji već igraju za nas.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 17 jun 2013, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 17 jun 2013, 12:04

@JTS, ajd se prvo malo informisi nego sto siris gluposti i lazi, Mujdza je napravio najveci rizik sto sd tice igranja za rep. kad je kao U21-rep. Hrvatske dosao na okupljanje nase mlade repke, posle toga je shvatio da nema pravo igrati za nas i vratio se ponovo hrvatima, kada je uveden zakon da moze igrati za BiH on je to naravno prihvatio, da je u medjuvremenu odigrao zvanicnu tekmu za hrvate niko ga nebi krivio, Mujdza je King i sigurno veliki patriota
Anfernee "Penny" Hardaway #1

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 17 jun 2013, 12:04

Sto ne mogu ovih likova sto govore, sad kad ce se bosna plasirati na sp svi hoce da igraju za nju kao da je to osvajanje istog sp... U mongim zemljama je normalno da se plasiraju na velika takmicenja, sta vise tragedija im je ako se ne plasiraju, al kod nas pojedinci smatraju da je plasman na neko takmicenje svim igracima vrhunac karijere ili ti sta vec... Vama ako je ispunjenje sna plasman na neko takmicenje ne znaci da je u svim zemljama isto ;)
Republika Zenica

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 jun 2013, 12:11

dubioza je napisao/la:Sto ne mogu ovih likova sto govore, sad kad ce se bosna plasirati na sp svi hoce da igraju za nju kao da je to osvajanje istog sp... U mongim zemljama je normalno da se plasiraju na velika takmicenja, sta vise tragedija im je ako se ne plasiraju, al kod nas pojedinci smatraju da je plasman na neko takmicenje svim igracima vrhunac karijere ili ti sta vec... Vama ako je ispunjenje sna plasman na neko takmicenje ne znaci da je u svim zemljama isto ;)
Druze mnogi ne kontaju da se igraju kvalifikacije i nakon Brazila.Niti 1 igrac nece promjeniti repku da bi samo samo 1 otisao na prvenstvo (pod uslovom da mu je jedini motiv promjene repke igranje na prvenstvu) osim ako se ne radi o nekom igracu na zalasku karijere.Tipa Rahimica kojem ce ovo biti i prvo i posljednje veliko natjecanje
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 jun 2013, 12:21

Denizli je napisao/la:Ja imam 36 godinal i ne zovi me momcino.Ako ti imas 20 ili 15, to je do tebe, nije do mene

I ako si mlad i zaboravan.A,vidim da jesi.Taj isti ''Miske'' je 2001 godine rekao.Ja imam samo jednu drzavu i to je Srbija.Ali, sta ti znas sta je sta.I jos je to izjavio dok je igrao za U 21 Srbiju.A, ne Bosnu, da ne bude zabune, ali sta ces ti znati o tome.Nista.Ama bas nista.Pratim repku od 1996 godine, i pamtim stvari, a ne stvari koje su se desile prije par dana.Zato, mani se ''epiteta'' sa mnom, jer ne raspravlja mi se ovdje, i ne sigurno s tobom.

Za razliku od Misketa koji je htio, ali nije mu uslo s Srbijom.Mozda bi mu uslo danas, jer tim im je krampa.Mladi momak Izet Hajrovic ima 21 godinu i sigurno nije igrao za U 21 Srbije, kao ''Miske''.Nego za Svicu.Momak ima 21 godinu, i zivot je pred njim, svak moze da grijesi, nije to nista novo.Hocemo li sad da biramo.Pa, mi smo Spanija, da biramo kvalitete, a ne mozemo klupe da sastavimo.

Ps:U redu je da si zaboravio to, ili da ne znas o tome, jer ipak ima 12 godina od tog, a pola momaka ovdje nije bilo punoljetno tad.No, sta je tu je.Izet Hajrovic je velik prospekt, i steta bi bilo da ga izgubimo.No, ako imamo kojeg Fabregasa.Onda bujrum
Otkud znam koliko ti je godina, ne pise ti na profilu, a po pisanju ko da ti je 20 a ne 36, duzno postovanje tvojim godinama.
Znam za Misketa kad je igrao i sta je igrao ali to ne treba vise spominjati, ne vidim razlog sto pljujes Misketa da bi dizo Izeta, to je sva poenta ba.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 17 jun 2013, 12:30

Lijepo je kad covjek ima svoje misljenje i zastupa ga.Ali hajmo malo laganice i ne dizati tenzije bez potrebe.Hocu reci prvi na tabeli u kvalama za SP(nismo nikad bili nakon sest kola)najboljji napad,obrana( ;) )itd i stvarno nema potrebe za dizanje tenzija.Ako nas(i)selektor(i) misle da je Izet potreban repki i da ce nam pomoci u kvalama i na SP itd onda je to to.Mislim da je potreban mir i harmonija i hajmo im to omoguciti.pozdrav za forumase i ako vam je do galame pogledajte tabelu grupe G-mene smiruje" sviju mi".

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 17 jun 2013, 12:35

Porediti Misket i Hajrovića u bilo kojem obliku je bespredmetno...Miske je jedan od najboljih naših igrača od kada postoji reprezentacija, ima najviše nastupa, drugi strijelac, donio radosti kao nijedan igrač, da nas sad **** gađa ja bi mu oprostio... podržavam da Hajrović igra, ali se mora debelo dokazati i oprati sa sebe izdaju.. mala smo nacija i svaki igrač je potreban

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 17 jun 2013, 12:37

Kad Izet bude držo sredu sa pjanketom i zajedno budu nadigravali špance vidjećete vi :lol: :mrgreen: . A što se tiče ovih igrača jednostavno otvorite početne stranice tema svih fudbalera ovde na onom pdf-u i svi su oni u početku pljuvani maksimalno pa kasnije ih kujete u zvijezde :mrgreen: . Posebno bih istakao Begovića pa onda sve ostale.
Kad Izet bude radio dar mar na terenu, svi ćete se ušutit :D :roll:
Vođa zna.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 17 jun 2013, 12:40

Cim odigra par utakmica, raja ce zaboravit na sve ;)

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 17 jun 2013, 12:44

"Hajrović: I Hitzfeldu sam rekao da sam izabrao BiH koju volim više od Švicarske

Autor: Sport Centar
Datum: 2013-06-17 12:35:26

Izet Hajrović, fudbaler Grasshoppersa ubrzo bi mogao debitirati za reprezentaciju BiH.

Fudbaler koji je upisao jedan nastup za selekciju Švicarske je u subotu potpisao dokument u kojem od FIFA traži promjenu sportskog državljanstva, a ukoliko to dobije, odmah stiče pravo nastupa za A tim naše zemlje, s obzirom na to da već ima pasoš.

"Čekao sam da dođem u Sarajevo kako bih definitivno donio odluku. Cijelo vrijeme sam bio u kontaktu sa Spahićem i Lulićem i rekao sam im da želim igrati za BiH. Oni su me povezali sa predsjednikom Begićem i održali smo sastanak u Savezu na kojem je bilo govora o mojoj budućnosti. Rekao sam im kako želim igrati za BiH“, kaže Hajrović za Oslobođenje.

"Sada opet čekamo šta će FIFA reći i kada će to biti. Nestrpljiv sam, jer se osjećam kao Bosanac i imam veliku želju da zaigram za našu selekciju", tvrdi Hajrović, te dodaje:

"Razgovarao sam sa porodicom o tome šta da uradim, a veliku ulogu u svemu je odigrao i moj amidža. Želja roditelja je također bila da i Sead i ja igramo za BiH, tako da nije bilo mnogo dilema. Sa Seadom sam više puta pričao o tome, a on mi je prenio kako su ga svi lijepo dočekali i rekao mi je da bih i ja trebao igrati za svoju zemlju, a moja zemlja je BiH. To je bila i moja želja".

Za list godine 1992. u svijetu, Hajrović kaže kako je uvjeren da će odmah dobiti poziv Safeta Sušića.

"Da, Siguran sam u to. Zvao me je Ottmar Hitzfeld i njemu sam saopštio odluku da sam izabrao BiH. On je to prihvatio, iako je dodao da je ozbiljno računao na mene. Međutim, i njemu sam rekao, a reći ću i svima, da je moja odluka da igram za BiH nepromjenjiva. Mislim da imam više šansi da napredujem u dresu bh. selekcije, a i svakako više volim BiH od Švicarske, koja mi je, istina, mnogo dala, ali ja sam ipak Bosanac i Hercegovac", kazao je Hajrović za Oslobođenje."
Zadnja izmjena: BKwizard, dana/u 17 jun 2013, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 17 jun 2013, 12:45

Batistuta je napisao/la:Porediti Misket i Hajrovića u bilo kojem obliku je bespredmetno...Miske je jedan od najboljih naših igrača od kada postoji reprezentacija, ima najviše nastupa, drugi strijelac, donio radosti kao nijedan igrač, da nas sad **** gađa ja bi mu oprostio... podržavam da Hajrović igra, ali se mora debelo dokazati i oprati sa sebe izdaju.. mala smo nacija i svaki igrač je potreban
ovdje niko ne osporava misimoviceve zasluge u reprezentaciji i njegov znacaj za ovaj tim, vec se samo trazi da se da ista prilika i izetu hajrovicu, obzirom da im je grijeh (izdaja kako ti kazes) identican.. nije misimovic jedini, medunjanin i begovic su isto odradili, a jos su rodjeni u BiH.. svim pobrojanim se morala pruziti prilika... misimovicu, begovicu, medunjaninu ranije... izetu sada..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.