kakve će to slatke muke biti za Papeta

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
spisak bi bio prilicno dug kad bi se pobrojali svi oni koji su kalkulisali oko nastupa za BiH od osnivanja repke do sad...JTS je napisao/la:dodajte i Mujdžu na taj spisak, on je jedva pristao igrati za BiH
Druze mnogi ne kontaju da se igraju kvalifikacije i nakon Brazila.Niti 1 igrac nece promjeniti repku da bi samo samo 1 otisao na prvenstvo (pod uslovom da mu je jedini motiv promjene repke igranje na prvenstvu) osim ako se ne radi o nekom igracu na zalasku karijere.Tipa Rahimica kojem ce ovo biti i prvo i posljednje veliko natjecanjedubioza je napisao/la:Sto ne mogu ovih likova sto govore, sad kad ce se bosna plasirati na sp svi hoce da igraju za nju kao da je to osvajanje istog sp... U mongim zemljama je normalno da se plasiraju na velika takmicenja, sta vise tragedija im je ako se ne plasiraju, al kod nas pojedinci smatraju da je plasman na neko takmicenje svim igracima vrhunac karijere ili ti sta vec... Vama ako je ispunjenje sna plasman na neko takmicenje ne znaci da je u svim zemljama isto
Otkud znam koliko ti je godina, ne pise ti na profilu, a po pisanju ko da ti je 20 a ne 36, duzno postovanje tvojim godinama.Denizli je napisao/la:Ja imam 36 godinal i ne zovi me momcino.Ako ti imas 20 ili 15, to je do tebe, nije do mene
I ako si mlad i zaboravan.A,vidim da jesi.Taj isti ''Miske'' je 2001 godine rekao.Ja imam samo jednu drzavu i to je Srbija.Ali, sta ti znas sta je sta.I jos je to izjavio dok je igrao za U 21 Srbiju.A, ne Bosnu, da ne bude zabune, ali sta ces ti znati o tome.Nista.Ama bas nista.Pratim repku od 1996 godine, i pamtim stvari, a ne stvari koje su se desile prije par dana.Zato, mani se ''epiteta'' sa mnom, jer ne raspravlja mi se ovdje, i ne sigurno s tobom.
Za razliku od Misketa koji je htio, ali nije mu uslo s Srbijom.Mozda bi mu uslo danas, jer tim im je krampa.Mladi momak Izet Hajrovic ima 21 godinu i sigurno nije igrao za U 21 Srbije, kao ''Miske''.Nego za Svicu.Momak ima 21 godinu, i zivot je pred njim, svak moze da grijesi, nije to nista novo.Hocemo li sad da biramo.Pa, mi smo Spanija, da biramo kvalitete, a ne mozemo klupe da sastavimo.
Ps:U redu je da si zaboravio to, ili da ne znas o tome, jer ipak ima 12 godina od tog, a pola momaka ovdje nije bilo punoljetno tad.No, sta je tu je.Izet Hajrovic je velik prospekt, i steta bi bilo da ga izgubimo.No, ako imamo kojeg Fabregasa.Onda bujrum
ovdje niko ne osporava misimoviceve zasluge u reprezentaciji i njegov znacaj za ovaj tim, vec se samo trazi da se da ista prilika i izetu hajrovicu, obzirom da im je grijeh (izdaja kako ti kazes) identican.. nije misimovic jedini, medunjanin i begovic su isto odradili, a jos su rodjeni u BiH.. svim pobrojanim se morala pruziti prilika... misimovicu, begovicu, medunjaninu ranije... izetu sada..Batistuta je napisao/la:Porediti Misket i Hajrovića u bilo kojem obliku je bespredmetno...Miske je jedan od najboljih naših igrača od kada postoji reprezentacija, ima najviše nastupa, drugi strijelac, donio radosti kao nijedan igrač, da nas sad **** gađa ja bi mu oprostio... podržavam da Hajrović igra, ali se mora debelo dokazati i oprati sa sebe izdaju.. mala smo nacija i svaki igrač je potreban
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.