Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Hvala na osmijehu drug al ovoga svedjanina ja pisham..bosanac23 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/denni ... 41511.html ovaj momak nije los , slican tip kao dzeko, igra u jakoj holandskoj ligi ( posuđen iz bremena), vjerujem kad bi se ovi nasi malo potrudili, mogo bi vec protiv slovacke zaigrat
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Izmet playmakergiannini je napisao/la:
Jedna njegova izjava drma neke..
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Ja se nadam da Hajrovic stariji nece zaigrati za nas. A, zao mi je brata njegovog bilo i sigurno da mu je bilo neugodno zbog cijele situacije. Onaj je svoje uradio i neka mu je sretno sto se mene tice. Ruzno o njemu nista ne mislim ..
hvala bogu pa se forumasi nista ne pitaju. Hajrovic stariji ce igrati za nassamson je napisao/la:Ja se nadam da Hajrovic stariji nece zaigrati za nas. A, zao mi je brata njegovog bilo i sigurno da mu je bilo neugodno zbog cijele situacije. Onaj je svoje uradio i neka mu je sretno sto se mene tice. Ruzno o njemu nista ne mislim ..
Ja se nadam da ce za nas igrati svi igraci koji to kvalitetom zasluzuju.
SI AMO CONte!!!
Ko kaze Izmet jeliSakuragi je napisao/la:hvala bogu pa se forumasi nista ne pitaju. Hajrovic stariji ce igrati za nassamson je napisao/la:Ja se nadam da Hajrovic stariji nece zaigrati za nas. A, zao mi je brata njegovog bilo i sigurno da mu je bilo neugodno zbog cijele situacije. Onaj je svoje uradio i neka mu je sretno sto se mene tice. Ruzno o njemu nista ne mislim ..
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Hitzfo nebilo ti zapovjedjeno migaj jos jednom sad u septembru. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Rockefeller
- Kontakt:
Kako Primeru?Adi_Zepce je napisao/la: Evo ga![]()
Jos iduce sezone,tj do SP u Brazilu ce njegov tim aBd igrati Primeru
On je posudjen iz Valencije ili prelazi u neki klub koji će igrati Primeru?
Ne znam ko će biti treći napadač, ima ih par koji bi mogli proigrati naredne sezone. Ovo što trenutno igra po prvim ekipama i nije bog zna kakav kvalitet, ybt napadača ako se on samo zove napadač.
Kasumović je bio drugi strijelac Hannovera U19, ja se nadam da će on zaigrati za prvi tim Hannovera sledeće sezone. Treba malo, ako nikog ne nadjemo, pogledati i po bosanskoj ligi. Vidim da ima mladih momaka koji su dobri i moderni napadači. Hodžić, Mešanović, Ćemalović su, vidim, mladi i uspješni napadači u BHPL. Ne vidim razlog zašto im se ne bi dala prilika ispred nekih koji igraju za U21 ekipe nekih jačih liga. Samo je pitanje ko od njih.
Nije posuđen iz Valencije.On je igrac Herculesa,a ja tipujem da ce oni uci u Primeru.Imaju velike ambicije i solidan tim koji uz par pojacanja moze do PrimereRockefeller je napisao/la:Kako Primeru?Adi_Zepce je napisao/la: Evo ga![]()
Jos iduce sezone,tj do SP u Brazilu ce njegov tim aBd igrati Primeru![]()
On je posudjen iz Valencije ili prelazi u neki klub koji će igrati Primeru?
Ne znam ko će biti treći napadač, ima ih par koji bi mogli proigrati naredne sezone. Ovo što trenutno igra po prvim ekipama i nije bog zna kakav kvalitet, ybt napadača ako se on samo zove napadač.
Kasumović je bio drugi strijelac Hannovera U19, ja se nadam da će on zaigrati za prvi tim Hannovera sledeće sezone. Treba malo, ako nikog ne nadjemo, pogledati i po bosanskoj ligi. Vidim da ima mladih momaka koji su dobri i moderni napadači. Hodžić, Mešanović, Ćemalović su, vidim, mladi i uspješni napadači u BHPL. Ne vidim razlog zašto im se ne bi dala prilika ispred nekih koji igraju za U21 ekipe nekih jačih liga. Samo je pitanje ko od njih.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Rockefeller
- Kontakt:
Aha, govoriš o sezoni poslije ove nadolazeče.Adi_Zepce je napisao/la: Nije posuđen iz Valencije.On je igrac Herculesa,a ja tipujem da ce oni uci u Primeru.Imaju velike ambicije i solidan tim koji uz par pojacanja moze do Primere
Meni nikako jasno ne bi kako će ući u Primeru, vidim Hercules u donjoj polovici tabele.
Pa rekao sam do BrazilaRockefeller je napisao/la:Aha, govoriš o sezoni poslije ove nadolazeče.Adi_Zepce je napisao/la: Nije posuđen iz Valencije.On je igrac Herculesa,a ja tipujem da ce oni uci u Primeru.Imaju velike ambicije i solidan tim koji uz par pojacanja moze do Primere
Meni nikako jasno ne bi kako će ući u Primeru, vidim Hercules u donjoj polovici tabele.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Bio sam u Međugorju na pripremama U17 reprezentacije 2010. godine, ali selektor Vladimir Stojnić nije pokazao interes za mene. I selektor juniora Karačić mi je obećao poziv, no ništa se nije dogodilo. U međuvremenu sam samoinicjativno dobio bh. državljanstvo, ali i dobio poziv mlade reprezentacije Švedske koji sam odbio.[/b] Dolazili su mi i skauti hrvatske reprezentacije, ali sam i to odbio jer sam siguran da kada dobijem priliku da pokažem šta znam u dresu Bosne i Hercegovine, da ću istu i iskoristiti i postati reprezentativcom svoje domovine.
Ovako se radi bravo Hrvati, ali evo hvala Bogu i kod nas ide nabolje
http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. repreze ntacija .ba/ostale-glavne-vijesti/1782-bahrudin-ataji-imam-bh-dravljanstvo-odbio-sam-pozive-vedske-i-hrvatske-nadam-se-pozivu-selektora-jagodia.html
Ovako se radi bravo Hrvati, ali evo hvala Bogu i kod nas ide nabolje
http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. repreze ntacija .ba/ostale-glavne-vijesti/1782-bahrudin-ataji-imam-bh-dravljanstvo-odbio-sam-pozive-vedske-i-hrvatske-nadam-se-pozivu-selektora-jagodia.html
A, na osnovu cega su ga Hrvati pokusali vrbovati? Samo tako?
Znaš Hrvate, dali bi mu državljanstvo samo da ga uzmu. Pro scouting, pro - level hinjavluka.
Tako rade pravi Savezi.
Tako rade pravi Savezi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Prezime mu se zavrsava sa -ic. Njima dovoljno.samson je napisao/la:A, na osnovu cega su ga Hrvati pokusali vrbovati? Samo tako?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne znam možda je i bomba ali nema razloga momak da laže jako je uspješan barem trenutno a jedino na ono ić su ga probali možda xDsamson je napisao/la:A, na osnovu cega su ga Hrvati pokusali vrbovati? Samo tako?
Ja to zamišljam ovako u savezima su uticajni ljudi i imaju poznanike političare i pošto u HR je dosta sve uredjenije oni njemu mogu dat državljanstvo tek tako ako hoće sad ne znam tačno tako ja to zamišljam...
Ah, mislio sam da imaju nekakvu mjeru al onda skontah da su tamo vec dugo i Brazilci pa se presabrah. Da, njihov nacin rada ..
Dize se frka oko totalno nebitnih igraca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Benko123, Edbh21, Google Adsense [Bot], iliyaa8, Radnicki1921, sirBobbyMoore, Tihi, UnitedWA i 54 gosta.