Na SP2014, Spaha ce napuniti 34 godine. Nije malo za fudbalera, a vecina ih izabere SP/EP, da se oproste od reprezentacije. (Znam, Rahimic ima 37, ali sumnjam da ce Spaha dalje nastavit)Mravnjak je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Ma samo neka igra negdje, i odrzava formu do SP2014. Nakon Svjetskog, mislim da bi i on mogao otici u mirovinu.BIHfan je napisao/la:Nek potpise za Monaco ako moze, a nije ni Dinamo Zagreb losa opcija. Igrat ce Ligu Prvaka, a i Maminjo bi ga kasnije uvalio sigurno nekom u Engleskoj Premier ligi kasnije sa svojih 36 godina.![]()
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Hoces jednu siguricu.
Spaha over 40
Spaha over 40
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Na SP2014, Spaha ce napuniti 34 godine. Nije malo za fudbalera, a vecina ih izabere SP/EP, da se oproste od reprezentacije. (Znam, Rahimic ima 37, ali sumnjam da ce Spaha dalje nastavit)Goalgetter je napisao/la:Mravnjak je napisao/la:Ma samo neka igra negdje, i odrzava formu do SP2014. Nakon Svjetskog, mislim da bi i on mogao otici u mirovinu.![]()
Poslje svjetskog neka dodje u Ameriku mislim da mu to nebi bila losa opcija, ono liga je i suvise nego lagana tj. malo utakmica se igra a moze uzeti dobru lovu.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Buduci kapiten, slika je dokaz:

Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Pa, nije li on izjavio da odlazi nakon kvalifikacija .. Kako god, do njega je. Ako odluci biti ozbiljan kao i do sada, jos uvijek moze naci dobar klub ..
- Papastathopoulos
- Kontakt:
spaha je jednom izjavio da nece igrati cak ni na SP ako se plasiramo, al u to sumnjam, posto ce tad imati 34 g, i komotno moze igrati i u brazilu, ali nakon toga 99,99% da spaha ide..bar iz repke
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Evo onaj novinar Ibrulj kaze na twitteru da bi Spahic mogao u Al-Hilal iz Saudijske Arabije:
Nadam se da nije istina, neka ostane barem jos jednu sezonu u Evropi, radi repke. On je dobro igrao za repku i kad je bio bez kluba, ali opet je bolje da igra na sto vecem nivou.According to Saudis, Emir Spahic moves to Al-Hilal.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Daj, kakvi Arapi ... Valjda bude mislio na repku pa nadje nes bolje ..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Realno, u ovim godinama je bitno uzeti još koji dinar za lijepu starost. Realnost je da on ne može igrački napredovati, jer su prošli skoro svi vozovi. Nek' mu je sa srećom u Saudijskoj Arabiji i to je to. Nisam neki Spahićev ljubitelj, ali treba biti realan i reći kako je on i u periodu dok je bio bez kluba pružao dobre partije za naš tim.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Arap kada izvali keš nema odbiti 
ja mislim da je Spaha dosta zrtvovao svoju karijeru zbog reprezentacije i da je zaradio renome igraca koji vise daje za reprezentaciju nego za klub (sto je istina).
zato kad bi otisao igrat u burkina faso ja bi mu opet vjerovao
zato kad bi otisao igrat u burkina faso ja bi mu opet vjerovao
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ma može ići u Trinidad, a Boga mi i Tobago, i može nas **** ako hoće gađati, ja bi mu sve oprostio, jer je gromada od čovjeka ! Inače je legenda.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ljudi, on poslije SP (ako se plasiramo) ide u penziju sto se tice repke, tako da, moze on igrati 3 kilometra od hrasnice, a moze i u fidziju, on vise nece igrati za repku...tako da, pametan potez ce mu biti ako ode tamo, jer on mozda jos 2 sezone i to je to, zato nek zaradi sto vise moze, a kod arapa vala i moze da ga yebes...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jbg arapi su jos jedini koji hoce izvalit kes za njega ako se milion dva moze zvati kesom u svijetu fudbala.drag mi je ali godine cine svoje,i pomalo karakter,radi kojeg je u vecim klubovima vise proevo na tribinama nego na terenu
Po meni pametan potez Spahica, jer ocekujem da ce nakon SP-a Susic ili neki novi selektor na poziciji stopera poceti uigravati Bicakcica i najvjerovatnije Zukanovica/Hajrovica. Spahic nece puno izgubiti kada je u pitanju takmicarska forma u narednoj godini, a uz to ce zaraditi ogorman novac za mirnu penziju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma Spahu boli qurac za klubove, jedino do čega mu je stalo je reprezentacija.
Povredu pred finale kupa Rusije je više manje simulirao da može doći na okupljanje.
Tako da me ne bi čudilo da ode u Arabiju.
Povredu pred finale kupa Rusije je više manje simulirao da može doći na okupljanje.
Tako da me ne bi čudilo da ode u Arabiju.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nemoj ba Spaha, ko Boga te molim... Moze on jos u ligi petice igrati, kakva crna Arabija?!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Ne bih ja otisao u Arabiju, da mi ne znam kakve pare nude. Jeste on vec u godinama, ali neka ga jos u Evropi bar neke 2 godine, pa neka onda kupi pare za rahat zivot kasnije, potrebno nam je imati Spahu na najvisem nivou.
Ne znam kud ste ga vi pozurili u penziju, poslije SP ce imati 34 sto znaci da bi komotno mogao docekati i iduce prvenstvo. Covjek je legenda, niko se dosad nije pojavio u repki koji bi mu bio i do koljena, po meni bi i 40-tu trebao docekati u reprezentaciji.
Ne znam kud ste ga vi pozurili u penziju, poslije SP ce imati 34 sto znaci da bi komotno mogao docekati i iduce prvenstvo. Covjek je legenda, niko se dosad nije pojavio u repki koji bi mu bio i do koljena, po meni bi i 40-tu trebao docekati u reprezentaciji.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Spaha care,ganjaj pare legendo:)
Ganjat ce on vama pare kada padne u formi pred SP... Pa cu vas tad slusati kako kukate zbog njegovog odlaska u Arabiju...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.