Grafiti navijackih grupa u BiH

anonimni
Kontakt:

Re: Grafiti navijackih grupa u BiH

Post Postao/la anonimni » 09 feb 2013, 22:08

desni klik > Open image in new tab

ako ti nije jasno (a ne bih rek'o da jest čim pitaš za veću sliku, a ne treba ti), kaže: I samo Borac Banja Luka neka srpskom odzvanja !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 09 feb 2013, 22:15

anonimni je napisao/la:desni klik > Open image in new tab

ako ti nije jasno (a ne bih rek'o da jest čim pitaš za veću sliku, a ne treba ti), kaže: I samo Borac Banja Luka neka srpskom odzvanja !
Nisi mi jasan sta sa ovim hoces da kazes ali nema veze,mislio sam da se ne vidi deo teksta!!!

High

Post Postao/la High » 09 feb 2013, 22:17

slika
Zadnja izmjena: High, dana/u 17 jun 2013, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 09 feb 2013, 23:06

Bijeljina055 je napisao/la:
anonimni je napisao/la:desni klik > Open image in new tab

Nisi mi jasan sta sa ovim hoces da kazes ali nema veze,mislio sam da se ne vidi deo teksta!!!
nisi vidio dio, pa ti napisah šta piše, a objasnih kako možeš pogledati sliku na kojoj se ne vidi sve (inače, ne samo ovdje i ne samo sad), međutim, nisam mislio da bi mog'o shvatit' kako da otvoriš sliku, pa ti napisah sadržaj grafita...

ako šta još nije jasno, slobodno se obrati na PP da ne spamamo ovdje ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 26 apr 2013, 09:30

Aerodromsko
slika

Maglaj
slika
Il club piu titolato al mondo!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 28 apr 2013, 03:55

Borceva masina vi izgleda nikad naucit da brcko nije rs...ali hajd ,trebali ste I grb glamoca ili drvara iscrrtat ispod znaka, brate ako se predstavljate umjetnicki predstavite se u punom obimu...

ddjelmo
Kontakt:

Post Postao/la ddjelmo » 28 apr 2013, 20:23

gruezi je napisao/la:Borceva masina vi izgleda nikad naucit da brcko nije rs...ali hajd ,trebali ste I grb glamoca ili drvara iscrrtat ispod znaka, brate ako se predstavljate umjetnicki predstavite se u punom obimu...
Brcko je bas RS, samo kad je potpisivan dejtonski sporazun odredjeno je da bude distrkit. (Uvek ce bit RS)
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.

napisano 05.08.2013

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 28 apr 2013, 21:06

Brcko grad jeste bio rs ali sada nije niti ce ikad vise biti..zaseban distrikt na kojeg entiteti nemaju apsolutno nikakav uticaj zato prestani zivjet u snovima

ddjelmo
Kontakt:

Post Postao/la ddjelmo » 28 apr 2013, 21:27

gruezi je napisao/la:Brcko grad jeste bio rs ali sada nije niti ce ikad vise biti..zaseban distrikt na kojeg entiteti nemaju apsolutno nikakav uticaj zato prestani zivjet u snovima
Haha cuj to, ono sto je necije bilo i sto su neki sa strane odredili da je to sad neutralno pa da nikad nece pripast onima cije i jest.
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.

napisano 05.08.2013

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 28 apr 2013, 21:52

Cije jest ?vase? Po cemu...da bi se bilo sta promjenilo moraju sve 3 strane pristat a zasto bi mi pristajali da se grad brcko vrati u rs? Uostalom okolica brckog(gornji rahic I ta sela) je bila nasa I koridor je svakako bio prekinut a sa stvaranjem b dc je daleko vise prekinut ...odluka o distriktu I jest donesena da bi se onemogucilo cijepanje bih ...

High

Post Postao/la High » 17 jun 2013, 16:10

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 26 jun 2013, 21:03

slika
slika
slika
slika
slika
slika

denirob
Kontakt:

Post Postao/la denirob » 03 jul 2013, 23:10

ma nicaze najjaca daleko citav grad je ofarban sad od mahale do mahale, autoputa, nema onaj na travnickoj je OGROMAN, meni najdrazi, na odmutu su prejaki, ispod mostova, kembridj (medju prvima), centar, bronxxx, crkvice itd itd.... evo i video "otvorenja" najveceg grafita u bih, ovaj zid kao da je stvoren, uz auto put odma, ko god prodje kroz ze mu oci :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false;

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 jul 2013, 23:50

ddjelmo je napisao/la:
gruezi je napisao/la:Borceva masina vi izgleda nikad naucit da brcko nije rs...ali hajd ,trebali ste I grb glamoca ili drvara iscrrtat ispod znaka, brate ako se predstavljate umjetnicki predstavite se u punom obimu...
Brcko je bas RS, samo kad je potpisivan dejtonski sporazun odredjeno je da bude distrkit. (Uvek ce bit RS)
Pa i prijedor je onda federacija vracen vam je dejtonom i sve do par km od banjalujke je federacija ako cemo tako gledati.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jul 2013, 00:11

denirob je napisao/la:ma nicaze najjaca daleko citav grad je ofarban sad od mahale do mahale, autoputa, nema onaj na travnickoj je OGROMAN, meni najdrazi, na odmutu su prejaki, ispod mostova, kembridj (medju prvima), centar, bronxxx, crkvice itd itd.... evo i video "otvorenja" najveceg grafita u bih, ovaj zid kao da je stvoren, uz auto put odma, ko god prodje kroz ze mu oci :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja mislim da ste vi jedina navijačka grupa koja je radila "otvaranje grafita" i napravili dernek kad ste ga završili.

Ali da radite u zadnje vrijeme, to se mora priznati.
DRUG NEBI TI PUNCA

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 04 jul 2013, 00:23

Pa moraju i oni nesto proslavljati :mrgreen: :mrgreen:

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 04 jul 2013, 06:07

fakat, nemogu da vjerujem, cuj otvorenje grafita :roll: :mrgreen:

inace, najveci grafit u zivotu sto sam vidio je od Torcide, negdje pored Metkovica, bas, bas ogroman grafit, stihovi pjesme koji zavrsavaju "kad ne bude nas, pivat ce se nase pisme"

sto se Robijaša tiče, grafit je odličan, mada da je najveci u BiH, to trebam provjeriti :)

ovaj nas je isto povelik

slika

denirob
Kontakt:

Post Postao/la denirob » 04 jul 2013, 07:28

Ja mislim da ste vi jedina navijačka grupa koja je radila "otvaranje grafita" i napravili dernek kad ste ga završili.

Ali da radite u zadnje vrijeme, to se mora priznati.
jesmo sigurno u bih :lol: mada vjerujem da je i torcida tako nesto uradila... inace poznati su po dernecima "van stadiona". haha sta fali nemogu da vjerujem da niste culi za ovo ako pratite bih tifo scenu, jer je bas bila aktivna tema kad se otvorio, haha. to vam je najveci u bih, pajdashi :lol: ima dugih grafita, ma nije toliko tesko napravit dug, al ovaj je masivniji od tih pored sto je dug, i visok je. a zidina se ubio za grafit, jos lokacija odmah pored auto puta.
za sonik, nacu ti ja artikle s "otvorenja grafita" dje bas pisalo. al haj nevazno **** grafit svako moze napravit najveci grafit, osim ovih sela ko listica, jer nemaju toliko velikih zidova... :lol:
evo jos jedan, bio najveci u ze prije spomenutog, u travnickoj. dug da stane u sliku ima "vise uglova"

slika

ovaj mi je osobno drag jer je bio medju prvim, i po meni jako unikatan, uradjen je i spot sa "juicom" (najpopularnijim reperom iz srbije) ovde :lol:

slika

evo jedna slika "velikana" iz daljine

slika

jos par.... iz nekog razloga nece da ih primi forum. pa kliknite

http://1.bp.****/-UmAZN_76pD0/T ... 5329_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://1.bp.****/-UmAZN_76pD0/T ... 5329_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

ovaj mi je najdrazi jer je moja zgrada rodjenja :D

slika

grb posvecen preminulim robovima. nedavno je uradjen i za rahmetli refu :| RIP. bih navijaci pored

slika

evo jos jedan veci...udarni

slika

ovaj je pravo opasan, al nemogu nac sliku zavrsenog projekta, predobar grafit samo kazem jos bi bolje bilo da se vidi zavrsen projekat

slika

ovo su odabrani. zipa sala na prozoru "OZ" :lol: zatvorenicke serije. odabrani ze :lol:

slika

odabrani na grbavici vam :lol:

slika

robijasi "manhattan" drugi dio :lol:

slika

jos jedan od drazi mi zbog zgrade na kojoj je radjen. home mahala 8-)

slika

za one zeljovce sto nas prozicaju, specijalno "zenica je srce srbije". morate kliknut na ovaj :D

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0743_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

dosta vam :lol: a kome se jos pare ochi, imate povecu kolekciju robijinih grafita ovda...

http://www.robijasi1988.org/foto/?fbasi ... 7267882040" onclick="window.open(this.href);return false;

zivjeli

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 jul 2013, 08:16

Grafiti u Zenici su prelijepi, nema tu nekog glupog šaranje narkomana nego se sve radi planski i zaista oživljava naš grad 8-)

I ja sam vidio Hajdukov grafit kada sam išao u Makarsku, ogroman je no ipak je manji od ovog u Zenici :)

denirob
Kontakt:

Post Postao/la denirob » 04 jul 2013, 09:15

ima onaj "robijasi drogerasi" :lol: :lol:
de da vidimo sliku hajdukovog pa da usporedimo to :lol: jel najveci na balkanu onda :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.