Grafiti navijackih grupa u BiH
Re: Grafiti navijackih grupa u BiH
desni klik > Open image in new tab
ako ti nije jasno (a ne bih rek'o da jest čim pitaš za veću sliku, a ne treba ti), kaže: I samo Borac Banja Luka neka srpskom odzvanja !
ako ti nije jasno (a ne bih rek'o da jest čim pitaš za veću sliku, a ne treba ti), kaže: I samo Borac Banja Luka neka srpskom odzvanja !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Nisi mi jasan sta sa ovim hoces da kazes ali nema veze,mislio sam da se ne vidi deo teksta!!!anonimni je napisao/la:desni klik > Open image in new tab

Zadnja izmjena: High, dana/u 17 jun 2013, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
nisi vidio dio, pa ti napisah šta piše, a objasnih kako možeš pogledati sliku na kojoj se ne vidi sve (inače, ne samo ovdje i ne samo sad), međutim, nisam mislio da bi mog'o shvatit' kako da otvoriš sliku, pa ti napisah sadržaj grafita...Bijeljina055 je napisao/la:Nisi mi jasan sta sa ovim hoces da kazes ali nema veze,mislio sam da se ne vidi deo teksta!!!anonimni je napisao/la:desni klik > Open image in new tab
ako šta još nije jasno, slobodno se obrati na PP da ne spamamo ovdje

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Borceva masina vi izgleda nikad naucit da brcko nije rs...ali hajd ,trebali ste I grb glamoca ili drvara iscrrtat ispod znaka, brate ako se predstavljate umjetnicki predstavite se u punom obimu...
Brcko je bas RS, samo kad je potpisivan dejtonski sporazun odredjeno je da bude distrkit. (Uvek ce bit RS)gruezi je napisao/la:Borceva masina vi izgleda nikad naucit da brcko nije rs...ali hajd ,trebali ste I grb glamoca ili drvara iscrrtat ispod znaka, brate ako se predstavljate umjetnicki predstavite se u punom obimu...
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.
napisano 05.08.2013
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
napisano 05.08.2013
Brcko grad jeste bio rs ali sada nije niti ce ikad vise biti..zaseban distrikt na kojeg entiteti nemaju apsolutno nikakav uticaj zato prestani zivjet u snovima
Haha cuj to, ono sto je necije bilo i sto su neki sa strane odredili da je to sad neutralno pa da nikad nece pripast onima cije i jest.gruezi je napisao/la:Brcko grad jeste bio rs ali sada nije niti ce ikad vise biti..zaseban distrikt na kojeg entiteti nemaju apsolutno nikakav uticaj zato prestani zivjet u snovima
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
napisano 05.08.2013
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
napisano 05.08.2013
Cije jest ?vase? Po cemu...da bi se bilo sta promjenilo moraju sve 3 strane pristat a zasto bi mi pristajali da se grad brcko vrati u rs? Uostalom okolica brckog(gornji rahic I ta sela) je bila nasa I koridor je svakako bio prekinut a sa stvaranjem b dc je daleko vise prekinut ...odluka o distriktu I jest donesena da bi se onemogucilo cijepanje bih ...

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ma nicaze najjaca daleko citav grad je ofarban sad od mahale do mahale, autoputa, nema onaj na travnickoj je OGROMAN, meni najdrazi, na odmutu su prejaki, ispod mostova, kembridj (medju prvima), centar, bronxxx, crkvice itd itd.... evo i video "otvorenja" najveceg grafita u bih, ovaj zid kao da je stvoren, uz auto put odma, ko god prodje kroz ze mu oci
" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa i prijedor je onda federacija vracen vam je dejtonom i sve do par km od banjalujke je federacija ako cemo tako gledati.ddjelmo je napisao/la:Brcko je bas RS, samo kad je potpisivan dejtonski sporazun odredjeno je da bude distrkit. (Uvek ce bit RS)gruezi je napisao/la:Borceva masina vi izgleda nikad naucit da brcko nije rs...ali hajd ,trebali ste I grb glamoca ili drvara iscrrtat ispod znaka, brate ako se predstavljate umjetnicki predstavite se u punom obimu...
Ja mislim da ste vi jedina navijačka grupa koja je radila "otvaranje grafita" i napravili dernek kad ste ga završili.denirob je napisao/la:ma nicaze najjaca daleko citav grad je ofarban sad od mahale do mahale, autoputa, nema onaj na travnickoj je OGROMAN, meni najdrazi, na odmutu su prejaki, ispod mostova, kembridj (medju prvima), centar, bronxxx, crkvice itd itd.... evo i video "otvorenja" najveceg grafita u bih, ovaj zid kao da je stvoren, uz auto put odma, ko god prodje kroz ze mu oci![]()
Ali da radite u zadnje vrijeme, to se mora priznati.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pa moraju i oni nesto proslavljati

fakat, nemogu da vjerujem, cuj otvorenje grafita
inace, najveci grafit u zivotu sto sam vidio je od Torcide, negdje pored Metkovica, bas, bas ogroman grafit, stihovi pjesme koji zavrsavaju "kad ne bude nas, pivat ce se nase pisme"
sto se Robijaša tiče, grafit je odličan, mada da je najveci u BiH, to trebam provjeriti
ovaj nas je isto povelik

inace, najveci grafit u zivotu sto sam vidio je od Torcide, negdje pored Metkovica, bas, bas ogroman grafit, stihovi pjesme koji zavrsavaju "kad ne bude nas, pivat ce se nase pisme"
sto se Robijaša tiče, grafit je odličan, mada da je najveci u BiH, to trebam provjeriti

ovaj nas je isto povelik
jesmo sigurno u bihJa mislim da ste vi jedina navijačka grupa koja je radila "otvaranje grafita" i napravili dernek kad ste ga završili.
Ali da radite u zadnje vrijeme, to se mora priznati.

za sonik, nacu ti ja artikle s "otvorenja grafita" dje bas pisalo. al haj nevazno **** grafit svako moze napravit najveci grafit, osim ovih sela ko listica, jer nemaju toliko velikih zidova...

evo jos jedan, bio najveci u ze prije spomenutog, u travnickoj. dug da stane u sliku ima "vise uglova"

ovaj mi je osobno drag jer je bio medju prvim, i po meni jako unikatan, uradjen je i spot sa "juicom" (najpopularnijim reperom iz srbije) ovde

evo jedna slika "velikana" iz daljine

jos par.... iz nekog razloga nece da ih primi forum. pa kliknite
http://1.bp.****/-UmAZN_76pD0/T ... 5329_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://1.bp.****/-UmAZN_76pD0/T ... 5329_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj mi je najdrazi jer je moja zgrada rodjenja

grb posvecen preminulim robovima. nedavno je uradjen i za rahmetli refu

evo jos jedan veci...udarni

ovaj je pravo opasan, al nemogu nac sliku zavrsenog projekta, predobar grafit samo kazem jos bi bolje bilo da se vidi zavrsen projekat

ovo su odabrani. zipa sala na prozoru "OZ"

odabrani na grbavici vam

robijasi "manhattan" drugi dio

jos jedan od drazi mi zbog zgrade na kojoj je radjen. home mahala

za one zeljovce sto nas prozicaju, specijalno "zenica je srce srbije". morate kliknut na ovaj

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0743_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
dosta vam

http://www.robijasi1988.org/foto/?fbasi ... 7267882040" onclick="window.open(this.href);return false;
zivjeli
Grafiti u Zenici su prelijepi, nema tu nekog glupog šaranje narkomana nego se sve radi planski i zaista oživljava naš grad
I ja sam vidio Hajdukov grafit kada sam išao u Makarsku, ogroman je no ipak je manji od ovog u Zenici

I ja sam vidio Hajdukov grafit kada sam išao u Makarsku, ogroman je no ipak je manji od ovog u Zenici

ima onaj "robijasi drogerasi"
de da vidimo sliku hajdukovog pa da usporedimo to
jel najveci na balkanu onda

de da vidimo sliku hajdukovog pa da usporedimo to

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.