Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Kud bas u S.Arabiju
.Daj Boze da do Brazila ostane u formi,pa nakon SP se lijepo mu zahvaliti i sansu dati Bicakcicu,Kolasincu,Arslanagicu i tim mladim nadolazecim snagama.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ne seri.kokakolas je napisao/la:Ganjat ce on vama pare kada padne u formi pred SP... Pa cu vas tad slusati kako kukate zbog njegovog odlaska u Arabiju...
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
takav je i seo inace nasljednik spaheFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ma može ići u Trinidad, a Boga mi i Tobago, i može nas **** ako hoće gađati, ja bi mu sve oprostio, jer je gromada od čovjeka ! Inače je legenda.
Vidi ti ovog mamlaza sto se nasao vrijedjati... Kucni ti je odgoj pravi, a vidim da ti je i edukacija na zavidnom nivou, kad ne znas iznijeti argumente kao civilizovan covjek. Aferim momcino, svijetla nam je buducnost sa takvima kao sto si ti.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
šta god uradio ozbiljno al ozbiljno čovjeku treba dić spomenik u Bosni. One of a kind igrač.
Teško da će se ovakav patriota više rodit ko što je Spaha. Taj bi sa 2 slomljene noge igro'. Daleko najdraži igrač
Teško da će se ovakav patriota više rodit ko što je Spaha. Taj bi sa 2 slomljene noge igro'. Daleko najdraži igrač
Vođa zna.
hroni je napisao/la:Spaha care,ganjaj pare legendo:)
Zadnja izmjena: Mravnjak, dana/u 17 jun 2013, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
- Ponos Torina
- Kontakt:
Spahic uzima zadnju lovu i zato i ide tamo svakako se misli oprostiti uskoro i to je normalno,a sto se tice Reprezentacije on ce dati sve od sebe da odigra najbolje sto moze kao i uvijek....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Čuj ovih oni bi mu se kao zahvaljivali
Emir Spahić je igrač koji igra srcem za reprezentaciju, ako treba sa slomljenom nogom i to je svima već dokazao.Gdje god da ode, treniraće redovno, igraće svake sedmice, to je dovoljno.
DRUG NEBI TI PUNCA
Sada dolazimo do Susicevih kriterija. Mogao bi Spaha izgubiti poziv .. 
Neutral je napisao/la:Arap kada izvali keš nema odbiti
amerosm je napisao/la:Po meni pametan potez Spahica, jer ocekujem da ce nakon SP-a Susic ili neki novi selektor na poziciji stopera poceti uigravati Bicakcica i najvjerovatnije Zukanovica/Hajrovica. Spahic nece puno izgubiti kada je u pitanju takmicarska forma u narednoj godini, a uz to ce zaraditi ogorman novac za mirnu penziju.
hroni je napisao/la:Spaha care,ganjaj pare legendo:)
Ponos Torina je napisao/la:Spahic uzima zadnju lovu i zato i ide tamo svakako se misli oprostiti uskoro i to je normalno,a sto se tice Reprezentacije on ce dati sve od sebe da odigra najbolje sto moze kao i uvijek....
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
kokakolas je napisao/la:Vidi ti ovog mamlaza sto se nasao vrijedjati... Kucni ti je odgoj pravi, a vidim da ti je i edukacija na zavidnom nivou, kad ne znas iznijeti argumente kao civilizovan covjek. Aferim momcino, svijetla nam je buducnost sa takvima kao sto si ti.
Igrao je za nas kad nije imao kluba, bio u strašnoj formi, kad god igra da od sebe 120% i ti ces njemu nesto reci, nakon svega. Da me gofnima gađa sad, sve bi mu oprostio.Pa cu vas tad slusati kako kukate zbog njegovog odlaska u Arabiju...
Dovoljno od tebe.Ganjat ce on vama pare kada padne u formi pred SP
Pametnom dosta.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
samson je napisao/la:Sada dolazimo do Susicevih kriterija. Mogao bi Spaha izgubiti poziv ..
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
No sikiriki raja Spaha je to! A ne bi me iznenadilo da je ovo patka,a Spaha zaglavi u Bajernu?
spahicev nasljednik

Zadnja izmjena: Emir000, dana/u 17 jun 2013, 16:43, ukupno mijenjano 3 puta.
Hmm ma dzaba isto ona prica neka trenira ovo ono, odrzava formuhroni je napisao/la:No sikiriki raja Spaha je to! A ne bi me iznenadilo da je ovo patka,a Spaha zaglavi u Bajernu?
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Kolasinac, Bicakcic, Mujdza, Vranjes. Imacemo dovoljno da napravimo zadnji red i bez njega aBd.kokakolas je napisao/la:Ganjat ce on vama pare kada padne u formi pred SP... Pa cu vas tad slusati kako kukate zbog njegovog odlaska u Arabiju...
Ne krivim Spahu. Cojik ima mogucnost da zaradi para, i nek mu je sa srecom. Samo nek ne racuna da ce automatski biti u prvih 11 oko ljeta 2014-te ako mu forma bude fasovala radi ove odluke. I nek ne misli da ima neko sveto pravo da bude u ekipi BiH ako mu forma padne, a skoro sigurno hoce zato jer je ovo jedan od najglupljih mogucih poteza sto se same igre (ne para) tice, i bolje bi mu bilo da je otiso u Dinamo kao sto se pricalo prije nego sto je u Sevillu preso.
Ovo sve isto vazi za sve druge igrace u nasoj repki. Eto tolko.
Pametan potez Spahica, godine su to i treba zastekat love ,jbg
..
Mi na njega racunamo do SP-a i nakon toga,Merci mon ami ..
Nije klub nikako los,jbg vidjeli ste Misketa kad se nabrijo u Kini ,protiv Grka grize i vratio nas u njegove najbolje dane...
..
Mi na njega racunamo do SP-a i nakon toga,Merci mon ami ..
Nije klub nikako los,jbg vidjeli ste Misketa kad se nabrijo u Kini ,protiv Grka grize i vratio nas u njegove najbolje dane...
Emir000 je napisao/la:spahicev nasljednik
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
veze vi nemate o fudbalu il hajd eto da ne budem tako grub, u psihologiji fudbala
za Misketa ista prica , propo, ne treba ga zvat , imamo mi ovog-onog, pa lik objasni neke stvari protiv Grka.
za Spahu se ne treba sikirati taman da igra u premijer ligi BiH, kao i za Misketa, samo nek je u treningu i nek igra redovne tekme da je fizicki u formi, i on ce na terenu odigrati doktorski kao uvijek. I sigurno ce igrati ako odemo u Brazil pa taman da i u Leotaru igra samo ako bude zdrav, i sigurno je bez njeg odbrana slabija 50% pa taman da na Policama igrao
Medunjanin je haman isti takav. I njeg boli q u klubu izgleda inace bi karijeru i po napravio, ali ovo sto reprezentacija sad igra ne mozes zamislit bez njeg.
za Misketa ista prica , propo, ne treba ga zvat , imamo mi ovog-onog, pa lik objasni neke stvari protiv Grka.
za Spahu se ne treba sikirati taman da igra u premijer ligi BiH, kao i za Misketa, samo nek je u treningu i nek igra redovne tekme da je fizicki u formi, i on ce na terenu odigrati doktorski kao uvijek. I sigurno ce igrati ako odemo u Brazil pa taman da i u Leotaru igra samo ako bude zdrav, i sigurno je bez njeg odbrana slabija 50% pa taman da na Policama igrao
Medunjanin je haman isti takav. I njeg boli q u klubu izgleda inace bi karijeru i po napravio, ali ovo sto reprezentacija sad igra ne mozes zamislit bez njeg.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jooj Majstore,,,da hoce vise Seo zavrsit papire,evo ja cu ti ga prvi popusit od radosti,,gratis:)
Trenutno korisnika/ca: denza, General505 i 23 gosta.