Boston Celtics
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: Boston Celtics
sada je glup a kada je doveo za nista Garnetta i Allena bio je car 
- Paraglajder
- Kontakt:
Vodi ga kući ako ti je dobar.MickoSAS je napisao/la:sada je glup a kada je doveo za nista Garnetta i Allena bio je car
YNWA
To sto je doveo Allena i KG za nista neka se zahvali gospodinu McHalu jer da nije njega bilo u MInn nista od toga dila nebi bilo.Paraglajder je napisao/la:Vodi ga kući ako ti je dobar.MickoSAS je napisao/la:sada je glup a kada je doveo za nista Garnetta i Allena bio je car
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Bice zanimljivo pratit sta ce se desavati,valja nam ne sljedi ono najgore...
Jel odjednom izgubiti najboljeg trenera lige i 2 glavna igraca nece na dobro.
BTW:Doc bi se danas trebao izjasniti. i ja Giannis Antetokounmpo njega cemo vjerovatno draftovati.
Jel odjednom izgubiti najboljeg trenera lige i 2 glavna igraca nece na dobro.
BTW:Doc bi se danas trebao izjasniti. i ja Giannis Antetokounmpo njega cemo vjerovatno draftovati.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Izgleda da Stern nece dozvoliti trade KG i Doca u LAC,e moj Doc picac jedan,ima mogucnost da stvori svoju momcad i da udje u legendu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- adriano_leite
- Kontakt:
Evo naletih na spekulacije vezane za Cavse i vidim spominje se trade sa vama: Pierce za nas 31. pick i 33. pick. Da li ste vi sta o tome procitali i koliko bi moglo biti istine u tome?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ne znam kog se qurca ZIDOV opet petlja, a Celticsi bi za mene bili jos gluplji ukoliko bi nastavili saradnju sa Riversom...Bolje imati pokusaje od trenera na klupi nego jednog koji ne zeli biti tu.emir18 je napisao/la:Izgleda da Stern nece dozvoliti trade KG i Doca u LAC,e moj Doc picac jedan,ima mogucnost da stvori svoju momcad i da udje u legendu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne petlja se 'zidov',vec su takva pravila lige i ta pravila su predvidjena u novom CBA-u...amerosm je napisao/la:Ne znam kog se qurca ZIDOV opet petlja, a Celticsi bi za mene bili jos gluplji ukoliko bi nastavili saradnju sa Riversom...Bolje imati pokusaje od trenera na klupi nego jednog koji ne zeli biti tu.emir18 je napisao/la:Izgleda da Stern nece dozvoliti trade KG i Doca u LAC,e moj Doc picac jedan,ima mogucnost da stvori svoju momcad i da udje u legendu.
Hvala na odgovoru...A je li to vazi samo za trade-ove u kojima je ukljucen trener ili dolaze u obzir i trade-ovi gdje su samo ukljuceni igraci.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne petlja se 'zidov',vec su takva pravila lige i ta pravila su predvidjena u novom CBA-u...amerosm je napisao/la:Ne znam kog se qurca ZIDOV opet petlja, a Celticsi bi za mene bili jos gluplji ukoliko bi nastavili saradnju sa Riversom...Bolje imati pokusaje od trenera na klupi nego jednog koji ne zeli biti tu.emir18 je napisao/la:Izgleda da Stern nece dozvoliti trade KG i Doca u LAC,e moj Doc picac jedan,ima mogucnost da stvori svoju momcad i da udje u legendu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
http://www.nbaserbia.com/vesti/4136/pol ... a-klivlend" onclick="window.open(this.href);return false;
Čelnici Boston Seltiksa, nakon neuspelog trejda Garneta u Kliperse, okrenuli su se razgovorima oko trejda dugogodišnjeg kapitena Pola Pirsa. Prema rečima izvora iz ovog kluba, istina je da su počeli pregovori oko trejda "Istine" u Klivlend Kavalirse.
Vreme velike trojke završeno je još prošle godine kada je Rej Alen napustio klub i priključio se Majamiju sa kojim je stigao do svog drugog šampionskog prstena. Međutim, kako stoje stvari, ni ostali delovi šampionske generacije "Kelta" iz 2008. godine neće ostati zajedno.
Prema poslednjim informacijama Klivlend Kavalirsi su izuzetno zainteresovani za angažman 35-godišnjeg budućeg člana "Kuće slavnih", Pola Pirsa. Ono što je za sada jedino poznato jeste da "Istina" ima još godinu dana važećeg ugovora koji će mu doneti 15 miliona dolara.
Tolika suma za ovog veterana, veruju Deni Ejndž i ekipa, nije realna i zbog toga se nalaze na raskrsnici: ili će otkupiti ugovor Pola Pirsa, ili će ga trejdovati u drugi klub. Zbog velike visine njegove plate sve do sada očekivalo se da ugovor bude otkupljen za sumu od 5 miliona. Ipak, iznenada se pojavila mogućnost razmene sa Klivlendom.
Naime, Kavalirsi su spremni da za Pirsa pošalju prava na 31. i 33. pika sa narednog drafta. Svakako, GM Bostona Deni Ejndž ne može da se nada da će bilo koja ekipa davati prava na top 10 pikove, pa bi lako moglo da se dogodi, tvrde izvori, da pristane na ovu ponudu kako bi zeleni angažovali mlade igrače i krenuli u renoviranje kluba.
Pol Pirs je u tek završenoj sezoni pokazao da i te kako ima goriva u svom rezervoaru. On je prosečno postizao po 18,6 poena, 6,3 skokova, i 4,8 asistencije.
Čelnici Boston Seltiksa, nakon neuspelog trejda Garneta u Kliperse, okrenuli su se razgovorima oko trejda dugogodišnjeg kapitena Pola Pirsa. Prema rečima izvora iz ovog kluba, istina je da su počeli pregovori oko trejda "Istine" u Klivlend Kavalirse.
Vreme velike trojke završeno je još prošle godine kada je Rej Alen napustio klub i priključio se Majamiju sa kojim je stigao do svog drugog šampionskog prstena. Međutim, kako stoje stvari, ni ostali delovi šampionske generacije "Kelta" iz 2008. godine neće ostati zajedno.
Prema poslednjim informacijama Klivlend Kavalirsi su izuzetno zainteresovani za angažman 35-godišnjeg budućeg člana "Kuće slavnih", Pola Pirsa. Ono što je za sada jedino poznato jeste da "Istina" ima još godinu dana važećeg ugovora koji će mu doneti 15 miliona dolara.
Tolika suma za ovog veterana, veruju Deni Ejndž i ekipa, nije realna i zbog toga se nalaze na raskrsnici: ili će otkupiti ugovor Pola Pirsa, ili će ga trejdovati u drugi klub. Zbog velike visine njegove plate sve do sada očekivalo se da ugovor bude otkupljen za sumu od 5 miliona. Ipak, iznenada se pojavila mogućnost razmene sa Klivlendom.
Naime, Kavalirsi su spremni da za Pirsa pošalju prava na 31. i 33. pika sa narednog drafta. Svakako, GM Bostona Deni Ejndž ne može da se nada da će bilo koja ekipa davati prava na top 10 pikove, pa bi lako moglo da se dogodi, tvrde izvori, da pristane na ovu ponudu kako bi zeleni angažovali mlade igrače i krenuli u renoviranje kluba.
Pol Pirs je u tek završenoj sezoni pokazao da i te kako ima goriva u svom rezervoaru. On je prosečno postizao po 18,6 poena, 6,3 skokova, i 4,8 asistencije.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@amerosm Ja znam da ne mozes u 'paketu' trejdovati trenera i igraca i da to moraju biti odvojeni trejdovi,sto bi nakon svih ovih pokusaja LAC bilo tesko dokazati.Sto se tice igraca,svaki trejd odobrava board i to se odavno zna...
http://www.sheridanhoops.com/2013/06/22 ... ost-fought" onclick="window.open(this.href);return false;

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma eto njega nama u Denver za 27i pik

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kćerka od Doca nakon što se pojavila ta priča
Callie Rivers @CallieRivers25 2h
People will make up anything to make sense of something lol
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja jos vjerujem u deal izmedju celticsa I clippersa, clipppersi nece da dadnu draft pick ali nadam se ako ZBog da da ce popustiti jer se kockaju svi znamo ko je KG I samim ulaskom njega u bilo koji locker dinamika se totalno mijenja tip je TITO, ukoliko ne odrade taj deal mogli bi izgubiti I Chris Paula..
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nema sta se ne cini da se ojaca
... ma smrdit ce oni Clippersi ponovo
.kakvu su ekipu imali i sta su postigli?...i CP3 postaje sve smjesni i smjesni...sad bi tamo sad vamo.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sta sam vam rekao? Evo deal je postignut izmedju Celticsa I Clippersa ode Doc u LA.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jos jedan dobar covjek pade u ocima svih
...mislim nigdje veze fakat sad ce mi biti Clippersi mrzi od Miamia pizda im materina 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
jel rivers?SaltCityAttack je napisao/la:Jos jedan dobar covjek pade u ocima svih...mislim nigdje veze fakat sad ce mi biti Clippersi mrzi od Miamia pizda im materina
zasto?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.