Ovo nje rusenje,ovo je na granici siledzije,hahahahRandyMarsh je napisao/la:Emir000 je napisao/la:djevojke ganjaju seov sudzuk to je ono sto sam vam bio reko pravi sandzo rusilac i van terena

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ovo nje rusenje,ovo je na granici siledzije,hahahahRandyMarsh je napisao/la:Emir000 je napisao/la:djevojke ganjaju seov sudzuk to je ono sto sam vam bio reko pravi sandzo rusilac i van terena
RandyMarsh je napisao/la:Emir000 je napisao/la:djevojke ganjaju seov sudzuk to je ono sto sam vam bio reko pravi sandzo rusilac i van terena
Aferim momcino,vjerovatno mu je i ova draga[youtube][/youtube]Emir000 je napisao/la:seova pjesma
[youtube][/youtube]
momak je legenda
aferim tu sam vec jednom postovaosalwio je napisao/la:Aferim momcino,vjerovatno mu je i ova draga[youtube][/youtube]Emir000 je napisao/la:seova pjesma
[youtube][/youtube]
momak je legenda
Daleko je Sandzak moj
rodna gruda ponosita
te ljepote nigdje nema
nek zna svako ko upita
Daleko je Sandzak moj
rodna gruda srcu mila
tu je majka koja nas je
prvim hljebom nahranila
cuje se puska na pocetak to je seo na lovu ustvari nije on nego daidza njegov kraj njega seo lovi bez oruzjeEmir000 je napisao/la: ova mu je theme song
[youtube][/youtube]
Seo je rusilac,lovac,majstor,buduci zmaj,i ko god dirne Sandzak imace posla sa njimEmir000 je napisao/la:cuje se puska na pocetak to je seo na lovu ustvari nije on nego daidza njegov kraj njega seo lovi bez oruzjeEmir000 je napisao/la: ova mu je theme song
[youtube][/youtube]
nema na cemu majstore,aferim tebi na tom sto si verificiro avatar,sad je Seo globalno priznat u forumskim vodama,pogotovo u dubokim sandzackim sumama ga se boje medvjedi od kojih on nakon sto ih ulovi golim rukama,da da dobro ste procitali - golim rukama,napravi bundu i za sebe i za đevojku,evo i dokaza da on ima djevojku i da je u ljubavi rušilac,ljubavni tenk,šta reći dalje,inače momak je legenda,mislim na Sea :Emir000 je napisao/la:aferim vedade za ono
Aferim,veliki zavodnik,evo slike koja to dokazujeFOURTHOFFICIAL je napisao/la:nema na cemu majstore,aferim tebi na tom sto si verificiro avatar,sad je Seo globalno priznat u forumskim vodama,pogotovo u dubokim sandzackim sumama ga se boje medvjedi od kojih on nakon sto ih ulovi golim rukama,da da dobro ste procitali - golim rukama,napravi bundu i za sebe i za đevojku,evo i dokaza da on ima djevojku i da je u ljubavi rušilac,ljubavni tenk,šta reći dalje,inače momak je legenda,mislim na Sea :Emir000 je napisao/la:aferim vedade za ono
dobro zapamtite ovu facu,ako ga sretnete u mraku,crno vam se pise
AferimRandyMarsh je napisao/la:Emir000 je napisao/la:djevojke ganjaju seov sudzuk to je ono sto sam vam bio reko pravi sandzo rusilac i van terena
Ovo je po istinitoj prici samo da se zna u jednom sandzackom gradu, tacnije u Priboju.Mravnjak je napisao/la:AferimRandyMarsh je napisao/la:Emir000 je napisao/la:djevojke ganjaju seov sudzuk to je ono sto sam vam bio reko pravi sandzo rusilac i van terena
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:majice su u pripremi, vjerovatno ce biti s natpisom 'Seo rušilac - Inače momak je legenda' naprijed, a nazad ce pisati 'mislim na Sea'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.