Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ustvari ima jedna razlika. real madrid kupuje titule destljećima a City par godina.
Vođa zna.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Tako je, nema razlike između Reala i Citya. Oba kluba su svemirski brodovi za Arsenal.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Totalni spam.
Definitivno nema potrebe da se ulazi u raspravu s ovakvim trolom. Ideš na block.
Inače:
http://www.marca.com/2013/06/17/futbol/ ... 81547.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Definitivno nema potrebe da se ulazi u raspravu s ovakvim trolom. Ideš na block.

Inače:
http://www.marca.com/2013/06/17/futbol/ ... 81547.html" onclick="window.open(this.href);return false;
kakve sad veze ima Arsenal. A i kad već spominješ Arsenal nemoj da te podsjećam na zadnje susrete ta 2 tima.
Meni je real x puta draži od Barse al oni jednostavno kupuju sve, godinama ekipa sastavljena od zvijezda. U čemu su Cityi pioniri tu je Real veteran.
Poenta je da bi Isco se borio i u realu i cityu za titulu i bio drugi da bi dobio minimalno preko 150 k plaću, i bio bi u nekim rotacijama. I gdje je razlika?
kakav bolan spam ? jel to nije istina da real svake godine troši stotine miliona na zvijezde. kad je real imo svoju prepoznatljivu igru ? de ba. zar istina toliko boli
Meni je real x puta draži od Barse al oni jednostavno kupuju sve, godinama ekipa sastavljena od zvijezda. U čemu su Cityi pioniri tu je Real veteran.
Poenta je da bi Isco se borio i u realu i cityu za titulu i bio drugi da bi dobio minimalno preko 150 k plaću, i bio bi u nekim rotacijama. I gdje je razlika?
kakav bolan spam ? jel to nije istina da real svake godine troši stotine miliona na zvijezde. kad je real imo svoju prepoznatljivu igru ? de ba. zar istina toliko boli
Vođa zna.
A, to želiš reći da Arsenal ima svoju igru? Smaranje lopte na sredini terena, svaka čast.
Madrid osvaja titule, a Topnici? Novac je čudo, i znam da bi i ti želio da gledaš CRa il' nekog drugog WC igrača u svome klubu.
Madrid osvaja titule, a Topnici? Novac je čudo, i znam da bi i ti želio da gledaš CRa il' nekog drugog WC igrača u svome klubu.

naravno da ima, već dugi niz godina Arsenal, barsa a i do prije par godina roma igraju najljepši fudbal u evropi, ove godine Arsenal malo podbacio istina, al uglavnom ako kažeš da arsenal nema svoju igru onda ne znam šta da ti kažem.Axl je napisao/la:A, to želiš reći da Arsenal ima svoju igru? Smaranje lopte na sredini terena, svaka čast.
Ja ne kontam čemu ovoliko osuđivanje mene. Jel to nije istina da Real ne kupuje isključivo provjerene igrače ili ti samu kremu fudbala, i troši ogromne novce, al boli ih može im se. Isto to City radi sa šeikom.
Ti misliš da će Isco reć e da neću u City jer real osvajo više titula u prošlosti ? ma de molim te.
Vođa zna.
Ali čovječe navedeni klubovi osvajaju titule, a Arsenal? Wenger je WC menadžer, ali vaš najveći problem jeste škrta uprava koja vrlo malo ulaže u sami klub, i zbog toga ste primorni na prodaju najboljih igrača. Ono što hoću da kažem jeste da od ere dolaska CRa, Benza, Kake tzv., 'visoke kreme' fudbalskih imena neki veći igrač i nije došao. Naravno, dolazili su i odlazili igrači iz Madrida, ali nije se baš toliko trošilo. Čisti primjer je prošlo ljeto (dolazak samo Modrića, nikoga više).
I, btw; ako ima imalo mozga prihvatiće Madrid. Makar tako ja mislim.
I, btw; ako ima imalo mozga prihvatiće Madrid. Makar tako ja mislim.

šta je real osvojio protekle sezone ?
edit: i city
A za Arsenal, šta ćeš amer vlasnik šta očekivat, naravno mogu se uvijek izvlačit na stadion koji je arsenal svojim novcem izgradio bez pomoći države bla bla bla
.
Sa tačke gledišta profesionalnog igrača real i city su maltene podjednake destinacije u mnogo čemu al ono njemu najvažnije mnogo će zarađivat i bit će konkuretan za titulu koliko toliko.

A za Arsenal, šta ćeš amer vlasnik šta očekivat, naravno mogu se uvijek izvlačit na stadion koji je arsenal svojim novcem izgradio bez pomoći države bla bla bla

Sa tačke gledišta profesionalnog igrača real i city su maltene podjednake destinacije u mnogo čemu al ono njemu najvažnije mnogo će zarađivat i bit će konkuretan za titulu koliko toliko.
Vođa zna.
Pah, možda se ne možemo pohvaliti s prošlom sezonom, ali sa prethodnih par možemo.
Eh, upravo je to i vaš najveći problem. Dok takva gamad hodaju vašim klupskim prostorijama ne možete ni očekivati neki pozitivan rezultat, zar ne? Stadion je već davno izgrađen, valjda ste ga isplatili...
Ali, drug, po čemu su podjednake destinacije?
Možda po novcu jesu, ali velika je razlika otići u historijski klub il' u umjetni klub.
I, btw; kada je Arsenal osvojio posljednju titulu

Eh, upravo je to i vaš najveći problem. Dok takva gamad hodaju vašim klupskim prostorijama ne možete ni očekivati neki pozitivan rezultat, zar ne? Stadion je već davno izgrađen, valjda ste ga isplatili...

Ali, drug, po čemu su podjednake destinacije?
Možda po novcu jesu, ali velika je razlika otići u historijski klub il' u umjetni klub.

I, btw; kada je Arsenal osvojio posljednju titulu

zadnja rata će biti isplaćena 2038
al je većina duga isplaćena tako da idemo u nove pobjede.
Al je stvarno stadion ukopo' Arsenal što se tiče finansijske strane, između ostalog prodat je Henry, a potpisani su ugovori koji su očajni malo je reć, pa I željo ima slične ugovore. od Nike-a dobijamo 5 miliona godišnje mislim
, Fly emirates je obnovio ugovor i sad je 5 x vredniji po kojem Arsenal dobija mislim 30 miliona godišnje. Ima sve to svoje.
A to što nije osvojio 8 godina nema nikakvo opravdanje, no historijski posmatrano to je ništa
.
Što se tiče Isca otići će ko da više novca to je realnost modernog fudbala, i između ostalog zato je arsenal izgubio fabregasa nasrija, van persija, klišija, adebajora, songa, pa onda flaminija, hleba i koga već ne

Al je stvarno stadion ukopo' Arsenal što se tiče finansijske strane, između ostalog prodat je Henry, a potpisani su ugovori koji su očajni malo je reć, pa I željo ima slične ugovore. od Nike-a dobijamo 5 miliona godišnje mislim

A to što nije osvojio 8 godina nema nikakvo opravdanje, no historijski posmatrano to je ništa

Što se tiče Isca otići će ko da više novca to je realnost modernog fudbala, i između ostalog zato je arsenal izgubio fabregasa nasrija, van persija, klišija, adebajora, songa, pa onda flaminija, hleba i koga već ne

Vođa zna.
Kako je Arsenal zbog novca izgubio Fabregasa ?
Jos Fabregas pristao na smanjenje plate i odrekao se kapitenske trake ..
Jos Fabregas pristao na smanjenje plate i odrekao se kapitenske trake ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Da, sigurno. Van Persie je otišao iz Arsenala zbog para, a ne zbog činjenice da se Arsenal svake godine bori tek za četvrto mjesto u Premiershipu. Ponekad za treće.
2012/2013
nedim1993 je napisao/la:nikakve razlike između reala i city-a trenutno, al nikakve.Axl je napisao/la:http://futbol.as.com/futbol/2013/06/17/ ... 62948.html
Fino, fino. Isco je lijepo rekao, dvije ponude su na stolu, Realova i Cityjeva. Nadam se da ima mozga te da će izabrati `kraljevski klub´ ispred ovog umjetnog. Odluka se čeka...

Wenger je najveci lazov na svijet.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Ne moze onaj Sheik platiti koliko Pero moze nakrasti 

Zadnja izmjena: Johny, dana/u 17 jun 2013, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Johny je napisao/la:Ne moze onaj Sheik platiti koliko Pero moze nakrasti

Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Au, furaš me il' ozbiljno?nedim1993 je napisao/la:zadnja rata će biti isplaćena 2038al je većina duga isplaćena tako da idemo u nove pobjede.
Al je stvarno stadion ukopo' Arsenal što se tiče finansijske strane, između ostalog prodat je Henry, a potpisani su ugovori koji su očajni malo je reć, pa I željo ima slične ugovore. od Nike-a dobijamo 5 miliona godišnje mislim, Fly emirates je obnovio ugovor i sad je 5 x vredniji po kojem Arsenal dobija mislim 30 miliona godišnje. Ima sve to svoje.
A to što nije osvojio 8 godina nema nikakvo opravdanje, no historijski posmatrano to je ništa.
Stadion vas je definitivno uništio, i to je najveći problem. Huh, kad se sjetim famozne '04 sezone i paklenih igrača koji su tada nastupali (Bergkamp, Henry, Pires, Viera..), šteta. U današnjem svijetu nogometa marketing i sponzorstvo je na prvom mjestu i uprava bira one koji najviše ponude, a tipičan primjer je i LFC kojeg zastupa nepoznat brend ali dobivaju jako dobar skor novca.
AW je veliko ime u nogometu, i zaista je šteta što toliki spektar nogometaša prođe kroz njegov režim ali nažalost ništa ne osvoji. Upravo zbog manjka novca i vrlo loše politike kluba. Nadam se da će se to vrlo brzo promijeniti!
Eh, upravo to. Isco vaga između Cityja i Madrida i baš me zanima kako će postupiti. Novac je najveće zlo u današnjem nogometu i iz godine u godinu počinje da najmanje liči na igru koju sam tako mlad zavolio, ali šta je tu je. Šeici, Rusi, itd. počinju da dominiraju Starim kontinentom. Surova istina...
Covjece,dodjem kuci i udjem nqa temu reko imacu nesto pametno da procitam,pogledah zadnje dvije stranice i mozak mi stane koja gomila gluposti....

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Real Madrid Info @RmadridInfo 23m
Real Madrid have agreed a deal for Málaga midfielder Isco, 21, who will be on loan at Málaga next season.

I, btw; Benitez u slučaju prodaje Cavania Realu hoće pare i Moratu.
Ancelotti's 4-3-3
Carlo Ancelotti is a coach who likes to use the 4-3-3 formation and that is what he will do when he manages Real Madrid. The Italian is not a man with fixed ideas. He adapts to the group of players he has at his disposal and looks to mix things up. But he believes the 4-3-3 is essential to his success.

Ancelotti has achieved his greatest triumphs using the system and has used the formation in all the teams he has been at. When he has been forced into changing it, it has been down to injuries and suspensions throughout the season, or because he feels that certain players can offer more in other positions.
Ancelotti used the system to win the Champions League with AC Milan on two occasions, as well as league titles in Italy, England and France.
In the 2002-03 season, Ancelotti led Milan to the Champions League trophy against Juventus at Old Trafford. The line-up included a centre-midfielder trio of Seedorf, Pirlo and Gattuso with Rui Costa, Inzaghi and Shevchenko in attack. The same team went on to win the 'Scudetto' the following season.
At Real Madrid, Khedira could be considered Ancelotti's Gattuso, Xabi Alonso his Pirlo and Modric his Seedorf. The three centre-midfielders would give the team balance, holding it together and providing balance between defence and attack. Cristiano Ronaldo would play as one of the strikers.

Carlo Ancelotti is a coach who likes to use the 4-3-3 formation and that is what he will do when he manages Real Madrid. The Italian is not a man with fixed ideas. He adapts to the group of players he has at his disposal and looks to mix things up. But he believes the 4-3-3 is essential to his success.

Ancelotti has achieved his greatest triumphs using the system and has used the formation in all the teams he has been at. When he has been forced into changing it, it has been down to injuries and suspensions throughout the season, or because he feels that certain players can offer more in other positions.
Ancelotti used the system to win the Champions League with AC Milan on two occasions, as well as league titles in Italy, England and France.
In the 2002-03 season, Ancelotti led Milan to the Champions League trophy against Juventus at Old Trafford. The line-up included a centre-midfielder trio of Seedorf, Pirlo and Gattuso with Rui Costa, Inzaghi and Shevchenko in attack. The same team went on to win the 'Scudetto' the following season.
At Real Madrid, Khedira could be considered Ancelotti's Gattuso, Xabi Alonso his Pirlo and Modric his Seedorf. The three centre-midfielders would give the team balance, holding it together and providing balance between defence and attack. Cristiano Ronaldo would play as one of the strikers.

http://www.transfermarkt.de/de/fc-paris ... n_583.html
Eto kako je igrao sa PSG. Tekst u vezi PSG je potpuna laž, a lijeno mi provjeriti za Chelsea. Milan je većinom tako igrao.
Ozil na krilu je potpuni promašaj. Može igrati ali ni pola nije opasan kao na ceneru. To se vidjelo i u ELF. Pozicija Khedire na toj slici je
Eto kako je igrao sa PSG. Tekst u vezi PSG je potpuna laž, a lijeno mi provjeriti za Chelsea. Milan je većinom tako igrao.
Ozil na krilu je potpuni promašaj. Može igrati ali ni pola nije opasan kao na ceneru. To se vidjelo i u ELF. Pozicija Khedire na toj slici je

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.