ahmic je napisao/la:Ha ja,Dzeko,Pjana,Bicakcic i drugi trose pare negdje drugdje,dok.Neum zjapi zeljan dobrih musterija
Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Vođa zna.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
e bas bi trebali vala, sa silnim milionima koje zaradjuju da se odmaraju u neumu

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ahmic je napisao/la:Ha ja,Dzeko,Pjana,Bicakcic i drugi trose pare negdje drugdje,dok.Neum zjapi zeljan dobrih musterija
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
jarane, bas ce doci u neum da ljetuju, da oko njih gofna plutaju dok se pokušavaju odmoriti od teške sezone 
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Haha kralju cuj Neum hehe
Znas koji bi to marketinski potez bio.Raja bi pohrlila dole ko luda.hroni je napisao/la:Haha kralju cuj Neum hehe
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ma ja znam, i to preko Svitave
haha
nemoj tako druže .. šta fali Neumu? ima onih koji nisu u mogućnosti da zapale u Dubrovnik, itd .. Neum je naše more i treba da ga poštujemo, meni je lijepo u NeumuFOURTHOFFICIAL je napisao/la:jarane, bas ce doci u neum da ljetuju, da oko njih gofna plutaju dok se pokušavaju odmoriti od teške sezone
al' valjda i mi jednom u životu ispunimo san, pa odemo ljetovati na Maldive, Sejšele
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ceze je napisao/la:ahmic je napisao/la:Ha ja,Dzeko,Pjana,Bicakcic i drugi trose pare negdje drugdje,dok.Neum zjapi zeljan dobrih musterija
![]()
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Hehe,ja ocekujem duhovite komentare ,,cccc...
Pa bar noc-dvije
,jbg
Pa bar noc-dvije
,jbg
Meni je vala najljepše u Doboju na moru.Jest malo plaža daleko, ali valjda će doći nekad i Edin Džeko.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:
Pape: Ne smijem ignorisati igrača, koji je proglašen najboljim stoperom Cvajte, odnosno, koji je svoj klub uveo u Bundesligu. Bičakčić će sigurno biti na spisku za Ameriku", poručio je selektor bh. tima.
gdje je to izjavio?Goalgetter je napisao/la:Pape: Ne smijem ignorisati igrača, koji je proglašen najboljim stoperom Cvajte, odnosno, koji je svoj klub uveo u Bundesligu. Bičakčić će sigurno biti na spisku za Ameriku", poručio je selektor bh. tima.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sa Bhfudbal. baSakuragi je napisao/la:gdje je to izjavio?Goalgetter je napisao/la:Pape: Ne smijem ignorisati igrača, koji je proglašen najboljim stoperom Cvajte, odnosno, koji je svoj klub uveo u Bundesligu. Bičakčić će sigurno biti na spisku za Ameriku", poručio je selektor bh. tima.
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
ne fali nama ništa, al njima fali sigurno, zato i idu po Maldivima il gledaj Bicakcica frajer na Kubi ocmJTS je napisao/la:nemoj tako druže .. šta fali Neumu? ima onih koji nisu u mogućnosti da zapale u Dubrovnik, itd .. Neum je naše more i treba da ga poštujemo, meni je lijepo u NeumuFOURTHOFFICIAL je napisao/la:jarane, bas ce doci u neum da ljetuju, da oko njih gofna plutaju dok se pokušavaju odmoriti od teške sezone![]()
al' valjda i mi jednom u životu ispunimo san, pa odemo ljetovati na Maldive, Sejšele
pa dobro, sa tim parama, ja bih se također gotivio po bijelome svijetuFOURTHOFFICIAL je napisao/la:ne fali nama ništa, al njima fali sigurno, zato i idu po Maldivima il gledaj Bicakcica frajer na Kubi ocmJTS je napisao/la:nemoj tako druže .. šta fali Neumu? ima onih koji nisu u mogućnosti da zapale u Dubrovnik, itd .. Neum je naše more i treba da ga poštujemo, meni je lijepo u NeumuFOURTHOFFICIAL je napisao/la:jarane, bas ce doci u neum da ljetuju, da oko njih gofna plutaju dok se pokušavaju odmoriti od teške sezone![]()
al' valjda i mi jednom u životu ispunimo san, pa odemo ljetovati na Maldive, Sejšelegospoda
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
uh turska i grcka dodju nam ko premijaJTS je napisao/la:pa dobro, sa tim parama, ja bih se također gotivio po bijelome svijetuFOURTHOFFICIAL je napisao/la:ne fali nama ništa, al njima fali sigurno, zato i idu po Maldivima il gledaj Bicakcica frajer na Kubi ocmJTS je napisao/la: nemoj tako druže .. šta fali Neumu? ima onih koji nisu u mogućnosti da zapale u Dubrovnik, itd .. Neum je naše more i treba da ga poštujemo, meni je lijepo u Neumu![]()
al' valjda i mi jednom u životu ispunimo san, pa odemo ljetovati na Maldive, Sejšelegospoda
al' mi koji nemamo te mogućnosti, realnost je Neum, Hrvatska, Crna Gora .. u najboljem slučaju Turska, Grčka
k'o Maldivi, ili Sejšeli 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.goal.com/de/news/827/bundesl ... ID=HP_BN_8
Evo i goal.com objavio vijest da BiH zeli Bicakcica, i citiraju onu izjavu Susica
. Mada ovdje kako kazu, Bosna se trudi oko njega, ne navode nigdje da je gotova prica oko njegovog drzavljanstva
.
Evo i goal.com objavio vijest da BiH zeli Bicakcica, i citiraju onu izjavu Susica
Imam vikendicu u Hrvatskoj pored Neuma i Neum je zakon... Jeftina hrana, dobro hercegovacko vino i kopirani CDovi.JTS je napisao/la:nemoj tako druže .. šta fali Neumu? ima onih koji nisu u mogućnosti da zapale u Dubrovnik, itd .. Neum je naše more i treba da ga poštujemo, meni je lijepo u NeumuFOURTHOFFICIAL je napisao/la:jarane, bas ce doci u neum da ljetuju, da oko njih gofna plutaju dok se pokušavaju odmoriti od teške sezone![]()
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, mavi, Serha i 35 gostiju.