HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 dec 2009, 17:47

Vis' ti ove Cedevite, pokupi i Marina Bazdarica ccc. Nisam ni znao da je bio free agent. Nerviraju me. Zato ih treba dobiti u gostima. Nastranu sto imaju odlicnu ekipu.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 02 dec 2009, 01:07

ŠB_Fidelis je napisao/la:Vis' ti ove Cedevite, pokupi i Marina Bazdarica ccc. Nisam ni znao da je bio free agent. Nerviraju me. Zato ih treba dobiti u gostima. Nastranu sto imaju odlicnu ekipu.
Ma dobiti ćemo samo zato što tebe nerviraju ;) :D i zato što smo bolji :lol:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 dec 2009, 01:47

Tako je. Samo zato sto me nerviraju moraju dobiti, naredjujem!
I dajte mi nadjite blokadu Masona, ajde, moram imati. :D
...Život za Široki...

salep
Kontakt:

Post Postao/la salep » 02 dec 2009, 09:36

ja imam jedno pitanje za navijače širokog, nije nikakva provokacija, ako ne želite ne morate mi ništa odgovoriti.

primjetio sam da na svakoj utakmici uz sami teren stoji okačena "white power" rasistička zastava (to je keltski križ u bijelom krugu na crvenoj podlozi). objašnjenje o pokretu je ovdje: http://en.wikipedia.org/wiki/White_power#White_power

zar ne mislite da je to nefer prema jednom Masonu koji je ubjedljivo najbolji igrač vaše ekipe i kojeg svi vrlo cijenite?

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 02 dec 2009, 10:42

salep je napisao/la:ja imam jedno pitanje za navijače širokog, nije nikakva provokacija, ako ne želite ne morate mi ništa odgovoriti.

primjetio sam da na svakoj utakmici uz sami teren stoji okačena "white power" rasistička zastava (to je keltski križ u bijelom krugu na crvenoj podlozi). objašnjenje o pokretu je ovdje: http://en.wikipedia.org/wiki/White_power#White_power

zar ne mislite da je to nefer prema jednom Masonu koji je ubjedljivo najbolji igrač vaše ekipe i kojeg svi vrlo cijenite?
te zastave nema na košarkaškim utakmicama prijatelju zato što škripara nema na koš. utakmicama, eventualno na nekim gdje dolaze partizan, zvezda, bosna, cibona...
19 - ђ - 11

salep
Kontakt:

Post Postao/la salep » 02 dec 2009, 11:12

ja sam je gledao na TV svaki put kad bude prenos sa Pecare. Mislim, prvenstveno je to sramota za klub u ovom vremenu kada se rasizam pokušva iskorijeniti sa tribina, da se dozvoljava unošenje jednog tako očiglednog znaka mržnje.

ali ovdje pričam sa navijačima za koje vidim da očigledno nisu rasisti i čak šta više jako vole crnce iz svoje ekipe. zato mi je nelogično.

evo slike.

slika

kad smo već kod toga, vašu tribinu na fudbalskim utakmicama slabije pratim jer je rjeđi TV prenos, ali ako kažeš da je uglavnom tamo, vrijedi ista priča. ni u fudbalu vam glavni igrači nisu bijelci.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 02 dec 2009, 11:17

salep je napisao/la:ja sam je gledao na TV svaki put kad bude prenos sa Pecare. Mislim, prvenstveno je to sramota za klub u ovom vremenu kada se rasizam pokušva iskorijeniti sa tribina, da se dozvoljava unošenje jednog tako očiglednog znaka mržnje.

ali ovdje pričam sa navijačima za koje vidim da očigledno nisu rasisti i čak šta više jako vole crnce iz svoje ekipe. zato mi je nelogično.

evo slike.

slika
nisam rasist samo ne volim crnce :mrgreen: :mrgreen: sala... da ti pravo kazem ja ti neam pojma niti sta predstavlja ta zastava, niti me zanima puno... eo kad dodju ovi drugi nasi kad procitaju mozda da ti oni kazu nesto vise... a ova slika je sa utakmice za zadrom na dijelu gdje su zadarski navijači tornado...
19 - ђ - 11

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 02 dec 2009, 12:46

http://www.kosarka.hr/main.asp?dir=news&newsid=30370 :D :D možda da ga nagovori da malo svrati i do nas :lol:
19 - ђ - 11

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 dec 2009, 13:00

to je Keltski kriz: VODA,VATRA,ZEMLJA,ZRAK
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

salep
Kontakt:

Post Postao/la salep » 02 dec 2009, 14:53

znam da je to u sredini keltski križ, to sam napisao i u prvom postu. međutim, kad se on smjesti na podlogu nacističke zastave, onda nema sumnje šta predstavlja, a to nije voda, vatra, zemlja i zrak.

malo više o toj zastavi: http://www.crwflags.com/fotw/Flags/qt-z_sym.html

jedino što mi je čudno jeste da neko može donijeti tu zastavu i aplaudirati Masonu ili Wagneru.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 dec 2009, 14:58

salep je napisao/la:znam da je to u sredini keltski križ, to sam napisao i u prvom postu. međutim, kad se on smjesti na podlogu nacističke zastave, onda nema sumnje šta predstavlja, a to nije voda, vatra, zemlja i zrak.

jedino što mi je čudno jeste da neko može donijeti tu zastavu i aplaudirati Masonu ili Wagneru.
e sad sta se tu radi neznam..

ali koliko znam ja, nema to veze sa nacizmom,rasizmom itd. ...zato ti i kazem Škripari su je stavili i predstavlja voda,vatra,zemlja,zrak..

pa ne bi dali da dođu mason i wagner ili bilo koji drugi da su takvog razmisljanja..logicno..ovako se očito misli na nešto drugo..

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 02 dec 2009, 15:05

Kevin je napisao/la:
salep je napisao/la:znam da je to u sredini keltski križ, to sam napisao i u prvom postu. međutim, kad se on smjesti na podlogu nacističke zastave, onda nema sumnje šta predstavlja, a to nije voda, vatra, zemlja i zrak.

e sad sta se tu radi neznam..

ali koliko znam ja, nema to veze sa nacizmom,rasizmom itd. ...zato ti i kazem Škripari su je stavili i predstavlja voda,vatra,zemlja,zrak..

pa ne bi dali da dođu mason i wagner ili bilo koji drugi da su takvog razmisljanja..logicno..ovako se očito misli na nešto drugo..
glupo je govorit o rasizmu a široki je i u košrci i nogometu prvi poceo sa dovođenjem tamnoputuh igraca.

salep
Kontakt:

Post Postao/la salep » 02 dec 2009, 15:13

ne znam. i meni je čudno.
ali objašnjenje da je to voda, vatra... bilo bi jednako da se stavi svastika i to objasni simbolom sunca, a eto u hercegovini je sunačno, pa zato.

mislim da se radi o jednoj od dvije stvari. ili onaj ko donosi zastavu nema pojma šta predstavlja, ili je pojedinac kojem većina dozvoljava da ih predstavlja u lošem svjetlu. svakom slučaju, vrlo ružno je to vidjeti.

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 02 dec 2009, 17:54

eto samo da se zna,ta zastava je manje vise na svim tekmama sirokog vec ihihi(6-7) godina
ULTRA DESNO :D

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 02 dec 2009, 20:22

ŠB_Fidelis je napisao/la:Tako je. Samo zato sto me nerviraju moraju dobiti, naredjujem!
I dajte mi nadjite blokadu Masona, ajde, moram imati. :D
jbte 3 sata sam trazio nista nista i nista :D
19 - ђ - 11

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 02 dec 2009, 20:52

The circle/cross design has (like the swastika) a long and honorable usage before it was associated with modern nazism. The circle/cross is another variation of the solar disk, and is found in ancient American, Asian, and European cultures. It was also associated with Celtic Christianity. The symbol also has various meanings in alchemy and hermetic studies.
Anon.

ovo je dio teksta na jednom od linkova sto je gore stavljen za "celtic cross"..

prijevod:

Krug/Križ dizajn je (kao i svastika) imao dugu i časnu upotrebu prije nego je počeo biti povezivan sa nacizmom. To je varijacija solarnog diska, i moze se pronaci u starim Americkim, Europskim i Azijskim kulturama. Takodjer je povezan sa Keltskim Kršćanstvom. Simbol također ima razna znacenja u alkemijskim i hermetickim studijima.

Što to dakle znači u ovom argumentu??? ... to znači da on nekome predstavlja nacistički simbol, a nekome predstavlja simbol kršćanstva. Ja osobno nisam spreman tek tako zaključivati šta je netko htio reći kad ga istakne. Djela su ono što nas definira. Može netko hodati ulicom sa divovskim srcem na majici, i ubiti nekoga. Netko ne mora nositi nikakav simbol. Nekome je dovoljno da se ogrne u boje "voljenog" kluba da bi poceo razbijati i provocirati (citaj hz). Kad mi navedete jedan slucaj kada je nasa publika skrivena iza tog simbola nesto lose napravila, mozda i ozbiljnije shvatim te tvrdnje. A do tad, ne optuzujte ako nema konkretnog razloga.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 02 dec 2009, 20:56

eric_cantona je napisao/la:The circle/cross design has (like the swastika) a long and honorable usage before it was associated with modern nazism. The circle/cross is another variation of the solar disk, and is found in ancient American, Asian, and European cultures. It was also associated with Celtic Christianity. The symbol also has various meanings in alchemy and hermetic studies.
Anon.

ovo je dio teksta na jednom od linkova sto je gore stavljen za "celtic cross"..

prijevod:

Krug/Križ dizajn je (kao i svastika) imao dugu i časnu upotrebu prije nego je počeo biti povezivan sa nacizmom. To je varijacija solarnog diska, i moze se pronaci u starim Americkim, Europskim i Azijskim kulturama. Takodjer je povezan sa Keltskim Kršćanstvom. Simbol također ima razna znacenja u alkemijskim i hermetickim studijima.

Što to dakle znači u ovom argumentu??? ... to znači da on nekome predstavlja nacistički simbol, a nekome predstavlja simbol kršćanstva. Ja osobno nisam spreman tek tako zaključivati šta je netko htio reći kad ga istakne. Djela su ono što nas definira. Može netko hodati ulicom sa divovskim srcem na majici, i ubiti nekoga. Netko ne mora nositi nikakav simbol. Nekome je dovoljno da se ogrne u boje "voljenog" kluba da bi poceo razbijati i provocirati (citaj hz). Kad mi navedete jedan slucaj kada je nasa publika skrivena iza tog simbola nesto lose napravila, mozda i ozbiljnije shvatim te tvrdnje. A do tad, ne optuzujte ako nema konkretnog razloga.
hahahaha :D :D
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 dec 2009, 02:08

Mason iz Širokog "savjetnik" zvijezdi Cavsa

Aktualni američki playmaker prvaka BiH Široki HT Eroneta i jedini stranac u momčadi Chester Mason zasigurno je jedan od najboljih Amerikanaca u moru američkih košarkaša koji su igrali za ovaj klub.

Eksplozivni bek u Široki je stigao krajem prošle sezone i bio je jedan od najzaslužnijih što je Široki od Bosne preuzeo naslov prvaka Bosne i Hercegovine. Stoga su u klubu bili strpljivi i skoro čitavo ljeto su čekali kako bi privoljeli 28-godišnjeg beka da ostane još jednu sezonu u Širokom.

I isplatilo im se jer Mason se probio među najbolje košarkaše NLB lige i po statističkom učinku najbolji je Amerikanac u ligi. Izuzetnih tjelesnih sposobnosti Mason je najbolji skakač u ligi među bekovima, a treći je dodavač lige, pa je prvi čovjek u ovom natjecanju s ubilježenim triple-doubleom. Mason će nakon ove sezone teško ostati u Širokom i vjerojatno će ga otkupiti neki bogatiji klub.

Međutim, samom Masonu san je nastupiti u NBA ligi i to za – Cleveland. On je naime rođen u Clevelandu, a tamo igra njegov najdraži igrač i veliki prijatelj Jamario Moon. Velika zvijezda Cavsa Moon i Mason su igrali zajedno u sezoni 2005./2006. za momčad iz CBA lige Albany Patroonse. Od tada Mason prati svaki korak jednog od najeksplozivnijih igrača u NBA ligi.

“Bio sam rookie u CBA ligi, a Moon je bio veteran tamo. Uzeo me je pod svoj patronat, a od tada smo u kontaktu bez obzira na kojem dijelu svijeta se nalazimo. Da, ja sam mu najveći navijač uopće”, kaže Chester Mason u razgovoru za Cleveland.com.

Samom Masonu prije par godina, točnije uoči dolaska u Široki, na kratko se ispunio san i nastupio je u jednoj utakmici predsezone za Cavalierse uz bok LeBronu Jamesu, ali nije se dugo zadržao tamo.

Ipak svoje je iskustvo prenio Moonu, savjetovavši ga i o životu u Clevelandu, a godinu dana mlađi Mason i dalje se nada kako će opet ukrstiti putove sa svojim velikim prijateljem.

“Pričam s Jamariom najmanje jednom tjedno. Vidio sam iz prve ruke što je sve prošao u karijeri, sve uspone i padove kako bi došao do ovoga što je sada. Njegov put do uspjeha motivira me i drži me fokusiranim, jer znam da će jednog dana doći i moje vrijeme”, zaključio je Mason.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 03 dec 2009, 18:22

prekosutra cedevita, hmm???? moglo bi se i iznenadit, drzati se u egalu pa pred kraj probati i iznenaditi, vidim sada u u ovom koš. kupu uefa :D žižić nije igrao, valjalo bi da ni u subotu ne igra... ako on ne bude igrao puno vece su nam sanse za dobiti...
19 - ђ - 11

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 dec 2009, 23:03

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.