Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Teško će to Gile jer je naš 
Ma Gile ce da pobjedi, jer je najbolji pjevac u historiji Zvezda Granda.
aferimSheyi je napisao/la:Ma Gile ce da pobjedi, jer je najbolji pjevac u historiji Zvezda Granda.
legenda reala je napisao/la:tko plati kafudubrava je napisao/la:Imal ljudi?![]()
ti pravi udbaš sve saznaš
pa domaćin purger
bilo mi je baš fino, raspričali se, dobar je Emir pravo
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- legenda reala
- Kontakt:
Da se nije Brka vratio kladio bi se s tobom u šta hoćeš, ovako sad neću, ali sigurno su njih dvojica TOP 2nedim1993 je napisao/la:kakva konkurencija, i ptice na grani znaju da on neće pobijedit.
Ona neka iz Sanskog Mosta na audiciji u SA, će da baci Gileta u zaborav, a ima i neki kopira Gileta od početka do krajaSheyi je napisao/la:Ma Gile ce da pobjedi, jer je najbolji pjevac u historiji Zvezda Granda.
Pričali mi, kad kaže moram ići dubrava me zove na kafu, reko poselami ga, al očigledno da je zaboraviodubrava je napisao/la: ti pravi udbaš sve saznaš![]()
)
Je li Indijanac slučajno živ
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja nocas PIVO pijem za njeno bolje sutra ...
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
nemoj gilefsdghdsfs je napisao/la:Ja nocas PIVO pijem za njeno bolje sutra ...
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Sheyi je napisao/la:Ma ja tako preko nene.
Kod njega je raspad sistema, mati ih napustila, otac otisao u Rusiju, a on sad evo pjeva.
Prosao je i u zmbt sad, al ipak ce ici u Grand.
Evo jucer ga Darko Lazic bas pohvalio.
Ja nesto msm da mu je tamo veca konkurencija, al' eto.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Evolution87
- Kontakt:
zar nisi presto?fsdghdsfs je napisao/la:Ja nocas PIVO pijem za njeno bolje sutra ...
ja juce zadnji put, ramazan ce sad pa da na vrijeme prestanem.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja nocas dizem casu pij te samnom sve do jutra ... Nisam brate ,25-og ce se popit zadnja (rodjendan mi) i onda ko ih yebe i nju i pivu . 
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Ja sam konto neku tetovazu nako lagano da objedinim sve oko porodice znači preci su bili vojnici i oružari, stari i djed autolimar/vozač a ima jos dosta masinaca, te drugi djed kranista, eh da je to kako nabit

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sad gledam nesto oko eskurzije i ispadne da cu gledat onu uzvratnu utakmicu sa Slovačkom u Češkoj. Valja napravit kakvu havariju ako dobijemo 
Konkurencija jeste jaka, ali tamo biti medju 20 i ima da napravis bolju karijeru nego kad bi pobjedio na ZMBT. 
Rada Manojlovic, B.Mojicevic, Milan Dincic, Nemanja Stevanovic, Milica Pavlovic i jos desetine pjevaca koji nisu pobjedili u Grand a strasno popularni.
Rada Manojlovic, B.Mojicevic, Milan Dincic, Nemanja Stevanovic, Milica Pavlovic i jos desetine pjevaca koji nisu pobjedili u Grand a strasno popularni.
Gile neće da pobjedi, jer nisu ludi da daju nekom ko nije Srbin da pobjedi, masonska urota jednostavno
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Nema to nikakve veze sto on ni'e Srbin.
Pa zbog konkurencije i rekoh.
Doduse, u pravu si sto se tice toga, da ce se mozda brze probiti tamo. Ali obzirom da ni'e zensko, valja mu se Jope' dobro napatiti.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa zbog konkurencije i rekoh.
Doduse, u pravu si sto se tice toga, da ce se mozda brze probiti tamo. Ali obzirom da ni'e zensko, valja mu se Jope' dobro napatiti.
LANET OLSUN!
- pride_of_merseyside
- Kontakt:

- legenda reala
- Kontakt:
Bane je prvi pobjednik Zvezda GrandaSheyi je napisao/la: Rada Manojlovic, B.Mojicevic, Milan Dincic, Nemanja Stevanovic, Milica Pavlovic i jos desetine pjevaca koji nisu pobjedili u Grand a strasno popularni.
I iz ove će se svi muškarci probiti, Gile se već probio da mu Grand više nije ni potreban, on puni sale sa po nekoliko hiljada ljudi, ide sa Sašom na audicije u žiriju i sl.
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 18 jun 2013, 01:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kad vam sad Baju linkam
i to dok slušam rifove iz novembarske kiše
http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE
http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
A vidi Bane me zeznuo, posto ga je tek sad "krenulo" mislio sam da je i ucestvovao u jednoj od zadnje dvije, tri sezone.
Kako god
trenutno je nasa (turbo)folk estrada daleko iza srpske, omladina slusa Stojana, Na bitu dj Shony, Sha, Yanko i ostala sranja. 
Kako god
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.