Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

rob do bagro
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la rob do bagro » 02 dec 2009, 15:06

ambrozija je napisao/la:Mene licno je iznenadio stav manijaka, mada nevjerujem da je ovo njihov stav, a sto se tice robijasa oni su vazda kontra svih.
Kani se ti Robijasa momak 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 02 dec 2009, 15:06

samadhi je napisao/la:
domovinabih je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Ciro mora da ostane............ebes BHFANATICOSE bolan ko su oni :?: :?:ako ne najveci nep.BH fudbala i BH naroda...sigurno jedan od 3 nep.BH naroda i BH Fudbala :mrgreen: :mrgreen: Ciro majstore ebes ihhhhhhhh..Narod je uz tebe koji srcem navija za BOSNU..onaj narod koji nemora da pali Bakljade i pijeva pijesme kontra saveza da bi okazao naj taj nacin da je uz BOSNU...imamo projekt sa Cirom i pojedinici ga zele unisiti sto preko granice,sto ovi BHFC..njima ni BOG nevalja

Još jedna "medvjeđa" usliga BHF! Ne ulazim u moralni lik Ćire, ali ljudi to je najjače trenersko/selektorsko ime koje smo imali u historiji BiH fudbala. Ako Ćiro ode katastrofa! BHF "prave revoluciju" godinama, a naš fudbal tone li tone. Sa ovim su nas vratli 10-tak godina unazad !!!

P.S. Bakiru iz "60 minuta" bi predložio da za selektora, predloži svoga sponzora, Lagumđiju !!!
Lik ti gore postavi dva klipa kako Cir vodi repku i ti imas obraza da izjavis nesto poput " Ako ode Ciro, katastrofa" ?! Nas fudbal je postojao i prije Cire, u doba kad je taj isti Ciro pljuvao po nasoj reprezentaciji i nagovaro igrace da igraju za Hrvatsku a ne za BiH. A nas fudbal ce biti i poslije Cire. To znaj.

Eto Ćiro "nema pojma"! "Slučajno" je uz Osima najveći trener sa naših prostora! Ja bih tebe za selektora !

99zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la 99zenicanin » 02 dec 2009, 15:07

Klupski navijaci ne prate "organizovano" bh reprezentaciju tako da se oni ovdje ni ne pitaju!

U svakom slucaju mislim da je svakom iole pametnom i inteligentnom covjeku jasno, da je Ciro veliki manipulator i lazov.

Takav nam covjek ne treba!

Njegove izjave iz devedesetih protiv Republike Bosne i Hercegovine nisam zaboravio.

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 02 dec 2009, 15:08

ambrozija je napisao/la:Mene licno je iznenadio stav manijaka, mada nevjerujem da je ovo njihov stav, a sto se tice robijasa oni su vazda kontra svih.
znas ti dobro samo se pravis grbav
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 02 dec 2009, 15:09

rob do bagro je napisao/la:
Kani se ti Robijasa momak 8-)
Nisam momak, mogu ti caca biti, nego kakva je cijena balvana ovih dana 8-)
93,4 % " !!!

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 02 dec 2009, 15:12

cole-ch je napisao/la:O Ciri, fudbalu, nogometu i jos po nesto:

Igra BH tima pre dolaska Cire nije imala ni glave ni repa, najiskrenije.
Za vremena Sliskovica, Muzurovica, Smajlovica, Hadzibegica bilo je jako dobrih igraca, afirmisanih u inostranstvu, ali atraktivno i leprsavo se nije igralo, razlog lezi u ne(znanju) tadasnjih trenera.
Ciro nije veliki trener (takticar), ali je za predhodnike izmislio fudbal/nogomet i zvanje trenera.
Igra BH repke je pre Cire izgledala na nista, a sa Cirom osim u zadnjoj utakmici sa Porugalom koja je igrana bez pola tima i sa nikakom klupom, je sasvim ok., igra za gol vise.

Tacno je da su utakmice sa jacim rivalima gubljene, ali niko ne spominje da su te utakmice uz malo sportske SRECE (koja je hvalila) mogle biti i dobijene.

Zasto niko ne spominje u kakvom je stanju Ciro preuzeo repku?!

Svi spominju poraze od Spanaca (Prvaci Evrope, repka koja ne zna za poraz vec tri god., nacija koja momentalno igra naj leprsavije i koja je jedan od kandidata za osvajanje SP 2010), Turska (treci sa EP 08, zemlja koja ima 6 mil. registrovanih fudbalera) i Portugalaca (polufinalisti SP 06 i cetrtfinalisti EP 08), niko ne kaze da su porazi bili "casni", niko ne kaze da su te repke objektivno, svetlosnu godinu ispred napacene i razjedinjene BiH, niko ne kaze i to da su i najveci optimisti sumnjali u CUDO, a to cudo se zvalo SP u JAR-u 2010.

Niko ne pise da su do ovog, mogu slobodno napisati Istorijskog uspeha stigli samo 1/3 populacije BiH, tj. jedan narod i po koji pojedinac druga dva, sto je malo za prelet ka jugu Africkog kontinenta.

Hocu reci da se tenzije bez potrebno dizu, po meni ovo je sasvim dovoljno za ovakvu BiH, za vece rezultate je potrebna bolja logistika.

Sto se BHF tice, dobro je sto dodju u tolikom broju da podrze svoju zemlju, a sto se navijanja tice, iskreno misljenja sam da bi tribina bila puno jaca bez njihove pomoci.
To su ljudi koji su radni staz na tribini poceli sticati u poznim godinama, to su ljudi koji nemaju smeka da vode vecu grupu ljudi, vodja navijaca BHF-a i BH reprezentacija za dijasporu ne govori engleski jezik (primer iz Lisabona-lik "komunicira" sa pandurima i na kraju pita masu ljudi: "Narode, znal` ko engeskog"!? To su ljudi licemeri, prozivaju savez da pljacka, a i oni nista nisu bolji, pljackaju svoje clanove sa dodatnih 10 eura skuplje karte(Lisabon), opravdanje: "Visak novca ce otic u "humanitarne" svrhe (koks, avionske karte, pijancenja, hotelski smestaj i ako ostane kinta, koja kura*ela").....Da ne duljim preise, Ciro, bhf je zadnja (rupa) instanca u BiH i van nje koja odlucuje o tebi, u biti to su ljudi koji ne odlucuju ni o sebi. Zato, ne dozoli da te manja grupica manipulatora sputa da nastais da obradujes ovaj napaceni narod i da repku vec u sledecem ciklusu odvedes na euro 2012. Ko razume, shvati ce! Sretno, Ciro!
Tako je! Zaboravljamo kakva je "repka" bila prije dolaska Ćire!

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 02 dec 2009, 15:14

Citizen-X je napisao/la:
Bob_Rock je napisao/la: Jarane daj posalji adresu da ti posaljem bukvar i citanku postom....
Daj ti svoju email adresu - ja cu da ti nacrtam bukvar i citanku vlastorucno i posaljem e-mailom.
A ako treba i autica na daljinski da se smiris loma. :roll: Ne kontam koji je tvoj problem samnom?
Licno mislim da i tebe treba smirit bananom posto vise bespotrebno diskutujes o nerelevantnim stvarima i uvlacis ljude u besmislene diskusije.
vlastorucno

:D :D :D :D

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 dec 2009, 15:15

Buhahahahahaa, Fanaticosi oterali Ciru, Buhahahahahaha.

Ciro, ako odlazis zbog tih "navijaca" znaj da nisi nikakav covek, i znaj da te momke u svojoj kuci niko za nista ne sljivi, a kamoli na javi

Jasno mi je šta je pisac htio da kaže, ali očito da piscu nije jasno šta znači riječ "Java".

BHF je organizacija ljudi koja je učinila dosta korisnih stvari u našem društvu, a ne šljivi ih neko ko sluša mahalske priče.

Mada imaju i oni svojih bubica...ali bolji su od Ćire u svakom slučaju.
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 02 dec 2009, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 02 dec 2009, 15:18

ja mislim da se samo kod nas u reprezentaciji svake kvalifikacije mjenja trener pa zato se nemozemo nikad ni plasirati ni na jedno takmicenje glupost ziva....................a ja mislim da treba stavit barbareza ehheehhehhehe sto neka se covjek uci pa mozda za jedno 20 godina i odemo na neko takmicenje

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 02 dec 2009, 15:20

smijesni_ste je napisao/la:ja mislim da se samo kod nas u reprezentaciji svake kvalifikacije mjenja trener pa zato se nemozemo nikad ni plasirati ni na jedno takmicenje glupost ziva....................a ja mislim da treba stavit barbareza ehheehhehhehe sto neka se covjek uci pa mozda za jedno 20 godina i odemo na neko takmicenje
Ma hajd da mijenjamo jednog za svaki ciklus, prosjek je 3 trenera na jedan ciklus.....Mi ko da igramo one igre bez granica sa loptama i mrezama na bazenu..... :D :D :D

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 dec 2009, 15:21

smijesni_ste je napisao/la:ja mislim da se samo kod nas u reprezentaciji svake kvalifikacije mjenja trener pa zato se nemozemo nikad ni plasirati ni na jedno takmicenje glupost ziva....................a ja mislim da treba stavit barbareza ehheehhehhehe sto neka se covjek uci pa mozda za jedno 20 godina i odemo na neko takmicenje
Ćiro je dobar, ali je star i mislim da bi trebao biti smijenjen na jedan dostojanstven način.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 dec 2009, 15:23

Vi se navadili na Ciru kao i kobajagi navijaci.
A savez ce ne samo da ostane isti,vec imaju i da se pojacaju sa jos kojim biserom.
''Borba''moze biti sa bakljama.A baklje bi znacile eliminaciju iz kvalifikacija.Sto znaci jos upropastavanja vrlo dobre generacije nasih igraca.Bojkot bi imao isti rezultat kao i prosli.Pola DA pola Ne i na kraju upola kvalifikacija kad je sve otislo u onu stvar DA.
A savez ce da sjedi u svojim foteljama i jos ce na kraju ispasti bas nevini i zrtve.
Ciro nije glup i zna da ce ga pola stadiona izvizdati ako ostane.
Ovako ce otici i jos na kraju ispasti jedan od boljih :mrgreen:
A mi i prije izvalacenja grupa,vec biti otpisani.Jer sa ovim savezom ni Capelo nas ne izvadi.
P.S Nemogu samo jednu stvar da skontam.
Kako BHF ili jos neki kontaju da ce iz saveza ljudi tek tako da odu.Ostanu bez posla,dobre plate,putovanja po svjetu,zelembaca u djepu,nerada i javasluka a jos bonus primati ni zasta.
Kad se dobrozna da ih ni jedna normalna organizacija ili firma nece primiti.
I jos kao slag na tortu.
Niko od tih navijaca nema pravo rjesenje ljudi koji ce sigurno doci a ne koji bi oni htjeli.
Niko nije budala da mu se za 5 000 maraka slaze familija na kamaru od svakakvih sorti.
Eto hvala ljepo :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 02 dec 2009, 15:24

pokusni_kunic je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Fukare i Red Army usko saradjuju sa Bhf-om, zato su i protiv Cire Blazevica. U biti nije to njihov stav, vec stav mentora (BHF-a).

Bravo Manijacima i Robijasima. Steta sto se Hordasi nisu oglasili.
Inace, mnogo toga si pametnog napisao, ali ovo je glupost. Stav RA je poznat od kada je Ciro prvi put bio kandidat za selektora. RA, za razliku od nekih, nije zaboravio da je Ciro govorio da mu je “drago da je pobjedio Turke” devedesetih kada je pobjedjivao BiH,... Njegov najbolji drug i zivotni idol je djelio ovu zemlju i to preko ledja Mostara, tako da je njegov "patriotizam" nama uvijek bio poznat...
Ma i Cirino maslo nije bas nesto za ramazana, ali nema boljeg u momentu i misljenja sam da ga nebi trebalo menjati jer je uneo neku hemiju medju igracima.

Sta je Ciro radio za vremi i nakon rata, eto vam opstinskih sudova pa do vrhovnog suda BiH pa ga tuzite, po onome sto se na forumu pise moguce je tuzbu sastaiti u nekoliko tacaka. :?

Ja sam samo rekao da Red Army i Fukare usko saradjuju sa BHF-m i logicno bi bilo ako su saveznici da se ne mimoilaze u stavovima i da podrze jedni druge, kao sto je slucaj u vezi Cire.

BiH boljeg resenja od Cire u dogledno vreme nema, a da se u savezu cistka napravi i to je neminovno.
Sa prostora BiH egzistiraju 3 1/2 strucnjaka koji imaju kakvo takvo ime u svetu fudbala koji bi mogli da ispune ciljeve armije navijaca u BiH, a da ujedno zamenu na klupi Ciru Blazevica, a oni su:

Ivica Osim, Dusan Bajevic, Vahid Halilhodzic i polovinka je Bazdarevic. Prvi je idealno resenje, iako je bolestan- kao asistenta vidim Amara Osima, drugi i treci u ovakvim uslovima se ne vracaju u BiH jer ne zele da ukaljaju svoj renome sa indijancima iz saveza, i poslednji tj. polu strucnjak nije lose resenje, samo sada nije vreme experimentisanja, njemu je najbolje da stazira jos koje vreme pa da sa BiH na EP 2020 dogura do finala. 8-)
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 02 dec 2009, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 dec 2009, 15:26

Citizen-X je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:[
Vidi ba jeli ti mama s Smedereva :mrgreen:
Uzeo sam si kratko od svog preskupog vremena i dao si odusak da te "sine" prijavim - pa kad te vec normalan covjek za uvrede ne moze u takvoj drzavi kakvoj je zakonom da tuzi niti ti zabrani pristup a niti te posteno izmarishe za nekulturu i vaspitanje - valjda moderacija nesto ucini po pitanju hodajucih devijacija poput tebe.

I ako slucajno primijetis da ne mozes da se logujes - znaj da je moja ahdnama prihvacena. :mrgreen:
aje papka....de sta zelis reci??' :mrgreen: :mrgreen: debilu

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 02 dec 2009, 15:28

domovinabih je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Ciro mora da ostane............ebes BHFANATICOSE bolan ko su oni :?: :?:ako ne najveci nep.BH fudbala i BH naroda...sigurno jedan od 3 nep.BH naroda i BH Fudbala :mrgreen: :mrgreen: Ciro majstore ebes ihhhhhhhh..Narod je uz tebe koji srcem navija za BOSNU..onaj narod koji nemora da pali Bakljade i pijeva pijesme kontra saveza da bi okazao naj taj nacin da je uz BOSNU...imamo projekt sa Cirom i pojedinici ga zele unisiti sto preko granice,sto ovi BHFC..njima ni BOG nevalja

Još jedna "medvjeđa" usluga BHF! Ne ulazim u moralni lik Ćire, ali ljudi to je najjače trenersko/selektorsko ime, koje smo imali u historiji BiH fudbala. Ako Ćiro ode katastrofa! BHF "prave revoluciju" godinama, a naš fudbal tone li tone. Sa ovim su nas vratli 10-tak godina unazad !!!

P.S. Bakiru iz "60 minuta" bi predložio da za selektora, predloži svoga sponzora, Zlatka Lagumđiju !!!
P.S. A ja tebi da za selektora predlozis tatu Radoncica!!!!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 dec 2009, 15:32

Zapalit cu BHF...CIRO je trener svih trenera ako mogu neka dovedu boljeg :mrgreen:

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 02 dec 2009, 15:32

don Ciro je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:[
Vidi ba jeli ti mama s Smedereva :mrgreen:
Uzeo sam si kratko od svog preskupog vremena i dao si odusak da te "sine" prijavim - pa kad te vec normalan covjek za uvrede ne moze u takvoj drzavi kakvoj je zakonom da tuzi niti ti zabrani pristup a niti te posteno izmarishe za nekulturu i vaspitanje - valjda moderacija nesto ucini po pitanju hodajucih devijacija poput tebe.

I ako slucajno primijetis da ne mozes da se logujes - znaj da je moja ahdnama prihvacena. :mrgreen:
aje papka....de sta zelis reci??' :mrgreen: :mrgreen: debilu

dajte ovom ..... BAN ...Gdje su ti administratori???

Ovaj je prvo mene vrijedjao a sad vrijedja i ovog momka bez razloga...Daj iskljucite ga i posaljite mu virus na kompjuter nek mu sprzi sve do uticnice...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 02 dec 2009, 15:33

AYAN je napisao/la:
Buhahahahahaa, Fanaticosi oterali Ciru, Buhahahahahaha.

Ciro, ako odlazis zbog tih "navijaca" znaj da nisi nikakav covek, i znaj da te momke u svojoj kuci niko za nista ne sljivi, a kamoli na javi

Jasno mi je šta je pisac htio da kaže, ali očito da piscu nije jasno šta znači riječ "Java".

BHF je organizacija ljudi koja je učinila dosta korisnih stvari u našem društvu, a ne šljivi ih neko ko sluša mahalske priče.

Mada imaju i oni svojih bubica...ali bolji su od Ćire u svakom slučaju.
Mlad si ti Ajhane da bih shvatio sta je java. Pitaj sutra nastavnika da ti prevede sta je pesnik hteo kazati. I kani se foruma, inace, puno toga ti nece jasno u zivotu biti.

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 02 dec 2009, 15:36

cole-ch je napisao/la:
pokusni_kunic je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Fukare i Red Army usko saradjuju sa Bhf-om, zato su i protiv Cire Blazevica. U biti nije to njihov stav, vec stav mentora (BHF-a).

Bravo Manijacima i Robijasima. Steta sto se Hordasi nisu oglasili.
Inace, mnogo toga si pametnog napisao, ali ovo je glupost. Stav RA je poznat od kada je Ciro prvi put bio kandidat za selektora. RA, za razliku od nekih, nije zaboravio da je Ciro govorio da mu je “drago da je pobjedio Turke” devedesetih kada je pobjedjivao BiH,... Njegov najbolji drug i zivotni idol je djelio ovu zemlju i to preko ledja Mostara, tako da je njegov "patriotizam" nama uvijek bio poznat...
Ma i Cirino maslo nije bas nesto za ramazana, ali nema boljeg u momentu i misljenja sam da ga nebi trebalo menjati jer je uneo neku hemiju medju igracima.

Sta je Ciro radio za vremi i nakon rata, eto vam opstinskih sudova pa do vrhovnog suda BiH pa ga tuzite, po onome sto se na forumu pise moguce je tuzbu sastaiti u nekoliko tacaka. :?

Ja sam samo rekao da Red Army i Fukare usko saradjuju sa BHF-m i logicno bi bilo ako su saveznici da se ne mimoilaze u stavovima i da podrze jedni druge, kao sto je slucaj u vezi Cire.

BiH boljeg resenja od Cire u dogledno vreme nema, a da se u savezu cistka napravi i to je neminovno.
Sa prostora BiH egzistiraju 3 1/2 strucnjaka koji imaju kakvo takvo ime u svetu fudbala koji bi mogli da ispune ciljeve armije navijaca u BiH, a da ujedno zamenu na klupi Ciru Blazevica, a oni su:

Ivica Osim, Dusan Bajevic, Vahid Halilhodzic i polovinka je Bazdarevic. Prvi je idealno resenje, iako je bolestan- kao asistenta vidim Amara Osima, drugi i treci u ovakvim uslovima se ne vracaju u BiH jer ne zele da ukaljaju svoj renome sa indijancima iz saveza, i poslednji tj. polu strucnjak nije lose resenje, samo sada nije vreme experimentisanja, njemu je najbolje da stazira jos koje vreme pa da sa BiH na EP 2020 dogura do finala. 8-)
Sad to vec ima nekog smisla i tome se da raspravljati... Ali reci da su RA mentori BHF je ipak malo besmisleno... Sto se tice selektora, licno ne vidim nikoga ko bi bio moj "idealni" a u isto vrijeme realni izbor, pa se i ne izjasnjavam :mrgreen:

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 02 dec 2009, 15:37

Tu smo dakle, dolazi do onoga sto sam i predpostavljao....Desnicari (SDA) traze promjene, traze Kodru, neke Hadzibegice i Bazdarevice, neiskusne likove koje bi postavili i preko kojih bi samo nastavili da rade ono po cemu su najpoznatiji, kradu, lazu, varaju i pljackaju....Ciro im odjednom ne odgovara jer ne mogu dovoljno krasti sa njim i strah ih je jer svemu moze doci kraj veoma brzo ukoliko Ciro nastavi...Ciro je ipak premazam malo vise nego su mislili i Ciro moze svakog trena da eksplodira i javno prstom pokaze na sve i jednog i sve kaze za razliku od Barbareza i drugih prijatelja bh fudbala koji samo sute.......
..
Ljevicari (SDP i ostali normalni gradjani) su vidjeli malo svjetla koji je zabljesnuo u ovom ciklusu. Vidjeli su moguc suzivot, vidjeli su neke nade i neke pozitivne promjene. Vidjeli su da se BIH moze usvijetu prezentovati u drugacijem svjetlu za razliku od dosadasnjih ratnih snimaka i stradanja....
Zadnja izmjena: Bob_Rock, dana/u 02 dec 2009, 15:39, ukupno mijenjano 3 puta.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.