Kani se ti Robijasa momakambrozija je napisao/la:Mene licno je iznenadio stav manijaka, mada nevjerujem da je ovo njihov stav, a sto se tice robijasa oni su vazda kontra svih.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Kani se ti Robijasa momakambrozija je napisao/la:Mene licno je iznenadio stav manijaka, mada nevjerujem da je ovo njihov stav, a sto se tice robijasa oni su vazda kontra svih.
samadhi je napisao/la:Lik ti gore postavi dva klipa kako Cir vodi repku i ti imas obraza da izjavis nesto poput " Ako ode Ciro, katastrofa" ?! Nas fudbal je postojao i prije Cire, u doba kad je taj isti Ciro pljuvao po nasoj reprezentaciji i nagovaro igrace da igraju za Hrvatsku a ne za BiH. A nas fudbal ce biti i poslije Cire. To znaj.domovinabih je napisao/la:don Ciro je napisao/la:Ciro mora da ostane............ebes BHFANATICOSE bolan ko su oni:?:ako ne najveci nep.BH fudbala i BH naroda...sigurno jedan od 3 nep.BH naroda i BH Fudbala
![]()
Ciro majstore ebes ihhhhhhhh..Narod je uz tebe koji srcem navija za BOSNU..onaj narod koji nemora da pali Bakljade i pijeva pijesme kontra saveza da bi okazao naj taj nacin da je uz BOSNU...imamo projekt sa Cirom i pojedinici ga zele unisiti sto preko granice,sto ovi BHFC..njima ni BOG nevalja
Još jedna "medvjeđa" usliga BHF! Ne ulazim u moralni lik Ćire, ali ljudi to je najjače trenersko/selektorsko ime koje smo imali u historiji BiH fudbala. Ako Ćiro ode katastrofa! BHF "prave revoluciju" godinama, a naš fudbal tone li tone. Sa ovim su nas vratli 10-tak godina unazad !!!
P.S. Bakiru iz "60 minuta" bi predložio da za selektora, predloži svoga sponzora, Lagumđiju !!!
znas ti dobro samo se pravis grbavambrozija je napisao/la:Mene licno je iznenadio stav manijaka, mada nevjerujem da je ovo njihov stav, a sto se tice robijasa oni su vazda kontra svih.
Nisam momak, mogu ti caca biti, nego kakva je cijena balvana ovih danarob do bagro je napisao/la:Kani se ti Robijasa momakambrozija je napisao/la:Mene licno je iznenadio stav manijaka, mada nevjerujem da je ovo njihov stav, a sto se tice robijasa oni su vazda kontra svih.
Tako je! Zaboravljamo kakva je "repka" bila prije dolaska Ćire!cole-ch je napisao/la:O Ciri, fudbalu, nogometu i jos po nesto:
Igra BH tima pre dolaska Cire nije imala ni glave ni repa, najiskrenije.
Za vremena Sliskovica, Muzurovica, Smajlovica, Hadzibegica bilo je jako dobrih igraca, afirmisanih u inostranstvu, ali atraktivno i leprsavo se nije igralo, razlog lezi u ne(znanju) tadasnjih trenera.
Ciro nije veliki trener (takticar), ali je za predhodnike izmislio fudbal/nogomet i zvanje trenera.
Igra BH repke je pre Cire izgledala na nista, a sa Cirom osim u zadnjoj utakmici sa Porugalom koja je igrana bez pola tima i sa nikakom klupom, je sasvim ok., igra za gol vise.
Tacno je da su utakmice sa jacim rivalima gubljene, ali niko ne spominje da su te utakmice uz malo sportske SRECE (koja je hvalila) mogle biti i dobijene.
Zasto niko ne spominje u kakvom je stanju Ciro preuzeo repku?!
Svi spominju poraze od Spanaca (Prvaci Evrope, repka koja ne zna za poraz vec tri god., nacija koja momentalno igra naj leprsavije i koja je jedan od kandidata za osvajanje SP 2010), Turska (treci sa EP 08, zemlja koja ima 6 mil. registrovanih fudbalera) i Portugalaca (polufinalisti SP 06 i cetrtfinalisti EP 08), niko ne kaze da su porazi bili "casni", niko ne kaze da su te repke objektivno, svetlosnu godinu ispred napacene i razjedinjene BiH, niko ne kaze i to da su i najveci optimisti sumnjali u CUDO, a to cudo se zvalo SP u JAR-u 2010.
Niko ne pise da su do ovog, mogu slobodno napisati Istorijskog uspeha stigli samo 1/3 populacije BiH, tj. jedan narod i po koji pojedinac druga dva, sto je malo za prelet ka jugu Africkog kontinenta.
Hocu reci da se tenzije bez potrebno dizu, po meni ovo je sasvim dovoljno za ovakvu BiH, za vece rezultate je potrebna bolja logistika.
Sto se BHF tice, dobro je sto dodju u tolikom broju da podrze svoju zemlju, a sto se navijanja tice, iskreno misljenja sam da bi tribina bila puno jaca bez njihove pomoci.
To su ljudi koji su radni staz na tribini poceli sticati u poznim godinama, to su ljudi koji nemaju smeka da vode vecu grupu ljudi, vodja navijaca BHF-a i BH reprezentacija za dijasporu ne govori engleski jezik (primer iz Lisabona-lik "komunicira" sa pandurima i na kraju pita masu ljudi: "Narode, znal` ko engeskog"!? To su ljudi licemeri, prozivaju savez da pljacka, a i oni nista nisu bolji, pljackaju svoje clanove sa dodatnih 10 eura skuplje karte(Lisabon), opravdanje: "Visak novca ce otic u "humanitarne" svrhe (koks, avionske karte, pijancenja, hotelski smestaj i ako ostane kinta, koja kura*ela").....Da ne duljim preise, Ciro, bhf je zadnja (rupa) instanca u BiH i van nje koja odlucuje o tebi, u biti to su ljudi koji ne odlucuju ni o sebi. Zato, ne dozoli da te manja grupica manipulatora sputa da nastais da obradujes ovaj napaceni narod i da repku vec u sledecem ciklusu odvedes na euro 2012. Ko razume, shvati ce! Sretno, Ciro!
vlastorucnoCitizen-X je napisao/la:Daj ti svoju email adresu - ja cu da ti nacrtam bukvar i citanku vlastorucno i posaljem e-mailom.Bob_Rock je napisao/la: Jarane daj posalji adresu da ti posaljem bukvar i citanku postom....
A ako treba i autica na daljinski da se smiris loma.Ne kontam koji je tvoj problem samnom?
Licno mislim da i tebe treba smirit bananom posto vise bespotrebno diskutujes o nerelevantnim stvarima i uvlacis ljude u besmislene diskusije.
Buhahahahahaa, Fanaticosi oterali Ciru, Buhahahahahaha.
Ciro, ako odlazis zbog tih "navijaca" znaj da nisi nikakav covek, i znaj da te momke u svojoj kuci niko za nista ne sljivi, a kamoli na javi
Ma hajd da mijenjamo jednog za svaki ciklus, prosjek je 3 trenera na jedan ciklus.....Mi ko da igramo one igre bez granica sa loptama i mrezama na bazenu.....smijesni_ste je napisao/la:ja mislim da se samo kod nas u reprezentaciji svake kvalifikacije mjenja trener pa zato se nemozemo nikad ni plasirati ni na jedno takmicenje glupost ziva....................a ja mislim da treba stavit barbareza ehheehhehhehe sto neka se covjek uci pa mozda za jedno 20 godina i odemo na neko takmicenje
Ćiro je dobar, ali je star i mislim da bi trebao biti smijenjen na jedan dostojanstven način.smijesni_ste je napisao/la:ja mislim da se samo kod nas u reprezentaciji svake kvalifikacije mjenja trener pa zato se nemozemo nikad ni plasirati ni na jedno takmicenje glupost ziva....................a ja mislim da treba stavit barbareza ehheehhehhehe sto neka se covjek uci pa mozda za jedno 20 godina i odemo na neko takmicenje
Ma i Cirino maslo nije bas nesto za ramazana, ali nema boljeg u momentu i misljenja sam da ga nebi trebalo menjati jer je uneo neku hemiju medju igracima.pokusni_kunic je napisao/la:Inace, mnogo toga si pametnog napisao, ali ovo je glupost. Stav RA je poznat od kada je Ciro prvi put bio kandidat za selektora. RA, za razliku od nekih, nije zaboravio da je Ciro govorio da mu je “drago da je pobjedio Turke” devedesetih kada je pobjedjivao BiH,... Njegov najbolji drug i zivotni idol je djelio ovu zemlju i to preko ledja Mostara, tako da je njegov "patriotizam" nama uvijek bio poznat...cole-ch je napisao/la:Fukare i Red Army usko saradjuju sa Bhf-om, zato su i protiv Cire Blazevica. U biti nije to njihov stav, vec stav mentora (BHF-a).
Bravo Manijacima i Robijasima. Steta sto se Hordasi nisu oglasili.
aje papka....de sta zelis reci??'Citizen-X je napisao/la:Uzeo sam si kratko od svog preskupog vremena i dao si odusak da te "sine" prijavim - pa kad te vec normalan covjek za uvrede ne moze u takvoj drzavi kakvoj je zakonom da tuzi niti ti zabrani pristup a niti te posteno izmarishe za nekulturu i vaspitanje - valjda moderacija nesto ucini po pitanju hodajucih devijacija poput tebe.don Ciro je napisao/la:[
Vidi ba jeli ti mama s Smedereva
I ako slucajno primijetis da ne mozes da se logujes - znaj da je moja ahdnama prihvacena.
P.S. A ja tebi da za selektora predlozis tatu Radoncica!!!!domovinabih je napisao/la:don Ciro je napisao/la:Ciro mora da ostane............ebes BHFANATICOSE bolan ko su oni:?:ako ne najveci nep.BH fudbala i BH naroda...sigurno jedan od 3 nep.BH naroda i BH Fudbala
![]()
Ciro majstore ebes ihhhhhhhh..Narod je uz tebe koji srcem navija za BOSNU..onaj narod koji nemora da pali Bakljade i pijeva pijesme kontra saveza da bi okazao naj taj nacin da je uz BOSNU...imamo projekt sa Cirom i pojedinici ga zele unisiti sto preko granice,sto ovi BHFC..njima ni BOG nevalja
Još jedna "medvjeđa" usluga BHF! Ne ulazim u moralni lik Ćire, ali ljudi to je najjače trenersko/selektorsko ime, koje smo imali u historiji BiH fudbala. Ako Ćiro ode katastrofa! BHF "prave revoluciju" godinama, a naš fudbal tone li tone. Sa ovim su nas vratli 10-tak godina unazad !!!
P.S. Bakiru iz "60 minuta" bi predložio da za selektora, predloži svoga sponzora, Zlatka Lagumđiju !!!
don Ciro je napisao/la:aje papka....de sta zelis reci??'Citizen-X je napisao/la:Uzeo sam si kratko od svog preskupog vremena i dao si odusak da te "sine" prijavim - pa kad te vec normalan covjek za uvrede ne moze u takvoj drzavi kakvoj je zakonom da tuzi niti ti zabrani pristup a niti te posteno izmarishe za nekulturu i vaspitanje - valjda moderacija nesto ucini po pitanju hodajucih devijacija poput tebe.don Ciro je napisao/la:[
Vidi ba jeli ti mama s Smedereva
I ako slucajno primijetis da ne mozes da se logujes - znaj da je moja ahdnama prihvacena.![]()
debilu
Mlad si ti Ajhane da bih shvatio sta je java. Pitaj sutra nastavnika da ti prevede sta je pesnik hteo kazati. I kani se foruma, inace, puno toga ti nece jasno u zivotu biti.AYAN je napisao/la:Buhahahahahaa, Fanaticosi oterali Ciru, Buhahahahahaha.
Ciro, ako odlazis zbog tih "navijaca" znaj da nisi nikakav covek, i znaj da te momke u svojoj kuci niko za nista ne sljivi, a kamoli na javi
Jasno mi je šta je pisac htio da kaže, ali očito da piscu nije jasno šta znači riječ "Java".
BHF je organizacija ljudi koja je učinila dosta korisnih stvari u našem društvu, a ne šljivi ih neko ko sluša mahalske priče.
Mada imaju i oni svojih bubica...ali bolji su od Ćire u svakom slučaju.
Sad to vec ima nekog smisla i tome se da raspravljati... Ali reci da su RA mentori BHF je ipak malo besmisleno... Sto se tice selektora, licno ne vidim nikoga ko bi bio moj "idealni" a u isto vrijeme realni izbor, pa se i ne izjasnjavamcole-ch je napisao/la:Ma i Cirino maslo nije bas nesto za ramazana, ali nema boljeg u momentu i misljenja sam da ga nebi trebalo menjati jer je uneo neku hemiju medju igracima.pokusni_kunic je napisao/la:Inace, mnogo toga si pametnog napisao, ali ovo je glupost. Stav RA je poznat od kada je Ciro prvi put bio kandidat za selektora. RA, za razliku od nekih, nije zaboravio da je Ciro govorio da mu je “drago da je pobjedio Turke” devedesetih kada je pobjedjivao BiH,... Njegov najbolji drug i zivotni idol je djelio ovu zemlju i to preko ledja Mostara, tako da je njegov "patriotizam" nama uvijek bio poznat...cole-ch je napisao/la:Fukare i Red Army usko saradjuju sa Bhf-om, zato su i protiv Cire Blazevica. U biti nije to njihov stav, vec stav mentora (BHF-a).
Bravo Manijacima i Robijasima. Steta sto se Hordasi nisu oglasili.
Sta je Ciro radio za vremi i nakon rata, eto vam opstinskih sudova pa do vrhovnog suda BiH pa ga tuzite, po onome sto se na forumu pise moguce je tuzbu sastaiti u nekoliko tacaka.![]()
Ja sam samo rekao da Red Army i Fukare usko saradjuju sa BHF-m i logicno bi bilo ako su saveznici da se ne mimoilaze u stavovima i da podrze jedni druge, kao sto je slucaj u vezi Cire.
BiH boljeg resenja od Cire u dogledno vreme nema, a da se u savezu cistka napravi i to je neminovno.
Sa prostora BiH egzistiraju 3 1/2 strucnjaka koji imaju kakvo takvo ime u svetu fudbala koji bi mogli da ispune ciljeve armije navijaca u BiH, a da ujedno zamenu na klupi Ciru Blazevica, a oni su:
Ivica Osim, Dusan Bajevic, Vahid Halilhodzic i polovinka je Bazdarevic. Prvi je idealno resenje, iako je bolestan- kao asistenta vidim Amara Osima, drugi i treci u ovakvim uslovima se ne vracaju u BiH jer ne zele da ukaljaju svoj renome sa indijancima iz saveza, i poslednji tj. polu strucnjak nije lose resenje, samo sada nije vreme experimentisanja, njemu je najbolje da stazira jos koje vreme pa da sa BiH na EP 2020 dogura do finala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.