Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Paradajz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paradajz » 17 jun 2013, 23:30

Zapravo, Kenniju ja ne pripisujem toliko gresku zvanu Andy Carroll, to je greska sistema, celog kluba, uprave, skauta, da se sto brze dovede igrac koji ce zameniti igraca koji je trebao da bude u tandemu sa Suletom. To je bila panicna kupovina, povredjenog igraca, i tu su svi krivi, ne moze sve na Kenija da se sruci.

Za sta je Kenny kriv, to je naredno leto i cela sezona, gde nije bilo sistema, leto je katastrofalno odradjeno, doveden mozda samo jedan igrac koji je inace bio prekopotreban, a to je Enrique.

Ovde ljudi trebaju da razlikuju postovanje i kritikovanje. Kenny je kriv, mnogo je lose postavio tim, lose je pazario, stvorio je ideologiju o Britancima u LFC, i tu nema sta da se doda. Ali to ne znaci da ga sad neko ko je to rekao, ne postuje zbog svega sto je ucinio za klub...

I samo da dodam, ne kaze se pretplacen jer je to na engleskom subscribe i ima sasvim drugo znacenje, vec preplacen... :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jun 2013, 23:35

Meni je drag svako ko je član Liverpoola, u tome je razlika između nas koji cijenimo ono što Rodgers radi i onoga što ti i Haris prije svih ostalih pišete. Ako je Carroll u Liverpoolu onda ću ga braniti i nekim činjenicama koje su nerealne, prvenstveno zbog toga što su mnogi ostali van ove teme ( sa pravom ) govorili kako je pretpaćen i kako Liverpool odavno nije više fulio sa transferom. Potpis sam stavio iz tog razloga, meni je Carroll uvijek bio drag igrač i tako će ostati, i uvijek će mi biti drago da ga gledam. Borio se i sretno mu. Kenny i Comolli su dali 35 miliona funti, što je najveći plaćeni iznos za igrača koji nikako tim jednim golom nije mogao da nadomjesti činjenicu kako su se za te pare mogla dovesti '3 Coutinha'. Podržavate Kennyev mandat, veći ste navijači Liverpoola od svih nas, najrealniji ste i zaista vam je teško parirati kada su u pitanju izvrtanja riječi i procjenjivanja koliko ko poštuje trenere Liverpoola. Vi omalovažavate trenera Liverpoola i to dovoljno govori o vama, tako nešto se nikada nije moglo pročitati od mene i ostalih koji su svjesni kako je Liverpool zadnju polusezonu završio na predzadnjem mjestu i koji je sve više tonuo. Toliko od mene, i prestani da me citiraš i kontriraš ako mogu da te zamolim.

Preplaćen *

Hvala @Paradajz.

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 17 jun 2013, 23:43

Meni je Carroll uvijek bio drag igrac i sretno mu dalje u nastavku karijere, samim tim sto nije zelio da ode iz kluba govori o tome kako je zelio da na bilo kakav nacin opravda tih 35mil i kad bi osto, opravdo bi ih sigurno. Uvijek je bio borben i nije on kriv sto naprosto njegova lopta nije htjela u go. Golmani su branili nemoguce a i on je vala milion puta pogodio okvir gola (kao i vecina igraca liverpoola prosle/pretprosle sezone).

Sretno Big Andy <3

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jun 2013, 23:45

Ronaldo je duplo više plaćen od Carrolla, ali nije preplaćen. I Allen i Borini će možda biti preplaćeni, ali otom potom, koliko znam i dalje su u prilici da opravdaju novce.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 jun 2013, 23:47

fanatic je napisao/la: Al' isto tako trebas bit' ogranicen da kazes da je KK bolji od BR-a bio u povratnickoj sezoni. King ce ostat' King zbog svega sto je uradio ranije i uvijek ce se u LFC-u vise postovat' od preko 95% igraca/trenera kroz historiju.

Al' realnost je da je KK gadno ofulo sa transferima zajedno sa Commollijem i sad se njegovih "ljubimaca" rijesavamo bud zasto..(Coates, Carroll, Downing?)..
King je osvojio trofej. Šta je to Rodgers uradio? Normalno da je King uspješniji od Rodgersa. Po svemu tako i po drugom mandatu. Ti meni govoriš da sam ograničen? Neka je Bog dragi uputi na pravi put.

@jimmy, ako misliš da igrača ne treba nazvati flopom dok ne ode iz kluba onda nemoj nikad nazvati Hendersona i Downinga flopom. Ok? Do tada King nije kriv za njihove transfere jer nisu flopovi jer su još uvijek u klubu.
Allen je karna od igrača trenutno i to ću reći otvoreno i jasno. Henderson ga je prekucao. Druga stvar, rekao sam da Allen vrijedi 15 miliona nakon njegove prve utakmice, ali sam se gadno prevario. To tvrdim i ne bježim od svojih postova.

Slažem se s Rizom u nekim stvarima koje piše, šta je tu loše? Tipa ona rasprava s bivšim navijačem juventusa ili kada je u pitanju uspjeh Kinga vs Rodgersa.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 17 jun 2013, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 jun 2013, 23:47

Jimmy, Jimmy, Jimmy. Ja postavio pitanje Haretu, ti na njega odgovaraš a sada me moliš da ja tebe ne citiram i da ti ne odgovaram. Je li tako? :?
I ja kažem da je King pogriješiokod Carrola i da je pretplaćen. Čak sam Kinga kritikovao što ga nije stavljao da igra uopće, pogotovo nakon što je Suarez dobio suspenziju. Bio sam kritičan prema njemu kada je odigrao tri utakmice zaredom odlično, a onda ga naredne svije držao na klupi. U tome je razlika, ja sam kritikovao Kinga i sada to činim prema Rodgersu. Tada mi nisi pisao nemoj tako pisati o Kingu, a sada mi pišeš da to ne teebam činiti prema Rodgersu.

Hoćeš li mi molim te objasniti kako da ja veličam trenera koji je jedan od rijetkih koji nisu u prvoj sezoni osvojili trofej s Liverpoolom? Trenera koji je imao najgori start u historiji kluba? Trenera koji nas nije uspio kvalifikovati nikako u Evropu ( nakon koliko godina )? Trenera koji nikad u svojoj trenerskoj karijeri nije osvojio trofej niti je kada pobjedio Everton. Trenera koji je dozvolio da nakon 67 godina, čini mi se, Everton bude dvije sezone ispred nas na tabeli. Trenera koji je potrošio 60 miliona funti da bi nas pomakao za samo jedno mjesto na tabeli. Trenera koji nas konstantno laže, nas navijače.
Kako da ja veličam trenera koji će dovesti Alberta za 6 miliona funti a tim transferom će izbaciti iz rotacije Raheema i Susa. Je li bolje gurati Alberta ili Rahema i Susa?
...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jun 2013, 23:58

Carlo je napisao/la:
@jimmy, ako misliš da igrača ne treba nazvati flopom dok ne ode iz kluba onda nemoj nikad nazvati Hendersona i Downinga flopom. Ok?
Gdje sam ja to napisao?
Ne vidim ništa loše u kritikovanju pojedinih igrača. Samo kažem da i kada svi sa strane budu protiv nekoga iz Liverpoola, sa pravom ili ne, ja ću stati u njegovu odbranu, što ne znači da ga neću kritikovati kada zaslužuje. Sjeti se samo kritikovanja od strane Rodgersa pa su Henderson i Downing počeli pružati sve bolje partije. Laže svako ko kaže da su prošle sezone bili solidni, eto solidni! Ove sezone su preporođeni, što ja ne znam.

@Henderson

Ne trebaš ga veličati, ali možeš bar da ga ne omalovažavaš i da ne čekaš samo mali znak kako bi napisao nešto u negativnom kontekstu kada je on u pitanju.
Vidim da si i vidovit pa očekuješ da će Sterling i Suso ispasti rotacije, a zaboravljaš to da se Kennyu najviše može zamjeriti to što mladi igrači nisu dobijali priliku kada je sezona bila otpisana i kada su mogli da budu gurnuti u vatru. Zaboravljaš da nam u timu sve više priliku dobijaju mladi igrači, a to da li će neko nekoga potisnuti iz prve postave ne zavisi samo od toga hoće li pomenuti igrač doći u tim, nego od toga koliko će doprinijeti timu i tako dobiti mjesto u prvih 11 ili sa klupe, kako god..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jun 2013, 00:03

jimmy:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Allen i Borini će se nazvati flopovima kada odu iz Liverpoola i kada sumiramo koliko su to napravili u klubu.
Do tad nisu flopovi? Onda nisu ni Downing, a ni Henderson. Pusti se šuplje.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jun 2013, 00:03

Carlo nemoj da me spominjes u svojim postovima,imas svog dragog prijatelja pa ga spominji i citiraj dok ti kompijuter ne crkne..Mene zaobidji u sirokom luku...Za koga ja navijam i koga ja volim je moja stvar :!:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jun 2013, 00:06

Ponos Torina je napisao/la:Carlo nemoj da me spominjes u svojim postovima,imas svog dragog prijatelja pa ga spominji i citiraj dok ti kompijuter ne crkne..Mene zaobidji u sirokom luku...Za koga ja navijam i koga ja volim je moja stvar :!:
Normalno da je tvoja stvar, jok eto moja je.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 18 jun 2013, 00:07

Ovde toliko pojedini clanovi bas ne znaju sta pisu niti kako pisu. Mene sramota kada mi neko pomene da je prosla sezona uspesnija od ove, gde je LFC igrao Evropu sada, sa gomilom klinaca, a tada pod Kenijem nije, totalno fokus bio na ligu i kupove i opet zavrsili na najlosijoj poziciji u poslednjih ko zna koliko godina, 15-16 ja msm...
Pogresio covek sa prva dva pojacanja, ali se odmah ekspresno ispravio sa sledeca dva. Kenny takav pomak nije napravio iako je imao finansijske mogucnosti za to...
Brendan je u svojoj prvoj sezoni postavljao nov sistem niko nije ocekivao cudo, Kenny je u svojoj prvoj polusezoni odradio cudo i uspeo samo da zasere jos jace u sledecoj, dakle otisao je korak nazad...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 jun 2013, 00:09

Pogresio covek sa prva dva pojacanja, ali se odmah ekspresno ispravio sa sledeca dva.
Borini, Allen, Assaidi, Sahin, Jessil. Sa koja 2 je zakazao a koja 3 su opravdala dolazak?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jun 2013, 00:11

Paradajz je napisao/la:Ovde toliko pojedini clanovi bas ne znaju sta pisu niti kako pisu. Mene sramota kada mi neko pomene da je prosla sezona uspesnija od ove, gde je LFC igrao Evropu sada, sa gomilom klinaca, a tada pod Kenijem nije, totalno fokus bio na ligu i kupove i opet zavrsili na najlosijoj poziciji u poslednjih ko zna koliko godina, 15-16 ja msm...
Pogresio covek sa prva dva pojacanja, ali se odmah ekspresno ispravio sa sledeca dva. Kenny takav pomak nije napravio iako je imao finansijske mogucnosti za to...
Brendan je u svojoj prvoj sezoni postavljao nov sistem niko nije ocekivao cudo, Kenny je u svojoj prvoj polusezoni odradio cudo i uspeo samo da zasere jos jace u sledecoj, dakle otisao je korak nazad...
Stani ba. Doveo je čovjek najboljeg igrača lige, dakle Suareza, pa onda Enriquea, pa Bellamyja koji je otišao čim je došao Rodgers u znak protesta (izvor je njegova autobiografija). I onda je Kenny fulao s pojačanjima? Fulao je, ali nije nešto pretjerano više od Rodgersa. Šta je Šahinom, Assaidijem?

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 18 jun 2013, 00:14

Sve se nesto bojim da cete ovom pricom otjerat Rodgersa, a vratiti Kinga.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 jun 2013, 00:22

KD je loše vodio tim uz to imao je i dosta fuli na transferima ipak je imao i pluseva kao osvajanje Carling Kupa pa i igranje finala FA Kupa nastupi u Europi.Dolaskom Rodgersa na klupu Liverpool je još više odklizao u prosječnost.Sezona bez trofeja, sezona bez euro takmičenja more promašenih transfera sve to Rodgersa oslikava kao čovjeka koji ne zna svoj posao i ne znam koliko još treba biti lošiji pa da uprava Liverpoola reaguje.Mislim bili su izuzetni ažurni kad je u pitanju bio KD.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 18 jun 2013, 00:25

nit sam na jednoj nit na drugoj strani, ali kao promasaje spominjati assaidia, sahina i yesila na koje je UKUPNO potroseno 6-7mil funti (3 ili 4 assaidi, 2 miliona (ne vise jer je bio polusezonu to sam negdje procitao) i 1mil na yesila)) je nidje veze, ali stvarno.
<3 YNWA <3

BTW: da napomenem jos jednom ne zelim ulaziti u raspravu ali podrzavam i podrzavacu svakog trenera liverpoola (osim Roy-a heheh) sve dok ne dobiju otkaz imat ce moju podrsku ali logicno da im nesto opsujem kad zijanimo hehehe, sala :D

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 18 jun 2013, 00:25

Henderson je napisao/la:
Pogresio covek sa prva dva pojacanja, ali se odmah ekspresno ispravio sa sledeca dva.
Borini, Allen, Assaidi, Sahin, Jessil. Sa koja 2 je zakazao a koja 3 su opravdala dolazak?
Yesil je doveden za akademiju LFC, ne znam odakle on u ovoj prici. Assaidi placen za dzak krompira, njegov transfer se ne moze ni okarakterisati kao losim, Sahin pozajmica koja je trebala da doprinese klubu i to je bio sasvim solidan posao bez nekog preteranog rizika.

Samo ova prva dvojica su preplaceni i pokazali se kao lose. Cak stavise, Allen je u pocetku bio dobar, pa je posle bio kanal, a malo ljudi ovde zna izgleda da je on cepao sezonu sa povredom, rekao to BR jos ranije. Borini pola sezone povredjen covek, nije bas ni imao propisno vreme da se dokaze.

Velika stvar sto su ovi momci jos mladi i ima vremena za napredak.

Carlo, da si ti meni ziv i zdrav, Suarez je trebao doci jos na leto, ali vlasnici nisu dali kinte. Suarez je produkt nasih skauta, a kasnije kad je Comolli dosao, on ga je doveo...

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 18 jun 2013, 00:27

Saurman je napisao/la:KD je loše vodio tim uz to imao je i dosta fuli na transferima ipak je imao i pluseva kao osvajanje Carling Kupa pa i igranje finala FA Kupa nastupi u Europi.Dolaskom Rodgersa na klupu Liverpool je još više odklizao u prosječnost.Sezona bez trofeja, sezona bez euro takmičenja more promašenih transfera sve to Rodgersa oslikava kao čovjeka koji ne zna svoj posao i ne znam koliko još treba biti lošiji pa da uprava Liverpoola reaguje.Mislim bili su izuzetni ažurni kad je u pitanju bio KD.
super, tvoje misljenje koje, logicno, cijenim. Imas mahanje :)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 18 jun 2013, 00:28

Saurman je napisao/la:KD je loše vodio tim uz to imao je i dosta fuli na transferima ipak je imao i pluseva kao osvajanje Carling Kupa pa i igranje finala FA Kupa nastupi u Europi.Dolaskom Rodgersa na klupu Liverpool je još više odklizao u prosječnost.Sezona bez trofeja, sezona bez euro takmičenja more promašenih transfera sve to Rodgersa oslikava kao čovjeka koji ne zna svoj posao i ne znam koliko još treba biti lošiji pa da uprava Liverpoola reaguje.Mislim bili su izuzetni ažurni kad je u pitanju bio KD.
'Ajmo lepo da lepo ti obnovis neke fakte, pa da se vratis ovde sa nekim drugim postom... :|

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 jun 2013, 00:31

Paradajz je napisao/la:
'Ajmo lepo da lepo ti obnovis neke fakte, pa da se vratis ovde sa nekim drugim postom... :|
S kojim je to transferom Rodgers pogodio života ti. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.