Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

neurofunk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la neurofunk » 18 jun 2013, 00:31

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... nolet.html" onclick="window.open(this.href);return false;

With Carroll close to completing his move away from Liverpool and Suárez ultimately expected to follow him through the exit door, the club are hoping to rubber-stamp the £7.7 million signing of Celta Viga forward Iago Aspas on Tuesday.
A £10 million move for Sunderland goalkeeper Simon Mignolet is understood to be close to completion, while Liverpool manager Brendan Rodgers is also closing in on Shakhtar Donetsk’s Armenian midfielder Henrikh Mkhitaryan.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 18 jun 2013, 00:33

Saurman je napisao/la:S kojim je to transferom Rodgers pogodio života ti. :?
Coutinho, Sturridge ?
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 18 jun 2013, 00:34

Saurman je napisao/la:
S kojim je to transferom Rodgers pogodio života ti. :?
Kada postavljas pitanje, stavljas znak upitnika, malo gramatike nije na odmet.
Pitanje je toliko ocigledno da odgovor ne treba, sam ce vec neko odgovoriti...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 jun 2013, 00:36

nummaLFCŽ je napisao/la:
Saurman je napisao/la:S kojim je to transferom Rodgers pogodio života ti. :?
Coutinho, Sturridge ?
Baš je pogodio, obojica su otišli iz klubova u kojim su grijali klupu i došli su u Liverpool koji ima fkt loš sastav pa su ova dvojica došli do izražaja.

Ako ste već uboli neki transfer to je bez sumnje Suarez ostalo nije vrijedno spomena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 jun 2013, 00:38

Paradajz je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
S kojim je to transferom Rodgers pogodio života ti. :?
Kada postavljas pitanje, stavljas znak upitnika, malo gramatike nije na odmet.
Pitanje je toliko ocigledno da odgovor ne treba, sam ce vec neko odgovoriti...

Znak upitnika je na kraju u vidu smajlija gramatičaru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 18 jun 2013, 00:45

Saurman je napisao/la: Znak upitnika je na kraju u vidu smajlija gramatičaru.
Koliko ja znam, taj smajli pokazuje emociju ili gest konfuzije koji ne sluzi kao znak interpunkcije, vec kao dodatak tvom postu kako bi pokazao konfuziju koju ocigledno imas sa samim sobom. Da si ovaj postavio, razumeo bi ( :?: )....
A ti si jos stavio tacku pre tog smajlija, pokazujuci nepismenost.

A ovo za Coutinha i Sturridgea, pa jednostavno, mnogo je zamorno objasnjavati ljudima koji jednostavno slabo razumeju fudbal kao igru. Preporucio bih ti golf, carling, fini su to sportovi...

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 18 jun 2013, 00:46

Ovdje svi imaju bar kakav takav argument za nesto sto tvrde, ali ovaj sto prica gluposti ja to u zivotu vidio nisam.
Dva igraca koja su dosla na polusezoni i dali zajedno 13 golova i upisali 12 asistencija nisu pojacanja.
Ok, kako ti kazes.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 18 jun 2013, 00:50

nummaLFCŽ je napisao/la:Ovdje svi imaju bar kakav takav argument za nesto sto tvrde, ali ovaj sto prica gluposti ja to u zivotu vidio nisam.
Dva igraca koja su dosla na polusezoni i dali zajedno 13 golova i upisali 12 asistencija nisu pojacanja.
Ok, kako ti kazes.
Ne zna covek, nemoj mu zameriti...

Sada javljaju da deal za Jermena ide do 25m, ali verujem da je prvobitna cifra prava...

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 18 jun 2013, 00:50

saurman, pocinjes me fascinirati svojim tvrdnjama

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 18 jun 2013, 01:00

Rodgers kad u jednoj polusezoni skupi 18 bodova može ić odmah, taman osvojio ligu prvaka ;)
Ja mislim da se ni Allen, a ni Borini ne mogu proglasiti flopovima, zato što su još vrlo mladi (23 i 22), a protekla sezona ih je obilježila povredama (naročito Talijana), dok Allen nije ni igro svoju prirodnu poziciju, kao što je bio problem kod Jordana Hendersona u njegovoj prvoj sezoni.

Kad je završila sezona, ponovno sam pogledo sve highlightse Liverpoola u BPL i osim Suareza i Gerrarda znate ko je bio naš najbolji igrač - Raheem Sterling ;)
Ogromna bi šteta bila da presjedi na klupi slijedeću sezonu, a da igra neki Alberto, Aspas...

Za ovaj prijelazni rok nam je najpotrebniji stoper koji će bit stup odbrane i da ostane Suarez :mrgreen:
Možda bi se onda mogla i očekivati borba za LP.
Walk on, with hope in your hearts.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jun 2013, 01:01

artemis77 je napisao/la:Rodgers kad u jednoj polusezoni skupi 18 bodova može ić odmah, taman osvojio ligu prvaka ;)
Ja mislim da se ni Allen, a ni Borini ne mogu proglasiti flopovima, zato što su još vrlo mladi (23 i 22), a protekla sezona ih je obilježila povredama (naročito Talijana), dok Allen nije ni igro svoju prirodnu poziciju, kao što je bio problem kod Jordana Hendersona u njegovoj prvoj sezoni.

Kad je završila sezona, ponovno sam pogledo sve highlightse Liverpoola u BPL i osim Suareza i Gerrarda znate ko je bio naš najbolji igrač - Raheem Sterling ;)
Ogromna bi šteta bila da presjedi na klupi slijedeću sezonu, a da igra neki Alberto, Aspas...

Za ovaj prijelazni rok nam je najpotrebniji stoper koji će bit stup odbrane i da ostane Suarez :mrgreen:
Carroll nije mlad, njemu je 23 godine :D

Dosta rasprave :mrgreen: Uglavnom, moje mišljenje je da Rodgersa prva sezona nije uspješnija od Kingove prve pune sezone. Obojica su imali fula oko transfera, ali Kenny je čovjek koji se ne smije pljuvati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 18 jun 2013, 01:11

Paradajz je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Znak upitnika je na kraju u vidu smajlija gramatičaru.
Koliko ja znam, taj smajli pokazuje emociju ili gest konfuzije koji ne sluzi kao znak interpunkcije, vec kao dodatak tvom postu kako bi pokazao konfuziju koju ocigledno imas sa samim sobom. Da si ovaj postavio, razumeo bi ( :?: )....
A ti si jos stavio tacku pre tog smajlija, pokazujuci nepismenost.

A ovo za Coutinha i Sturridgea, pa jednostavno, mnogo je zamorno objasnjavati ljudima koji jednostavno slabo razumeju fudbal kao igru. Preporucio bih ti golf, carling, fini su to sportovi...
CURLING * :mrgreen: :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 18 jun 2013, 01:14

Carlo je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:Rodgers kad u jednoj polusezoni skupi 18 bodova može ić odmah, taman osvojio ligu prvaka ;)

Dosta rasprave :mrgreen: Uglavnom, moje mišljenje je da Rodgersa prva sezona nije uspješnija od Kingove prve pune sezone. Obojica su imali fula oko transfera, ali Kenny je čovjek koji se ne smije pljuvati.
Ja nisam ni reko da je Carroll flop, a to će dokazati i u WHU. Da je igro više pod Kennyevom palicom, možda bi i bilo nešto od njega.
Walk on, with hope in your hearts.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jun 2013, 01:28

artemis77 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:

Ja nisam ni reko da je Carroll flop, a to će dokazati i u WHU. Da je igro više pod Kennyevom palicom, možda bi i bilo nešto od njega.
Zadnjih 10 utakmica u Liverpoolu je dokazalo Andjevu klasu. Partije protiv Chelseaja i Blackburna su primjeri utakmica kakve je Andy u mogućnosti da odigra.
Meni neće biti jasno zašto nije mogao ostati prošlu sezonu. Navodno se nije uklapao u sistem Rodgersa, a ja da budem iskren ne kontam taj sistem jer većina akcija je vodila ka centaršutevima, a u 16 metara nigdje nikoga.

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 18 jun 2013, 01:28

Prica je jednostavna, Suarez po mnogima najbolji napadac lige, Reina medju 3 golmana, Johonson najbolji desni bek, ili medju tri, Sturidge dobar, Coutinho odlican, Gerrard bolji od Lamparda, Skrtel i Ager najbolji stoperski tandem,Alen ima bolja dodavanja od Inieste, Borini nije flop......Rogers dobro odradio sezonu.....itd., kako onda opravdavate cinjenicu da je Liverpool ispao iz svih mogucih cup takmicenja vec u prvim fazama i da su ocajno odigrali ovu sezonu?!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jun 2013, 01:31

Ozren je napisao/la:Prica je jednostavna, Suarez po mnogima najbolji napadac lige, Reina medju 3 golmana, Johonson najbolji desni bek, ili medju tri, Sturidge dobar, Coutinho odlican, Gerrard bolji od Lamparda, Skrtel i Ager najbolji stoperski tandem,Alen ima bolja dodavanja od Inieste, Borini nije flop......Rogers dobro odradio sezonu.....itd., kako onda opravdavate cinjenicu da je Liverpool ispao iz svih mogucih cup takmicenja vec u prvim fazama i da su ocajno odigrali ovu sezonu?!
Upravo tako, vidiš kako kontaš stvari :D Suarez najbolji, Reina također, Johnsona također :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jun 2013, 01:41

Carlo je napisao/la:jimmy:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Allen i Borini će se nazvati flopovima kada odu iz Liverpoola i kada sumiramo koliko su to napravili u klubu.
Do tad nisu flopovi? Onda nisu ni Downing, a ni Henderson. Pusti se šuplje.
Ma daj, pusti me ovih gluposti majke ti.
Lijepo sam objasnio da se promašajima mogu nazvati tek onda kada odu iz Liverpoola, jer koliko znam ovo je njihova prva sezona, a Bog zna koliko će još igrati u Liverpoolu. Carroll je već sada prošlost Liverpoola, i neka je, tako je i bolje i za njega i Liverpool. Sa 35 spadosmo na nekih 13 miliona, da je ostao još tu za par sezona se ne bi moglo uzeti ni 1% onoga za koliko je doveden. Ne znam gdje sam ja to u nekom od prošlih postova pomenuo 'flopove' Downinga i Hendersona..

I majke mi je u najmanju ruku smiješno to što smatraš da se Carroll nije trebao prodati, i kako je imao budućnost u Liverpoolu.
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 18 jun 2013, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 18 jun 2013, 01:42

Carlo je napisao/la:
Ozren je napisao/la:Prica je jednostavna, Suarez po mnogima najbolji napadac lige, Reina medju 3 golmana, Johonson najbolji desni bek, ili medju tri, Sturidge dobar, Coutinho odlican, Gerrard bolji od Lamparda, Skrtel i Ager najbolji stoperski tandem,Alen ima bolja dodavanja od Inieste, Borini nije flop......Rogers dobro odradio sezonu.....itd., kako onda opravdavate cinjenicu da je Liverpool ispao iz svih mogucih cup takmicenja vec u prvim fazama i da su ocajno odigrali ovu sezonu?!
Upravo tako, vidiš kako kontaš stvari :D Suarez najbolji, Reina također, Johnsona također :D
Da se i ja nadovezem...Gerrard bolji od Lamparda, Dani kida, Coutinho također i naravno In BR We Trust..drago mi je sto se slazemo :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 18 jun 2013, 01:47

gaston je napisao/la:
CURLING * :mrgreen: :mrgreen:
A jbg, pomesao sam malo latinicni i cirilicni naziv, hteo sam samo cirilicni da napisem... :)

Prodaja Carrolla je izuzetno bitna, resavamo se igraca koji moze igrati fudbala bas u ekipama kakve su WH, bunarenje, nabijanje sa pola, milion centarsuteva, toga nema u Liverpoolu. Ne bi se nikad prilagodio filozofiji fudbala jer je jednostavno takav tip igraca.
Ko kaze da je on trebao ostati, taj je lud. Jos sam mislio da necemo 10m uzeti, kad Big Sam prevari sve...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jun 2013, 01:53

A nemoj tako @Paradajz, vidiš da smo mi svi izgleda ćoravi pa ne vidimo kako je "većina akcija vodila ka centaršutevima, a u 16 metara nigdje nikog".. Ja stvarno ne znam jesam li gledao Liverpool ili WH, Villu ili Newcastle.

__

" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)

PS:
Carlo je napisao/la: Obojica su imali fula oko transfera, ali Kenny je čovjek koji se ne smije pljuvati.
Zanimljivo je kako ovo pišeš svima nama koji nikada nismo pljuvali po Kennyu, i nismo ga vrijeđali jer bi bilo apsurdno.. a slažeš se sa momkom koji je pisao "Koliko moraš biti ćorav, lud i glup, da ti igra Shelvey, bla bla bla"
( Ne znam kako ide citat, da ne tražim sada )..

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.