Elvir Bolic covjece!
Kako smo sad kaznili Spance [youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Izvor ?Emir000 je napisao/la:Bahrudin Atajic: "Bio sam u Međugorju na pripremama U17 reprezentacije 2010. godine, ali selektor Vladimir Stojnić nije pokazao interes za mene. I selektor juniora Karačić mi je obećao poziv, no ništa se nije dogodilo. U međuvremenu sam samoinicjativno dobio bh. državljanstvo, ali i dobio poziv mlade reprezentacije Švedske koji sam odbio. Dolazili su mi i skauti hrvatske reprezentacije, ali sam i to odbio jer sam siguran da kada dobijem priliku da pokažem šta znam u dresu Bosne i Hercegovine, da ću istu i iskoristiti i postati reprezentativcom svoje domovine."
-----
eto vam karacica (takodjer i stojnic)
Reprezentacija tacka baGenghis je napisao/la:Izvor ?Emir000 je napisao/la:Bahrudin Atajic: "Bio sam u Međugorju na pripremama U17 reprezentacije 2010. godine, ali selektor Vladimir Stojnić nije pokazao interes za mene. I selektor juniora Karačić mi je obećao poziv, no ništa se nije dogodilo. U međuvremenu sam samoinicjativno dobio bh. državljanstvo, ali i dobio poziv mlade reprezentacije Švedske koji sam odbio. Dolazili su mi i skauti hrvatske reprezentacije, ali sam i to odbio jer sam siguran da kada dobijem priliku da pokažem šta znam u dresu Bosne i Hercegovine, da ću istu i iskoristiti i postati reprezentativcom svoje domovine."
-----
eto vam karacica (takodjer i stojnic)
Ima anonimusa i bez Sirokog u reprezentacijiEmir000 je napisao/la:nemoze mi niko reci da neki anominus iz sirokog brijega zasluzuje poziv ispred atajica
ja se sjecam kad je mladu repku cinilo 90 % igraca iz zelje i sarajeva , pa uspjeh bio kad otkines bod mladoj repki skotske , a kad se izbor prosirio na cijelu bih i igrace iz ostali klubova , eto i samo vidite gdje se nalazimozrinjke je napisao/la:Ima anonimusa i bez Sirokog u reprezentacijiEmir000 je napisao/la:nemoze mi niko reci da neki anominus iz sirokog brijega zasluzuje poziv ispred atajica
baš sam ovo i ja htio da napišem, čovjek je imao sa onim starim savezom odlične rezultate i većina današnjih U19 i U21 je prošla kroz njegove rukeedinjo-bih je napisao/la:ko je pratio nase mlade repke malo duze taj zna da je stojnic jedan od najboljih selektora kadeta BiH od kad imamo kadetsku repku...al nevazno samo vi blatite a pojma nemate!
Jes jbt 10 maraka bila kvota na naše protiv Holanđanadino-92 je napisao/la:sjecam se, tada sam ja poceo pratit mlade repke kada je stojniceva ekipa pobjedila u17 holandije, dino fazlic dao gol, iz slobodnog udarca ako se nevaram. tad je jos igrao u bremenu. nazalost tad nismo uspjeli dobit norvesku i madjarsku ja mislim, to je tad bila ogromna prilika da prodjemo na evropsko prvenstvo
http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.as ... &k=trtspor" onclick="window.open(this.href);return false;Kevin je napisao/la:jel netko nasao koja TV prenosi sutra BiH-Maroko, ako i jedna prenosi?
vidim hr ovaj SPTV će prenositi Turska-Albanija
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Shategabri i 51 gost.