FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljo4life
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljo4life » 18 jun 2013, 10:38

darknes001 je napisao/la:Adilovic:
''Imam dosta ponuda. Pregovori traju već nekoliko dana, ne želim prihvatiti odmah prvu ponudu koja dođe, već želim svaku posebno razmotriti, vidjeti šta je najbolje za mene te bih u narednom periodu bih trebao znati da li ostajem ili odlazim sa Grbavice. Ipak ono što želim istaći jeste da je Željo veliki klub i da iz njega mogu otići samo u neki jači klub. Ne želim ići u neku lošiju ekipu i po svaku cijenu napustiti Željezničar. Lijepo mi je na Grbavici, navijači su sjajni tako da nema razloga da žurim sa odlaskom''.

Kako je krenuo nece nigdje ni otici
Prihvati,prihvati...!!! :D :D
Amare hvala ti...

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 18 jun 2013, 11:01

Samo da se spasimo i da Amar ne podnese ostavku smao prihvataj lova nema treba ko ozeblo sunce da se pojačamo kvalitetno, fali nam po igrač u svakoj liniji, ponaročito play.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 jun 2013, 11:07

zeljooooo je napisao/la:Samo da se spasimo i da Amar ne podnese ostavku smao prihvataj lova nema treba ko ozeblo sunce da se pojačamo kvalitetno, fali nam po igrač u svakoj liniji, ponaročito play.
istina, sarajevo je 5 puta jace, ovo je nedopustivo, amar treba kesirati 500.000 eura na pojacanja, ali nema para sve se rastalilo...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 jun 2013, 11:07

ove izjave su davali i prosle godine,kako ima ponuda dobrih iz njemacke turske ukrajine i jedan i drugi,evo i sad isto vele,ja bi volio da u bajernu zavrse ali vidjecemo koliko je istina ovo sto navode glma blam celebrty,koliko po mdijima potenciraju kako su trazeni da ne bude veliko razocarenje zbog kluba u koji prelaze i ako uopste predju

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 jun 2013, 11:09

dabogda šćeri da te aga uzme, ali cigani se oko kuće skupljaju... :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jun 2013, 11:15

ChWilla je napisao/la:dabogda šćeri da te aga uzme, ali cigani se oko kuće skupljaju... :mrgreen:
Ma vala kad vidim sta se nudi neka ih tu gdje jesu :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 18 jun 2013, 11:20

fedeltafrotta je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:Samo da se spasimo i da Amar ne podnese ostavku smao prihvataj lova nema treba ko ozeblo sunce da se pojačamo kvalitetno, fali nam po igrač u svakoj liniji, ponaročito play.
istina, sarajevo je 5 puta jace, ovo je nedopustivo, amar treba kesirati 500.000 eura na pojacanja, ali nema para sve se rastalilo...
Ma vjeruj mi i kad' su imali jacu ekipu mi smo im tutule uzimali ,tako da se ja ne brinem sekunde . Uzivajte ba , za sve ostalo tu je Amar Osim ! 8-)
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 jun 2013, 11:22

Amar ce sve odluciti, slazem se da ne treba prodavati igrace za kikiriki, 300-400 eura je sasvim OK cijena za igraca koji u 2 godine ima 3 trofeja, i haman 2 puta je najbolji strijelac lige (ona hadziceva petarda je smijesna i ofirna nazalost).
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 18 jun 2013, 11:24

bhsport je napisao/la:Amar ce sve odluciti, slazem se da ne treba prodavati igrace za kikiriki, 300-400 eura je sasvim OK cijena za igraca koji u 2 godine ima 3 trofeja, i haman 2 puta je najbolji strijelac lige (ona hadziceva petarda je smijesna i ofirna nazalost).
Nije ni Adilov hat-trick bas neka majstroija :mrgreen:

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 18 jun 2013, 11:25

Kol'ko je ona najnovija duksa i kad' radi udruzenje ?
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 18 jun 2013, 11:35

Crna 60 KM , Jug sektor-c 50 KM. Moras naruciti.

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 18 jun 2013, 11:39

batman je napisao/la:Crna 60 KM , Jug sektor-c 50 KM. Moras naruciti.
Crnu hocu .Kako da narucim ?
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 18 jun 2013, 11:43

Skeneru, kakvo je to OZEBLO sunce?

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 jun 2013, 11:44

fedeltafrotta je napisao/la: istina, sarajevo je 5 puta jace, ovo je nedopustivo, amar treba kesirati 500.000 eura na pojacanja, ali nema para sve se rastalilo...
Ne vidim fkt po cemu to Sarajevo ima toliko jacu ekipu od nas? :? Ono, izgubili su i Torlaka i Hadziju a kao pojacanje doveli Cimirota. Mi tolike pare za pojacanja, te u tvom postu, jednostavno NEMAMO, mi mozemo dovoditi jedino slobodne igrace koji ne traze veliku lovu na ruke kao pojedini, za nas normalno, a uklapaju se u Amarov sistem.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 18 jun 2013, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 18 jun 2013, 11:45

ipetm je napisao/la:Vasilić: Pripreme su počele žestoko

http://fkzeljeznicar.ba/vasilic-priprem ... toko/5534/" onclick="window.open(this.href);return false;
Napokon malo optimizma za Evropu, bra'o Velibore.

Odlična vijest! ;)
"Antolović mi je rekao da sačekamo nekoliko dana. Postoji opcija da nam se ponovo pridruži, ali sve će biti jasnije nakon što obavi razgovore sa Legijom. Navodno je zapelo nešto oko finansija. Ukoliko ne uspijemo dogovoriti njegov povratak razmišljat ćemo o novim rješenjima", objasnio je Osim."
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 18 jun 2013, 13:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 jun 2013, 13:37

Rooney88 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la: istina, sarajevo je 5 puta jace, ovo je nedopustivo, amar treba kesirati 500.000 eura na pojacanja, ali nema para sve se rastalilo...
Ne vidim fkt po cemu to Sarajevo ima toliko jacu ekipu od nas? :? Ono, izgubili su i Torlaka i Hadziju a kao pojacanje doveli Cimirota. Mi tolike pare za pojacanja, te u tvom postu, jednostavno NEMAMO, mi mozemo dovoditi jedino slobodne igrace koji ne traze veliku lovu na ruke kao pojedini, za nas normalno, a uklapaju se u Amarov sistem.
Zajebaje se covjek sa onim iznad skenerom!

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 18 jun 2013, 14:04

fsdghdsfs je napisao/la:
batman je napisao/la:Crna 60 KM , Jug sektor-c 50 KM. Moras naruciti.
Crnu hocu .Kako da narucim ?
PP preko FB

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 18 jun 2013, 14:07

Ne mogu da ne primjetim da je Zrinjski najbolje trgovao u ovo pauzi i da su oni nama najveći konkurent i favorit za osvajanje našeg šampionata, evo svo vrijeme razmišljam o tom, i nisam mogao da ne podijelim to sa vama.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 jun 2013, 14:10

U slucaju da uspijemo dovesti Antolovica i sanjim potpisati ugovor na minimum 2 godine, vjerujem da bi ga prodali za mozda i rekordnu cijenu za koju godinu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 18 jun 2013, 14:20

sajo10 je napisao/la:U slucaju da uspijemo dovesti Antolovica i sanjim potpisati ugovor na minimum 2 godine, vjerujem da bi ga prodali za mozda i rekordnu cijenu za koju godinu.
Skeptican sam,mislim da i ako ne ostane u Legiji da ce mu opet prioritet biti negdje vani neki pristojan klub.Dao Bog da ostane,sjajan golman,citava sezona solidna samo jedan veliki kiks koji se moze zanemariti.
zeljooooo je napisao/la:Ne mogu da ne primjetim da je Zrinjski najbolje trgovao u ovo pauzi i da su oni nama najveći konkurent i favorit za osvajanje našeg šampionata, evo svo vrijeme razmišljam o tom, i nisam mogao da ne podijelim to sa vama.
Pa jbt kako te nije stid,da citavo vrijeme spamas i ismijajes se i nama i klubu ako si imalo normalan to ne bi radio kakvim smatras raju ovdje i ovaj forum.Jedan dan govoris da nam ne gine sredina tabele,drugi dan da smo finansijski slabiji od 4-5 timova u ligi i sad kazes da cemo se sa Zrinjskim borit za titulu,pa sta ti pratis znas li ti ista o fudbalu.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 45 gostiju.