Ubjedljivo najbolja slika.tax je napisao/la:
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
i dan danas se sjecam nakon finalaTrasimaco je napisao/la:Ubjedljivo najbolja slika.tax je napisao/la:![]()
a zna li iko ko je kriv sto smo izgubili
zato sto je uso haso i izaso basler
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
-
bavarian_bk
- Kontakt:
KiteeTrasimaco je napisao/la:Ubjedljivo najbolja slika.tax je napisao/la:![]()
Ono finale samo trebalo privesti kraju ,ali oni nisu mogli izdrzati 5 **** minuta
[youtube][/youtube]
15 sekunda mario koja golcina
[youtube][/youtube]
15 sekunda mario koja golcina
[youtube][/youtube]
marsej mali tim
marsej mali tim
Nije bas to razlog. Razlog je to sto United nikad ne odustaje i uvijek igraju do kraja. OK, ali to je odlika Njemaca pa mi je malo cudno kako su popusili foru koju oni redovno prodaju drugima.tax je napisao/la:i dan danas se sjecam nakon finalaTrasimaco je napisao/la:Ubjedljivo najbolja slika.tax je napisao/la:![]()
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
tax je napisao/la: i dan danas se sjecam nakon finala
mani se te priče.....zbog hase ste primili dva gola
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Kad smo vec kod nostalgije sto se tice Bayerna evo par video klipova i slika od mene.
[youtube][/youtube]

Ove dvije slike su veoma povezane. Ludi Sami je prvo nakautirao Kahna, pa zatim rezervnog golmana Drehera, pa je tada morao Tarnat stati na gol i odbranio penal protiv Frankfurta u 90. minuti i tako Bayernu donio pobjedu.
Sada za navijacima Schalke preporucujem da ne gledaju
[youtube][/youtube]
Vidis li seceru da Vam je HSV donio jednu titulu prvaka Njemacke.
[youtube][/youtube]
Bayern gubio protiv Rostocka s 3-2 i igrala se 93.minuta i Oli ode u protivnicki kazneni prostor i ubaci loptu rukama u gol. Njegov komentar na to je bio sljedeci: "Ja kako znam golmani smiju u kzanenom prostoru igrati rukama".

U interviju poslje utakmice Scholl kaze sljedece: "Imamo najboljeg golmana na svijetu, on hvata sve vrste lopti".

[youtube][/youtube]

Ove dvije slike su veoma povezane. Ludi Sami je prvo nakautirao Kahna, pa zatim rezervnog golmana Drehera, pa je tada morao Tarnat stati na gol i odbranio penal protiv Frankfurta u 90. minuti i tako Bayernu donio pobjedu.
Sada za navijacima Schalke preporucujem da ne gledaju
[youtube][/youtube]
Vidis li seceru da Vam je HSV donio jednu titulu prvaka Njemacke.
[youtube][/youtube]
Bayern gubio protiv Rostocka s 3-2 i igrala se 93.minuta i Oli ode u protivnicki kazneni prostor i ubaci loptu rukama u gol. Njegov komentar na to je bio sljedeci: "Ja kako znam golmani smiju u kzanenom prostoru igrati rukama".

U interviju poslje utakmice Scholl kaze sljedece: "Imamo najboljeg golmana na svijetu, on hvata sve vrste lopti".
"My Favorite Ring is Always the Next One"
[quote="amerosm"]Kad smo vec kod nostalgije sto se tice Bayerna evo par video klipova i slika od mene.
[youtube][/youtube]
ja ni dan danas ne razumijem sta je ovaj ovdje govorio, a pregled'o sam ovaj video "milion" puta
[youtube][/youtube]
ja ni dan danas ne razumijem sta je ovaj ovdje govorio, a pregled'o sam ovaj video "milion" puta
Evo sta je rekao:
"Es gibt im Moment in diese Mannschaft, oh, einige Spieler vergessen ihren Profi was sie sind. Ich lese nicht sehr viele Zeitungen, aber ich habe gehört viele Situationen."
"Wir haben nicht offensiv gespielt. Es gibt keine deutsche Mannschaft spielt offensiv und die Namen offensiv wie Bayern. Letzte Spiel hatten wir in Platz drei Spitzen: Elber, Jancker und dann Zickler. Wir mussen nicht vergessen Zickler. Zickler ist eine Spitzen mehr, Mehmet mehr Basler."
"Ist klar diese Wörter, ist möglich verstehen, was ich hab' gesagt? Danke."
"Offensiv, offensiv ist wie machen in Platz."
"Ich habe erklärt mit diese zwei Spieler: Nach Dortmund brauchen vielleicht Halbzeit Pause. Ich habe auch andere Mannschaften gesehen in Europa nach diese Mittwoch. Ich habe gesehen auch zwei Tage die Training. Ein Trainer ist nicht ein Idiot! Ein Trainer sehen was passieren in Platz. In diese Spiel es waren zwei, drei oder vier Spieler, die waren schwach wie eine Flasche leer!"
"Haben Sie gesehen Mittwoch, welche Mannschaft hat gespielt Mittwoch? Hat gespielt Mehmet, oder gespielt Basler, oder gespielt Trapattoni? Diese Spieler beklagen mehr als sie spielen!"
"Wissen Sie, warum die Italien-Mannschaften kaufen nicht diese Spieler? Weil wir haben gesehen viele Male solche Spiel. Haben gesagt, sind nicht Spieler für die italienische Meisters."
"Struuunz! Strunz ist zwei Jahre hier, hat gespielt zehn Spiele, ist immer verletzt. Was erlauben Strunz?! Letzte Jahre Meister geworden mit Hamann, eh..., Nerlinger. Diese Spieler waren Spieler und waren Meister geworden. Ist immer verletzt! Hat gespielt 25 Spiele in diese Mannschaft, in diese Verein. Muß respektieren die andere Kollegen!"
"Haben viele Kollegen, stellen sie die Kollegen in Frage! Haben keine Mut an Worten, aber ich weiß, was denken über diese Spieler. Mussen zeigen jetzt, ich will, Samstag, diese Spieler mussen zeigen mich, eh..., seine Fans, mussen alleine die Spiel gewinnen. Muß allein die Spiel gewinnen!"
"Ich bin müde jetzt Vater diese Spieler, eh..., verteidige immer diese Spieler. Ich habe immer die Schulde... über diese Spieler. Einer ist Mario, einer, ein anderer ist Mehmet. Strunz dagegen, egal, hat nur gespielt 25 Prozent diese Spiel!"
"Ich habe fertig!"
Nek neko drugi prevede. Ja sam umoran i veceras nemam volje (ako mozes sacekaj do sutra). Ali evo od mene jos jedna slika i jedan video.
[youtube][/youtube]
I legendarna slika.

Inace vasa trenerska legenda
je nakon ovoga morala platiti kaznu, ne Bayernu vec pomenutom sponzoru za demoliranje njegove imovine.
"Es gibt im Moment in diese Mannschaft, oh, einige Spieler vergessen ihren Profi was sie sind. Ich lese nicht sehr viele Zeitungen, aber ich habe gehört viele Situationen."
"Wir haben nicht offensiv gespielt. Es gibt keine deutsche Mannschaft spielt offensiv und die Namen offensiv wie Bayern. Letzte Spiel hatten wir in Platz drei Spitzen: Elber, Jancker und dann Zickler. Wir mussen nicht vergessen Zickler. Zickler ist eine Spitzen mehr, Mehmet mehr Basler."
"Ist klar diese Wörter, ist möglich verstehen, was ich hab' gesagt? Danke."
"Offensiv, offensiv ist wie machen in Platz."
"Ich habe erklärt mit diese zwei Spieler: Nach Dortmund brauchen vielleicht Halbzeit Pause. Ich habe auch andere Mannschaften gesehen in Europa nach diese Mittwoch. Ich habe gesehen auch zwei Tage die Training. Ein Trainer ist nicht ein Idiot! Ein Trainer sehen was passieren in Platz. In diese Spiel es waren zwei, drei oder vier Spieler, die waren schwach wie eine Flasche leer!"
"Haben Sie gesehen Mittwoch, welche Mannschaft hat gespielt Mittwoch? Hat gespielt Mehmet, oder gespielt Basler, oder gespielt Trapattoni? Diese Spieler beklagen mehr als sie spielen!"
"Wissen Sie, warum die Italien-Mannschaften kaufen nicht diese Spieler? Weil wir haben gesehen viele Male solche Spiel. Haben gesagt, sind nicht Spieler für die italienische Meisters."
"Struuunz! Strunz ist zwei Jahre hier, hat gespielt zehn Spiele, ist immer verletzt. Was erlauben Strunz?! Letzte Jahre Meister geworden mit Hamann, eh..., Nerlinger. Diese Spieler waren Spieler und waren Meister geworden. Ist immer verletzt! Hat gespielt 25 Spiele in diese Mannschaft, in diese Verein. Muß respektieren die andere Kollegen!"
"Haben viele Kollegen, stellen sie die Kollegen in Frage! Haben keine Mut an Worten, aber ich weiß, was denken über diese Spieler. Mussen zeigen jetzt, ich will, Samstag, diese Spieler mussen zeigen mich, eh..., seine Fans, mussen alleine die Spiel gewinnen. Muß allein die Spiel gewinnen!"
"Ich bin müde jetzt Vater diese Spieler, eh..., verteidige immer diese Spieler. Ich habe immer die Schulde... über diese Spieler. Einer ist Mario, einer, ein anderer ist Mehmet. Strunz dagegen, egal, hat nur gespielt 25 Prozent diese Spiel!"
"Ich habe fertig!"
Nek neko drugi prevede. Ja sam umoran i veceras nemam volje (ako mozes sacekaj do sutra). Ali evo od mene jos jedna slika i jedan video.
[youtube][/youtube]
I legendarna slika.

Inace vasa trenerska legenda
aha
ma mogu ovako "razumit" kad je napisano
a onako uzivo nesta "zbrstio",
ne mozes ga uhvatit sve

ma mogu ovako "razumit" kad je napisano
a onako uzivo nesta "zbrstio",
ne mozes ga uhvatit sve
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uh kad samo vidim ove slike i klipove. Tako lijepi trenuci, a naravno i tuzni.
Dosta je radosti donosila ova generacija. Kako superiorni u Njemackoj, tako i u Europi. Danas se dosta toga promijenilo, i danasnja situacija pokazuje da i manji klubovi nevjerovatno napreduju. Sta pare samo cine.
Nadam se da cemo ponovo slaviti u skorijoj buducnosti, prvenstveno mislim na LP.
Evo Robben na treninzima......
Stara damo, neces se lijepo provesti.

Evo Robben na treninzima......
Stara damo, neces se lijepo provesti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
@Amerosm
Ti si legenda. Hvala ti mnogo za ovo.
Ma nema na cemu. Iskreno mene povuce nekad ta nostaligja, i volio bih se vratiti opet u te godine. Tada su igrali igraci na terenu, a ne pic..ce kao sto je danas slucaj. Danas dobije jedan udarac i odmah je uzbuna. Vise u svijetu fudbala nema igraca kao sto Kahn, Effenberg, Basler, Hamann, Helmer, Mattheaus, Elber, Jeremies, Linke, Tarnat, Fink, Barbarez, Kirsten, Sammer, Koehler, Mueller, Heassler, Tohn itd itd. To su za mene bile igracine koji su obiljezili Bundesligu, a ovo danas vise zvijezda i manekeni nego fudbaleri, cast izuzetcima.Rz88 je napisao/la:@Amerosm
Jens Jeremis mogao pretrčati više nego Bekele. Također, Basler hahahaha, lud do bola a Effe poseban. Titan isto tako. Ulf Kirsten Olaf Marsshal, pa i Martin Max, Hassler je igracina bio. Moller, Lars Ricken, Wilmots, jao, jao, jaooooooo
igor Pamić u Rostoku hehe.
Lijepe godine.
Lijepe godine.
@Marsej U Francuskoj se pretezno igra grub fudbal, sam podatak da najvise "radilica" dolazi iz Francuske (lige), kada pogledate odakle je vecina najboljih defanzivnih veznih igraca dosla u timove poput Chelsea, Reala, i sl. sve je odma jasno ...
@amer - Istina, prije se u Bayernu igralo srcem, sad je vecina igraca bas kao obicne p1cke , nesto se kofrce, da makar znaju igrati ... a sto se tice golamana Kahna nece imati jos dugo, dugo, a vrlo moguce i nikad ...
@amer - Istina, prije se u Bayernu igralo srcem, sad je vecina igraca bas kao obicne p1cke , nesto se kofrce, da makar znaju igrati ... a sto se tice golamana Kahna nece imati jos dugo, dugo, a vrlo moguce i nikad ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
kako se zvao dvojac minhena 1860Rz88 je napisao/la:Jens Jeremis mogao pretrčati više nego Bekele. Također, Basler hahahaha, lud do bola a Effe poseban. Titan isto tako. Ulf Kirsten Olaf Marsshal, pa i Martin Max, Hassler je igracina bio. Moller, Lars Ricken, Wilmots, jao, jao, jaooooooo
Lijepe godine.
zna li iko bili su sile i njemacki reprezentativci
Zadnja izmjena: tax, dana/u 02 dec 2009, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
marsej mali tim
marsej mali tim
Ne kontam baš tvoje pitanje u potpunosti.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
On kaze da ćera nekakvu babu!
[youtube][/youtube]
Koliko sam samo ovo puta pregledao HAHAHA. O kako je lud Trappi !!!!!!!!!!!!!!!
ja i drug bas gledali taj clip neku vecer, kako smo se ismijaliRz88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.