znači seo je dobio pasoš aferim majstore zaslužena penzijaEmir000 je napisao/la:poso ovdje je zavrsenSemsudin je napisao/la:zasto majstore nije red da osnivac rusiockog pokreta ode ovakoEmir000 je napisao/la:momciluci nazalost vas napustam idem na penziju fortoffical i semsudin su nove vodje hocu jos za zadnje da spomenem da je inace momak rusilac i legenda
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac

Seova kreacija na PES 2013
Inace Sandzacki lovac,ubija medvjeda i od njega pravi jaknu.
Buduci BH zmaj i kapiten.
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
Boga mi mislim kad bi ušao da bi odmah došao u Čapljinu da vadi pasoš. Ni sa Džekom kad je bio na vrhuncu nije bilo ovako ludilo Bgm, Seo je najobožavaniji igrač.legenda reala je napisao/la:Samo da Seo ne uđe na ovu temu i odustane od igranja za BIH![]()
Stil rušiljende strogo prekucende
može li objašnjanje zašto sam na klupi?Sheyi je napisao/la:Evo i ovdje
RUŠI
NON MOLLARE MAI
- EdenHazard
- Kontakt:
Vedo ubaci onu sliku iz Golfa II od Sea Rusioca
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
i jaJTS je napisao/la:može li objašnjanje zašto sam na klupi?Sheyi je napisao/la:Evo i ovdje
RUŠI
FORZA NAPOLI
Šta će Vedo, otiš'o u BanovićeEdenHazard je napisao/la:Vedo ubaci onu sliku iz Golfa II od Sea Rusioca
Kapiten Blue Traina
he jbgSakuragi je napisao/la:i jaJTS je napisao/la:
može li objašnjanje zašto sam na klupi?
Pa aktivniji ljudi. :p
edenhazard seo ne vozi golf II vec vozi mecku evo slika koja to dokazuje

aferimqurle je napisao/la:**** vam kolasinac svima mater zatucenu.. pa bilo je interesantno prvih mjesec dana cak sam se i ja valjao od smijeha ali sad je stvarno retardirano...
momcilukoSemsudin je napisao/la:aferimqurle je napisao/la:**** vam kolasinac svima mater zatucenu.. pa bilo je interesantno prvih mjesec dana cak sam se i ja valjao od smijeha ali sad je stvarno retardirano...
qurle je napisao/la:**** vam kolasinac svima mater zatucenu.. pa bilo je interesantno prvih mjesec dana cak sam se i ja valjao od smijeha ali sad je stvarno retardirano...

reci nam to u facu ako smijes
A evo i slika koja to dokazuje:qurle je napisao/la:**** vam kolasinac svima mater zatucenu.. pa bilo je interesantno prvih mjesec dana cak sam se i ja valjao od smijeha ali sad je stvarno retardirano...

qurle je napisao/la:**** vam kolasinac svima mater zatucenu.. pa bilo je interesantno prvih mjesec dana cak sam se i ja valjao od smijeha ali sad je stvarno retardirano...

Haj mu to reci u facu ako smijes.
FORZA NAPOLI
Haj mu to reci u licequrle je napisao/la:**** vam kolasinac svima mater zatucenu.. pa bilo je interesantno prvih mjesec dana cak sam se i ja valjao od smijeha ali sad je stvarno retardirano...

Inace Sandzacki lovac,ubija medvjeda i od njega pravi jaknu.
Buduci BH zmaj i kapiten.
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
Aferim momciluci samo nemojte zaboraviti ko je sead seo rusilac kolasinac

mashallah
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, aqarius, bhfanatic14, BOSNAAAMOJAAA, bosnas_, CAGarfia, CHR, Confiance, Cwirek, Edincapitano, edvaE2, fukare987, galia95, General505, Goalgetter, GoldenLilies, HariTz, Hektor930, inzomni, jasmin10, Jegres, Laudrup, Maestro^^, mavi, mirsonetz, Mostarska, napapijri1987, NazorUso, nebeskasila, nedimmmm1337, prisonbreak, Rauber33, RaymondRed, ronaldo99, Sheyi, soxx, StevieG8, TefalTava, tuzlanskinacin, ultrazonfa, VolimBiH96, zemuntrg, zikerrz21 i 324 gosta.