LBJ MVP je napisao/la:@francobaresi napravio najrealniju listu iako bih ja Šarafa stavio na prvo mjesto od napadača.Svaka čast Lukakuu i Neymaru,ali Šaraf je ipak imao strašnu sezonu u Milanu ne u WBA ili brazilskoj ligi.
Puno je još momaka koji su zaslužili ući na tu neku listu , ali eto potrudio sam se da navedem one koji su mene lično impresionirali ove sezone. Gledao sam na sve moguće faktore , od tehnike , uloge u timu , taktičke zrelosti , mirnoće u igri , i tako to.
Recimo Hazarda nisam stavio na spisak jer već ima 22 godine , što naravno nije puno ali nije više u toj kategoriji U-21 igrača. Međutim njega smatram najtalentovanijim igračem na svijetu u ovome trenutku , vjerujem da može dostići nivo jednog Ronalda ili Messia . Možda će to nekome da zvuči neozbiljno , ali način na koji Eden igra je fascinantan , dribling , brzina , kontrola lopte , vizija u igri , konstantnost , sve moguće momak ima .
Uostalom u prvoj sezoni u Chelsea-u je zabio popriličan broj golova i upisao preko 20 asistencija. Ali statistika je samo šlag na tortu , njegove igre.
@ BigBigBang
Ne znam koliko puta se mora napisati , ali jednostavno ne postoji problem na relaciji Shaarawy-Balotelli.
Stephan je jednostavno doživio pad u igri u nastavku sezono i to nema nikakve veze sa dolaskom Maria. Kod mladih igrača oscilacije u igri su normalna pojava. To zna skoro svako ko prati ovaj sport.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-