ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja mislim, kad bi se to desilo tj. kad bi ostao u u Želji, da bi nam to bilo najbolje pojačanje ove godine.sajo10 je napisao/la:U slucaju da uspijemo dovesti Antolovica i sanjim potpisati ugovor na minimum 2 godine, vjerujem da bi ga prodali za mozda i rekordnu cijenu za koju godinu.
Cisto sumnjam da ima bas toliko, posebno igrac koji je bio visak recimo pa ga slali na pozajmice. Zamisli brate ako je on imao toliki novac kolika je onda plata udarnim iglama i standardnim igracima u Legiji. Dodaj tome premije i Poljska bankrotira.zeljooooo je napisao/la:235,000 eura on ima godišnju zaradu bog te U legiji koje su to ekipe i kako se rasipaju sa tolikim novcem, odakle im to i tako razbacivanje, pa nama bi te pare mogle biti za 4 igrača godišnje.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/legia-va ... iji/107334Rooney88 je napisao/la:Cisto sumnjam da ima bas toliko, posebno igrac koji je bio visak recimo pa ga slali na pozajmice. Zamisli brate ako je on imao toliki novac kolika je onda plata udarnim iglama i standardnim igracima u Legiji. Dodaj tome premije i Poljska bankrotira.zeljooooo je napisao/la:235,000 eura on ima godišnju zaradu bog te U legiji koje su to ekipe i kako se rasipaju sa tolikim novcem, odakle im to i tako razbacivanje, pa nama bi te pare mogle biti za 4 igrača godišnje.
Slazem se.Anonimac je napisao/la:Ja mislim, kad bi se to desilo tj. kad bi ostao u u Želji, da bi nam to bilo najbolje pojačanje ove godine.sajo10 je napisao/la:U slucaju da uspijemo dovesti Antolovica i sanjim potpisati ugovor na minimum 2 godine, vjerujem da bi ga prodali za mozda i rekordnu cijenu za koju godinu.
Gdje si naso ovo? Haj stavi linkzeljooooo je napisao/la:Svraka had flown to Glasgow for talks (He hasn’t, he’s at a training camp just outside of Mostar for the next week)
The fee for Svraka was €600k (That might be right, to be fair, but I know nothing to suggest it)
ja sam isto to pročitao u engleskoj štampi ali nisam siguran i još ne mogu vjerovati.
Ma to stara priča, potekla od jednog blogera još zimus, pa naši mediji od toga napravili priču, čak se i na njihovom forumu raspravljalo ko je, odakle je Svraka i tako tozeljo4life je napisao/la:Gdje si naso ovo? Haj stavi linkzeljooooo je napisao/la:Svraka had flown to Glasgow for talks (He hasn’t, he’s at a training camp just outside of Mostar for the next week)
The fee for Svraka was €600k (That might be right, to be fair, but I know nothing to suggest it)
ja sam isto to pročitao u engleskoj štampi ali nisam siguran i još ne mogu vjerovati.
pa o njemu se na Celticovom forumu uveliko raspravljalo, i raspravlja, evo ti primjer od foruma, a pošto sam skener i sve najgore link do novina nećete dobiti dok se ne izvinete.zeljo4life je napisao/la:Gdje si naso ovo? Haj stavi linkzeljooooo je napisao/la:Svraka had flown to Glasgow for talks (He hasn’t, he’s at a training camp just outside of Mostar for the next week)
To je stari članak sa polusezone, tačnije januar.2013. To je lik napisao na blogeru kao svoje mišljenje koje su naši mediji odmah prenijeli i predstavili kao istinu a ustvari je istina skroz drugačija. Da ja sad nebih objašnjavao, evo članak pa pročitajte (svi znate engleski), sve je lik pojasnio.zeljo4life je napisao/la:Gdje si naso ovo? Haj stavi linkzeljooooo je napisao/la:Svraka had flown to Glasgow for talks (He hasn’t, he’s at a training camp just outside of Mostar for the next week)
Uveliko se raspravljalo? 13 postova, od toga jedan Bosanac/Hercegovac. Jos uvijek se raspravlja? Posljednji post u Januaru. Moraces smisliti pametniji nacin da budes u centru paznje...zeljooooo je napisao/la:pa o njemu se na Celticovom forumu uveliko raspravljalo, i raspravlja, evo ti primjer od foruma, a pošto sam skener i sve najgore link do novina nećete dobiti dok se ne izvinete.zeljo4life je napisao/la:Gdje si naso ovo? Haj stavi linkzeljooooo je napisao/la:Svraka had flown to Glasgow for talks (He hasn’t, he’s at a training camp just outside of Mostar for the next week)
ja sam isto to pročitao u engleskoj štampi ali nisam siguran i još ne mogu vjerovati.![]()
http://forum.celtictalk.org/topic/25524 ... chin-serb/" onclick="window.open(this.href);return false;