Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

neznalica
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la neznalica » 02 dec 2009, 15:37

neznalica je napisao/la:e sad treba da se oformi nekakva navijacka skupina pod nazivom ANTI BHFANATICOSI , pa onda oni da posalju Cirkanu jedno pismo, u kojem ce doticnog gospodina moliti da ostane, a onda ce on uplakan izaci pred tv kamere i reci "ovaj moj bosanski narod okupljen u ovoj ANTI BHF skupini me uvjerio da ja ipak treba da ostanem na celu repke"a mi cemo onda izaci na ulice i svirati, trubiti ....ciro majstore, ciro majstore ciro majstore... i tako ce se zavrsiti jos jedna epizoda sapunice zvana BH NOGOMETNA REPREZENTACIJA....zatim ce sud dokazati kako pare koje je usanovic pokrao ustvari nisu ni postojale, nego je to greskom - vjerovatno vanzemaljaca bilo upisano u spise N/F SBIH.....eh pa ce sljedece sedmice Asmir Begovic da izjavi kako vise nema namjeru da se odaziva pozivu selektora nam cire jedinog,posto on brani u premier engleskoj ligi i smatra da je bolji od Hasagica...pa ce cirkan njega nazvati i reci mu sine moj ti nama trebas i obojica ce se rasplakati i Begovic ce se vratiti u repku a u Sarajevo na pripreme ce doci avionom koji ce po njega poslati Mustafa Mujezinovic......eh otkako je nastala ova jadna drzava i oformljen ovaj jadni savez, uvijek nekakve sapunjare oko njega ...te salihamidzic hoce da igra, pa mu hadzibeguc neda , pa bolic opali samarcinu barbarezu jer mu je ovaj proturio loptu kroz noge, pa otjeraju muzurovica ovaj kaze kako se nikad vise nece vratiti u repku dok su tu oni koji su ga otjerali...pa se pokaje i vrati se...onda se oprosti misimovic pa se vrati pa se oprosti pa se vrati. pa se pisu kojekakve peticije ,pa se onda ti isti igraci popisaju na svoj obraz(izuzev Papca)jednom je i spaha rekao kako vise nema namjeru igrati za repku a evo ga danas kapiten....pa u medjuvremenu eto kodre i bole pa nam nisu dugo trajali... DOKLE VISE dodje mi da ovu bruku od nase repke nikad vise ne gledam , jer ne mogu sastaviti tri tekme bez afere... a BHF posebna prica... to oni nesto zasluzni , to oni treba da se pitaju ko ce biti selektor, to oni ono pravo bitni , ne znam sta cemo bez njih , a i bez Cire , Misketa, Spahe....to nas oni (mislim na BHF, CIRU, MISKETA, SPAHU I N/FSBIH) toliko puta odveli na velika takmicenja da sutra kada njih ne bude nece vise biti fudbala u BiH ... sjeca li se ko koja je reprezentacija bila treca u skupini 3 u kvalifikacijama z SP 1998... ne vjerujem da je bitno , jer sam lupio i grupu i kvalifikacije...eh to je nasa realnost , taj plasman......... a ovi gore pobrojani i napisani velikackim slovima ISKLJUCIVO GLEDAJU SVOJ INTERES I SVOJ PROFIT a vi moji dragi se svadjajte po forumima oko njihovog statusa ...
ovo jos nisam radio tj. citirao samog sebe, ali kad sam danas procitao izjavu papka , vidim da sam bio u pravu ...dakle jos jedna epizoda sapunice N/FSBIH sa papkom Cirkanom u glavnoj ulozi

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 02 dec 2009, 15:46

Bob_Rock je napisao/la:Tu smo dakle, dolazi do onoga sto sam i predpostavljao....Desnicari (SDA) traze promjene, traze Kodru, neke Hadzibegice i Bazdarevice, neiskusne likove koje bi postavili i preko kojih bi samo nastavili da rade ono po cemu su najpoznatiji, kradu, lazu, varaju i pljackaju....Ciro im odjednom ne odgovara jer ne mogu dovoljno krasti sa njim i strah ih je jer svemu moze doci kraj veoma brzo ukoliko Ciro nastavi...Ciro je ipak premazam malo vise nego su mislili i Ciro moze svakog trena da eksplodira i javno prstom pokaze na sve i jednog i sve kaze za razliku od Barbareza i drugih prijatelja bh fudbala koji samo sute.......
..
Ljevicari (SDP i ostali normalni gradjani) su vidjeli malo svjetla koji je zabljesnuo u ovom ciklusu. Vidjeli su moguc suzivot, vidjeli su neke nade i neke pozitivne promjene. Vidjeli su da se BIH moze usvijetu prezentovati u drugacijem svjetlu za razliku od dosadasnjih ratnih snimaka i stradanja....
Glupaneeeee, glupaneeeeeee, glupaneeeeeeeeee.
93,4 % " !!!

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 02 dec 2009, 15:47

Za Ciru:

Do jutra otice znam sve radis da toga dodje.Vise ti nisam ni drag, vise ti nisam ispod koze.ejjjjj KASNO CE BITI KASNIJE AKO ME SADA OSTAVIS KASNO CE BITI KASNIJE KAD VRATA ZATVORIS...

Serif Konjevic :mrgreen:

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 02 dec 2009, 15:52

Bob_Rock je napisao/la:Tu smo dakle, dolazi do onoga sto sam i predpostavljao....Desnicari (SDA) traze promjene, traze Kodru, neke Hadzibegice i Bazdarevice, neiskusne likove koje bi postavili i preko kojih bi samo nastavili da rade ono po cemu su najpoznatiji, kradu, lazu, varaju i pljackaju....Ciro im odjednom ne odgovara jer ne mogu dovoljno krasti sa njim i strah ih je jer svemu moze doci kraj veoma brzo ukoliko Ciro nastavi...Ciro je ipak premazam malo vise nego su mislili i Ciro moze svakog trena da eksplodira i javno prstom pokaze na sve i jednog i sve kaze za razliku od Barbareza i drugih prijatelja bh fudbala koji samo sute.......
..
Ljevicari (SDP i ostali normalni gradjani) su vidjeli malo svjetla koji je zabljesnuo u ovom ciklusu. Vidjeli su moguc suzivot, vidjeli su neke nade i neke pozitivne promjene. Vidjeli su da se BIH moze usvijetu prezentovati u drugacijem svjetlu za razliku od dosadasnjih ratnih snimaka i stradanja....
Koliko godina imaš ?

Evo ja sam ljevičar,kako to da sam protiv Ćire ? Ili ćeš mi to objasniti kako ja radi toga nisam ljevičar.

Poserem ti se u svu školu što imaš.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 02 dec 2009, 15:55

Pokusni-Kunic@

Nisi dobro procitao,

Mentor je BHF, Mostarcima i Tuzlacima, po pitanju: Repke, Cire, Saveza, kome je duvala sekretarica, skim je u sobi Usanovic u Lisabonu bio, koliku cunu Dzeko Edin ima, ko je dobar a ko los u i oko svih reprezentacija BiH.... 8-)

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 02 dec 2009, 15:57

cole-ch je napisao/la:Pokusni-Kunic@

Nisi dobro procitao,

Mentor je BHF, Mostarcima i Tuzlacima, po pitanju: Repke, Cire, Saveza, kome je duvala sekretarica, skim je u sobi Usanovic u Lisabonu bio, koliku cunu Dzeko Edin ima, ko je dobar a ko los u i oko svih reprezentacija BiH.... 8-)
Svako ko misli svojom glavom ima nekog svog mentora.Bolan,svako ima pravo da kaže šta hoće pa makar imao mentora.A da te grupe koje su stale na stranu Ćire nisu agenti/plaćenici ? To ne može nikako biti a izgleda neće se neki likovi nikada opametiti.

A ja ti garantujem da RA-u mentor nije niko.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 02 dec 2009, 16:00

Stone Island je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Pokusni-Kunic@

Nisi dobro procitao,

Svako ko misli svojom glavom ima nekog svog mentora.Bolan,svako ima pravo da kaže šta hoće pa makar imao mentora.A da te grupe koje su stale na stranu Ćire nisu agenti/plaćenici ? To ne može nikako biti a izgleda neće se neki likovi nikada opametiti.

A ja ti garantujem da RA-u mentor nije niko.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 02 dec 2009, 16:04

Najjace bi bilo kad bi Ciro otisao a onda grupa igraca potpise da nece igrati za repku :mrgreen: :mrgreen: npr Spahic,Dzeko,Ibisevic,Ibrici,Nadarevic,Jahic,Hasagic...bilo bi :lol: :lol:nebi me cudilo u BH je sve moguce..
Zadnja izmjena: fabio, dana/u 02 dec 2009, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 02 dec 2009, 16:04

Tužno je imaš dvoje vođe jedan u sarajevu,drugi u njemačkoj tako se kordiniraju.
smeta im jer je bio Tuđman frend ,Bhf nama kroji politiku to je to!
Oni imaju ovlast upravljanja , imena momaka neću govorit , ima na službenoj stranici njihovoj...samo žalosno to je naša realnost i slika ukupne situacije...
Fi hajati.
GO Bosno.

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 02 dec 2009, 16:06

pokusni_kunic je napisao/la:
Offside je napisao/la:Dobro znači stav RA je dobijen na osnovu nacionalno šovinističkih predrasuda. Sve to doduše u ime jedinstvene BiH sa tri naroda. Lijepo nema šta.
Moguce da sam se pogresno izrazio pa si stekao takav utisak.

Mrzimo sve one koji su radili na podjeli BiH - da. Ne smatram to sovinistickim nimalo, jednostavno to su neprijatelji nase zemlje. Mada moguce da nekome iz drugog ugla djeluje drugacije, tako da necu ulaziti u to i tvrditi da sam upravu.

Stvar je u tome da je danas Ciro veliki patriota, veliki Bosanac, zaljubljen u svoju zemlju i sve njene ljude. A ustvari je licemjer, lazov i dokazani lopov, koji je uz to izuzetno star, sve vise senilan, ne razmislja i ne razgovara o fudbalu,... U stotine njegovih intervjua prica o svemu, ali o taktici, igracima, analizama protivnika, ni rijeci...

Pozdrav.

Vidiš u totalnoj si zabludi. Ćiro nije djeljitelj BiH, Ćiro čak nije ni Hrvat. Sutra kad bi sjeo na klupu Srbije bio bi veći Srbin od Vuka. Ćiro nije nacionalista, da jeste ne bi u puno timova koje je vodio za glavnog igrača imao Bošnjaka (Dinamo-Mujčin, Varteks-Halilović, Xamax-Šehić, Zagreb-Ibričić). On je jednostavno čovjek koji daje izjave u skladu sa pozicijom koju obnaša. To da je ljigav, licemjeran, ovakav onakav, to možda i stoji, ali mene ne interesuje naglabanje o Ćirinom karakteru, mene jedino interesuje rezultat, a on je pod njegovim vodstvom bio iznad svih očekivanja. Isto tako ni ja ne mogu zaboraviti Misketovo igranje za mladu reprezentaciju Srbije, Muslimovićevo koketiranje sa Švedskom kao primarnom reprezentacijom i još bruku grijeha iz prošlosti mnogih naših bivših i sadašnjih selektora, igrača, čelnika itd, pa šutim. Ćiro je 1998. proglašen za najboljeg trenera svijeta, iza sebe ima hrpu uspjeha i neuspjeha, a o taktici se ne razgovara u novinama i po čaršiji, nego privatno sa Osimom, Kužeom, Ivićem, Barićem i ostalim trenerima. I svaki od njih će reći da radi dobar posao, tako da riječ trenerskih autoriteta, svakako je teža od moje, tvoje ili bilo čije kritike sa foruma. Ćiro je vrhunski stručnjak, trener sa velikim iskustvom i renomeom koji je napravio uspjeh sa našom reprezentacijom. Očekivati od njega da povrh svega bude i moralna vertikala je mazohizam.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 02 dec 2009, 16:11

Pojedini clanovi ovoga foruma su za dozivotnog ban-a...administratori neka podnesu ostavku ( :mrgreen: ) kada dopustaju ovakve dubioze i ne brisu postove.
Ovaj forum je dno dna...Ciro blage veze nema...od utakmice sa Estonijom kada nije ocistio kartone mi je sve jasno bilo...ni jednu repku nije dobio ozbiljnu sem Belgije...koja bi nas vjerovatno sada dobila sa novim selektorom...poznato je da Ciro ne moze dva ciklusa dobra da ponovi..ali zivi bili pa vidjeli..covijek koji podrzava Usanovica je lopov!! Znaci Ciro=lopov!! :mrgreen:
A savez ne mozemo promjeniti jer smo picoke od naroda...Srbi bi zapalili komplet ustanovu :mrgreen:

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 02 dec 2009, 16:14

ko su bh fanatikosi? da salju pismo selektoru bh reprezentacije, jesu li to oni veci navijaci reprezentacije i drzave bih od nas koji zivimo u njoj.mozda zato sto prate rep po evropi, zato sto imaju tuđe pasose pa im ne treba viza ,zato sto im to dođe kao izlet.pa gospodo draga kad vec sve to mozete, ne palite bakljade po evropi jer se mi identifikujemo po vama, nama kazne slijede nece evropa reci to su uradili bh gastarbajteri, nego navijaci bosne i hercegovine pa i vi ste uveliko dali doprinos da nama ne daju nigdje ,jos kod vas traje emancipacija cast pojedincima

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 02 dec 2009, 16:14

..
Šta ćemo mi koji smo politički neutralni :lol: :lol: :lol:

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 02 dec 2009, 16:15

Necromacer je napisao/la:Pojedini clanovi ovoga foruma su za dozivotnog ban-a...administratori neka podnesu ostavku ( :mrgreen: ) kada dopustaju ovakve dubioze i ne brisu postove.
Ovaj forum je dno dna...Ciro blage veze nema...od utakmice sa Estonijom kada nije ocistio kartone mi je sve jasno bilo...ni jednu repku nije dobio ozbiljnu sem Belgije...koja bi nas vjerovatno sada dobila sa novim selektorom...poznato je da Ciro ne moze dva ciklusa dobra da ponovi..ali zivi bili pa vidjeli..covijek koji podrzava Usanovica je lopov!! Znaci Ciro=lopov!! :mrgreen:
A savez ne mozemo promjeniti jer smo picoke od naroda...Srbi bi zapalili komplet ustanovu :mrgreen:
bravo

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 dec 2009, 16:16

Nesto kontam.Mi se ko biva bunimo.
Sta bi bilo da smo na mjestu Rusa.
Imaju pare,savez,igrace sve.
Prosli put su otisli samo zahvaljujuci Hrvatima.
Ovaj put ispali od neke Slovenije a mi od Portugala.
Pa nemozes zivjeti od pametovanja kako smo mi to mogli ''propustiti''
Nesto kontam mozda je i bolje da smo ispali iz baraza.
Jer bi ovdje neki krv popili sto ne osvojismo prvenstvo svjeta. :D
A u finalu kad bi izgubili,naslo bi se oni koji bi rekli''eto jesam rekao da Ciro nije nikakav trener'' :lol: :mrgreen:
Ni prvenstvo svjeta ne mozemo cestito osvojiti sa njim :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 02 dec 2009, 16:22

harishp je napisao/la:Nesto kontam.Mi se ko biva bunimo.
Sta bi bilo da smo na mjestu Rusa.
Imaju pare,savez,igrace sve.
Prosli put su otisli samo zahvaljujuci Hrvatima.
Ovaj put ispali od neke Slovenije a mi od Portugala.
Pa nemozes zivjeti od pametovanja kako smo mi to mogli ''propustiti''
Nesto kontam mozda je i bolje da smo ispali iz baraza.
Jer bi ovdje neki krv popili sto ne osvojismo prvenstvo svjeta. :D
A u finalu kad bi izgubili,naslo bi se oni koji bi rekli''eto jesam rekao da Ciro nije nikakav trener'' :lol: :mrgreen:
Za nas Bosance se stereotipno kaže da smo glupi. Što i nije daleko od istine, zapravo nismo glupi, nego nam je jezik brži od pameti. Lako iznesemo optužbe prije nego što izvažemo situaciju i vidimo šta smo sa Ćirom dobili. A za ove padobrance koji nisu bili treneri ekipe svoje mahale, ali su taktički potkovaniji od Ancelottija ne vrijedi trošiti tintu.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 02 dec 2009, 16:23

Offside je napisao/la:
Vidiš u totalnoj si zabludi. Ćiro nije djeljitelj BiH, Ćiro čak nije ni Hrvat. Sutra kad bi sjeo na klupu Srbije bio bi veći Srbin od Vuka. Ćiro nije nacionalista, da jeste ne bi u puno timova koje je vodio za glavnog igrača imao Bošnjaka (Dinamo-Mujčin, Varteks-Halilović, Xamax-Šehić, Zagreb-Ibričić). On je jednostavno čovjek koji daje izjave u skladu sa pozicijom koju obnaša. To da je ljigav, licemjeran, ovakav onakav, to možda i stoji, ali mene ne interesuje naglabanje o Ćirinom karakteru, mene jedino interesuje rezultat, a on je pod njegovim vodstvom bio iznad svih očekivanja. Isto tako ni ja ne mogu zaboraviti Misketovo igranje za mladu reprezentaciju Srbije, Muslimovićevo koketiranje sa Švedskom kao primarnom reprezentacijom i još bruku grijeha iz prošlosti mnogih naših bivših i sadašnjih selektora, igrača, čelnika itd, pa šutim. Ćiro je 1998. proglašen za najboljeg trenera svijeta, iza sebe ima hrpu uspjeha i neuspjeha, a o taktici se ne razgovara u novinama i po čaršiji, nego privatno sa Osimom, Kužeom, Ivićem, Barićem i ostalim trenerima. I svaki od njih će reći da radi dobar posao, tako da riječ trenerskih autoriteta, svakako je teža od moje, tvoje ili bilo čije kritike sa foruma. Ćiro je vrhunski stručnjak, trener sa velikim iskustvom i renomeom koji je napravio uspjeh sa našom reprezentacijom. Očekivati od njega da povrh svega bude i moralna vertikala je mazohizam.
U vecini toga si potpuno u pravu, i mozda sam ja pogresno iznio neke stavove. Slazemo se po pitanju njegovog licemjerstva i cinjenice da bi sutra da preuzme Srbiju otisao na grob Slobe Milosevica da se pokloni velikom covjeku :mrgreen:
Ali, nazalost, ne mogu se sloziti s tim da je on veliki trener. U karijeri osim treceg mjesta s Hrvatskom nije imao neki veliki trenerski uspjeh u evropskim uslovima. Da, bio je prvak Jugoslavije (po meni to mu je najveci uspjeh) i Svicarske, ali jeli to stvarno mjerilo u svjetskim okvirima?
O taktici se razgovara sa novinarima ako ga ovi pitaju za to, a ne govori im se da su glupi, nesposobni, smjesni, i slicno, te ne najavljuju utakmice u smislu "**** im mater". Svi puno roncaju na novinare, ali ustvari po ovom tvom ispada da i oni koji su htjeli Ciru nesto ozbiljno pitati - nisu trebali. Uz to, znam da npr. Ciro nije razgovarao sa Kuzom kojeg nabrajas ozbiljno o utakmici sa Portugalom?! Od svih nabrojanih, tek su Ivic i Osim autoriteti, a ovaj drugi je kao sto smo i svi u BiH donekle presutjeli kritike u ime interesa nacije, a to je klima koju je on stvorio.
Nikada nisam vidio trenera koji nije javno priznao niti jednu, jedinu, pa ni najmanju pogresku - a imao ih je mnogo. Podsjeti se koga je okrivio za poraz u Spaniji (Pjanica, igrao 4 minute), u Turskoj (Nadarevica), protiv Spanije kuci (Supica), u Portugalu (Misimovica)...
Naravno, ne pokusavam ti nametnuti svoje misljenje, daleko od toga, postujem da imas svoje, ali ja i dalje smatram da je Ciro daleko od velikog trenera i strucnjaka, ako izuzmemo njegov ogroman talent za dizanje atmosfere i motivisanje igraca, sto nije dovoljno.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 02 dec 2009, 16:29

Stvarno sramota sve gore i gore taman se ponadas evo ide nabolje...koji su K**** BHF oni da govore u ime svih navijaca i u ime cijelog naroda...Ciro je ispravio gresku sa Misimovicem i treba da ostane, sta mislite da ce vam neki drugi selektor doci i da se sa vama zajedno bojkotovati dok lopovi iz saveza ne odu...gluposti covjek radi za platu i radio je najbolje svoj posao dosad od svih selektora jeste da je imao i lufta kao i svi, ali "RESPECT CIRO" koje dosad ovo uspiju da nas odvede u "baraz"... :!: :!: :!:
mB!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 dec 2009, 16:31

Gdje nam je ono udruzenje navijaca?? :mrgreen: :roll:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 dec 2009, 16:33

cole-ch je napisao/la:
AYAN je napisao/la:
Buhahahahahaa, Fanaticosi oterali Ciru, Buhahahahahaha.

Ciro, ako odlazis zbog tih "navijaca" znaj da nisi nikakav covek, i znaj da te momke u svojoj kuci niko za nista ne sljivi, a kamoli na javi

Jasno mi je šta je pisac htio da kaže, ali očito da piscu nije jasno šta znači riječ "Java".

BHF je organizacija ljudi koja je učinila dosta korisnih stvari u našem društvu, a ne šljivi ih neko ko sluša mahalske priče.

Mada imaju i oni svojih bubica...ali bolji su od Ćire u svakom slučaju.
Mlad si ti Ajhane da bih shvatio sta je java. Pitaj sutra nastavnika da ti prevede sta je pesnik hteo kazati. I kani se foruma, inace, puno toga ti nece jasno u zivotu biti.
Ti si vjerovatno stari lisac koji je malo senilan, pa se ne drži često one parole "ispeci, pa reci".

Ne bih da se raspravljam, ko je u pravu, ovo je tema o Ćiri Blaževiću, koji je također u godinama, u kojim je senilnost nezaobilazna pojava. Zato je i potrebna njegova smjena, nek miruje u "pošteno" zarađenoj penziji...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.