http://www.flashscore.com/match/fXx2gGOp/#match-summary" onclick="window.open(this.href);return false;anti_zli je napisao/la:Braca ima li link ili samo livescore ? hitno
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 18 jun 2013, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sad Mirza stize 40-0 

Glory Glory Man United!!!
Sir Alex Ferguson-the greatest manager of all time
Robin van Persie-Haris Medunjanin-Mirza Bašić-Derrick Rose-Jike Zhang
broj srcani udara na dolac malti u protekli 15 minuta- 4. uzrok za sada nepoznat.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
nema prijenosa ?_dreamer_ je napisao/la:http://www.flashscore.com/match/fXx2gGOp/#match-summary" onclick="window.open(this.href);return false;anti_zli je napisao/la:Braca ima li link ili samo livescore ? hitno
Nemaanti_zli je napisao/la:nema prijenosa ?_dreamer_ je napisao/la:http://www.flashscore.com/match/fXx2gGOp/#match-summary" onclick="window.open(this.href);return false;anti_zli je napisao/la:Braca ima li link ili samo livescore ? hitno
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Po ovom tekstualnom prenosu bolji je od Amerikanca.
Pa eto ispade tako, amerikanac se muci na servisu, ali imam osjecaj da ce uzeti Mirzi iz jedne jedine break prilike servis, tako to obicno biva sa nasima.Neutral je napisao/la:Po ovom tekstualnom prenosu bolji je od Amerikanca.
Evo brejk lopta i gotov set a i mec smijesno
joj maloumnika **** majku ludu
joj maloumnika **** majku ludu
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 18 jun 2013, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Kako glupo gubi.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
_dreamer_ je napisao/la:Pa eto ispade tako, amerikanac se muci na servisu, ali imam osjecaj da ce uzeti Mirzi iz jedne jedine break prilike servis, tako to obicno biva sa nasima.Neutral je napisao/la:Po ovom tekstualnom prenosu bolji je od Amerikanca.

dobar ti taj osjecaj._dreamer_ je napisao/la:Pa eto ispade tako, amerikanac se muci na servisu, ali imam osjecaj da ce uzeti Mirzi iz jedne jedine break prilike servis, tako to obicno biva sa nasima.Neutral je napisao/la:Po ovom tekstualnom prenosu bolji je od Amerikanca.

Glory Glory Man United!!!
- el-fighter
- Kontakt:
A jbte ovo, vodi 40-15 i zijani svoj servis.
FUJJ
FUJJ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Svašta!
Ja mislim da je ovaj mec gotov; kada ne iskoristis 6 break lopti i zijanis svoj servis na ovakav nacin, tu nema povratka, barem kada su nasi u pitanju
Ajde sada moras dobiti 2 seta
i obraduj malo ovaj napaceni narod
i obraduj malo ovaj napaceni narod
Neznam koji **** psujete covjeku, na prste ruke moze izbrojati nastupe na travi jbt nema trenera i vi nasli pametovati...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Boze pomozi nam 

Dobro, izgubi se servis to se dešava, ali kako svaki naš teniser, teniserka poslije toga ne vrati break nego 40:0 pa izgubi i taj poen. Koliko god je teško uzeti break, teško je i odmah na svoj servis odbraniti break a u nas se okrenu i dopuštaju sve.
2x po tri break lopte i ne koristi niti jednu, Bože pomozi.
2x po tri break lopte i ne koristi niti jednu, Bože pomozi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.