Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Imam neki feeling da ce Spaha u Francusku, OM ili nesto slicno. Jeli onaj ludjak Barton jos tamo? On i Spaha bi samarali sve redom 
Ja mislim da se vraća ove sezone u EPL.calcio je napisao/la:Imam neki feeling da ce Spaha u Francusku, OM ili nesto slicno. Jeli onaj ludjak Barton jos tamo? On i Spaha bi samarali sve redom
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
"Dobro si prosao, sine".Mravnjak je napisao/la:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sušić dobro poznaje prilike u Al-Hilalu gdje je bio 2001. godine.Alucard je napisao/la:Nisi jedini ali bolje ostati po strani i čitati komentare pojedinaca koji brane ovaj potez.. naravno kada su u pitanju naši reprezentativci na ovom forumu uvijek ima neki izgovor za njihova (ne)djelakokakolas je napisao/la:Izgleda da sam onda samo ja ovdje blentav, jer mislim da je loš potez da kapiten i ujednom jedan od najboljih igrača 15. reprezentacije svijeta ode u **** Al Hilal.
“Igrač može tamo otići jedino iz finansijskih razloga, drugih motiva apsolutno nema. Spahić ima 33 godine, ali takve je konstitucije da još nije na kraju karijere i može igrati u svakoj evropskoj ekipi”, rekao je Pape, te nastavio:
“Nema potrebe da ide u Aziju, osim ako nije riječ o nekoj basnoslovnoj cifri, što je moguće, jer Arapi dobro plaćaju. Ja mu ipak preporučujem ostanak u Evropi”, kaže Sušić.
---
Mora da je onda i Pape poblentavio sa nama... Ali vjerovatno ovi "stručnjaci" znaju više od Papeta
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Dobro mu Pape i kaze, sta ce tamo, kad moze birati u evropi gdje da igra.
Nakon SP Spaha idi kod arapa ili u ameriku i uzmi kesovinu za stare dane.
Nakon SP Spaha idi kod arapa ili u ameriku i uzmi kesovinu za stare dane.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo ga, Spahića ćemo ipak gledati u jačem timu.Oficial: Spahic, traspasado al Bayer Leverkusen
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Opa, dobar izbor kapitenuKapiten bosanskohercegovačke fudbalske reprezentacije Emir Spahić karijeru će nastaviti u Bayer Leverkusenu.
Wow, priznajem da sam se iznenadio
Aferim!
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- sanelmasetic
- Kontakt:
Bravo Kapitenu, vrijeme je da predjes na veci nivo a ne da zavrsavas karijeru tamo negdje u aziji...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/offiziel ... 27261.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Aferim, odlican izbor.
Aferim, odlican izbor.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Izgleda potpisao na dvije godine. Nek mu je sretno 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Odlično! Još jedan naš čovjek u Bayeru poslije velikog Barbareza.
Zadnja izmjena: High, dana/u 28 jun 2013, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ma pametan, jos mu je rano da ide za parama u emirate ili gdje vec. osim toga on ce i za 2 godine moci bez problema uzeti fine novce negdje u sad/emiratima/kataru i slicnim ligama 
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Trenutno korisnika/ca: BiH26, Google Adsense [Bot], HariTz, prisonbreak i 17 gostiju.