SAMO SARAJEVO.kAD SMO VEC KOD POJACANJA MISLIM DA BI TREBALI DA SE UOZBILJIMO I VEC KRENEMO U TAJ FAMOZNI "PROJEKAT".FCS.sarajlija89 je napisao/la:Sportin uradio anketu sa predstavnicima navijackih grupa iz BiH o tome da li su za ostanak cire na mjestu selektora nase reprezentacije...misljenja su podjeljena a ja bi posebno istakao ovo nase![]()
Horde Zla bez komentara
"Do zvaničnog komentara navijačke skupine Horde Zla nažalost nismo uspjeli doći jer je za odnose s javnošću bilo potrebno kontaktirati člana UNFKS koji nam se nije javio na telefon. Ipak jedan član navijačke skupine Horde Zla nam je rekao da se oni kao navijačka skupina ne bi željeli previše mješati oko reprezentacije jer su oni navijačka skupina koja prati samo fudbalski klub Sarajevo."
ja bi jos samo dodao...do zadnjeg dana zivota mog samo Sarajvo![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- sarajlija89
- Kontakt:
kobe je napisao/la:šta igra on,koliko ja znam pričalo se o nekakvim probama u nansiju,grenoblu itd.Mukiol je napisao/la:Amera Dupovca poznajem licno i siguran sam da ce on doprinijeti boljoj i kvalitetnijoj igri Sarajeva...pozZz
stoper kume...mozda mu malo cvrstine treba za prvi tim al mlad je...ima vremena
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Isao je u francusku prate ga francuski skauti vec navedenih klubova, mislim da ima svijetlu buducnost aBd...sarajlija89 je napisao/la:kobe je napisao/la:šta igra on,koliko ja znam pričalo se o nekakvim probama u nansiju,grenoblu itd.Mukiol je napisao/la:Amera Dupovca poznajem licno i siguran sam da ce on doprinijeti boljoj i kvalitetnijoj igri Sarajeva...pozZz

mB!
bil mogao na beka majku mu.....tu smo nekako najtanji.sarajlija89 je napisao/la:kobe je napisao/la:šta igra on,koliko ja znam pričalo se o nekakvim probama u nansiju,grenoblu itd.Mukiol je napisao/la:Amera Dupovca poznajem licno i siguran sam da ce on doprinijeti boljoj i kvalitetnijoj igri Sarajeva...pozZz
- sarajlija89
- Kontakt:
e nezz bil beka mogo igrat i ja se pitam i milim isto ko ti jer smo tanki na bekovima...to nek ti neko upuceniji kaze....sto sam gledo utakmica juniora uvijek je stopera igro hehe... 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Roberta Karlosa bi ja na beka,jbg eno hoce da napusti Fenarbahce pa reko sto ne bi kod nas hehehehe.FCS.sarajlija89 je napisao/la:e nezz bil beka mogo igrat i ja se pitam i milim isto ko ti jer smo tanki na bekovima...to nek ti neko upuceniji kaze....sto sam gledo utakmica juniora uvijek je stopera igro hehe...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Zao mi Emir uvijek je bio najbolji igrac na terenu nije neki tehnicar ili nesto brz igrac ali ga krasi borbenost i jacina on Dzakmic su sve i jednu utakmicu za Sarajevo odigrali maksimalno koliko su mogli srcem za svoj klub
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
igro bih i ja borbeno za Sarajevo ali djaba kad su mi obadvije noge lijeve
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nemozes ako imas obe ljeve kad je Sarajevo desnicarska ekipa hajmo ja i ti napraviti drugi tim Sarajeva okupljamo samo levate i one sa obe ljeve mi cemo onda biti ljevicarska ekipa FCS-aTon1 je napisao/la:igro bih i ja borbeno za Sarajevo ali djaba kad su mi obadvije noge lijeve

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
-
- Kontakt:
evo jedan fin navijacki klip
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Iskreno saucesce .RIP
-
- Kontakt:
R.I.P. Harisnime_tm87 je napisao/la:Iskreno saucesce .RIP
neko_nepoznat je napisao/la:R.I.P. Harisnime_tm87 je napisao/la:Iskreno saucesce .RIP
Nek ti je rahmet duši,brate sa tribine!

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- sarajlija89
- Kontakt:
POZIVAM SVE NAVIJACE NASEG KLUBA DA GLASAMO ZA ALENA SKORU u izboru za idola nacije
http://sportsport.ba/izbor_fudbalera.php
BATISTUTA GABRIJELE...ZA TEBE JE SKORO PELE

- edo_malesak
glasat cu i ja..ipak zivim na kosevu..hehe..jel mozesarajlija89 je napisao/la:POZIVAM SVE NAVIJACE NASEG KLUBA DA GLASAMO ZA ALENA SKORU u izboru za idola nacije![]()
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- sarajlija89
- Kontakt:
edo_malesak je napisao/la:glasat cu i ja..ipak zivim na kosevu..hehe..jel mozesarajlija89 je napisao/la:POZIVAM SVE NAVIJACE NASEG KLUBA DA GLASAMO ZA ALENA SKORU u izboru za idola nacije![]()
samo tako kume

- Legenda_BiH
- Kontakt:
Rahmet mu dusu,
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Trebamo svi glasati da Škorinjo ubjedljivo pobjedi.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- sarajlija89
- Kontakt:
ma tesko da ce pobjedit jbg...sad ce svi u inat nama glasat za dzeku..al eto...on je nas idol jbo njih 

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, Google Adsense [Bot], HariTz, mnon46, nedimmmm1337, riki46, rimljanin90, WeekendOffender i 42 gosta.