FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ceze
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ceze » 18 jun 2013, 19:40

Saurman je napisao/la:Nema potrebe kupovati Thiaga kad imamo Kroosa.Ono što je potrebno je backup stoper i riješiti pitanje napadača s obzirom da je Gomez pred izlaznim vratima.

Zamjenu za Tymu smo našli u vidu Rodea samo je pitanje dolazi li sad ili 2014 ? Ja bi ga ostavio još jednu sezonu u Eintrachtu i onda ga dovesti džaba a u međuvremenu dati šansu Canu.
To je to.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 jun 2013, 19:47

Thiago odličan igrač, veliki talenat, ogroman potencijal, ali slažem se s prethodnicima da bi bio taj problem što se možda i kod nas ne bi naigrao. A i u ovom tekstu piše kako čovjek prije svega želi više da igra i da se nametne za SP.A kao alternativa bi bio odličan...

U prvom dijelu sezone (predstojeće) ekipa će nam igrati samo 16 utakmica, jer zbog Svjetskog klubskog prvenstva će utakmica zadnjeg kola biti pomjerena u drugi dio sezone, pa će tokom drugog dijela se ugurat u neki termin i biti naknadno odigrana. Zbog Superkupa (evropskog) će biti pomjerena i utakmica četvrtog kola BuLi za utorak.
Gust raspored, ali zato više utakmica i više uživanja za nas. A nadat se i dosta trofeja... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 18 jun 2013, 20:07

Ma kakav Thiago,gdje bi taj igrao? Pa za jednog Shaqiria je upitno hoće li imat mjesta na klupi,da ne spominjemo nešto više.U sredini nam je svaka pozicija popunjena sa najmanje dva vrhunska igrača.Ekipa je stroj ovakva kakva je pitanje je hoće li bit motivacije za da se ponove podvici iz minule sezone a prema riječima igrača oni su "nabrijani" i gladni trofeja.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 18 jun 2013, 20:25

Dovodjenje Thiaga ovog ljeta je jedinstvena prilika, jer on ima klauzulu u ugovoru koja isitice 1.8. ove godine. Sto znaci da do tog datuma moze ici za 18 miliona Eura a to je za ovakvog super igraca poklon.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 jun 2013, 23:04

[youtube][/youtube] 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2013, 23:13

Novi Xavi ili Iniesta, garantujem vam to.

Da ste me neki dan pitali rekao bi šta će nam on, no ako je istina da može doći za samo 18 miliona onda moramo ubosti :)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 19 jun 2013, 00:13

Dok advokat grije stolicu u sudnici, Riby hladi jajca van Zahie ;-)
slika

@Neutral: pricaj naski da te cijeli svijet razumije.
Prvobitno je napuklo misicno vlakno, a kasnije misicni snop. Lajk za crtez i grafik ;-)
Sent from my Philips Smart TV.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jun 2013, 00:33

Teško mi prevesti. Znam na njemačkom ne znam na naš prevesti :lol: Rekao bi mi Pape da sam zalutao, ali desi se :)

Zahia se nije pojavila u sudnici kao svjedok zato i Bilal nije došao. Ona je davno povukla optužbu tako da mu sud ništa ne može. Advokat mu je izjavio da nema potrebe da njegov klijent 8Ribery) bude prisutan ako nema nikakvih svjedoka.

Neka momci uživaju, zaslužili su, kada se igra neka se gine, kada se odmara neka se baš kvalitetno odmara.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jun 2013, 16:23

Evo brda. 8-)

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 19 jun 2013, 17:57

Šta je ovo??? :?

Trentino oder? :?

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 19 jun 2013, 18:11

Klare je napisao/la:Šta je ovo??? :?

Trentino oder? :?
Kakav trentino, Sabner strasse Munchen, jooj bio sam ovdje, uh kakav trening centar :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 19 jun 2013, 20:29

Također sam bio u ovom trening centru, na treningu Bayerna... Strahota, par odličnih terena u okviru trening centra, a jutarnjem treningu prisustvuje više naroda nego na terenima Premijer lige BiH ( ne računajući derbije ) :)

btw: kao čistačica u tom trening centru radi gospođa iz Teočaka ( mjesto nekih 1-2h od Tuzle ) :)

Također, blizu ulaza u trening centar, tačnije na jednoj od zgrada centra, u to vrijeme se nalazio ovaj natpis : https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0643_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 jun 2013, 23:18

''Biti pobjednik Lige prvaka nije isto što i biti najbolja momčad u Europi. Bayern mora održati uspjeh kako bi pokazao da je najbolja momčad u Europi i to četiri do pet godina. Barcelona je to učinila nedavno, kao i Santos u moje vrijeme, dok su Benfica, Ajax, Milan i Real Madrid imali svoja zlatna razdoblja'', rekao je Pele za Bild.
Bezobrazan ovaj Pele.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jun 2013, 23:21

Pele :mrgreen:

Slažem se sa jednim dijelom no s drugim nikako.

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 19 jun 2013, 23:27

Reklo bi se da se ne razumije u nogomet... :geek:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 jun 2013, 23:34

4-5 godina je Bayern održao uspjeh već....Prema tome? :) Ja ne znam zato šta je Pele htio reči. Mora da ga je uhvatila senilnost, pa ne zamjeram.....
Ma generalno Pele ne znam da je ikad imao bilo šta protiv Bayerna, tako da i ova izjava je kao trebala nešto značit, a da i sam pisac ne zna šta treba da znači..... :)
A klempo je tu gdje treba da bude i sad mi se baš hebe, šta pričaju i stručnjaci i kvazi-stručnjaci. :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jun 2013, 23:38

Pele, Perez, sve ista bagra, ljubomorna bagra. :twisted:

Danas sam ponovo pogledao finale i vjerujte, pogledacu svaki put kad budem imao slobodnog vremena. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 19 jun 2013, 23:39

Što me nerviraju ovi naši portali sa guranjem Lulića "na silu" u Bayern. :evil:
Kad bih znao gdje oni vide barem mjesto za njega, možda mi i ne bi toliko teško padalo iako nikad nije ni bio u planovima.

Ovom troleru da odgovorim.
Po Peletovoj logici on je najbolji svih vremena zbog golova koje je davao nekim levatima i Messi nije njegov nivo.A po toj istoj logici je Neymar već 2-3 sezone bolji od Messija itd.Uostalom, Bayern je u vrhu već 4 godine.Ova titula je plod konstantnosti u evropi.Da je bilo "pravde" bila bi i ranije iako je ovako "plaho" slađa ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 19 jun 2013, 23:48

Greivis je napisao/la:
''Biti pobjednik Lige prvaka nije isto što i biti najbolja momčad u Europi. Bayern mora održati uspjeh kako bi pokazao da je najbolja momčad u Europi i to četiri do pet godina. Barcelona je to učinila nedavno, kao i Santos u moje vrijeme, dok su Benfica, Ajax, Milan i Real Madrid imali svoja zlatna razdoblja'', rekao je Pele za Bild.
Bezobrazan ovaj Pele.

bezobrazno je to pele bezobrazno :D
bayern ce uz barcu narednih godina sigurno voditi glavnu rijec u evropi i svjetu ,barca je pokazla sigurno odredjenu razliku u zadnjih 5 do 6 sezona u odnosu na ostale timove ,sada da je to toliko bilo dominatno pa i nije ako cemo posteno ,kada bude neka od momcadi tri puta osvojila uzastopno Lp ona se moze govriti o najboljoj momcadi jedenog desetljeca ili nekog odredjenog perioda kako ko posmatra.def.bayern barca i man ut su pocevsi od 2008 pa do kraja prosle sezone obiljezili jedan period ,s tim da je pitanje sta ce biti sa djavolima ,a barca i bayern imaju sansi za jos progresa napretka i sigurno po meni dve najace najozbiljnije momcadi na planeti koje ce voditi zestoke bitke za tron u narednih nekoliko godina ako se sta radikalno ne dogodi.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 20 jun 2013, 00:13

Ne vole svi pobjednike 8-)
Samo se ne treba lijepiti za te izjave koje nista ne znace.. Dok si visok kao radijator svima si dobar, ali kada predjes tu visinu odmah ce se naci neka budala koja hoce da te potkrati.

Bayern zadnjih sezona najcesce u zavrsnicama LP. Ni Barcelona jos nije odigrala dva finala LP zaredom kao Bayern.
Trenutno se niti za jednu ekipu ne moze reci da je bolja od Bayerna a Pele (sto se mene tice) moze da presipa iz supljeg u prazno dokle hoce..

Usput, ima li gdje uvazenog moderatora @Gere?
Ne mogu da se prijavim sa laptopa na forum :shock: (Kaze "Iskoristio si maksimalan broj pokusaja prijavljivanja" :lol: ) , a sa kucnog nemam problema nikakvih :shock:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []