Nikad. Čista lopta, to što nosonja ne zna to je druga stvar. Čestitke majamiju, al' nezasluženo.Unknown Genius je napisao/la:Pa moraju li nas sudije i na najvažnijem napadu uništavati, čist faul nad Manu-om...
NBA Playoffs
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- ArthurBishop
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
Željezničar za život cijeli!
Cisti faul na trici Bosha, al to se ne svira ako ti na dresu pise Spurs.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
manu se pogubio danas

sada je heat u psiholoskoj prednosti, ali vidjeli smo da se spursi ne daju ni nakon rayove trice..tako da ce bit hebacka utakmica

sada je heat u psiholoskoj prednosti, ali vidjeli smo da se spursi ne daju ni nakon rayove trice..tako da ce bit hebacka utakmica

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemoj to,sudjenje nije moglo biti bolje,ko nas **** kad ne znamo!Unknown Genius je napisao/la:Pa moraju li nas sudije i na najvažnijem napadu uništavati, čist faul nad Manu-om...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne bi mu ja ono sviro da je Jordan, mislim Ginobiliju na onom ulazu kad je po 8 put izgubio loptu, pronoso ga moj sve do Texasa...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
ma daj molim te...komu bi ono svirali????BIHfan je napisao/la:Cisti faul na trici Bosha, al to se ne svira ako ti na dresu pise Spurs.
Iz ovog ce se tesko Spursi izvuci, imali su utakmicu u svojim rukama i Allen im zabije onakvu tricu...
Vrlo vjerovatno je ta trica i odlucila prvaka ove sezone, al ajd odgledat ce se i 7. utakmica
Vrlo vjerovatno je ta trica i odlucila prvaka ove sezone, al ajd odgledat ce se i 7. utakmica
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
sudjenje je cak vise bilo na vasu stranu u ovoj utakmici, budi realan i korektan pa priznajNEZALAGANJE je napisao/la:Nemoj to,sudjenje nije moglo biti bolje,ko nas **** kad ne znamo!Unknown Genius je napisao/la:Pa moraju li nas sudije i na najvažnijem napadu uništavati, čist faul nad Manu-om...

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kakva utakmica... kakav povrataka uz triple double Jamesa i kakav cluch šut Allena. Suđenje više na strani Spursa večeras
- elninho_resTO
- Kontakt:
Ovo je trebalo biti rjeseno, +5 na kraju se nije smjelo prokockati a sada tesko,tesko
Parker je gotov,a pitanje je da li je i Duncan pokupio neku laksu povredu kad je Bosh pao na njega..
U glavama im je da su bili prvaci,tesko se sada vratiti..
Parker je gotov,a pitanje je da li je i Duncan pokupio neku laksu povredu kad je Bosh pao na njega..
U glavama im je da su bili prvaci,tesko se sada vratiti..
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam, ja nigdje ne vidjeh prekršaj, ali moguće je da sam nenaspavan i da je to razlog.
Ginobilijeva partija karijere u dresu Heata. Momak je letio parketom.
James ispodprosječan. Samo triple-double što je sramotno u ovakvoj utakmici. Jbt, sam je nosio Heat u 4/4, a nešto se ne sjećam da je izlazio iz igre. Millerova čarapa, Allenova trojka, Jamesov nastup, Gonobilijeva ka*rinovača od utakmice = ulazak u 7. tekmu. A tako je i najrealnije. Mi, neutralni, zaslužujemo još jednu utakmicu.
James ispodprosječan. Samo triple-double što je sramotno u ovakvoj utakmici. Jbt, sam je nosio Heat u 4/4, a nešto se ne sjećam da je izlazio iz igre. Millerova čarapa, Allenova trojka, Jamesov nastup, Gonobilijeva ka*rinovača od utakmice = ulazak u 7. tekmu. A tako je i najrealnije. Mi, neutralni, zaslužujemo još jednu utakmicu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mozda po prvi put u seriji...Mada je na Greenu sad bio cist faul.Sad pogledahLenBias je napisao/la:sudjenje je cak vise bilo na vasu stranu u ovoj utakmici, budi realan i korektan pa priznajNEZALAGANJE je napisao/la:Nemoj to,sudjenje nije moglo biti bolje,ko nas **** kad ne znamo!Unknown Genius je napisao/la:Pa moraju li nas sudije i na najvažnijem napadu uništavati, čist faul nad Manu-om...
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 19 jun 2013, 06:22, ukupno mijenjano 1 put.
Pogledaj molim te situaciju opet, Bosh je usao u Greena, u njegovu sutersku zonu i to je faul. Svejedno to se ne svira u ovim momentima i nije razlog da se poraz Spursa pravda na ove zadnje dvije pozivije oko faula na Ginobiliju i Greenu.Lillard je napisao/la:ma daj molim te...komu bi ono svirali????BIHfan je napisao/la:Cisti faul na trici Bosha, al to se ne svira ako ti na dresu pise Spurs.
Ja mislim da su Spursi izgubili titulu vecerasnjim porazom, Heat ce sledecu odigrati mozda jos bolje. Najvise mrzim od svega sto cu morat opet ustat i glumit vampira u cetvrtak.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ovo ti je bila game 7, tesko da ce Spursi poslije ovog poraza moci pruziti jos jednu fantasticnu partiju, nema ko da povuce,a a maksimalno su izmoreni. Sve su dali da uzmu veceras, ali im to nije poslo za rukom i sada su im sanse minimalne, ali stvarno minimalne da naprave nesto u game 7.Monolog je napisao/la:Ne znam, ja nigdje ne vidjeh prekršaj, ali moguće je da sam nenaspavan i da je to razlog.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
jedva cekam sedmu. iako je heat nekakav favorit, spursi su heben igrac...manu ne moze ponovit ovako losu partiju, a s druge strane tesko je isto ocekivati od wadea.
ma dobro nije to bas tako ali hajde, za pocetak je dobro da i ovo neko priznaNEZALAGANJE je napisao/la:Mozda po prvi put u seriji...Mada je na Greenu sad bio cist faul.Sad pogledahLenBias je napisao/la:sudjenje je cak vise bilo na vasu stranu u ovoj utakmici, budi realan i korektan pa priznaj

odo spavat sad..**** vise od 24 sata budan 

Ali, sve u svemu, odavno nisam pogledo bolju i dramaticniju utakmicu, ovo je bilo dostojno finala.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
ne znam koliko bi bio spreman psihicki gledati ako i sedma utakmica bude ovakva, nadam se da nece, nadam se da spursi nece imati snage, nadam se da ce heat jos vise zagristi jer ovakav rasplet nije dobar po zdravlje navijaca ali spursi su to, sve dok je duncan u toj ekipi i dok je pop vodi sve je moguce, maksimalno postovanje za njih kao i za navijace istog kluba
(osim ovih bullsa sto su postali spursi
)

[youtube][/youtube]
kakva rutina i brzina, primanje, korak, namjestanje, izbacaj, allen je stvarno najbolji suter svih vremena plus ima i vjerovatno najljepsi sut svih vremena
samo da je bolji snimak ali pojaviti ce se to za nekoliko minuta, ne sumnjam 
kakva rutina i brzina, primanje, korak, namjestanje, izbacaj, allen je stvarno najbolji suter svih vremena plus ima i vjerovatno najljepsi sut svih vremena

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.